Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ BALFOUR

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ROTHSCHILD, ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ.

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ BALFOUR, ΟΤΑΝ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠOYΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΛΟΡΔΟΣ ARTHUR BALFOUR, ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 2 NOEMBΡIOY 1917 ΟΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ROTHSCHILD) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!

TI HTAN ΟΜΩΣ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ BALFOUR; ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ARTHUR BALFOUR (ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ROUND TABLE) ΠΡΟΣ ΤΟΝ LIONEL WALTER ROTHSCHILD Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ROUND TABLE. HTAN MIA EΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΟΙ ROTHSCHILD ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ROTHSCHILD ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Ο ΛΟΡΔΟΣ VICTOR ROTHSCHILD, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!