Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Η ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ




Σημ ΓΒ: Η επανάληψη της ανάρτησης του άρθρου αυτού θεωρώ πως είναι αναγκαία για να δοθεί η πλήρης εικόνα των τεκταινομένων στην πέραν του Ατλαντικού μεγάλη χώρα, και ας μην μου πει κάποιος ‘’και τι μας νοιάζει εμάς’’, διότι σε αυτήν την χώρα φωλιάζουν τα εκτελεστικά όργανα της Μαύρης Αριστοκρατίας (Black Nobility) που πραγματικά κυβερνάει τον κόσμο, και η οποία είναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια του κόσμου. Σκοπός της Μαύρης Αριστοκρατίας είναι, να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη, αφήνοντας να επιβιώσουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια νοητικά ελεγχομένων ανθρώπων ως δούλοι τους. Σημειώστε πως δεν έχουν διστάσει να χαράξουν τους σκοπούς τους αυτούς σε μνημείο από γρανίτη,  που είναι στημένο σε κοινή θέα στις ΗΠΑ.  

Οι κατευθυντήριες πέτρες της Τζώρτζια:  http://tinyurl.com/gskahk4



Preston James Ph.D

Υπάρχει η αυξανόμενη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του Πενταγώνου που σχετίζεται με την πολιτικά διαιρεμένη νομιμοφροσύνη των διαφόρων φατριών.


Φωτογραφία της κεφαλής του τέρατος

Αργά αλλά σταθερά όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι καθώς και υφιστάμενοί τους στο Πεντάγωνο αρχίζουν να ξυπνούν και να αντιλαμβάνονται ότι έχουν παραπλανηθεί και ότι πολεμούν ξένους επιθετικούς πολέμους για λογαριασμό του μεγαλύτερου Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου.

Και ότι το κάνουν αυτό για τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, που συνδέονται με τους (κατ΄ ευθείαν ανάθεσης έργου) εργολάβους της άμυνας, καθώς και για το κράτος του Ισραήλ.

Και αρχίζουν να κατανοούν ότι όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο τέχνασμα εις βάρος τους από προδότες μέσα στις τάξεις τους, οι οποίοι προβαίνουν σε δολιοφθορές εκ των έσω, σκαρφίζονται και οργανώνουν τρόπους συνθετικού τρόμου όπως της 09.11.01 για να επιτεθούν στην Αμερική και, στη συνέχεια, να κατηγορούν αθώα ξένα έθνη στη Μέση Ανατολή.

Και το έκαναν όλο αυτό κατά την 09/11/01 με σκοπό να παραπλανήσουν την Αμερική για πολεμήσει παράνομα, αντισυνταγματικά, απρόκλητα, άδικους πολέμους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια κέρδη από τον πόλεμο για αυτούς που ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ είχε αποκαλέσει στρατιωτικό - βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Δεν κάνουν μόνο αυτούς τους ξένους επιθετικούς πολέμους που παραβιάζουν τις Συμβάσεις της Γενεύης, αλλά και συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο εκτός του ότι είναι εντελώς παράνομοι και αντισυνταγματικοί.

Πολλοί απλοί άνθρωποι μέσα στο Πεντάγωνο μόλις τώρα αρχίζουν να κατανοούν ότι η αμερικανική Στρατιωτική Μηχανή έχει υπηρετήσει ως παγκόσμιος χωροφύλακας , έχει επιβάλλει νόμους που τροφοδοτούν κορμιά ως βορά των κανονιών για χάρη των τραπεζών και των διαπλεκομένων αναδόχων αμυντικών εξοπλισμών.

Και ότι αυτά όλα γίνονται για τη δημιουργία υπερκερδών και για να αποκτάται φθηνή πρόσβαση σε φυσικούς πόρους άλλων εθνών με κανένα απολύτως σεβασμό για τη ζωή ή την καλή διαβίωση των Αμερικανών στρατιωτών και των οικογενειών τους. Και ένα μεγάλο μέρος της ιατρικής φροντίδας που παρέχεται είναι ανεπαρκής και σε πάρα πολλές περιπτώσεις επαίσχυντη με χαμένα και ελλειπή αρχεία.

Μερικοί πληροφοριοδότες εκ των έσω, έχουν ακόμη αποκαλύψει ότι οι κορυφαίοι παράγοντες χάραξης πολιτικής που έχουν πραγματικά κατευθύνει την Αμερικανική Στρατιωτική Μηχανή, θέλουν πολλούς Αμερικανούς στρατιώτες νεκρούς. Θέλουν τραυματίες να επιστρέφουν με αναπηρίες και επίσης θέλουν υψηλό αριθμό αυτοκτονιών.

Και ότι οι τεχνικές ευγονικής υψηλής τεχνολογίας έχουν χρησιμοποιηθεί για να παρέχουν αυτό το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα συμπεριλαμβανομένων των μολυσμένων και άχρηστων εμβολίων, την έκθεση σε απεμπλουτισμένο ουράνιο, που είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να προκαλέσει αναπαραγωγικές / γενετικές βλάβες και πρώιμο θάνατο από καρκίνο.

Καθίσταται όλο και περισσότερο σαφές ότι υπάρχει μια συνομωσία υψηλού επιπέδου για να σκοτώσουν, να τραυματίσουν και να απενεργοποιήσουν την καλύτερη νεολαία της Αμερικής και να αποδυναμώσουν το στρατό, παραδίδοντάς τους ως βορά των κανονιών σε πολέμους που ωφελούν το Ισραήλ και τους τραπεζο-γκάγκστερς. Μπορεί πράγματι να αποδειχθεί αρκετά πειστικά ότι όλοι οι πόλεμοι είναι πόλεμοι για τους τραπεζίτες σε τελική ανάλυση.

Αυτή είναι η αηδιαστική συνειδητοποίηση, και ο στρατηγός Smedley Butler έχει δίκιο όταν υποστηρίζει πως όλοι οι πόλεμοι είναι εργαλεία για την Wall Street και με αυτήν την γνώση ταρακουνάει τη συνείδηση  πολλών που δεν έχουν ακόμη χάσει την ψυχή τους.

Φυσικά οι περισσότεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου, υψηλόβαθμοι Λειτουργοί και πολιτικοί υπάλληλοι, απολαμβάνουν τις υψηλές θέσεις τους και το στάτους που έχουν πετύχει. Αυτό τους δίνει το κίνητρο να μείνουν αληθινά πιστοί στις κομματικές γραμμές και τις ιδεολογίες που οι ανώτεροί τους περιμένουν από αυτούς.

Και ξέρουμε με σιγουριά ότι η πλειοψηφία των Αξιωματικών του Πενταγώνου θα πάψει να υπηρετεί την Χαζαρική μαφία που έχει καταλάβει το Πεντάγωνο, εάν πραγματικά γίνει κατανοητό ότι αυτό είναι ό, τι έχει συμβεί, ότι στο Πεντάγωνο έχουν διεισδύσει και το κρατούν σε ομηρία πολύ συνδεδεμένα άτομα που ήταν πιστά και υπηρετούσαν ένα άλλο έθνος εις βάρος της Αμερικής.

Αυτό που έλλειπε ήταν η πρόσβαση στην αλήθεια για το ποιος πραγματικά διοικεί το Πεντάγωνο, το πώς διείσδυσαν και το κράτησαν σε ομηρία και με ποιες δυνάμεις ήταν σε θέση να το πράξουν.

Όλα αυτά τα γεγονότα βγαίνουν τώρα για πρώτη φορά στην επιφάνεια, αφού ήταν απαγορευμένα και κατασταλμένα για πολλά χρόνια, χάρη σε μια νέα φατρία τους Αmerica-firsters (Η Αμερική Πάνω απ’ όλα) που έχει προκύψει μέσα από το Πεντάγωνο και τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Αυτοί οι America-firsters έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για έναν αριθμό ετών για να βρουν την πραγματική αλήθεια για αυτήν την διάβρωση και την ομηρία του Πενταγώνου, καθώς και την ομηρία της κυβέρνησης των ΗΠΑ που έχει γίνει από τις ίδιες ομάδες προδοτών που δουλεύουν για το μεγαλύτερο οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος στον κόσμο .

Τέλος, το έργο τους πετυχαίνει πολύ σοβαρά αποτελέσματα. Οι αμερικανικές μάζες, όπως και πολλοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου, τώρα μαθαίνουν, πώς τα υψηλότερα κλιμάκια του έθνους είχαν διαβρωθεί και ήταν δέσμια της Χαζαρικής Μαφίας και των υφισταμένων της, δηλ. της Εγκληματικής Συμμορίας Μπους (γνωστής ως Bush Crime Cabal - BCC) και την Ισραηλινο-Αμερικανική "Ισραήλ-πάνω απ’ όλα" Διπλοί Πολίτες (Israeli First – Dual Citizens), γνωστοί και ως Zios.

Δεδομένου ότι αυτή η κρυμμένη αλήθεια γίνεται τώρα γνωστή και φανερή σε όλους, δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί ότι η έσχατη προδοσία έχει διαπραχθεί στα υψηλά κλιμάκια της Δομής της Διοίκησης του Πενταγώνου που περιβάλλουν την 09/11/01 καθώς και όλους τους μετέπειτα πολέμους που η 9/11 προκάλεσε. Ούτε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι χιλιάδες από τους καλύτερους Αμερικανούς στρατιώτες έχουν θυσιαστεί άσκοπα, σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν φρικτά για το τίποτα παρά μόνον για τα κέρδη των τραπεζο-γκάγκστερς και τους βιομήχανους/εμπόρους όπλων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, καθώς αυτή η αλήθεια σαρώνει το Πεντάγωνο και τον Αμερικανικό Στρατό, η ανυπακοή και η οργή μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Και αυτή η συνειδητοποίηση εξαπλώνεται τώρα σε όλο το Πεντάγωνο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η αλήθεια ότι το Γενικό Αρχηγείο του Πενταγώνου και η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμμετείχαν ενεργά στην επίθεση κατά της Αμερικής και διαχειρίστηκαν όλο το παρασκήνιο της 09/11/01 είναι τόσο ξεκάθαρο, τόσο σαφές και τόσο ακαταμάχητο που δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί από κάποιους που μπαίνουν στον κόπο να εξετάσουν προσεκτικά τις βασικές αποδείξεις.

Η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου έχει εργαστεί πολύ σκληρά με τα Ελεγχόμενα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM), τη Δημόσια Διοίκηση και το Κογκρέσο για να ελέγξουν αυτά τα φοβερά και βαθιά σκοτεινά μυστικά και να αποτρέψουν τις Αμερικανικές μάζες και τον Αμερικανικό Στρατό από το να τα αντιληφθούν. Το να μαθευτούν οι ιδιαιτερότητες αυτών τα μυστικών είναι συνήθως ένα τεράστιο σοκ για κάποιον που ανακαλύπτει, ιδιαίτερα το δεύτερο μυστικό.

Το πρώτο σκοτεινό μυστικό είναι ότι η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου έχει διαβρωθεί τελείως από το μεγαλύτερο καρτέλ οπίου του κόσμου και χειραγωγείται στο να βοηθάει την CIA και την Μοσάντ, χρησιμοποιώντας την DEA και τις Αμερικανικές τελωνειακές αρχές ως κάλυψη, ώστε να γίνει ο μεγαλύτερος παράνομος διακινητής ναρκωτικών στον κόσμο.

Το δεύτερο βαθύ σκοτεινό και ακόμα πιο τρομερό μυστικό για την Αμερική, είναι το ότι η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου βοήθησε την Μοσάντ, τους Israeli First – Dual Citizens και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην επίθεσή τους κατά της Αμερικής στις 9-11- 01.

Αυτήν την φοβερή ημέρα, περίπου 3.000 αθώοι πολίτες δολοφονήθηκαν μαζικά, με περίπου 39.000 να πεθαίνουν αργότερα από τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας και της δηλητηρίασης από τον αμίαντο αλλά και από παράξενες μορφές καρκίνου. Αυτή τη στιγμή περίπου 70.000 αγωνίζονται για τη ζωή τους από την μετέπειτα μόλυνση της ατμόσφαιρας που ήταν οι επιπτώσεις αυτής της σκηνοθετημένης εκ των έσω καταστροφής σε στυλ Gladio, στην Νέα Υόρκη.

Αυτό το είδος της διαφθοράς στο Πεντάγωνο δεν είναι κάτι νέο, βρώμησε αρκετά κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την αναζήτηση και την καταστροφή των αποστολών (σημ.μτφρ. Δες το φιλμ ‘Αποκάλυψη Τώρα’ του Φράνσις Φορντ Κόπολα), και άλλες μαζικές δολοφονίες, στο πλαίσιο της επιχείρησης Φοίνιξ (Phoenix).

Γνωρίζουμε τώρα σίγουρα, βασιζόμενοι σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, πως οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ναυτικού και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχαν ήδη σπάσει τον Μωβ Κώδικα (Purple Code) των Ιαπώνων και είχαν πολλούς παρατηρητές που γνώριζαν ότι οι Ιάπωνες επρόκειτο να επιτεθούν στο Περλ Χάρμπορ.

Υπήρχαν ακόμη και άρθρα εφημερίδων λέγοντας εκ των προτέρων, πως μια επίθεση ήταν επικείμενη. Τι έκανε το Ναυτικό των ΗΠΑ; Μετακίνησε τα αεροπλανοφόρα από το λιμάνι και άφησε τα παλαιά πλοία ως στόχους. Και το προσωπικό της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών πήγε πρώιμα στα βουνά της Χαβάης με τις οικογένειές του για το ετήσιο πικ-νικ .

Το Πεντάγωνο έχει προστατεύσει την καλλιέργεια οπίου στο Αφγανιστάν για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας και η USAF (Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία) μετέφερε το όπιο χρησιμοποιώντας τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο Αμερικανικός στρατός χρησιμοποιήθηκε για την εισβολή στο Αφγανιστάν, αλλά υπάρχουν και άλλα.

Φυσικά γνωρίζουμε ότι οι Ταλιμπάν δεν επιτρέπουν την καλλιέργεια του οπίου και εκτελούν κάθε καλλιεργητή που το καλλιεργεί. Ο Geraldo Rivera μπόρεσε να τρυπώσει την πληροφορία αυτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καλή δουλειά Geraldo.

Ένας άλλος λόγος είναι να παρέχει φθηνή πρόσβαση στο Λίθιο (Lithium) που απαιτείται για μπαταρίες υψηλής τεχνολογίας. Ένας ακόμη λόγος ήταν για να βοηθήσει στην προστασία των Mideastern προμηθευτών πετρελαίου και το πετρο-δολάριο των ΗΠΑ. Ένας άλλος ήταν να βοηθήσει την Χαζαρική Μαφία στο σχέδιό της να χρησιμοποιήσει το ΝΑΤΟ και τον Αμερικανικό στρατό για να να περικυκλωθεί και να αποδυναμωθεί η Ρωσική Ομοσπονδία.

Όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα ενέκρινε την συμφωνία P5 + 1 να αφήσει το Ιράν να αναπτύξει πυρηνική ενέργεια και η κυβέρνηση των ΗΠΑ απέτυχε να επιτεθεί Συρία και το Ιράν με έναν μείζονα πόλεμο αέρος - εδάφους που οι Ισραηλινοί Likudists είχαν ζητήσει, ο Μπίμπι (παρατσούκλι) Νετανιάχου ήταν έξω φρενών. Κατέφυγε στα εναλλακτικά σχέδιά του, που ήταν να χειραγωγήσει τους συμμάχους του στην Υψηλή Διοίκηση του Πενταγώνου ώστε να αφήσουν πίσω τεράστια αποθέματα στρατιωτικού υλικού. 

Αυτό θα βοηθούσε το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία να εκπαιδεύσουν το ISIS, το ISIL, το Daesh και την Al Nusra για να σχηματίσουν το νέο ισλαμικό κράτος που θα μπορούσε να έχει ως στόχο την μεγαλύτερη εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο η οποία θα να καταστρέφονταν μετά, από τον αμερικανικό στρατό και το ΝΑΤΟ.

Και ξέρουμε ότι οι δυνάμεις αυτές έχουν αποδειχθεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα συγκρότημα των άγριων, και άψυχων μισθοφόρων που είχαν δημιουργηθεί για να κάνουν βασανιστήρια, βιασμούς, σωματεμπορία, μαζικούς θανάτους και να δημιουργούν χάος που θα μπορούσε στη συνέχεια να στραφεί εναντίον της Συρίας, ώστε πρώτα να την καταστρέψουν και στη συνέχεια να στραφούν εναντίον του Ιράν για να το καταστρέψουν επίσης.

Κατά τη διαδικασία αυτή είχε προβλεφθεί ότι η Σαουδική Αραβία θα εξαπατούταν να επιτεθεί στην Υεμένη η οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιείτο για να καταστρέψει τη Σαουδική Αραβία.

Μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής της Συρίας και του Ιράν και τον κατακερματισμό τους, ο Αμερικανικός στρατός και το ΝΑΤΟ θα αναγκάζονταν να διεξάγουν ένα σημαντικό πόλεμο αέρος και εδάφους εναντίον αυτών των μισθοφόρων ή να υποστούν την καταστροφή της Ευρώπης αλλά και υποτιθέμενες συχνές μεγάλες ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Το σχέδιο ήταν να εκτοπιστούν εκατομμύρια Σύρων από τα σπίτια τους και να τους δοθούν χρήματα για να μεταναστεύουν στην Ευρώπη, με πολλούς μισθοφόρους ενσωματωμένους σε αυτούς τους πρόσφυγες, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί αργότερα χάος και να κάνουν τους Ευρωπαίους να μισούν τους μουσουλμάνους. Αυτή η μαζική μετανάστευση είναι ήδη σε εξέλιξη. Αν τα δημοσιεύματα είναι ακριβή και φαίνεται πως είναι, ο Τζορτζ Σόρος παραδέχεται πως δίνει σε αυτούς τους πρόσφυγες χρήματα για να ταξιδεύσουν.

Το ενδιαφέρον είναι το ότι καμία από αυτές τις "συνθετικές τρομοκρατικές ομάδες" μισθοφόρων ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να επιτεθεί στο Ισραήλ, πράγμα που δίνει μία ιδέα για το ποιος είναι το κύριο στοιχείο πίσω από όλα αυτά. Και εκτός από αυτό το γεγονός, ένα άλλο βοήθημα είναι το ότι πάρα πολλοί από τους τραυματίες των "μισθοφορικών συνθετικών τρομοκρατών" νοσηλεύονται σε ισραηλινά νοσοκομεία.
Η Εγκληματική Συμμορία των Μπους είναι βαθιά ριζωμένη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, στο Δικαστικό Σώμα, στο Κογκρέσο, στην CIA και στο Πεντάγωνο σε όλα τα επίπεδα.

Ο Bush1 είχε πενήντα χρόνια για να επιτύχει την διείσδυση της συμμορίας του στη CIA, στο Πεντάγωνο, στο δικαστικό σώμα και στο Κογκρέσο και ακόμη να διαλέξει τους περισσότερους προέδρους. Ακόμη και αν η εγκληματική συμμορία του Μπους έχει πιαστεί και εκτεθεί στο κοινό για τη διακίνηση ναρκωτικών, την παιδοφιλία και τις ‘’παγίδες μελιού’’ για την παγίδευση και τον έλεγχο των υπαλλήλων των υπηρεσιών και των εταιρικών ηγετών, το ευρύ κοινό τα αγνόησε σε μεγάλο βαθμό, καθώς ήταν πάρα πολύ απορροφημένο στη ζωή του και την επιβίωσή του.

Ο Franklin της CIA, ο Barney της Credit Union, οι Frank, Craig και Spence του Λευκού Οίκου, με τα σκάνδαλα (τα δημιουργημένα από την συμμορία του Μπους) που είχαν εμπλακεί, οδήγησαν την Αμερικανική κυβέρνηση σε εξαιρετικά χαμηλό σημείο. Το Αμερικανικό σύστημα της επιβολής του νόμου είχε ήδη τόσο διαβρωθεί από την συμμορία Μπους και την CIA ώστε κατέστειλε τις απαραίτητες έρευνες και εκατοντάδες εγκλήματα παιδεραστών καθώς και δολοφονίες παιδιών αλλά και άλλα πολυάριθμα εγκλήματα από σατανικές οργανώσεις έμεναν ατιμώρητα.

Και τώρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι κάθε μεγάλο αστυνομικό τμήμα έχει επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες, συνήθως την CIA (μερικές φορές και άλλες), με κορυφαία μυστική διαβάθμιση. Οι μυστικές επιχειρήσεις και δραστηριότητες που συνδέονται με τη CIA, συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών που φαίνονται σαν αυτοκτονίες για να απαλλάσσονται από πληροφοριοδότες και αντιφρονούντες, συγκαλύπτονται. 

Αυτοί οι εσωτερικοί πράκτορες κάνουν τις συγκαλύψεις για "ελεγχόμενη παράδοση’’ των ναρκωτικών που ελέγχονται από τη CIA / DEA / Μοσάντ και τις επιχειρήσεις μαύρου χρήματος που υποτίθεται ότι πρέπει να πάρουν οι μεγάλοι έμποροι ναρκωτικών, αλλά ποτέ δεν παίρνουν. Και καταστέλλουν οποιαδήποτε σοβαρή έρευνα ή αναγνώριση πολλών και σοβαρών εγκλημάτων και βίας του Σατανικού Δικτύου γνωστού ως "Process". Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είναι προδότες και λειτουργούν ως μέρος ενός μεγάλου συνδικάτου του εγκλήματος.

Είναι καιρός να εκτεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Όποιος διαπράττει αυτά τα εγκλήματα χρησιμοποιώντας την Εθνική Ασφάλεια ως κάλυψη προφανώς έχει χάσει την ψυχή και την ανθρωπιά του, αν τα είχε ποτέ.

Η επίκληση της λεγόμενης «εθνικής ασφάλειας» για να καλύπτονται δολοφονίες, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, παιδεραστία, και ανθρώπινοι συμβιβασμοί είναι σε αυτή την περίπτωση ξεχωριστά ειδεχθή εγκλήματα –RICO- (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) από μόνα τους, εκτός από όλα τα άλλα μεγάλα κακουργήματα που εμπεριέχουν.

Γνωρίζουμε τώρα πια εκ των έσω για την μεγαλύτερη στον κόσμο σατανική αίρεση που ονομάζεται «the Process» που ξεκίνησε ως μια λειτουργία τύπου ΜΙ-6 με βάση τη διδασκαλία του John Dee, Aleister Crowley και Alice Bailey. Αυτή είναι η μεγαλύτερη λατρεία Παγκοσμίως και βασίζεται στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, με ανθρωποθυσίες καθώς και θυσίες παιδιών, με δημιουργία πολέμων και μαζικών θανάτων ευγονικής.


Σύμβολο του Βάαλ, Θεού της Εκκλησίας ‘Process‘ και ένα άλλο όνομα για τον Εωσφόρο ή Σατανά, όπως λατρευόταν στην Εκκλησία αυτή. Αυτός είναι ο κρυφός Θεός του υψηλού Τεκτονισμού που είναι κρυμμένο μυστικό από τους περισσότερους Ελευθεροτέκτονες.

Δυστυχώς σε αυτήν την σατανική αίρεση ‘the Process’ έχει ανατεθεί το καθήκον του πράκτορα της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και με δεδομένο την πλήρη ασυλία και προστασία για όλες τις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένης της σωματεμπορίας, της διακίνηση οργάνων, της παιδεραστίας, της εμπορίας ναρκωτικών και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων. Τώρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι αυτή η σατανική αίρεση αποτελεί το κεντρικό και κύριο σύστημα πεποιθήσεων των κορυφαίων σχεδιαστών Πολιτικής της Χαζαρικής Μαφίας. Γνωρίζουμε επίσης πως αυτή η λατρεία ‘the Process’ είναι ένα σύγχρονο παράγωγο της αρχαίας λατρείας του Βάαλ και παρέχει κίνητρα και διεστραμμένες δικαιολογίες για το απίστευτο κακό που η Χαζαρική Μαφία προκαλεί σε όλο τον κόσμο.

Επίσης λειτουργεί ως παράγων της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, έχει τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εταιρείες Πετρελαίων, τουλάχιστον μία καπνοβιομηχανία, και τουλάχιστον μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία παρασκευής εμβολίων. Ακόμη και ξένες υπηρεσίες πληροφοριών, όπως η Μοσάντ και η Υπ. Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας έχουν επιστρατευτεί με απόλυτη κάλυψη από το Αμερικανικό σύστημα επιβολής του νόμου, τις Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες και τα ελεγχόμενα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM).

Πολλές εταιρείες του Διαδικτύου Κοινωνικής Δικτύωσης χρησιμοποιούνται ως πράκτορες της εθνικής ασφάλειας και υπόσχονται οικονομική επιτυχία όσο συνεχίζουν το ‘παιχνίδι’ και ακολουθούν τις οδηγίες. Μια μηχανή αναζήτησης που σχετίζεται με τις υπηρεσίες αυτές, είναι χωρίς αμφιβολία το ‘Τέταρτο Ράιχ DVD’ όπως και το BCC που τώρα λειτουργούν και εκτός Γερμανίας, το φαντάζεστε;

Ένας αυξανόμενος αριθμός εκ των έσω γνωριζόντων, πιστεύουν ότι η Μέρκελ είναι κόρη του Χίτλερ από την αδελφή της Εύα Μπράουν και ότι τώρα λειτουργεί ως ο σκληρός πυρήνας της παγκοσμιοποίησης για την αυτοκαταστροφή της Γερμανίας για άλλη μια φορά, όπως και ο πατέρας της είχε πράξει. Δεν θα ήταν μεγάλες ειδήσεις, αν αυτές οι φήμες αποδειχθούν να είναι αληθινές; Αυτό θα σήμαινε πως έχει αίμα Ρότσιλντ (σημ.μτφρ. Ο Χίτλερ λέγεται πως ήταν νόθος γιός του Ρότσιλντ με μιαν Αυστριακή καμαριέρα) και είναι απλώς άλλο ένα παράδειγμα του πώς οι άρχουσες "γραμμές αίματος" κάποιων οικογενειών συνεχίζουν την μήτρα της εξουσίας τους. Αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες τους οι ομοιότητες φαίνονται αξιόλογες.

Η Μέρκελ επιτρέποντας τόσους πολλούς πρόσφυγες να εισέλθουν στην Γερμανία προκαλεί την αρχή της επανάστασης των Γερμανών. Επέτρεψε το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, το οποίο απαγορεύει στους Γερμανούς αγρότες να πωλούν τα προϊόντα τους και στους Γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων να πωλούν αυτοκίνητά και εξαρτήματα φορτηγών στη Ρωσική Δημοκρατία, που είναι σημαντικές πηγές για τα έσοδα της Γερμανίας.

Εμείς τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ο Χίτλερ ήταν ένας Βρετανός πράκτορας, πλήρως ελεγχόμενος νοητικά από το Tavistock Institute στην Αγγλία και αυτό εξηγεί γιατί στρατηγοί Kammler, Gehlen και Mueller αλλά και η κορυφή της υπηρεσίας πληροφοριών του τον εγκατέλειψαν και έκαναν μια μυστική συνθήκη με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Βρετανίας το 1943. Η Μέρκελ είναι προφανώς σε σύγκρουση, διχασμένη ανάμεσα στις δεσμεύσεις της παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ της Χαζαρικής μαφίας αλλά και θυμωμένη που χειραγωγείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εμποδίζοντας τόσο αναγκαίες πωλήσεις στη Ρωσική Δημοκρατία.

Για να κατανοήσουμε τη δύναμη των Μυστικών Υπηρεσιών και των ελεγχόμενων μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM) που βασίζεται σε ψυχοτρονικό έλεγχο του μυαλού επί των ηγετών των περισσοτέρων εθνών, σκεφτείτε τι κάνει η Μέρκελ αναφορικά με τους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή. Επίσης, σκεφτείτε το γεγονός ότι οι Σουηδοί ηγέτες λένε τώρα στους πολίτες τους ότι οποιαδήποτε αντίσταση σε όλους τους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή είναι καθαρός ρατσισμός και πως η ισλαμική κουλτούρα είναι ανώτερη. Μπορείτε να το φανταστείτε; Ένας από τους τρόπους που μπορείτε πάντα να πείτε εάν ένας ηγέτης είναι νοητικά ελεγχόμενος είναι αν αυτός ή αυτή ενεργεί κατά τρόπο εντελώς ανάποδο, ονομάζοντας το μαύρο άσπρο, και το κακό καλό.

Ο πόλεμος του Βιετνάμ πρόσφερε κάλυψη για τις μαζικές διακινήσεις ναρκωτικών από την Χαζαρική Μαφία μέσω του Πενταγώνου και της CIA με χρήματα ‘εκτός βιβλίων’ που διατίθεντο για τις ‘μαύρες επιχειρήσεις’.

Άπαξ και ολοκληρώθηκε αυτό το παγκοσμίως μεγαλύτερο Καρτέλ του οπίου που πηγαίνει χρονικά πίσω στους Πολέμους του Οπίου και πήρε μια θέση μέσα στο Πεντάγωνο, απλά συνέχισε να επεκτείνεται επηρεάζοντας την εξουσία, μέχρι να έχει καταληφθεί σχεδόν πλήρως το Πεντάγωνο και έφθασε να είναι σε θέση να μπορεί καταχραστεί πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς να αφήνει λογιστικά ίχνη. Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ανακοίνωσε ότι τα χρήματα αυτά λείπουν, μια ημέρα πριν από την επίθεση της 09.11.01  που κατέστρεψε τα περισσότερα από τα λογιστικά βιβλία και δολοφόνησε μαζικά 25 από τους 40 ερευνητές Able Danger (Ικανός Κίνδυνος).

Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, που ήταν κι αυτός σχεδιασμένος και σκηνοθετημένος για να εξυπηρετεί τους τραπεζο-γκάγκστερς  και τους αναδόχους άμυνας, σύντομα παρουσιάστηκε σημαντική διαφωνία και εξέγερση στις τάξεις (του στρατού). Το Γεν. Επιτελείο άρχισε να αντιλαμβάνεται αυτό το μεγάλο ψέμα της «θεωρίας του ντόμινο» και κατάλαβε ότι ήταν αυτοί οι ίδιοι που δημιουργούσαν κέρδη για τις τράπεζες και τους Εργολάβους της Άμυνας και ότι δεν πολεμούσαν για να κερδίσουν έναν πόλεμο που δεν είχε καν κηρυχτεί.

Όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου και υφιστάμενοί τους άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν εκεί για να χειραγωγούνται για να εξυπηρετούν το μεγαλύτερο στον κόσμο καρτέλ Οργανωμένου Εγκλήματος και οπίου και να χρησιμεύουν ως βορά των κανονιών. Επίσης, αντιλήφθηκαν πως όταν τους στέλνουν στους πολέμους της Μέσης Ανατολής έχουν πλημμελή εξοπλισμό και δεν υπάρχει καμία σοβαρή προσπάθεια από τα κορυφαία κλιμάκια του Πενταγώνου και της Διοίκησης να κερδηθεί πραγματικά ο πόλεμος. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τώρα αναπτύσσεται αυτή η μεγάλη δυσαρμονία μέσα στο Πεντάγωνο και τον Αμερικανικό στρατό γενικά.

Πολλοί πίστευαν πως οι μεγάλες Διαμαρτυρίες για πόλεμο του Βιετνάμ και η εξέγερση στο εσωτερικό του στρατού στο Βιετνάμ θα σταματούσαν για πάντα την Αμερικανική στρατιωτική επιθετικότητα, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί να είναι η αλήθεια.

Και οι διαμαρτυρίες στο εσωτερικό (των ΗΠΑ) από τους φοιτητές που άρχισαν να καταλαβαίνουν τη δυναμική του βιομηχανικού-στρατιωτικού συμπλέγματος ότι κατά κύριο λόγο αποβλέπει μόνον σε κέρδη για τις τράπεζες και τους εργολάβους της άμυνας, αύξησαν τις διαδηλώσεις που άρχισαν να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις και στον Τύπο.Τα έγγραφα Daniel Ellsberg του Πενταγώνου όχι μόνον δεν βοήθησαν (την cabal), αλλά αντίθετα επιβεβαίωσαν όλες τις αμφιβολίες σχετικά με την πραγματική αξία του πολέμου για τον μέσο Αμερικανό.

Δεδομένου ότι η αυτή η δυσαρέσκεια για τον πόλεμο κορυφώθηκε στους Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούσαν εκεί στην πρώτη γραμμή, τα στελέχη και το προσωπικό στα μετόπισθεν ζούσαν την μεγάλη ζωή των απολαύσεων, καλό φαγητό και άφθονες πρόθυμες φίλες. Αλλά τα υψηλότερα επίπεδα της διοίκησης στα μετόπισθεν γνώριζαν πως γίνονταν λαθραίες εισαγωγές ναρκωτικών στην Αμερική μέσα στις κοιλότητες του σώματος των νεκρών Αμερικανών στρατιωτών που είχαν σκοτωθεί σε δράση. Και όταν αυτά τα ανακάλυπταν καλοί και τίμιοι στρατιώτες και τα ανέφεραν στους διοικητές τους οι διοικητές υποκρίνονταν πως επιλαμβάνονται του θέματος, αλλά στη συνέχεια οργάνωναν ένα παράξενο και θανατηφόρο ατύχημα με τζιπ.

Αυτά δεν ήταν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά μια ρουτίνα προς το τέλος του πολέμου. Αυτοί οι διοικητές ‘υποχρεώθηκαν να σιγήσουν’ από το μεγαλύτερο καρτέλ οπίου στον κόσμο που διείσδυσε και κατέλαβε το Πεντάγωνο και τη CIA. Υπάρχουν εκατοντάδες ανδρών και γυναικών στρατιωτών αλλά και πολιτών που έχουν δολοφονηθεί για να κρατηθεί αυτό το μυστικό καλυμμένο πάντα. (π.χ. Gary Webb, κλπ.).

Μια νέα στρατηγική είχε αναπτυχθεί μέσα από την Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου για να εξουδετερώνονται οι διαφωνίες στο εσωτερικό του στρατεύματος αλλά και στους Αμερικανικούς πολίτες.

Όλη η παραφωνία και η ολοκληρωτική εξέγερση κατά του πολέμου του Βιετνάμ δημιούργησε μια τέτοια ανησυχία στην Υψηλή Διοίκηση του Πενταγώνου και των διαφόρων επιτροπών του Κογκρέσου που εμπλέκονταν, ώστε αναπτύχθηκε μια νέα στρατηγική για την πολεμική επιθετικότητα.

Αποφασίστηκε ότι το σχέδιο θα πρέπει να διακοπεί και ο Αμερικανικός Στρατός θα πρέπει να μετατραπεί σε καθαρά μισθοφορικό που θα βασίζεται στις διαφημίσεις της λεωφόρου Μάντισον και της διαχείρισης του προφίλ για να προσελκύει νεοσύλλεκτους. Η Εθνική Φρουρά θα πρέπει να σταλεί στην ενεργό δράση αντί να είναι ‘οι πολεμιστές του Σαββατοκύριακου’ πράγμα για το οποίον είχαν προσληφθεί και έτσι υποδουλώθηκαν για να χρησιμοποιούνται όσο συχνά χρειάζονταν, ώστε να κρατηθούν οι αριθμοί των στρατιωτών στο θέατρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Μια νέα στρατηγική που βασίζεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη "συνθετικής τρομοκρατίας’’ και προληπτικού πολέμου’’ αναπτύχθηκε από τους Ισραηλινο-Αμερικανούς "Ισραήλ-Πάνω απ΄όλα" προδότες διπλούς πολίτες που διείσδυσαν στο Πεντάγωνο και κατέληξαν να είναι σε θέση να το εξουσιάζουν πλήρως.

 Σύντομα οι κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, σχημάτισαν μια συμμαχία με το Τέταρτο Ράιχ (γνωστό και ως DVD, και είναι αυτοί που διεύθυναν τις Gladio "αριστερά-πίσω από το στρατό" πράξεις τρομοκρατίας). Αυτοί οι κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν γίνει γνωστοί ως οι PNACers και Top NeoCons. Αυτοί ήταν οι τύποι που είχαν διεισδύσει και κατέλαβαν το Πεντάγωνο, εξ ονόματος της Χαζαρικής μαφίας (το μεγαλύτερο Καρτέλ οπίου στον κόσμο και οι τύποι που κουμαντάρουν σχεδόν όλες τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο).

Αυτοί οι κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής που έλεγχαν το Πεντάγωνο ήταν ένα μίγμα Ισραηλινο-Αμερικανικό "Το Ισραήλ-Πάνω απ’ όλα" προδότες διπλοί πολίτες (οι Zios) και τα μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης των Μπους (οι BCCs που πολλοί αποκαλούν το Τέταρτο Ράιχ). Πολλοί φυσικά ήταν τα μέλη του CFR, ένα εργαλείο της Χαζαρικής μαφίας των τραπεζο-γκάγκστερς του City του Λονδίνου, μέρος του ‘’συστήματος της στρογγυλής" των γνωμοδοτικών συμβουλίων και των μη κερδοσκοπικών δεξαμενών σκέψης και φυσικά όχι όλα τα μέλη του CFR ξέρουν ποιοι είναι προς τα πάνω, ποιοι το διευθύνουν και για ποιους σκοπούς.

Ήταν μια περίεργη εταιρική σχέση μεταξύ των Zios και των BCCers αλλά μπορεί πιο εύκολα να γίνει κατανοητό αν κάποιος συνειδητοποιήσει πως και οι δύο ομάδες εργασίας που δημιουργήθηκαν εξουσιάζονταν από τους ίδιους αρχηγούς που κουμαντάριζαν την Χαζαρική Μαφία (δηλ. τους τραπεζο-γκάνγκστερς που διευθύνουν σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κέντρα δημιουργίας χρήματος καθώς επίσης και το καρτέλ του οπίου).

Οι αναγνώστες συνειδητοποιούν τώρα ότι οι τραπεζο-γκάγκστερς της Χαζαρικής μαφίας του City του Λονδίνου είχαν την εξουσία, από την ικανότητά τους να δημιουργούν από το πουθενά όλα τα χρήματα που απαιτούνται για χρήση των μαζών και να τα δανείζουν με τόκο, είχαν δε τόσα πολλά χρήματα ώστε να μπορούν να εξαγοράσουν ή να δωροδοκήσουν σχεδόν κάθε κυβερνητικό αξιωματούχο στα περισσότερα έθνη, ειδικά στην Αμερική.

Η απόφαση που λήφθηκε από τους διάφορους κορυφαίους φορείς χάραξης πολιτικής που πραγματικά ελέγχουν το Πεντάγωνο και την κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχιστούν οι παράνομοι, αντισυνταγματικοί, αδήλωτοι, αέναοι πόλεμοι, ήταν να δημιουργηθεί ένας νέος φανταστικός εχθρός που θα μπορούσαν να επαναπροσδιορίζουν ανά πάσα στιγμή.

Αυτός ο εχθρός (‘’Οι τρομοκράτες") πρέπει να είναι σε θέση να τροποποιείται και να επεκτείνεται ή να επαναπροσδιορίζεται ανά πάσα στιγμή για να περιλάβει οποιοδήποτε έθνος που ήθελαν να καταστρέψουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στους φυσικούς πόρους του φθηνότερα. Έτσι, οι ιδέες του DVD (τέταρτο Ράιχ ή Abwehr) για την χρήση Gladio στιλ, σκηνοθετημένων περιστατικών, με εκ των έσω δημιουργημένης συνθετικής τρομοκρατίας, έγιναν δεκτές.

Αλλά ακόμα χειρότερα η Χαζαρική μαφία αποφάσισε ότι ο ορισμός του τι είναι ένας τρομοκράτης να επεκταθεί για να συμπεριλάβει κάθε Αμερικανό πολίτη ο οποίος έκανε πάρα πολλές ερωτήσεις, ήταν πληροφοριοδότης οποιουδήποτε είδους, ή δεν συμμορφώνονταν αμέσως με την κάθε κυβέρνηση ή την αστυνομική τάξη.

Προχώρησαν να ενοποιήσουν όλες τις αμερικανικές αρχές της επιβολής του νόμου σε μια Χαζαρική μαφιόζικη Μυστική Αστυνομία, την Εσωτερική Ασφάλεια (DHS) με τη χρήση όπλων του Πενταγώνου και τεχνολογία της Ισραηλινής αντιτρομοκρατικής εκπαίδευσης που παρέχεται δωρεάν από την ADL σε σχεδόν κάθε μεγάλο Αστυνομικό Τμήμα.

Το σχέδιό τους ήταν να συγχωνεύσουν την Αμερικανική αστυνομία, την NSA και το Πεντάγωνο με εκείνους που είχαν τον έλεγχο της Εσωτερικής Ασφάλειας, τους Ισραηλινο-αμερικανούς "Ισραήλ-Πάνω απ΄όλα" Διπλούς Πολίτες που είχαν τον άμεσο έλεγχο. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πλέγμα Γενικού Ελέγχου και γρήγορα να εντοπίζουν τυχόν διαφωνούντες σε κάθε επίπεδο, και στη συνέχεια να τους βάζουν την ετικέτα των εγχώριων τρομοκρατών που πρέπει να ελεγχθούν, να "διορθωθούν" ψυχολογικά, να καταδιωχτούν από συμμορίες, να συλληφθούν και να φυλακιστούν.

Οι PNACers προχώρησαν έπειτα να δημιουργήσουν ένα γενικό σχέδιο όχι μόνο για να χτίσουν ένα μεγαλύτερο Ισραήλ για τους τραπεζο-γκάγκστερς  της Χαζαρικής μαφίας, αλλά και να χρησιμοποιούν το Πεντάγωνο για να ωθήσουν την Αμερικανική πολιτεία που είναι υποχείριο της Χαζαρικής μαφίας να είναι η υπέρτατη δύναμη στον κόσμο που δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να προκληθεί με οποιοδήποτε τρόπο από οποιοδήποτε άλλο έθνος. Ολόκληρος ο κόσμος θα μπορούσε στη συνέχεια να καταστραφεί, έθνος μετά από έθνος και μια  Χαζαρική μαφιόζικη κυβέρνηση της ΝΤΠ θα αναδυόταν από τα ερείπια, όπως το πουλί Φοίνικας της Ελληνικής Μυθολογίας.

Για να το επιτύχουν αυτό συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα καταλυτικό γεγονός, ένα νέο Περλ Χάρμπορ με τουλάχιστον 2500 νεκρούς Αμερικανούς για να παγώσουν το αίμα στις Αμερικανούς μάζες, ώστε να αποσπάσουν τον έντονο θυμό τους και την  οργή τους με την ανάγκη για πλήρη εκδίκηση. Ήξεραν πως αν ο θυμός εφαρμοστεί σωστά στις μάζες και στον Αμερικανικό στρατό θα ήταν κάτι αρκετό για να παρακινήσει την Αμερική να επιτεθεί στα κυρίαρχα εθνικά κράτη που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η CMMM ισχυρίζονταν πως έχουν επιτεθεί στην Αμερική την 09/11/01. Οι τύποι που διεύθυναν αυτή την επίθεση κατά της Αμερικής συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε επίσης να βεβαιωθούν πως τα μεγάλα ψέματα, οι ψευδείς αφηγήσεις και η προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ θα συνεχίζονταν και θα ήταν αρκετά για να δώσουν στις μάζες και στις ένοπλες δυνάμεις κίνητρα για τη διεξαγωγή αυτών των παράνομων, αντισυνταγματικών, απρόκλητων πολέμων της επιθετικότητας του Ισραήλ και της Χαζαρικής μαφίας στην Μέση Ανατολή.

Ήξεραν ότι σχεδιάζοντας την επίθεσή τους κατά της Αμερικής την 09.11.01 και ορίζοντας την ως μια τρομοκρατική επίθεση από ένα αλαζονικό ξένο Αραβικό κράτος που υποτίθεται ότι μισούσε την Αμερικανική ελευθερία και τον Αμερικανικό τρόπο ζωής, θα εξοργίσει τις αμερικανικές μάζες και τον Αμερικανικό στρατό και θα τους παρακινήσει να είναι πρόθυμοι να κάνουν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του Αραβικού δράστη που λανθασμένα έχει κατηγορηθεί.

Φυσικά όλος αυτός ο ξένος πόλεμος που θα γινόταν, για να αποκομίσουν υπερκέρδη και να αποκτήσουν την γη και τους πόρους των άλλων εθνών, εξαρτιόταν από τον απόλυτο έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μόνο πρόσφατα ένα σημαντικό μέρος των ΜΜΕ άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι γεμάτα με ψέματα και εξαπάτηση. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί τώρα, βλέπουν τις κατσαρίδες με περισσότερη συμπάθεια απ’ ότι βλέπουν τα μέλη του Κογκρέσου.

Εκατομμύρια εγκαταλείπουν τηλεοπτικό δίκτυο TV Network News και πηγαίνουν στα εναλλακτικά μέσα ειδήσεων στον παγκόσμιο ιστό. Και η Χαζαρική μαφία ανταποκρίθηκε με τη δημιουργία εκατοντάδων ιστοσελίδων μαριονεττών / ανδρεικέλων δήθεν εναλλακτικών για να δελεάσουν τους αναγνώστες.

Αυτά τα μέσα χρησιμοποιούν μερικές αλήθειες για να κερδίσουν αξιοπιστία και για να παραδώσουν αργότερα ένα κακό ωφέλιμο φορτίο. Αλλά ο μέσος χρήστης των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης γίνεται ‘ξύπνιος’ και γι 'αυτό και αρπάζει τα ψήγματα αλήθειας και αγνοεί το κακό ωφέλιμο φορτίο, ενώ συνδέει αυτά τα ψήγματα αλήθειας στο κεφάλι για να σχηματίσει αρκετά ακριβή αντίληψη για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως η Χίλαρι Κλίντον παρατήρησε σε μια ιδιωτική ομιλία, "Χάνουμε τον πόλεμο των πληροφοριών." Η αλήθεια είναι πολύ ισχυρή και όταν βγει προς τα έξω συνηχεί με τις μάζες και, στη συνέχεια, παίρνει μια δική της ζωή που δεν μπορεί να σταματήσει.

Διαφορετικές φατρίες στο Πεντάγωνο:

Υπάρχουν διαφορετικές φατρίες στο Πεντάγωνο και η παραφωνία αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Υπάρχουν οι Bushies (οι τύποι της BCC). Αυτοί είναι οι συνεχιστές της 50χρονης διείσδυσης του Bush1 στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ήταν σε θέση να τοποθετήσει τους δικούς του σε κάθε επίπεδο, να διαφθείρει την Δικαιοσύνη και το μεγαλύτερο μέρος του Πενταγώνου και να αναλάβει τη CIA.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι Ισραηλινο-αμερικανοί "Ισραήλ-Πάνω απ’ όλα" προδότες, οι διπλοί πολίτες (οι Zios). Και οι δύο αυτές ομάδες εν γνώσει ή εν αγνοία εξυπηρετούν τους τραπεζο-γκάγκστερς της Χαζαρικής μαφίας του City of London.

Και μετά υπάρχει μια αυξανόμενη μερίδα των Αμερικανικών-firsters, δηλ. κάποιων που είναι ανεξάρτητοι και κάποιων που έχουν ψυχολογικά εγκαταλείψει την BCC αφού βλέπουν ότι χάνει την εξουσία. Πολλοί από αυτούς είχαν προηγουμένως εξαπατηθεί, ήταν νοητικά ελεγχόμενοι, με τους επόπτες τους να πιστεύουν ότι ήταν καθήκον της Αμερικής η καταπολέμηση των τρομοκρατών στη Μέση Ανατολή πριν έρθουν στην Αμερική.

Αυτό που οι America -firsters έχουν μόλις αρχίσει να κατανοούν πλήρως, είναι ότι όλη η τρομοκρατία έχει σχεδιαστεί συνθετικά και έχει αναπτυχθεί από τις μεγάλες παρατάξεις εξουσίας που περιλαμβάνουν το BCC / DVD και τους διπλούς πολίτες Zios με τη χρήση των πόρων από τα έθνη που έχουν διεισδύσει και κρατούν σε ομηρία.

Έτσι τώρα υπάρχει μια ουσιαστικά νέα φατρία που αφυπνίζεται και αρχίζει να κατανοεί ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η δομή στην κορυφή εντολών του Πενταγώνου έχει καταληφθεί από ξένους ομίλους κατασκοπείας, την BCC / DVD και τους Ισραηλινο-Αμερικανούς διπλούς πολίτες Zios.

Αυτή η νέα ανερχόμενη φατρία των America-firsters στο Πεντάγωνο συνειδητοποιεί τώρα, ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες έχουν θυσιαστεί ως απλή βορά των κανονιών σε όλους αυτούς τους ψεύτικους πολέμους, που δημιουργούν τεράστια κέρδη για το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα (τους Χαζάρους τραπεζο-γκάγκστερς  και των συνδεδεμένων εταιρειών τους).

Η αυξανόμενη οργή γίνεται τόσο πηχτή που μπορείτε να την κόψετε με το μαχαίρι. Αλλά επίσης συνειδητοποιούν, ότι κάποιοι στην Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου που έχουν κάνει ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν δολοφονηθεί μετά την ολοκλήρωση τους ή συνταξιοδοτήθηκαν για να κρατηθούν ‘ήσυχοι’.

Πολλές από αυτές τις ειδικές επιχειρήσεις τώρα θεωρούνται απειλές προς την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων στο Πεντάγωνο, αφού έχουν ολοκληρωθεί. Εκφράζονται φόβοι ότι είναι ήρωες που θα μιλήσουν και θα καταθέσουν εναντίον του BCC και των Zios (που και τα δύο είναι μεγάλα συνδικάτα εγκλήματος), εάν κληθούν ποτέ για μια νέα και πραγματική διερεύνηση της 9-11 -01.

Ειδικά τώρα, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί γίνονται όλο και πιο ενήμεροι πως η 09/11/01 ήταν Gladio στιλ, στημένη επίθεση εκ των έσω κατά της Αμερικής από το Ισραήλ, επικουρούμενη από Προδότες στο Πεντάγωνο και στην διοίκηση των ΗΠΑ.

Πολλοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι έχει γίνει στην Αμερική από αυτούς τους προδότες σε υψηλές θέσεις εξουσίας και γίνονται ‘μπαρούτι’ γι 'αυτό και αισθάνονται προσωπικά προδομένοι από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την Υψηλή Στρατιωτική Διοίκηση του Πενταγώνου και έχουν όλο και λιγότερη εμπιστοσύνη κάθε μέρα που περνάει.

Και να προσθέσω σε αυτό, πως το Πεντάγωνο έχει πλέον εκτεθεί για την δημιουργία την κατάρτιση, την υποστήριξη και την μισθοδοσία του ISIS, ISIL, Daesh, Al Nusra, Αλ Κάιντα (AL CIA Duh). κ.λπ. Και έχουν υποστεί ένα τέλειο ματ μέχρι στιγμής στη Συρία από τον Πρόεδρο ‘Πούτιν’ και την Ρωσική Ομοσπονδία, μετά από πρόσκληση της μακρόχρονης συμμάχου της, κυβέρνησης της Συρίας, να βοηθήσει στην υπεράσπιση της Συρίας από τους τρομοκράτες. Αυτό έχει εκθέσει τους προδότες στην κορυφή του Πενταγώνου για το τι είναι και το τι έχουν κάνει και που έχει καταστήσει την στρατιωτική ικανότητα του πενταγώνου πολύ αδύναμη.

Αλλά οι τύποι που συχνά παίρνουν το μεγάλο βάρος με επικίνδυνες ειδικές αποστολές και αποκομίζουν πολύ λίγη ευγνωμοσύνη σε αντάλλαγμα, είναι οι Στρατιώτες ειδικών αποστολών συμπεριλαμβανομένων των ομάδων Seal, των Πράσινων Μπερέ, της Delta Force και των διαφόρων ομάδων ‘’spooky’’ (τύπου Ράμπο). Αυτοί οι στρατιώτες είχαν παραδοσιακά το υψηλότερο επίπεδο κινήτρων και πατριωτισμό για την Αμερική και πολλοί είναι αυτοί που τώρα ανακαλύπτουν πως παραπλανήθηκαν και κακοποιήθηκαν από το Πεντάγωνο. 

Το πιο φαύλο είδος προδοσίας.

Αυτές οι μονάδες όχι μόνον αναλαμβάνουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές, αλλά έχουν κακομεταχείριση στη συνέχεια σε πολλές περιπτώσεις. Πολλοί τώρα συνειδητοποιούν ότι όσοι ήταν μέλη της Ομάδας Seal που συμμετείχε στην ψεύτικη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν (κωδικός CIA συνταγματάρχης Τιμ Οσμάν), ο οποίος στην πραγματικότητα πέθανε στα τέλη του 2001, όλοι δολοφονήθηκαν κατόπιν εντολών της Ανώτατης Διοίκησης του  Πενταγώνου για να μην μιλήσουν. Μερικά από τα επιζώντα μέλη των οικογενειών τους το γνωρίζουν αυτό, άλλοι το υποψιάζονται.

Πρόκειται για το ίδιο είδος σκοτεινής προδοσίας που συνέβη, όταν η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου διέταξε να εγκαταλειφθούν κάποιες μονάδες στο Βιετνάμ για να τους κρατήσει από το να μιλήσουν για τους μυστικούς πολέμους στο Λάος και την Καμπότζη και για το σύνολο της διακίνησης ναρκωτικών της CIA, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας WhiteStar που ήταν μια πολύ, πολύ ευαίσθητη επιχείρηση που αφορούσε προσγειώσεις UFO την νύχτα και του εμπορίου οπίου. Οι περισσότεροι αναγνώστες του VT ξέρουν ότι ήταν γερουσιαστής ο Τζον Μακέιν, που εργάστηκε σκληρά για να σιγουρευτεί ότι οι αιχμάλωτοι πολέμου και οι ΜΙΑΣ έμειναν πίσω, ακριβώς όπως και ο πατέρας του, κάλυψε την στημένη επίθεση εναντίον του πλοίου USS Liberty.

Όμως, πολλές Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις διαφόρων μονάδων, επίσης, ανακαλύπτουν ότι 11 από τις 12 ομάδες ‘Ράμπο’ στη Νότια Αμερική όλοι δολοφονήθηκαν για να μην μιλήσουν για την μαζική διακίνηση ναρκωτικών της ΣΙΑ και του Πενταγώνου και ότι ο νέος κανόνας για το Πεντάγωνο είναι,  να διατάσσει τη δολοφονία των ανδρών των ειδικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε να μην μπορούν να μιλήσουν.

Πολλοί στο Πεντάγωνο τώρα κατηγορούν τον πρόεδρο Ομπάμα πως επέτρεψε να υποστεί  η Αμερική ένα πλήρες ματ στη Συρία από τη Ρωσική Ομοσπονδία και πιστεύουν ότι αυτό ήταν μια σημαντική κατάσταση υποβάθμισης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Zios που βλέπουν όλα τα κεκτημένα τους από την επίθεσή τους κατά της Αμερικής την 09/11/01 να τους ξεγλιστρούν. Ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της εκστρατείας του Προέδρου Ομπάμα προήλθε από τους Zios που κερδίζουν πολλά από τις επιχειρηματικές επενδύσεις τους στην άμυνα και τον συνεχή πόλεμο, και είναι κατανοητό γιατί μπορεί να δυσανασχετούν για την απροθυμία του να πάει σε έναν άλλο ολοκληρωτικό πόλεμο αέρα - εδάφους για χάρη του Ισραήλ και της Χαζαρικής μαφίας.

Άλλοι βλέπουν την έλλειψη προθυμίας του προέδρου Ομπάμα να αποδυθεί σε έναν πλήρους κλίμακας πόλεμο αέρα - εδάφους σαν βασικά μια απάντηση στις νέες πιέσεις που προέρχονται από λογικότερα στοιχεία  που ανέρχονται τώρα μέσα στο Πενταγώνο και που ίσως συνδέονται με μια ορισμένη φατρία της Μυστικής Σκιώδους Κυβέρνηση (SSG), υπεύθυνης για το χειρισμό θεμάτων συντριβών ΕΤ/UFO. Αυτή η εντυπωσιακά ισχυρή ομάδα είναι ένας άλλος παράγων που έχει αρχίσει να εφαρμόζει σημαντικές πιέσεις, για να πάρει πίσω το Πεντάγωνο από τους ξένους που έχουν διεισδύσει, τους προδότες διπλούς πολίτες και τους ξεπουλημένους.

Άλλοι βλέπουν την πρόθεση του Προέδρου Ομπάμα να μην προχωρήσει πέρα από συμβολικές επιχειρήσεις και drones, να οφείλεται στους οικονομικούς του συμβούλους οι οποίοι τον έχουν ενημερώσει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ απλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να ξεκινήσει έναν γενικευμένο πόλεμο αέρα-εδάφους που θα είναι πολύ μακρύς, προκειμένου να είναι επιτυχής. Και μπορεί τώρα να κατανοεί πλήρως ότι ένας τέτοιος γενικευμένος πόλεμος αέρα-εδάφους θα ήταν απλά ένας άλλος πόλεμος για το Ισραήλ για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο για το «Μεγάλο Ισραήλ» και αντιστέκεται στο να χρησιμεύσει ως μαριονέτα του Ισραήλ, όπως έκανε ο Bush2. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων.

Σύνoψη:

Η διαφωνία στο εσωτερικό του Πενταγώνου αυξάνεται μέρα με τη μέρα, καθώς όλο και περισσότερες από τις ομάδες αντιλαμβάνονται ότι το Ισραήλ και οι προδότες στο Πεντάγωνο, πρόδωσαν όλους τους Αμερικανούς επιτιθέμενοι στην Αμερική την 09/11/01.

Αυτή η συνειδητοποίηση στέλνει κύματα σοκ και απαιτεί λύσεις και εκδίκηση. Είναι πάρα πολύ αργά για να μπει το τζίνι πίσω στο μπουκάλι ή να κλείσει το κουτί της Πανδώρας, επειδή η αλήθεια για την 09/11/01 πως είναι μία στημένη συνθετική πράξη τρομοκρατίας εκ των έσω, δεν μπορεί να σβήσει και εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα. Σύντομα όλοι θα καταλάβουν πώς η δική μας διοίκηση και το Πεντάγωνο μας πρόδωσαν εκείνη την φοβερή ημέρα.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά μέσα στο Πεντάγωνο και το Γενικό Αρχηγείο του. Ποια παράταξη θα κυριαρχήσει καθώς η BCC και οι Zios πολεμούν για τον απόλυτο έλεγχο; Μπορεί η νέα αναδυόμενη φατρία των America-firsters να επιβληθεί και να αναλάβει τον έλεγχο και αποκτήσουν αρκετά κίνητρα από τη συνειδητοποίηση ότι η BCC και οι Zios επιτέθηκαν στην Αμερική την 09.11.01; Δεδομένου ότι η BCC και οι Zios αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο κάθε μέρα για προδοσία και κατασκοπεία εναντίον της Αμερικής, η δύναμή τους πέφτει. Μπορούν να εξουδετερωθούν αρκετά γρήγορα για να σωθεί η Αμερική; Αυτή είναι η ερώτηση.

Μια προσεκτική εξέταση δείχνει ότι η BCC χρησιμοποιεί τα μεγάλα ΜΜΕ για να διαρρεύσει υποτιμητικές πληροφορίες που θα αποδυναμώσουν την λαβή των διπλών Πολιτών Zios επί του Πενταγώνου. Αλλά φαίνεται επίσης προφανές ότι οι Zios χρησιμοποιούν τα Μεγάλα ΜΜΕ για να διαρρεύσουν υποτιμητικά γεγονότα που θα υποβαθμίσουν την εγκληματική συμμορία και τις πιθανότητες του Τζεμπ (Μπους) για την εκλογή του στην Προεδρία. Αυτή τη στιγμή ο Donald Trump είναι αστάθμητος, κανείς δεν φαίνεται να κατανοεί τι θα έκανε ως Πρόεδρος ως προς το Πεντάγωνο και τους πολέμους. Αλλά μερικοί υποψιάζονται ότι είναι επιλογή των America firsters και του Πενταγώνου για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους. Είναι πολύ νωρίς για μπορέσουμε να πούμε, αλλά θα μάθουμε σύντομα.

Και τι θα μπορούσαν να χρειάζεται η BCC (Εγκληματική Συμμορία Μπους)  ή οι Zios για να αυξήσουν την ισχύ τους; Στο παρελθόν έπρεπε να συνεργαστούν για να αναπτύξουν σημαντικές στημένες επιθέσεις, όπως η βομβιστική επίθεση Murrah ή η επίθεση κατά της Αμερικής την 09.11.01. Έχουν αρκετά φιλικές αυτή τη στιγμή για να το κάνουν ακόμη αυτό; Ή μπορούν να μπαλώσουν τις διαφορές τους αρκετά για να αναπτύξουν κάποιου είδους συνεργασία ώστε να ανάψει ένας πυρηνικός Γ’ ΠΠ που θα παρείχε σίγουρα μια κάλυψη για την εξευτελισμένη Αμερικανική οικονομία, καθώς όλος ο κόσμος χτίζει ένα οικονομικό τείχος προστασίας έναντι του πετρο-δολαρίου των ΗΠΑ.

Εκτός αν οι ψυχραιμότεροι αρχίσουν να υπερισχύουν, θα μπορούσαμε να δούμε την Αμερική να σύρεται σε έναν καυτό Γ’ ΠΠ συμπεριλαμβανομένων διηπειρωτικών πυρηνικών εκρήξεων σε μεγάλες πόλεις. Είναι καιρός να καθαριστούν από το Πεντάγωνο τόσο οι περιθωριακοί Μπους (οι BCCers) όσο και οι διπλοί πολίτες Zios, πριν η Αμερική καταστραφεί ολοσχερώς, και να βεβαιωθούμε ότι το Πεντάγωνο Υπερασπίζεται τις ΗΠΑ και τα σύνορά τους, και δεν εμπλέκεται σε ξένους πολέμους, όπως οι Ιδρυτές Πατέρες μας είχαν προειδοποιήσει.

 Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουν όλες αυτές οι σπατάλες με τις στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο, να σφραγιστούν τα σύνορά μας και να ελεγχθεί η μετανάστευση.Σημαίνει, επίσης, να διασφαλίσουμε ότι το Πεντάγωνο είναι αφιερωμένο στην άμυνα και όχι σε επιθέσεις σε άλλα έθνη για χάρη της Χαζαρικής μαφίας των τραπεζο-γκάγκστερς, τους διακινητές φαρμάκων και τις συναφείς εταιρείες άμυνας, οι οποίοι στη συνέχεια ανατροφοδοτούν με τεράστιες δωροδοκίες και προνόμια τα μέλη του Κογκρέσου. Είναι απαραίτητο να κατατροπωθούν όλοι αυτοί οι παγκοσμιοποιητές της Χαζαρικής μαφίας, οι προδότες και πειρατές του αμερικανικού συστήματος και στη θέση τους να μπουν Πατριώτες.

Μέχρι να ξεσηκωθούν οι Αμερικανικές Μάζες να συλλάβουν και να φυλακίσουν τους ‘μεγάλους’ τραπεζο-γκάγκστερς  όπως έκαναν στην Ισλανδία να διακόπτει η ελαστική προσφορά χρήματος το οποίο χρηματοδοτεί την μήτρα της δωροδοκίας και του ανθρώπινου συμβιβασμού, της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του Πενταγώνου, η Αμερική είναι καταδικασμένη. Αλλά μια καλή ενημερωμένη εικασία είναι ότι μια τέτοια ημέρα πιθανόν να πλησιάζει.

Και αν οι Αμερικανικές μάζες δεν αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι όλοι οι υπάλληλοι της Αμερικανικής Κυβέρνησης που ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για το κακό που κάνουν οι τρομοκράτες της Μέσης Ανατολής, ενώ είναι στην πραγματικότητα οι ίδιοι οι πραγματικοί τρομοκράτες που δημιούργησαν πρώτα απ’ όλα όλους αυτούς τους μισθοφόρους, είμαστε καταδικασμένοι.

* Η Χαζαρική Μαφία είναι μια σύντμηση που εννοεί την ομάδα του οργανωμένου εγκλήματος, που αργότερα μετασχηματίστηκε σε’’ the Rothschild Khazarian Mafia’’. 

Μτφρ: Γ. Βουδούρης