Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

TO GAY PRIDE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!




Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια ν΄ ακούμε τις γραφικές φωνές των «αγίων» Θεσσαλονίκης, Καλαβρύτων ή Πειραιώς και να βλέπουμε τις εξίσου γραφικές τους φιγούρες, να ομιλούν και να κουνούν το δάκτυλο ενάντια στους δεδηλωμένους ομοφυλόφιλους και τις επιλογές τους. Το να τους βλέπαμε ή να τους ακούγαμε βεβαίως να ομιλούν για το δικό τους αδερφάτο θ΄ αποτελούσε έκπληξη αλλά και θαύμα!

Οι «άγιοι» έχουν την τάση να ξεχνούν και να παραβλέπουν την ωμή πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από αυτό που γνωρίζουν δυστυχώς οι πάντες σε αυτή τη χώρα. Η Κρατική Εκκλησία και οι αυτόκλητοι Αυτοκράτορές της είναι η μεγαλύτερη μήτρα ομοφυλοφιλίας, με τη στήριξη μάλιστα των διεφθαρμένων προδοτών πολιτικών, οι οποίοι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η ψηφοθηρία και η άσκηση της εξουσίας.

Στο Gay Pride της Αθήνας είδαμε να «παρελαύνουν» και οι γνωστοί πλέον υπέρμαχοι του Κιναιδισμού και της ανωμαλίας πολιτικοί άρχοντες: Δούρου, Κωνσταντοπούλου, Θεωδοράκης, Καμίνης. Όλοι τους βγήκαν στο «γυαλί», και μίλησαν για: «σεβασμό στη διαφορετικότητα», για «ίσα δικαιώματα» και δήλωσαν ενάντια του «ρατσισμού» που υπάρχει από τους ανώμαλους straight προς τους φυσιολογικούς Gay! Ειδικά η Δούρου, φαίνεται πως έχει μάθει καλά το μάθημα της, αφού συχνά πυκνά την έχουμε δει να επισκέπτεται ( εντός των θεσμικών της καθηκόντων βεβαίως – βεβαίως ) και να κανονίζει προς όφελος της Περιφέρειας της μπίζνες, και οργανωμένες δράσεις με τους δεσποτάδες της Αττικής και της… Attica Bank.

Η Δούρου που κάποτε ήταν φωτιά και λαύρα για την Κρατική Εκκλησία και τους εκπροσώπους της, υπέρμαχος όλων των ανώμαλων και «διαφορετικών» υπάρξεων, τιμητής της ανίερης ηθικής των Κομμουνιστών συντρόφων και δεδηλωμένη άθεη, τώρα προσκυνά τους φίλους της «αγίους», αφού γνωρίζει πολύ καλά τώρα πια πως οι καλύτεροι σύμμαχοι στον αγώνα που δίνει για την ισοπέδωση της Ελληνικής Κοινωνίας δεν είναι άλλοι από αυτούς. Οι προαγωγοί του Κιναιδισμού και εν γένει της ανηθικότητας και της ανωμαλίας ( δεσποτάδες της Κρατικής Εκκλησίας ) είναι αυτοί που λόγο και έργο προωθούν σιωπηλά το οτιδήποτε αντεθνικό και αντίθετο προς τα χρηστά ήθη, αφού μόνο έτσι μπορούν να κρατιούνται στη ζωή και να το παίζουν αγάδες στους ραγιάδες. Εξάλλου έχουν να κρύψουν πάρα πολλά, κάτω από τα μαύρα αλλά εσωτερικά ροζ απόχρωσης ράσα τους...

Όσοι δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει μπορούν να παραμείνουν στον μικρόκοσμό τους, και να συνεχίσουν να ονειρεύονται πως ο μεγάλος Ηγέτης Βλαδίμηρος Πούτιν θα έρθει να τους σώσει. Όσοι πάλι έχουν κατανοήσει και εμπεδώσει τα γεγονότα μπορούν σιγά – σιγά να αρχίσουν να οργανώνουν την επόμενη ημέρα, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτήν της πραγματικής «εξέγερσης» όχι μόνο των συνειδήσεων αλλά και των ψυχών ημών. Ευλόγησον!_