Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

ΒΑΣΙΛΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ 28.9.2013

Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η Φρειδερίκη του Ανοβέρου (πλήρες όνομα: Friederike Luise Thyra Victoria Margarita Sophia Olga Cecilia Isabella Christa, Prinzessin von Hannover Herzogin zu Braunschweig-Lüneburg – Φρειδερίκη Λουίζα Θυρεσία Βικτωρία Μαργαρίτα Σοφία Όλγα Καικιλία Ελισάβετ Χριστίνα, Πριγκίπισσα του Ανοβέρου, της Μεγλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας, Δούκισσα στο Μπράουνσβαϊκ-Λούνεμπουργκ), 18 Απριλίου 1917 - 6 Φεβρουαρίου 1981), ήταν η σύζυγος του Βασιλιά Παύλου Α΄ της Ελλάδας.


Ήταν μέλος και αρχηγός ομάδας της Ναζιστικής νεολαίας ... ήταν μέλος στη χιτλερική νεολαία κορασίδων το 1936 ... Γενική Διοικήτρια κοριτσιών της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΟΝ) το 1936 ... παράνομες υιοθεσίες στις παιδουπόλεις ... εμπλοκή στη δολοφονία Λαμπράκη ...

«ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ (Ο.Ε.Α.) ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΙΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “ΗΟΝG” ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΘΙΒΕΤ, ΣΑΞΟΝΕΣ “SACHSKOBURG” ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ “BRAUN SCHWEICH WELFEN", WOLFEN BUTTEL, VON HANOVER Ή ΗΑΝΟΒΕΡ Ή ΟΒΕR-ΗΑΝ [ΓΚΡΙΖΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΗΓΕΤΕΣ ΛΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ)] ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΥΪΝΔΣΟΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, “ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 

Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΤΩΝ "ΟBER-HAN" WOLFEN BUTTEL, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο Α΄ΚΑΙ Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ “±ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ (!!!).

Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” (MONGOLIAN SACHSEN WOLFEN VON HANOVER) ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "OLDEMBURG HOLSTEIN GLUCKSBURG" ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ GLUCKBURG ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ GLUCKBURG ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ “SACHSEN (MONGOLIAN) WOLFEN VON HANOVER" Ή OBER-HAN. 

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΠΟΝΤΙΚΙ” (ΜΑUS) ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ MARSCHALL, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!!!) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧE Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ VON HANOVER ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.…»

ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ", 1/1/2003, σελ. 6-7.


"ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ". 

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Ή ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ "ΛΥΣΗ". 

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΚΡΥΦΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ: "ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ". 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ". 

DAVID ICKE