Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΑΝΤΕΛΑ;
Τι είναι το φαινόμενο Μαντέλα ;

Είναι το όνομα που έχει δοθεί στις περιπτώσεις όπου κάποια άτομα θυμούνται μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια – πληροφορία με διαφορετικό τρόπο από ότι στην πραγματικότητα έχει συμβεί .

Με αντίληψη ότι έχει συμβεί σε άλλη εποχή από ότι πραγματικά συνέβη η και ότι μία συγκεκριμένη πληροφορία-γεγονός δεν έχει συμβεί καν .

Ο λόγος που ονομάστηκε φαινόμενο μοντέλα απορρέει από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν τη μνήμη ,την εντύπωση-πεποίθηση πως ο Νέλσον Μαντέλα πέθανε στη φυλακή στη δεκαετία του 1980 και όχι στην πραγματικότητα που πέθανε το 2013 .

Πολλοι ανθρωποι στον κόσμο πιστεύουν ότι το φαινόμενο Μαντέλα είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα και πολλοι ευαίσθητοι συνάνθρωποί μας που μπορούν να καταγραφούν άλλες ενέργειες κρατούν εναλλακτικές αναμνήσεις σαν να έχουν πηδήξει από μια πραγματικότητα στην άλλη .

Υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές τις εναλλακτικές μνήμες που έχουμε όλοι άνθρωποι και εάν το ερευνήσουμε μέσα μας τι στην ουσία πιστεύουμε και τι στην ουσία είναι αλήθεια θα δούμε ότι συνέχεια θα ανακαλύπτουμε φαινόμενα Μαντέλα .

Θα δώσω μερικά παραδείγματα παρακάτω αλλά πριν το κάνω θέλω να θυμηθείτε τη θεωρία μου περί υπέροντότητας πληροφορίας και να σκεφτείτε ότι αν μπορούν με κάποιο τρόπο να επεμβαίνουν στη λανθασμένη πληροφορία μέσα σας αν μπορούν να δημιουργούν φαινόμενα Μαντέλα μέσα σας εσείς πόσο πολύ χειραγωγήσιμοι ειστε;

Το παρακάτω είναι ένα γνωστό κινούμενο σχέδιο που έχει παίξει σε όλο τον κόσμο και το φαινόμενο Μαντέλα παρουσιάζεται στην ονομασία του οι μισοι πιστευουν ότι η ονομασία του ειναι Μπερενστειν (Berenstein) και οι άλλοι μισοί πιστεύουν ότι είναι Μπερενστάιν (Berenstain)


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που έχουν αναμνήσεις μνήμης-πεποίθηση ότι η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται σε μια διαφορετική θέση στον παγκόσμιο χάρτη από ότι είναι στη πραγματικότητα .

Αυτό όμως δε συμβαίνει μόνο με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και με χώρες όπως είναι η Αυστραλία Σρι λανγκα,Ονδουρα και πολλά άλλα μέρη .

Φαντάσου πόσο παράξενο είναι να βρεις έναν νεοζηλανδό όποιος θα σου δείχνει στο χαρτί ότι πιστεύει και είναι σίγουρος ότι η χώρα του βρίσκεται αλλού απ’ όπου βρίσκεται στην πραγματικότητα ….αυτό θα ήταν τεράστια ενδιαφέρον για να το ερευνήσεις ;


Πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν αναμνήσεις-πεποιθήσεις-άποψη ότι ο Μπίλι Γκράχαμ πέθανε περίπου το 2009 και ότι την κηδεία την μετέδωσαν ταυτόχρονα σε πολλά δίκτυα στις Ηνωμένες Πολιτείες ,…το θέμα είναι ότι ο Μπίλι Γκράχαμ εξακολουθεί να είναι ζωντανός σήμερα .!!!!