Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑΣημ ΓΒ: Φίλες – φίλοι!  Διαβάστε τα πάρα κάτω με σύνεση, έχοντας πάντοτε υπ’ όψιν πως ο κάθε αρθρογράφος εκφράζει τις δικές του απόψεις και παραθέτει τις δικές του πληροφορίες , μπορεί δε να έχει και κάποιες σκοπιμότητες . Αν είστε κυνηγοί της αλήθειας κάνετε τις δικές σας έρευνες. Όσοι δεν ψάχνουν είναι καταδικασμένοι να είναι θύματα. Παραθέτω λοιπόν την μετάφραση του άρθρου του B. Fulford ως έχει, διευκρινίζοντας πως το άρθρο αυτό δεν εκφράζει απαραίτητα το τι εγώ αποδέχομαι ή όχι. Καλή ανάγνωση.

Benjamin Fulford –  1 Αυγούστου, 2016 

Το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Μαλαισία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία είναι πρώτες στη λίστα με τις χώρες που πρόκειται να απελευθερωθούν από την Χαζαρική μαφία. 

Η μάχη για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα νύχια της γενοκτονικής Χαζαρικής μαφίας προχωράει καλά με σημαντικές νίκες σε πολλαπλά μέτωπα εν μέσω αυξανόμενου παγκόσμιου χάους καθώς η μεταπολεμική παγκόσμια τάξη συνεχίζει να καταρρέει.

 Οι μεγαλύτερες κινήσεις λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή, όπου, τώρα που η Τουρκία έχει αποτινάξει τον ζυγό της Χαζαρικής (Sabbatean) μαφίας, μια συμμαχία Ρωσική, Συριακή, Τουρκική, Ιρανική, Αιγυπτιακή, και με την συμμετοχή του Πενταγώνου, ετοιμάζεται να απελευθερώσει το λαό του Ισραήλ, το Ιράκ και τη Σαουδική Αραβία. Αυτό θα κόψει όλες τις προμήθειες χρημάτων και πετρελαίου από την Μέση Ανατολή προς την παράταξη Μπους / Rockefeller / Κλίντον της Χαζαρικής μαφίας 

Το άλλο μέρος όπου τεράστιες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα είναι η Ευρώπη. Εκεί, αξιωματούχοι στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία ανοιχτά πλέον καλούν για μια στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία για την απελευθέρωση της Ευρώπης από τη λαβή της παράταξης Μπους / Clinton / Rockefeller (BCR) της Χαζαρικής μαφίας που εξακολουθεί να ελέγχει την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη. Οι Ευρωπαϊκές κινήσεις λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος που θα γίνει φανερό το συντομότερο αυτό το μήνα.   


 Υπάρχει επίσης μια μεγάλη μάχη, που λαμβάνει χώρα μεταξύ κλεφτών στη Μαλαισία καθώς οι χειριστές της BCR προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα κεφάλαια που υπεξαιρέθηκαν από τον λαό της Μαλαισίας από τον δούλο του Rothschild πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak (βλέπε παρακάτω για λεπτομέρειες).

Επίσης βέβαια, έχουμε και την μάχη για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που συνεχίζει να μαίνεται καθώς η υποψήφια της συμμορίας BCR (Bush/Clinton/Rockefeller) Χίλαρι Κλίντον έκλεψε κατάφωρα το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος την περασμένη εβδομάδα με μια κίνηση που κατέστρεψε ανεπανόρθωτα την όποια υπόληψή της καθώς και αυτήν της Χαζαρικής μαφίας. Αυτή η μάχη είναι μόνο στην αρχή της και θα ενταθεί προς τον Νοέμβριο με την πολύ πραγματική πιθανότητα ανοικτού εμφυλίου πολέμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, πράγμα για το οποίο πολλαπλές πηγές συμφωνούν.   


 Ας ξεκινήσουμε με μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση στην Τουρκία, όπου ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford πέταξε στην Τουρκία στις 31 Ιουλίου για μια έκτακτη συνάντηση με τους Τούρκους ομολόγους του. Η συνάντηση έλαβε χώρα ενώ οι Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι κατηγορούσαν ανοιχτά τις ΗΠΑ ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους και ως εκ τούτου τα τουρκικά στρατεύματα περικύκλωσαν την εξοπλισμένη με πυρηνικά αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ. Κατά τη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο Dunford είπε στους Τούρκους πως η προσπάθεια για την ανατροπή της τουρκικής κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε από πράκτορες της CIA της Χαζαρικής παράταξης CBR (Clinton/Bush/Rockefeller) που εργάζονται με την κάλυψη του Ιδρύματος Jamestown.  Ο Dunford είπε στους ομολόγους του ότι κόβοντας τη ροή της αφγανικής ηρωίνης και τα χρήματα από τα ναρκωτικά που διακινούνται μέσω του Ιντσιρλίκ, θα βοηθήσουν στη μάχη για την απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ από τον Χαζαρικό έλεγχο της μαφίας, δήλωσαν οι πηγές. (σημ. μτφρ: Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο στρατηγός Dunford, ζήτησε από τους Τούρκους ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της βάσης του Ιντσιρλίκ!!!!). Ο Dunford δεν είχε άλλη επιλογή παρά να είναι διαλλακτικός, επειδή οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λένε μόνο το 17% των Τούρκων υποστηρίζει την αμερικανική παρουσία στη χώρα τους.   


 Ο Dunford εξήγησε επίσης στους Τούρκους ομολόγους του ότι το Πεντάγωνο έχει συμμαχήσει με τους Ρώσους για να απελευθερωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο υπόλοιπος κόσμος από τους Χαζάρους, δήλωσαν οι πηγές του Πενταγώνου. Ως απόδειξη αυτού, το Πεντάγωνο διέταξε ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο των ΗΠΑ τελευταίας τεχνολογίας να προσγειωθεί στην κεντρική Ρωσία, δήλωσαν οι πηγές. Είπε επίσης, ότι (οι δημοκρατικές αρχές των ΗΠΑ) επιτρέπουν στα Ρωσικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από την επικράτειά των ΗΠΑ για να επιβεβαιώσουν ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν κάποιες στρατιωτικές κινήσεις ή πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι, οι οποίοι έχουν πλέον το πάνω χέρι στη Μέση Ανατολή, προέτρεψαν τους Τούρκους να κόψουν όλα τα έσοδα από τα (κλεμμένα) πετρέλαια προς το Ισραήλ ως μέρος μιας σημαντικής κίνησης κατά του κακοποιού κράτους. Άλλες κινήσεις συμπεριλαμβάνουν την παροχή υπερσύγχρονων αεροπλάνων επίθεσης κατά εδάφους και άλλων προηγμένων όπλων στη Συρία, το Ιράν και την Χεζμπολάχ συν την προμήθεια S-300 πυραύλων αεράμυνας στο Ιράν. Η Ρωσία αποστέλλει επίσης τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη πάνω από το Ισραήλ για να αποκομίσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις των ισραηλινών. Υπήρξε επίσης εντατικός συριακός βομβαρδισμός σε όλο το μήκος των Υψωμάτων του Γκολάν στα σύνορα με το Ισραήλ, λένε ισραηλινές πηγές.
     
Αυτά όλα είναι προοίμιο για την κατάσχεση του παράνομα κατεχόμενου εδάφους από το Ισραηλινό κακοποιό κράτος, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Το τέλος του παιχνιδιού για το Ισραήλ θα είναι, να δημιουργηθεί μια εβραϊκή αυτόνομη ζώνη εντός ενός αποκατεστημένου μετριοπαθούς Χαλιφάτου  Σούφι / Σουνιτών / Σιιτών, λένε πηγές της White Dragon Society. Οι ψευδο-μουσουλμάνοι λάτρεις του Σατανά Σαλαφιστές αιρετικοί δεν θα έχουν καμία θέση σε αυτή τη χαλαρή συνομοσπονδία των μουσουλμανικών κρατών.   Μιλώντας για Σαλαφιστές αιρετικούς, η κατάσταση στην ψευδο-μουσουλμανική Χαζαρική αποικία της Σαουδικής Αραβίας είναι επίσης κρίσιμη. Η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού είναι, ότι η Ινδία παρέχει επείγουσα επισιτιστική βοήθεια σε 10.000 Ινδούς πολίτες που έχουν ξεμείνει στην υπό πτώχευση Σαουδική Αραβία και πεθαίνουν από την πείνα.


Δεν θα περάσει πολύ πριν οι Σαουδάραβες να ζητήσουν επισιτιστική βοήθεια για τους δικούς τους πεινασμένους πολίτες, εκτός αν το καθεστώς συνθηκολογήσει. 

Υπάρχουν επίσης αναφορές πως πριγκίπισσες της Σαουδικής Αραβίας προσφέρονται ως σκλάβες του σεξ σε πράκτορες της Ισραηλινής κυβέρνησης. 


Οι εκθέσεις αυτές συμπίπτουν με τις δηλώσεις μιας Ιταλίδας που λέει ότι όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, απήχθει από έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα και εξαναγκάστηκε στο να γίνει σκλάβα του σεξ για τύπους σαν τον Paul Wolfowitz και τον Donald Rumsfeld. Η Ιταλίδα κατάφερε να ξεφύγει μετά από 10 χρόνια και είναι τώρα υπό την προστασία του Βατικανού.   


Οι Σαουδάραβες ξεμένουν από χρήματα, επειδή τα κεφάλαιά τους διοχετεύονται στην εκστρατεία BCR να διατηρήσει τον έλεγχο στις Ηνωμένες Πολιτείες.   Αυτό είναι απ’ ό, τι φαίνεται πίσω από την πρόσφατη προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης να  κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak. Η Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ Loretta Lynch, η οποία αρνήθηκε να κατηγορήσει την Hitlery Clinton, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του Najib στο λαό της Μαλαισίας, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ανατολική Ασία. Αντί αυτού, και είναι μόνο ένα μέρος της προσπάθειας από την BCR (Μπους / Clinton / Rockefeller) φατρία της Χαζαρικής μαφίας, η οποία θα ενοχοποιήσει τους αντιπάλους της Rothschild για να κατάσχει περιουσιακά τους στοιχεία καθώς και περιουσιακά στοιχεία των λακέδων τους στις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτό είναι ό, τι έχει ήδη επιτευχθεί στη Λιβύη απ’ όπου πήραν περίπου 150 δις $ από τον λαό της Λιβύης μετά την ανατροπή του Muammar Gaddafi, λένε οι πηγές. 

Όπως αναφέρθηκε σε ένα φλας ειδήσεων στις 31 Ιουλίου, ο Najib διαπραγματεύεται τώρα να κρατήσει τουλάχιστον ένα μέρος της περιουσίας του και να έχει προστασία από τους Χαζάρους δολοφόνους, με αντάλλαγμα την κατάθεσή του σχετικά με την πτήση 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών αλλά και για άλλα, λένε οι ασιατικές πηγές της CIA.. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στη Μαλαισία είναι βέβαιο ότι θα γίνεται όλο και πιο ταραγμένη καθώς η BRC πολεμάει τους Rothschilds στον αγώνα τους να λεηλατήσουν τη χώρα αυτή.    


 Υπάρχει επίσης μια ασυνήθιστη αναδυόμενη κατάσταση στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με μια πηγή της CIA εκεί. Η Ταϊλανδική κυβέρνηση διέταξε όλα τα ελεγχόμενα από ξένους ορυχεία χρυσού στη χώρα να παύσουν να λειτουργούν. Η οικονομία της Ταϊλάνδης είναι ερείπιο... Ακόμη και οι Ταϊλανδοί που πωλούν τοπικά προϊόντα στην αγορά, διαμαρτύρονται ότι οι επιχειρήσεις είναι σχεδόν σε στασιμότητα, λέει η πηγή. Η κίνηση αυτή λοιπόν να κλείσουν οι επιχειρήσεις χρυσού, μπορεί να είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης κίνησης για να εξασφαλιστεί  η αποκοπή της Χαζαρικής μαφίας από κάθε πιθανή φυσική υποστήριξη των fiat δολαρίων τους και του ευρώ. Οι κυβερνήσεις της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων κάνουν παρόμοιες κινήσεις για να κλείσουν τις Χαζαρικές επιχειρήσεις που συνδέονται με το χρυσό, διάφορες πηγές συμφωνούν επίσης.   


Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι σε μια σχετική κίνηση, η Tokyo Commodity Exchange έχει ξεκινήσει να διαπραγματεύεται σε χρυσό για φυσικές παραδόσεις σε συνδυασμό με το Χρηματιστήριο Χρυσού της Σαγκάης.


Το άλλο σημάδι ότι κάποιο είδος μεγάλης αλλαγής επίκειται να γίνει στην Ευρώπη, ήταν το ότι η Τράπεζα Monte Paschi πήρε 5 δισεκατομμύρια ευρώ εγγύηση που είναι 5,6 φορές η αξία ολόκληρης της αξίας της. Αυτό σημαίνει ότι δεν έγινε το πρώτο ντόμινο που θα γκρέμιζε τις Ιταλικές Τράπεζες και στη συνέχεια το Γαλλικό τραπεζικό σύστημα.

Δεν είναι τυχαίο που σε συνδυασμό με την εγγύηση, μια ομάδα Γάλλων νομοθετών επισκέφθηκε την χερσόνησο της Κριμαίας και υποστήριξε την προσάρτηση της Χερσονήσου στην Ρωσία.


Είναι επίσης βέβαιο και δεν είναι τυχαίο ότι ένας Γάλλος στρατηγός έκανε δημόσιο κάλεσμα για μια Γαλλική συμμαχία με τη Ρωσία και έξοδο από το ΝΑΤΟ. 


Πολλοί σημαίνοντες Γερμανοί επίσης κάνουν έκκληση για μια Ευρωπαϊκή συμμαχία με τη Ρωσία και απαγκίστρωση από το εκφυλισμένο ΝΑΤΟ.


Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το Χαζαρικό ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία βρίσκεται σε μπελάδες. Εκεί έλαβε χώρα μια μεγάλη διαδήλωση ειρήνης που διοργανώθηκε από την Ρωσική και την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία σε συνδυασμό με την Καθολική, καθώς οι περισσότεροι ηγέτες της κυβέρνησης των Ναζί της Ουκρανίας έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.Η τελική κατάρρευση της εξουσίας του Χαζαρικού όχλου θα έρθει, όταν οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον, θα αφαιρεθούν από όλες τις θέσεις εξουσίας στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεδομένου ότι έχουν αναφερθεί ευρέως αλλού, θα συνοψίσουμε μόνο μερικά στιγμιότυπα του τι συνέβη όταν η Χίλαρι Κλίντον έκλεψε την Δημοκρατική προεδρική εντολή την περασμένη εβδομάδα. Ως αποτέλεσμα της διαρροής των e-mails που δείχνουν πως έκλεψε την υποψηφιότητα, η Χίλαρι αποδοκιμάστηκε και οι περισσότεροι από τους μισούς συνέδρους στο συνέδριο αποχώρησαν παρουσία της.  


Υποστηρίζεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης πως θα γίνει υποβολή κατηγοριών εναντίον της και ότι τώρα είναι η IRS και το FBI που ερευνούν τις εγκληματικές δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον.

Όταν η Χίλαρι και η παρέα της προσπάθησαν να κατηγορήσουν τους Ρώσους για την υποκλοπή των emails του Δημοκρατικού Κόμματος, δεν ήταν άλλος από τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Clapper που είπε στην επιτροπή της Γερουσίας πως αιφνιδιάστηκε από την αερολογία περί Ρωσίας.

 http://www.businessinsider.com/russia-dnc-hack-black-propaganda-2016-7   


Δεν είναι οι Ρώσοι, αλλά μάλλον οι πατριώτες Αμερικανοί οι οποίοι υποκλέπτουν στοιχεία των εγκληματιών Μπους / Clinton / Ροκφέλερ. 

Ας κάνουμε λίγα βήματα πίσω για να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Ακόμη και χωρίς Ευρωπαίους συμμάχους, η συμμαχία BRICS αντιπροσωπεύει σήμερα το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού, το 60% του ΑΕΠ και το 80% της οικονομικής ανάπτυξης. Ένας εκπρόσωπος της White Dragon Society είπε πρόσφατα σε έναν εκπρόσωπο Ασιατικής μυστικής κοινωνίας πως η Χαζαρική μαφία ήταν σαν ένα λιοντάρι που πεθαίνει και πως αντί να το πολεμήσεις, η καλύτερη πολιτική θα ήταν απλά να μείνεις μακριά και να περιμένεις την φύση να κάνει την δουλειά της. 


Μτφρ: Γ. Βουδούρης