Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΑΥΛΙΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ



ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!

Άλλη μια σερπαντίνα της Ιεραρχίας της Κρατικής Εκκλησίας της Ελλάδος!

-Τραβά μωρή παίξε με τις κούκλες σου κι άσε τις ευχαριστήριες επιστολές!


Η Παυλίνα της Ιεραρχίας της Κρατικής Εκκλησίας του διεφθαρμένου Ιερωνύμου και τα γιουσουφάκια του απέστειλαν στα Μ.Μ.Ε. και δημοσίευσαν «ευχαριστήρια επιστολή» για το βελάζων ποίμνιο, το οποίο δήθεν ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον Κίναιδο και επίορκο Μητροπολίτη.

- Ποιοι σου ευχήθηκαν μωρή κότα, αυτοί οι πούστηδες που έχεις μαζώξει τριγύρω ή οι κλεφταράδες - που έβαζες μέσον την άλλη κότα με τη μίτρα -  να μην τους μπαγλαρώσει το Σ.Δ.Ο.Ε.;

- Σε θυμόμαστε μωρή βρωμόγρια ως Διευθυντή Οικοτροφείου Εκκλησιαστικής Σχολής να σε φωνάζουν Παυλίνα, να σου  πιάνουν τον κώλο και μετά να τους κάνεις παπάδες! Τώρα πας και λες ψέματα στους Ανακριτές και τους Εισαγγελείς, για να γλιτώσεις από τα λαμόγια του διεφθαρμένου Ιερωνύμου που σ΄ εκβιάζουν να σου πάρουν τη Μητρόπολη, και στέλνεις ευχαριστήριες επιστολές στα Μ.Μ.Ε. ενώ κάνεις διακοπούλες στο Άγιον Όρος μαζί με τα γιουσουφάκια σου.

- Ποιος πληρώνει μωρή βρωμόγρια της διακοπές σου; Οι Έλληνες φορολογούμενοι ή οι Εφοπλιστές που έχετε ξεζουμίσει μαζί με τον Ιερώνυμο;

- Ξυπνήστε Έλληνες και κυνηγήστε τους!!!

- Όλες σου τις ψευδείς καταθέσεις θα τις βγάλουμε στη φόρα και θα σε ξεφτιλίσουμε τελείως. Βρώμα και δυσωδία στην Ιεραρχία, στη Μητρόπολή σου, στην Κρατική Εκκλησία των κλεφτών και των Κίναιδων.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από πούστηδες, Θεομπαίκτες και κλέφτες!!! Ο ένας πούστης κράζει τον άλλον και τούμπαλιν.

- Μια πούστρα και μισή είσαι Παυλίνα, που το παίζεις και συ «άγιος» σαν και τους υπολοίπους, και τίποτα παραπάνω!

- Έννοια σου γριά τσατσά της παραλιακής, ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά πιότερο τον νοικοκύρη!!!


Ακούστε τη φωνούλα της και επανερχόμαστε με περισσότερα...