Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!



Προφυλακίστε το κτήνος να δει πόσο όμορφα θα περάσει στις φυλακές. Τον περιμένουν ήδη!

Όταν είσαι διεφθαρμένος αρκεί να γίνεις Αρχιεπίσκοπος. Όταν είσαι και διεφθαρμένος αλλά και ανώμαλος παιδόφιλος χρειάζεται να έχεις αυτό το κάτι παραπάνω. Ο Αρχιμανδρίτης των περιχώρων της συμπρωτεύουσας ( που ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα από τον Ωρωπό ) έχει και καλές σχέσεις με το διεφθαρμένο δεσποταριό της γειτονιάς του, άριστες σχέσεις με τον Ιερώνυμο και τη συμμορία αυτού αλλά και χρήμα μπόλικο, που το σκορπά αδιάκοπα σε Μηνύσεις, Αγωγές, Ασφαλιστικά Μέτρα, απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα πακέτο μοναδικό.

Ο εν λόγω τσόγλανος το 2007 καταγγέλθηκε για πρώτη φορά ως παιδόφιλος, κι εκείνη η υπόθεση καταχωνιάστηκε τελικά στα συρτάρια των γραφείων της βρωμερής και τρισάθλιας Ιεράς Συνόδου της παιδοφιλικής Ιεραρχίας της Κρατικής Εκκλησίας. Το 2014 μια άλλη υπόθεση – αυτή του πεντάχρονου ανήλικου – άνοιξε για την Ελληνική Δικαιοσύνη μετά από μήνυση του πατέρα του θύματος και ως δια μαγείας έκλεισε σχεδόν αυθημερόν. Το 2016 ξανάνοιξε, μετά από προσφυγή του πατέρα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Το κτήνος με τα ράσα παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμα ελεύθερο και ωραίο, και αν μου πει κάποιος πως αυτό συμβαίναι εκ παραδρομής ή αστοχίας των Αρχών θα του απαντήσω δυστυχώς πως κοιμάται και ονειρεύεται…


Ανυπόγραφη επιστολή του παιδόφιλου αρχιμανδρίτη προς τον πατέρα του θύματος. 
Τα λαμόγια μιλούν πάντα για συκοφαντίες! 
Το θράσος και η αλητεία της συμμορίας του Ιερώνυμου Λιάπη κάνει την οργή του κόσμου να ξεχειλίζει!!!
Η άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία του άθλιου πορνόγερου αρχιμανδρίτη ξεκινά από την δεκαετία του 1990, όταν επισκεπτόταν την περιοχή του βοηθός Επίσκοπος ( μακαριστός πλέον ) με άμεση σχέση στα οικονομικά της Κρατικής Εκκλησίας. Γνωρίζοντας πολύ καλά τον μακαριστό γνωρίζω επίσης πως σε κάθε του ταξίδι ( σ΄ ένα από τα οποία τον συνόδεψα ) κατέθετε στον ανώμαλο πορνόγερο αλλά και τη γνωστή «φάλαινα» της περιοχής εξαιρετικά μεγάλα ποσά, πάντοτε αφορολόγητα… Την ίδια εποχή ο διεφθαρμένος Ιερώνυμος είχε στα χέρια του τα τέσσερα δισεκατομμύρια δραχμές που προορίζονταν για «αναστηλώσεις και έργα» που δεν έγιναν ποτέ και το χρήμα ξαφρίστηκε.

Τα χρόνια πέρασαν και ο παιδόφιλος όχι μόνο παρέμεινε στη θέση του αλλά την ισχυροποίησε κιόλας αφού όταν ανέλαβε πλέον ο διεφθαρμένος Ιερώνυμος την Αρχιεπισκοπή της Αθήνας το πάρτι μεγάλωσε μονομιάς. Ο Ιερώνυμος και τα γιουσουφάκια του διέδωσαν παντού πως το βρώμικο και κατάμαυρο Ιερό χρήμα που τον κατηγόρησαν πως βούτηξε βρέθηκε τελικά, από τα λαγωνικά του, όταν βεβαίως όλοι όσοι θα μπορούσαν να τον διαψεύσουν είχαν πεθάνει. Τα λαμόγια είχαν βγει ήδη για κυνήγι!

Στην περιοχή του ανώμαλου αρχιμανδρίτη η δεσποτάδες άλλαξαν, και οι νέοι φαίνεται πως γνωρίζουν καλά το παραμύθι. Διαπλεκόμενοι και διαχρονικά ανάξιοι να φέρουν τον τίτλο του Επισκόπου, προστέθηκαν στη μακριά λίστα των αργόσχολων τεμπέληδων που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, ζώντας αυτοκρατορικά, έχοντας λύσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κοινούς θνητούς.

Για μένα είναι ζώα από το ίδιο χοιροστάσιο, βουτηγμένα στη λάσπη της παρανομίας και της αμαρτίας που κουβαλάνε στα χοντρόπετσα γεμάτα λίπος σαρκία τους. Ο Λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να κάνει αυτό που πρέπει… Οι κ.κ. Εισαγγελείς πρέπει να στείλουν στη φυλακή όλα αυτά τα σκουπίδια που λερώνουν την Ελληνική Κοινωνία.

Τα στοιχεία κατά του παιδόφιλου αρχιμανδρίτη είναι συντριπτικά. Οι Εισαγγελικές Αρχές ωστόσο καθυστερούν χαρακτηριστικά τη δίωξη και προφυλάκιση του ανώμαλου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ποτάμι της οργής να φουσκώνει. Λίγο ακόμα και θα ξεχειλίσει…

Ευχαριστώ τον Ιερομόναχο από τον Λαγκαδά για το φωτογραφικό υλικό των «αγίων» δεσποτάδων με τον παιδόφιλο και τα έγγραφα από τις σχετικές δικογραφίες και υποθέσεις.

Συνεχίζεται...