Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016





Η φετεινή επέτειος μας βρίσκει υπό ιδιάζουσες συνθήκες. Παραμονές του Γ’ ΠΠ γάρ. (Το αν θα γίνουν, ή -σύμφωνα με τη διαδικτυακή προφητολαγνεία- δεν θα γίνουν οι εκλογές των ηπαπάρα, κτλ κτλ κτλ, θα περιμένουμε λίγες μέρες να το/τα δούμε.)
Θέλω, επομένως, κι εγώ να δώσω το στίγμα της χώρας μας γιά τα επερχόμενα.
Έ, λοιπόν! Αυτή η ιστορία που ζεί καί ξαναζεί η Νέα Ελλάς από -πρίν ακόμη- το 1829 (που επαναλήφθηκε καί το 1940-44), δηλαδή το γερμανικό νταβατζηλίκι υπό την υψηλή εποπτεία της αγγλίτσας, θα τελειώσει εδώ. Οριστικά.
Δεν θα επαναληφθεί ούτε μέσα στο 2017, ούτε ποτέ πιά.

Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, κι εκφράζοντας -πιστεύω- την πλειονότητα των συνειδητών Ελλήνων κι Ελληνίδων, αναφωνώ:

Άντε γαμήσου, αγγλίτσα!

…Που θυμήθηκες κι εσύ πως υπάρχεις, τώρα που υποχωρούν οι ηπαπάρα, καί «ξυπνάς» τους εδώ ανθρώπους σου καί μας κουβαλάς διαφόρους γιαλαντζή πρίγκηπες, να μας (ξανα)κυβερνήσουν.

Άντε γαμήσου, γερμανίτσα!

…Γουρουνοκούραδο, που νομίζεις πως η ανθρωπότητα πλάστηκε να σε υπηρετεί καί να σου δίνει τα λεφτά της!

Άντε γαμηθήτε, ηπαπάρα!

…Αμόρφωτα γελάδια, που δεν μπορείτε να κατεβάσετε απ’ την καμπούρα σας τους Χάζαρους που σας πηδάνε, αλλά πουλάτε τσαμπουκά σ’ όλον τον υπόλοιπο κοσμάκη, ακόμη κι αν οι κατά φαντασίαν εχθροί σας βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σας καί δεν σας ενόχλησαν ποτέ, αλλ’ αποτελούν εμπόδιο στα κατά φαντασίαν συμφέροντά σας! Γκάνγκστερς του πλανήτη!
(Καί πού ‘σαστε: αδιαφορούμε πλήρως γιά το ποιό από τα δύο τζιούϊς χαζαροξαδέρφια θα σας γαμήσει την επόμενη τετραετία, μπλέκοντάς σας σε ολοκληρωτικό πόλεμο με τους Ρώσσους. Δεν θα τη γλυτώσετε ούτε με τον Δονάλδο, μην τρέφετε τζάμπα ελπίδες.)

Άντε γαμηθήτε, παντοειδείς εγχώριοι προδότες κι ελληνόφωνοι πεμπτοφαλαγγίτες!

Εσάς θα σας αφήσουμε τελευταίους, διότι προηγείται η δουλειά. Η διασκέδαση έπεται.

Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

…Έρχεται. Ετοιμαστήτε.

Υγ: Κι επειδή, σύμφωνα με τον μέγιστο Μάρκο ντεΣάντ, πρέπει το υβρεολόγιο να περιέχει καί μιά εσσάνς κουλτούρας, τότε να πω ότι γιά τον ανάλγητο σακάτη της γερμανίτσας επιφυλάσσεται η μεταχείρηση που επέδειξε ο Χάννιμπαλ Λέκτερ στον Ιταλό μπάτσο που μπλέχτηκε στα πόδια του. (Στο «Η σιωπή των αμνών II».)
Ας προσέχανε, όλοι τους.