Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΣΜΠΑΧ



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η παραπληροφόρηση σχετικά με τους τρομοκράτες της Ευρώπης δεν έχει τελειωμό. Αυτός είναι ο περίφημος δήθεν ψυχοπαθής βομβιστής αυτοκτονίας του Άνσμπαχ στην Νότιο Βαυαρία στην Γερμανία.
Πριν εκτελέσει την αποτρόπαια πράξη του έβγαλε στο διαδίκτυο αυτό το βίντεο και σήμερα κυκλοφορεί σε όλα τα αραβικά ΜΜΕ.
sirianos
Τα λόγια του σόκαραν:
«Ορκίζομαι ότι θα ανατινάξουμε τα σπίτια σας. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρξουν μόνο βόμβες αυτοκτονίας αλλά και ναρκοπαγίδες. Υποτάσσομαι πιστά στον πρίγκιπα μου, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι Χουσεΐν, ο Αλλάχ πάντα να τον προστατεύει».
Αυτή ήταν η δήλωση του Ντελέλ, δηλαδή του τρομοκράτη του Άνσπμαχ, αυτού δηλαδή που τραυμάτισε 11 άτομα και σκοτώθηκε στη διάρκεια της εκτέλεσης. Ο Ντελέλ ισχυρίστηκε ότι έλαβε την εντολή της επίθεσης από την ISIS.
Παρακάτω, τα τελευταία λόγια του πριν την επίθεση αυτοκτονίας.

Παρατηρήστε ότι τα μάτια στο βίντεο ταιριάζουν με τη φωτογραφία. Ωστόσο, η φωτογραφία και το βίντεο ήρθαν στο φως από την ISIS, άρα σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία παραμένει ο ισχυρισμός ότι ο Ντελέλ πιθανόν ανήκει την ISIS.
Επίσης, στο βίντεο ο Ντελέλ λέει «ανακοινώνω την επιχείρηση μου στο Άνσμπαχ στη Βαυαρία», προσθέτοντας, «ορκιζόμαστε ότι θα δείτε πράγματα που ποτέ δεν ονειρευτήκατε, όπου δεν θα μπορείτε πλέον να ξεκουραστείτε ενώ θα κοιμάστε στο σπίτι. Ορκίζομαι ότι θα ανατινάξουμε τα σπίτια σας. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρξουν μόνο βόμβες αυτοκτονίας, αλλά ναρκοπαγίδες.»
Ο Ντελέλ κατάγεται από το Χαλέπι της Συρίας και είχε, όπως αναφέρουν τα αραβικά μέσα, πάρα πολλά ευρώ και επίσης μια βαθιά πληγή στο πόδι του από μάχες στο παρελθόν.
Άραγε πόσες ακόμη ψεύτικες ιστορίες και φωτογραφίες θα μας παρουσιάσουν οι Γερμανοί για να μας ανακοινώσουν νεότερα για αυτήν την υπόθεση. Ο χρόνος θα δείξει ωστόσο ας δούμε αυτήν τη φορά τι θα περιλαμβάνουν οι εικασίες τους.
Ο τρόμος πάλι αναδύεται με όλες του τις δυνάμεις, ενώ οι άνθρωποι βρίσκονται σε αμηχανία και σε κατάσταση σοκ.
Αλλά τι βρίσκεται πίσω από όλα αυτά; Όλα πραγματοποιούνται παράξενα και συντονισμένα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και πάλι ένας “μοναχικός λύκος”. Οι άνθρωποι δολοφονούνται για να υπάρξει γρηγορότερα ένας πιο στρατιωτικοποιημένος έλεγχος.
Στοχεύουν προκειμένου να μπορούν μακροπρόθεσμα να δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο για τον έλεγχο του πληθυσμού, να σχηματίσουν τα θεμέλια της επείγουσας νέας παγκόσμιας τάξης τους.
Αλλά εκτός από αυτό το τεράστιο χάος και τον αυξανόμενο πόνο σε όλο τον πληθυσμό, από πίσω κρύβεται ακόμη το μυστικό κίνητρο για την αναπόφευκτη παρακμή της παγκόσμιας οικονομίας, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν μια κοινωνική αντιπαράθεση η οποία ανοίγει πιθανόν και εμφύλιους πόλεμους.

Ωστόσο δεν φαίνονται να είναι μόνο άγρια προετοιμασμένοι σε μια συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας, αλλά επίσης δοκιμάζουν να βλάψουν με πολλούς τρόπους τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία, ήδη ασκείται πίεση στους Ρώσους αθλητές, τα γεγονότα του Μονάχου κ.τ.λ…