Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ;



Από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαίου 2017 οι κρατικοί, τοπικοί και ομοσπονδιακοί οργανισμοί των ΗΠΑ σχεδιάζουν την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΑ GOTHAM 2017, εξομοιώνοντας μια πυρηνική επίθεση στις ανατολικές ακτές.

Πολλοί θα πουν ότι πρόκειται για άλλη μια συνομωσιολογική αναφορά, όμως ας θυμηθούμε κάποιες πληροφορίες:

- Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διεξήγαγε στρατιωτικές ασκήσεις προσομοιώνοντας επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου με εμπορικά αεροσκάφη.

- Στις 7 Ιουλίου 2005, η βρετανική κυβέρνηση διεξήγαγε στρατιωτικές ασκήσεις ετοιμότητας προσομοιώνοντας τρομοκρατικά βομβιστικά χτυπήματα στο μετρό του Λονδίνου.

Καταπληκτική σύμπτωση;

Το σάιτ Predictably Snopes έχει ήδη απαντήσει ότι "δεν τρέχει τίποτα με αυτό το θέμα" και η Google έχει προβλέψει να αναφερθεί σε αυτό, με τον πρώτο σύνδεσμο που βλέπει κανείς όταν κάνει αναζήτηση για το "Operation Gotham Shield" (Επιχείρηση Ασπίδα Gotham). Τώρα που έχουν μάθει όλοι οι βασικοί παίκτες, τα κόλπα της εξαπάτησης, λειτουργούν ως καλολαδωμένη μηχανή. (Βλ. Σύνδεσμο στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου για το επίσημο PDF από το DOE και το NNSA σχετικά με την προγραμματισμένη άσκηση).

Λαμβάνοντας υπόψην όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, είναι απαράδεκτο να αποκαλυφθεί ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά ψεύτικες καταστροφές που προκαλούν ανησυχητικούς παραλληλισμούς με τα σημερινά παγκόσμια γεγονότα.

Η προγραμματισμένη κοινή άσκηση περιλαμβάνει την FEMA, την εσωτερική ασφάλεια και μια πληθώρα υπηρεσιών επιβολής του νόμου και στρατιωτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Μονάδες όπλων μαζικής καταστροφής, χημικές και οι βιολογικές μονάδες, θα δοκιμαστούν όλες μαζί σε μια «προσομοίωση» πυρηνικής έκρηξης πάνω από το μεγαλύτερο αστικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πυκνοκατοικημένο νησί του Μανχάταν και στις κοντινές ακτές του Νιού Τζέρσεϋ.

Η δυνατότητα ενός πιο έντονου ψευδούς συναγερμού να ξεφύγει από τον έλεγχο, με αεροπειρατεία και να μετατρέψει τις προσομοιωμένες ασκήσεις σε πραγματικό κίνδυνο, είναι πολύ πιθανή.

Αυτό συνδέεται στενά με τον μηχανισμό που πιστεύουν πολλοί ερευνητές ότι έδρασε την 11η Σεπτεμβρίου, ο οποίος σχεδίασε ψεύτικες επιθέσεις μέσα από μια σειρά μαζικών εκπαιδευτικών ασκήσεων και επικαλέστηκε έκτακτες δυνάμεις και προσομοιωμένες επιθέσεις σε τοποθεσίες που πραγματικά χτυπήθηκαν.

Η επιχείρηση GOTHAM SHIELD 2017 περιλαμβάνει μια σημαντική άσκηση πυρηνικής έκρηξης στην περιοχή της Νέας Υόρκης-Νιού Τζέσρεϋ. Μαζί και στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης θα χρησιμοποιηθούν 4 πυρηνικές συσκευές, 2 από τις οποίες χαρακτηρίζονται "ασφαλείς" κατά τη διάρκεια της άσκησης του αμερικανικού υποργείου Άμυνας (DOD) με το όνομα VITAL ARCHER, μια επιτυχημένη έκρηξη 10KT στην περιοχή NYC / NJ και μαζί μια μικρότερη έκρηξη στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά.

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ (DOE)
Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD)
Γραφείο εγχώριων πυρηνικών ανιχνευτών των ΗΠΑ (DNDO)
Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI)
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA)
Η Βόρεια Διοίκηση των ΗΠΑ (NORTHCOM)
Γραφείο έκτακτης διαχείρισης του New Jersey
Γραφείο έκτακτης διαχείρισης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης
Γραφείο έκτακτης διαχείρισης της πόλης της Νέας Υόρκης

Το ακόλουθο έγγραφο προέρχεται από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Νεβάδας. Ο πρωταρχικός τους ρόλος με την κυβέρνηση είναι να συμβάλλουν στη διασφάλιση της ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, υποστηρίζοντας τη διαχείριση του πυρηνικού αποτρεπτικού μέσου, παρέχοντας ικανότητες άμεσης επέμβασης και εκπαίδευση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και συμβάλλοντας σε βασικές πρωτοβουλίες μη διάδοσης και ελέγχου των εξοπλισμών.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ / ΣΤΟΧΟΙ FRMAC:

Αξιολογήστε την αποτελεσματικότητα του Συντονιστή επικοινωνίας για τη διατήρηση της επίγνωσης της κατάστασης με σεβασμό στα αιτήματα που γίνονται από τη FRMAC και για την εξασφάλιση της ομαλής ροής πληροφοριών από / προς τις Γραμμές που δημοσιεύονται στις θέσεις απόκρισης πεδίου."

Το επίσημο PDF από το DOE και το NNSA σχετικά με την προγραμματισμένη άσκηση, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tinyurl.com/kmwm95h

Θα συμβεί κάτι καταστροφικό κατά τη διάρκεια ή μετά από αυτή τη χρονική περίοδο; Υπάρχει περίπτωση η Βόρεια Κορέα να επιτεθεί πραγματικά στις ΗΠΑ ή να το κάνει κάποιος άλλος και να κατηγορήσει τους εχθρούς των ΗΠΑ στο εξωτερικό;

Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν πολλούς ερευνητές στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όμως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τώρα, παρά μόνο να βλέπει και να περιμένει.