Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑΤΟΣ…ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

τα σχέδια ξεπαστρέματος 
… της Ελλάδος και των Ελλήνων !!
έτσι … για να φεύγουν οι τσίμπλες !!!


Παλαιός
Πρόλογος
Με το παρόν, που αποτελεί μέρος μιας τριλογίας, θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο φώς στην δύσκολη κατάσταση που περνάμε σαν Χώρα και Έθνος, ως συμβολή σε μιά προσπάθεια ανατροπής και αναστροφής της υπάρχουσας δεινής κατάστασης, μήποτε και ο αποβλακωμένος και απαθώς δεχόμενος τα πάντα και μη αντιδρών λαός, αποφασίσει επιτέλους να ξεσηκωθεί και να πάρει το Μέλλον στα χέρια του.
Εισαγωγή
Λοιπόν που λέτε παίδες … μυστικά και φανερά κέντρα της αλλοδαπής,  δεν μας μπορούν και απεργάζονται διάφορα σχέδια ώστε να μας ξεκάνουν !!!
Καλά τώρα … κάτι μας είπες … για νέο το ‘χεις εσύ αυτό ;; 
Σιγά βρε ανυπόμονοι … με το μαλακό … μην βιάζεστε και τσιμπάτε κατευθείαν … όλα (έ καλά τώρα … μην είστε πλεονέχτες … όχι και όλα … αλλά πολλά) θα τα πούμε.
Όλα αυτά τα σχέδια πάνε χρόνια και χρόνια πίσω (έη εσύ εκεί στην γωνία μην είσαι έτοιμος κατευθείαν να πεταχτείς), εκατομμύρια χρόνια, είναι πολύ παλαιότερα και από τους πρώτους πολέμους των κλώνων … αλλά μην ανησυχείτε, σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τότε, αλλά για σήμερα, διότι ναι μεν το βασικό σχέδιο δεν άλλαξε και ούτε θα αλλάξει [ αυτό που λέει : ‘‘Με κάθε τρόπο ξεπαστρέψτε τους Έλληνες και την Ελλαδοχώρα τους’’ ],αλλά τα επιμέρους, τα ανάλογα με την εποχή και τις επικρατούσες καταστάσεις, πάντα διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στα δεδομένα της εκάστοτε εποχής.
Έτσι οι διάφοροι τύποι, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ, Σόρος κλπ. δεν λένε τίποτε νέο, τίποτε δεν βγάζουν από την μπάκα τους, απλά ίσως να αλλάζουν λίγο τα λόγια, αλλά στην ουσία αναμασούν εκείνη την παλιά εντολή … ‘‘Ξεπαστρέψτε τους Έλληνες’’.
Μήπως νομίζετε ότι κάτι διαφορετικό έκαναν οι Ατλάντιοι και όλοι οι μετέπειτα ;;
Όχι βέβαια !! … απλά την παλιά εκείνη εντολή ακολουθούσαν, έστω και αν πολλοί απ’ όλους αυτούς, δεν είχαν ιδέα περί τούτου, εκτός των υποκινητών, και δή μόνο αυτών στην κορυφή της σκάλας.
Την ίδια εντολή ακολουθούσαν οι Πέρσες, οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοχριστοχλέμπουρες, οι Τούρκοι, οι επόμενοι αλλά και οι προηγούμενοί τους, πως λέτε να προέκυψαν ‘‘οι σκοτεινοί αιώνες’’ ;;
Είπαμε όμως ότι θα επικεντρωθούμε στο σήμερα … πάμε !!
Τα σχέδια … στην νεότερη Εποχή
Αφού είδαν και απόειδαν, ότι δεν κατάφεραν τίποτε, με όλους εκείνους τους προηγούμενους, αλλά και τους Τουρκαλάδες, το σχέδιο επικαιροποιήθηκε ξανά.
Αποφασίστηκε λοιπόν να φτιάξουν την ψωροκώσταιναένα κράτος υποτελές, στο οποίο συν τω χρόνω θα μάντρωναν τους Έλληνες … και ώ του θαύματος εγεννήθη η γνωστή μας κωλοπετεινίτσα.
Η γενική ιστορία είναι γνωστή … η επανάσταση άφησε κυριολεκτικά λιγότερους από τους μισούς Έλληνες, καθώς οι υπόλοιποι πήγαν να αγναντέψουν τα ραδίκια.
Στην συνέχεια σχεδόν όλες οι Ελληνικές συνάξεις στα πέριξ της Ελλαδοχώρας,πέρασαν από μαχαίρι και διαλύθηκαν, με κάποιους επιζήσαντες να σκορπίζουν στα πέρατα της υδρογείου και κάποιους άλλους να μαζώχνονται εδώ στην ψωροκώσταινα, να μας κάνουν παρέα και να πλειοτερέψουμε.
Από την πρώτη στιγμή, το δημιουργηθέν κρατίδιο, ήταν, επειδή έτσι το θέλησαν οι ενορχηστρωτές, αλλά και η βλακεία των Ελλήνων, ‘‘υποτελές’’, και στην ουσία, άσχετα το τι λέγεται για να αποκοιμίζεται το πόπολο, προτεκτοράτο … των Ρότσιλντ και των πίσω απ’ αυτούς. Καθώς οι τότε Έλληνες βρέθηκαν ανίκανοι και λίγοι, στο να προστατεύσουν τον μοναδικό κυβερνήτη, που θέλησε και προσπάθησε να πάει κόντρα στα σχέδια, και να κάνει την χώρα πραγματικά ανεξάρτητη και ελεύθερη, από το σχέδιο της Αγγλογαλλικής μασωνίας και των εδώ υποταχτικών τους [ Κωλέτηδων, Μαυροκορδάτηδων, Βώκηδων, Μακρυγιάννηδων κλπ. ] που από καλή τύχη των πουσταράδων αυτών, απέτυχε την πρώτη φορά, αλλά πλέον την διοργάνωσήν του ανέλαβαν τα πρεσβευτάριά τους, γι’ αυτό και 200 σχεδόν χρόνια τώρα, δεν ανοίγουν και κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό τα κιτάπια τους, και που ούτε πρόκειται βέβαια να ανοίξουν πρίν διαλυθεί η Ελλάδα, διότι θα βγούν στην φόρα πολλά άπλυτα, και θα εκθέσουν όχι ανθρώπους, αφού από αυτούς ούτε σκόνη δεν υπάρχει, αλλά το άνομο σχέδιο και την μασωνοκρατία τους.
Όμως ο Καποδίστριας, το λίγο αυτό διάστημα που μπόρεσε μετά μυρίων βασάνων να ψευτοκυβερνήσει, κατάφερε και τους χάλασε την σούπα.
Πρώτον και κύριον εδραίωσε την Ελλάδα στα όρια Σπερχειού-Αχελώου και όχι εκεί που είχαν αποφασίσει τα αποβράσματα.
Δεύτερον οργάνωσε το νεοσύστατον κράτος, δημόσιες υπηρεσίες, στρατό, αστυνομία, σχολεία, και νοσοκομεία κλπ. και έθεσε τις βάσεις ύπαρξης της Ελλάδος.
Ακόμη και πραγματικό Ελληνικό Νόμισμα έκοψε πέραν των άλλων.
Οι επόμενοι κυβερνήτες της ψωροκωστίας, πέραν των δερβεναγοβασιλοφλάμπουρων, ήταν και είναι έως τα σήμερα υπάκουα και υποτακτικά σκυλάκια στοών και λοιπών κατευθυνομένων οργανώσεων και υπηρεσιώνε.
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της ψωροκώσταινας, ένα ήταν το σχέδιο … να λιγοστεύουν και να εκμαυλίζονται με κάθε τρόπο οι Έλληνες … πόλεμοι, σφαγές, εμφύλιοι, μεταναστεύσεις και πάει λέγοντας.
Ο τρόπος που επέλεξαν ώστε να μην μπορέσουμε ποτέ να σηκώσουμε κεφάλι και να γίνουμε ανεξάρτητοι, ήταν, κατά πρώτον η υφαρπαγή της κεντρικής τράπεζας (δημιουργία χρήματος), δεύτερον το να μην εκβιομηχανιστεί η χώρα, και τρίτον η επιβολή βασιλιάδων και υποτελών πολιτικών.
Τα σχέδια στην εποχή των γονιών και των παππούδων μας
Επιγραμματικά λοιπόν επειδή ο καθένας μπορεί να βρεί στοιχεία.
α).  Τρικούπειος πτώχευση ‘893
β).  Κασκαρίκα του ‘897
γ).  Επιβολή Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου – Μονοπώλια
δ).  1η μεγάλη μετανάστευση (‘890 – ‘910)
ε).  Βαλκανικοί (που ναι μεν τους βγήκαν όπως ήθελαν … αλλά αλλού απέβλεπαν)
ζ).  Αντάτ και Εμπλοκή της Ελλάδος στον Α’ Π.Π.
η).  Καλλίπολη
θ).  Μικρασιατική καταστροφή (καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας και του Πόντου)
ι).   Πτώχευση του ’32
κ).  Β’ Π.Π. (εμπλοκή της Ελλάδας ως τσιράκια των Άγγλων και για την προώθηση του σατανικού σχεδίου του διπολισμού)
λ).  Μπλοκάρισμα προμηθειών στην κατοχή
μ).  Εμφύλιος
ν).  Φρειδερίκειος ξενουιοθεσία χιλιάδων νηπίων, φτωχών-ορφανών, αλλά και αρπαγών
ξ).  Κορέα
ο). Σεπτεμβριανά του ’55, πογκρόμ στη μπόλη, διωγμοί και απελάσεις του ’64
π). 2η μεγάλη μετανάστευση (’55 – ’70)
ρ).  Αποβολή και έξοδος από την Αίγυπτο (’55 – ’65)
σ).  Χούντα (αν και την πάτησαν εν μέρει καθώς υπήρξε οικονομική ανάπτυξη)
τ).  Κυπριακό
Αλλά και πολλά άλλα μικρότερα.
Όλα αυτά, άσχετα αν κάποια δεν τους βγήκαν, ή ακόμα και δεν πήγαν εκεί που ήθελαν, αλλά τελείως αλλού, γίνονταν πάντα για το «καλό», την προκοπή και την ανάπτυξη της Ελλάδος, με την αγαστή συνεργασία βεβαίως-βεβαίως των πουλημένων ή πεμπτοφαλλαγγιτών κυβερνητών, και την ευγενή στήριξη και χορηγία των εδώ μασωνοστοών. 
Κάτι ήξερε λοιπόν ο Καποδίστριας για τον ρόλο αυτών των πουσταριών και εξέδωσε το πρώτο εκείνο διάταγμα εναντίον της συμμετοχής τους στα κοινά, το οποίο βεβαίως θα ακολουθούσαν και άλλα μέχρι της πλήρους απαγόρευσης και εκδίωξής τους από τον Ελλαδικό χώρο, αλλά δυστυχώς -όλως τυχαίως βέβαια- ούτε μήνα δεν έζησε μετά απ’ αυτό, όπως άλλωστε όλως τυχαίως πάλι, όλοι εκείνοι της πρώτης αποτυχημένης εναντίον του συνωμοσίας, ήταν μασώνια, και κάποιοι απ’ αυτούς, επιτετραμμένοι των εδώ Αγγλογαλλικών κεντρικών στοών.
Τα σχέδια στην ’74 και εντεύθεν εποχή
Αν και οι παλιότεροι τα ζήσαμε, και οι νεότεροι τα έχουν ακούσει, ας κάνουμε έναν κόπο να τα ξαναθυμηθούμε.
Με το που έπεσε η 2η Χούντα, αυτή του Ιωαννίδη, τα πουστρόνια της πολιτικής, εδώ και έξω, είχαν ήδη λάβει εντολές και κατευθύνσεις.
Α).  Με το που έφτασε, ο κολωνακιώτικος κα-μπινές, ναι εκείνος ο ρουφιάνος και συνεργάτης των Γερμανών, αφού είχε περάσει την προηγούμενη μέρα από «ενημερωτικό» σεμινάριο στας ηπαπάρας, προτού καν να κατέβει από το αερόπλανο του «αδελφού» και φιλαράκου του, 
α) είπε το αείμνηστο … ‘‘η Κύπρος κείται μακράν’’ και σε αγαστή συνεργασία με τα υποδέλοιπα σούργελα, γύρισαν τα υποβρύχια πίσω, δεν άφησαν αεροπλάνα να απογειωθούν και εγκατέλειψαν στην μοίρα τους τα σώματα της ΕΛΔΗΚ και τους Κυπρίους αδερφούς.
β). Μετά είπε το δεύτερον αείμνηστο … ‘‘όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια’’ … μόνο που οι ηλίθιοι νόμιζαν ότι το έλεγε για τους Απριλιανούς … και όχι για τον Λαό της Ελλάδος… πράγμα που βεβαίως ακόμη να το καταλάβουν.
γ). Μετά μας έχωσε στην ΕΟΚ … ναι σ’ αυτόν τον πούστη το χρωστάμε.
δ). Βέβαια χρωστάμε κι άλλα, κάτι γέφυρες που πέφταν, κάτι δρόμους που βουλιάζαν κλπ. κλπ.
ε). Αλλά κυρίως χρωστάμε το ξεκίνημα της αποβιομηχανοποίησης της χώρας … έεε βέβαια δικό του κατόρθωμα και αυτό, όπως και ότι επί των ημερών του άρχισε η μπουρδελοποίηση του δημοσίου καθώς και άλλα καλά.
ζ). Αλλά να μην ξεχάσουμε και την επιβολή της ‘‘δημοτικιάς’’ 
Β).  Ακολούθησε ο ξενοσπουδαγμένος θαθατζομπεκρούλιακας, αφού και αυτός βεβαίως-βεβαίως πέρασε από το ηπαπαραίϊκο «φροντιστήριο» έβαλε τις αναγκαίες τζίφρες, υπέγραψε και ανέλαβε συγκεκριμένες υποχρεώσεις, πήρε και τα 100 μυριάκιακαι μας κουβαλήθηκε συν γκυναικί και τέκχνοις.
α). Και επί των ημερών του έγινε το έλα να ‘δείς … όπου κάθε μπάσταρδο, γιαλαντζί και γνήσιο κουμμούνι στην εκτζουσία … όλος ο κομματικός στρατός δημοσιοκοπριτοποιήθηκε, και πλέον δεν δούλευε τίποτε … παρά μόνο το φακελάκι … και από τότε … διαλύθηκε το σύμπαν.
β). Ο δερβένταγας αυτός λοιπόν συνέχισε ακάθεκτος την εξάλειψη, καταστροφή και κλείσιμο κάθε Ελληνικής Βιομηχανίας αλλά και μικρότερων παραγωγικών μονάδων.
γ). Φρόντισε τα επιτόκια να φτάσουν 25 και 30% ώστε τίποτε να μην μπορεί να χρηματοδοτηθεί, παρά μόνο με Πάμπερς.
δ). Και επειδή μόνο με το 2.4 και 3.6% χαρτοσήμου σε κάθε αγορά, δεν έφτανε να ταΐσει τον κομματικό στρατό, αλλά και να ξεπληρώσει τα πολλά γραμμάτιά του, μας κοπάνησεστο δόξα πατρί την ΦαΠΑ, μέχρι και 36% το έφτασε η κουφάλα.
ε). Αμόλησε και τον τραγουδοσυνθετιάρη και μάζωξε την σάρα και την μάρα της σοβιετίας, και για να μην αισθάνονται λέει παρακατιανοί … τους Ελληνοποίησε κιόλας … αμέ … αμέ !!
ζ). Και βεβαίως-βεβαίως, αφού τα πιδιά που είχε κουβαλήσει ο κα-μπινές, είχαν απλώσει τον τραχανά, βγήκε στο κουρμπέτι η 17 του μηνού … έτσι για να ‘χουμε να ασχολιόμαστε … και όλα να παγαίνουν με το ρολόϊ … είδατε τι καλά που το ‘στησαν το θέατρο ;;
η). Έε και το ‘‘μουνοτονικό’’ βεβαίως-βεβαίως … άμ μπώς … έτσι θα μέναμε ;;
Γ).  Μετά ανέλαβε ο δρακουλομπενιζελοδιάδοχος … ναι αυτός του 0+0=14%, και του σε δέκα χρόνια ποιός θα το θυμάται, … που :
α)μας φυστίκωσε την πρώτη ατζέντα … την Ατζέντα 21.
β). Και με τον γκαβούλιακα μας έφεραν φτηνό εργατικό δυναμικό, από το αντερφή αλμπάνια, να πάρει τις δουλειές, για να ξεκουραστούμε λίγο.
γ). Επί των ημερών του ξεκίνησαν και τα μεγάλα ξεπουλήματα, κάτι τσιμέντα … κάτι … κάτι ..
Δ).  Ήρθε ο θρουμποελιάς με τους σαπιοκοιλιάδες και 
α). αφού τους πήρε ο αέρας την σημαία, σαν τις σουπιές αμολήσανε μελάνι και γκριζάραν το Αιγαίο … έτσι για ποικιλία … και για να μπορούν τα μεμέτια να κάνουν καμμιά βόλτα να μην πιαστούν τα τσαμένα … και 
β). βεβαίως-βεβαίως να ελευθερωθεί και η μεταφορά της φούντας και του πετρολαδιού.
γ). Βεβαίως τούτος δεν παρέλειψε να μας ελαφρώσει και τις τσέπες με τα χρηματιστήρια και τα Σουάπια.
δ). Και ακόμα μας απάλλαξε από το βάρος του Εθνικού Νομίσματος, και μας έκανε πραγματικούς ευρω-πέους, και η τυρόπιτα από 150 δρχ πήγε στο 1.5€, η φραντζόλα το ψωμί από 100 δρχ πήγε 0.5€, το μπουκαλάκι το νερό από 50 δρχ πήγε 0.5€, και τα πάντα την άλλη μέρα ξυπνήσανε αβγατισμένα … στην διπλή και βάλε τιμή.
ε). Αλλά όλα κι όλα, επειδή δεν μας έφταναν όλα τ’ άλλα, ο Φον-Δημητράκης, μας έφερε τα Ολυμπιακά με τις κατσετράβατες και τις ΣυΦοΡες και όλα τα λοιπά και αποχτήσαμε «Ιμάντζιο» … και έμαθε ούλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς, όχι ότι δεν το ήξερε -τι μαλάκες είμαστε-
Ε).  Ακολούθησε ο κοιμισμένος βούδας
α). με τις ζαχαρο-πουλιάδες, 
β). τα βαλτοπαίδια, 
γ). τους κουμπάρους, 
δ). τα χτισμένα ομόλογα, 
ε). τα πρώτα πεσκέσια στα τραπεζομάγαζα, 
ζ). αλλά και που φρόντισε την ανανέωση του φυσικού περιβάλλοντος, και του πέρασε ένα χεράκι ψήσιμο, για να μην μείνουμε με το παράπονο ότι δεν έκανε τίποτε και για δαύτο.
Ζ).  Ήρθε το ηλίθιο πιντί … αλλά τούτο σαν ηλίθιο επειδή δεν τα κατάφερνε ούτε στο να λέει αυτά που του έλεγε ο υποβολέας το αντικαταστήσανε στα γρήγορα με τον τουρκόσπορο, που αποδείχτηκε η μεγαλύτερη καταστροφή των νεότερων χρόνων όχι ότι τα έκανε μόνος του βέβαια, παρέα ήταν και οι άλλοι, αλλά αυτός από νωρίς είχε διαπρέψει στις αντιγραφές και στα μαγειρέματα. Με τον γκαβούλιακα και τον τζαφέρι βάλανε τονπαπαρδήμιο, ναι αυτόν που λέει του καψάλισε τα στραγάλια η στρακαστρούκα, 
α). να μας φορτώσουν το πρώτο μνημα-όνιο και 
β). να μας σουφρώσουν τα ασφαλιστικά, με τα Πσάϊ, 
γ). να σώσουν τα κέρδη των τραπεζιών του αφεντίκουλά τους, 
δ). να μας ελαφρώσουν από το βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας, 
ε). να μας περάσουν σαν Δηλωτικές, για να μην είμαστε ασύδοτοι, στο Αγγλοεταιρικό Δίκαιο κλπ. κλπ., 
ζ). αλλά γαμώ το εκεί στο παρακάτι δεν τους έκατσε να μας πάνε στο Λατινικό ως ήθελε το Διαμαντο-τσόλι.
Η).  Ακολούθησε ο γκαβούλιακας, και πέραν των όσων είχε κάνει πρίν, πήγε το πράγμα ένα βήμα ακόμα παραπέρα με άλλα μνημα-όνια.
Θ).  Και ήρθε το χαζοχαρούμενο των καταληψιών και μας απόκαμε … αλλά όλα κι όλα τα ζήταγε ο κώλος μας, γι’ αυτό 
α). μας έφερε πιθήκια να μας εξυπηρετήσουν … μετά το λιάσιμο βεβαίως.
β). Αναβάθμισε την Ατζέντα, 
γ). έδωσε στα ψάρια το Αιγαίο, 
δ). έβγαλε τα κωλάδικα στο δρόμο, 
ε). προώθησε το αγγούρι και το καρότο, 
ζ). μας έφερε μπαμπουΐνους για ν’ αποχτήσουμε χρώμα και να εμπλουτιστούμε πολύ-πολιτι-σμικώς, 
η). μας έβαλε περιορισμούς και κοντρόλια, ώστε να μάθουμε και να κάνουμε σωστή διαχείριση, 
θ). αλλά και τέλος έβαλε σκοπό της ζωής του λέει να μας μάθει την λιτότητα, και άρχισε το ξαλάφρωμα από την κρατική περιουσία … «όσο πιό λίγα, ακόμα και τίποτα, τόσο πιό καλά» … 
ι). αλλά μην έχουμε παράπονο και εμάς φροντίζει να μας ξαλαφρώσει απ’ ότι έχουμε και δεν έχουμε … είπε … όλα στους ξένους … εμείς είμαστε υπεράνω υλικών αγαθών !!
Συνοπτικά από ’74 και εντεύθεν έγιναν τα ακόλουθα και όχι μόνο :
–  Αποβιομηχανοποίηση (έκλεισαν όλες τις βιομηχανίες )
–  Διάλυση παραγωγής
–  Κομματοκρατία και ευτελισμός
–  Κοπανιστός αέρας και φούσκες
–  Εθισμός σε ζωή με δανεικά – καταναλωτικά, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια κλπ. κλπ.
–  Υφαρπαγή πλούτου-χρηματιστήριο, ληστρική φορολογία περιουσίας
–  Δημιουργία υψηλού χρέους
–  Εκχώρηση της Δημιουργίας Χρήματος
–  Είσοδος στην ΕΕ χωρίς όρους (ποσοστώσεις κλπ, καταστροφή αμπελώνων, ελαιώνων, κτηνοτροφίας κλπ.)
–  Καταστροφή ή εξαγορά μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων
–  Κλείσιμο επιχειρήσεων
–  Μνημόνια
–  Εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας
–  Υπαγωγή σε Εταιρικό Δίκαιο
–  Εκποίηση και εκχώρηση Δημόσιας περιουσίας
–  Ανακεφαλαίωση, σωτηρία και εκποίηση μετοχών των τραπεζών 
–  Καταστροφή Ασφαλιστικού Συστήματος – PSI
–  Υψηλή φορολογία και υφαρπαγή περιουσίας
–  Αλλοίωση Γλώσσας (μονοτονικό, νεοελληνικούρες, αγγλικούρες και γκρίκλις)
–  Αλλοίωση και παραποίηση Ιστορίας
–  Προώθηση ναρκωτικών και πορνείας
–  Πράντια κωλοτριβισμού και αλληλέγγυου τσιριζοκουνελισμού 
–  κλπ. κλπ. κλπ.
Όλα τα παραπάνω οδήγησαν σε :
–  Διάλυση του Παραγωγικού ιστού
–  Διάλυση του Εμπορικού και Βιομηχανικού ιστού
–  Διάλυση του Κοινωνικού ιστού
–  Διάλυση του Κρατικού Μηχανισμού 
–  Διάλυση των Υπηρεσιών (ασφαλείας, δικαιοσύνης, εκπαίδευσης, υγείας κλπ. κλπ.)
–  Διάλυση και αλλοτρίωση των Ενόπλων Δυνάμεων
–  Διάλυση και Απαξίωση κάθε Γλωσσικού, Ιστορικού και Πολιτιστικού Τομέα
–  Διάλυση Παιδείας – κατασκευή υπηκόων
–  Κοινωνικές Παροχές … οσονούπω μηδενικές
–  Οικονομική καταστροφή
–  Η Ανεργία στο ταβάνι, φτωχοποίηση όλων, σε λίγο όποιος προλάβει από τον σκουπιδοντενεκέ
–  Αύξηση και εκτίναξη στα ύψη της εγκληματικότητας, η ανασφάλεια επίσης
–  Ξεπούλημα κάθε πόρου της πατρίδας
–  Δέσμευση κάθε πόρου για 100 χρόνια – μηδέ του ανθρωπίνου εξαιρουμένου
–  Η Πατρίδα, το Έθνος και η Φυλή στον …. πάτο
–  Δημογραφική κατηφόρα, σε λίγο χώρα ιθαγενών γερόντων και παντοδαπών λαθροπιθήκων
–  Έξαρση των αυτοκτονιών … σχεδόν 50 χιλιάδων στα χρόνια της κρίσεως
–  Πάνω από μισό εκατομμύριο, παραγωγικό δυναμικό, κατηρτισμένων Ελλήνων οδηγήθηκε στην ξενιτιά
–  Προώθηση κάθε τι ανώμαλου και στραβού
–  Νόμοι ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό
–  Φτωχοποίηση και Καταλήστευση περιουσιών και κόπων ζωής
–  Προώθηση πολυπολιτισμικής ομογενοποίησης – η γκρίζα κοινωνία
–  κλπ. κλπ. κλπ.
Και το κυριότερο :
Όλα τα παραπάνω οδήγησαν και οδηγούν στην 3η μεγάλη Μετανάστευση (2008 και εντεύθεν… επί των ημερών μας, η οποία βαίνει οσημέρα αυξανόμενη, και η οποία έχει επιπλέον ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό … αυτήν την φορά μεταναστεύει το πιο σπουδασμένο, μορφωμένο και κατηρτισμένο δυναμικό της χώρας … αφήνοντας πίσω τους λιγότερο μορφωμένους, την πλέμπα και τους ανήμπορους … αφήνοντας την χώρα γυμνή στο έλεος του κάθε κερατά.
Και όλα αυτά ….
Μα είπαμε … τίποτε δεν είναι καινούργιο … όλα είναι σχέδια παμπάλαια, που ναι μεν μπορεί και εφαρμόζονται ενάντια σ’ όλη την ανθρωπότητα, κύριο στόχο όμως έχουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Στην σχετικά σύγχρονη εποχή λοιπόν, αυτή που ξεκίνησε με τις διάφορες επαναστάσεις μετά το 1750, τα σχέδια επικαιροποιήθηκαν και πάλι, ενώ είχαν προετοιμαστεί καιρούς πρίν. Αυτό όμως αφορά το γενικότερο πλάνο χειραγώγησης της ανθρωπότητας … και ίσως θέμα για άλλη φορά.
α).  Μασωναρία
Τι το καλύτερο για να υπάρξει συντονισμός, έλεγχος και πέρασμα σ’ όλα τα πόστα. Βούρ λοιπόν και ακόμη και σε κάθε πολιτειούλα στήθηκαν στοές και στοούλες κάθε λογής και απόχρωσης και οι πάντα πρόθυμοι και ‘‘ιν’’ κοσμοπολίτες έτρεξαν να μπουκάρουν.
Μασωνοπουσταριά και προδότες που από τότε μέχρι και σήμερα, ακόμα κάνουν το θάμα τους, και δεν έχουν αφήσει λαό και λαό που να μην τον αιματοκυλίσουν και να μην τον ξεπουλήσουν.
β).  Διατροφικός Κώδικας (Codex Alimentarius) από τον καιρό της ΑυστροΟυγγαρίας που ξαναβγήκε συμπληρωμένος και υποστηριζόμενος από τις γνωστές Ατζέντες και όχι μόνο.
γ).  Δημιουργία Χρήματος από το πουθενά (κοπανιστός αέρας) και παραγωγή … χρέουςσυνεχής φτωχοποίηση του πόπολου με αφαίμαξη προς τα πάνω.
δ).  Σπάσιμο Εθνοτήτων … και συνεχείς προστριβές-πόλεμοι
ε).  Ο Γκρίζος Αχταρμάς της Πολυπολιτισμικότητας, που ξαναπήρε εμπρός στις αρχές του 1900 με τον ‘‘περίφημο’’ Καλέργκι και προσπαθεί να επιβληθεί διά ροπάλου στις μέρες μας. Προώθηση και επιβολή των ΜΚΟ.
ζ).  Ομοσπονδοποιήσεις και απάλειψη Ιστορικής Μνήμης
η).  Επιβολή Διπολισμών με κουμμουνισμούς, φασισμούς, καπιταλισμούς και φιλελευθερισμούς κλπ. κλπ.
θ).  Ατζέντες 21 και 30, ο περιορισμός, το μάντρωμα και η γκετοποίηση της ανθρωπότητας (Natura, Mazdar plane, Jade Helm, Fema, Chemtrails, ELF, Cyclons, Klimatic Change, Fluoride, GMO, κλπ. κλπ. )
ι).  Φτωχοποίηση, Γκετοποίηση και Περιοχές πολλών ταχυτήτων – Δημιουργία ΕΟΖ
κ).  Αυτονομήσεις και δημιουργία ασθενικών-αδυνάμων περιοχών
λ).  Δημιουργία συγκρούσεων, αποσταθεροποιητικών τάσεων και ‘‘Ανοίξεις’’
Αυτά και άλλα πολλά, είναι τα επιμέρους σχέδια, των Νεοταξιτών, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος της ‘‘Παλαιάς’’ Νέας Τάξης
Πολλοί επιστρατεύθηκαν για την προώθηση των παραπάνω σχεδίων, όπως  Μονέ, Μπρεζίνσκυ, Κίσινγκερ, Σόρος αλλά και άλλοι πολλοί στο παρασκήνιο.
Στις μέρες μας γνωστή είναι η χρήση δισεκατομμυρίων από τον Σόρος ώστε να επιτευχθεί η άλωση της Ευρώπης, εννοείται ότι μαζί και κυρίως της Ελλάδος.
Για το άλλο ‘‘παλληκάρι’’ τον Κίσινγκερ, δεν χρειάζεται νομίζω συστάσεις, καθώς είναι γνωστά τα λεχθέντα του «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ», το οποίο όσο και να έγιναν προσπάθειες διάψευσής του, δεν το πέτυχαν καθώς παρουσιάστηκε από πολλές πηγές μαζί και με την πρωτότυπη δήλωση … άλλωστε όλα όσα ακολούθησαν στην πορεία στα εν λόγω θιγόμενα θέματα, δείχνουν την αλήθεια των αναφερομένων … στην συνέχεια όμως έχουμε και το γνωστό πλέον δόγμα Κίσινγκερ «Ως το 2018 δεν θα υπάρχει Ελλάδα
Νομίζω με όλα όσα συνέβησαν κατά το παρελθόν, αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο ούτε να μακρηγορούμε καθώς είναι πλέον του ορατού ότι η Ελλάδα ήταν, είναι, και θα είναι, στο μάτι του κυκλώνα, μέχρι να την τελειώσουν, αν ποτέ γίνει αυτό δυνατόν.
Το τωρινό σχέδιο
Η είσοδος μας στην Ε.Ε. (χωρίς βεβαίως να ερωτηθούμε … αλλά με την βλακεία που δέρνει αυτόν τον λαό δεν ξέρω αν και κατά πόσον θα είχε αξία κάτι τέτοιο … και ο κοπρολαός θα επέλεγε διαφορετικά) είχε εξ αρχής σκοπό να καταστήσει την χώρα πειραματόζωο, να την εξουθενώσει, να την χρεοκοπήσει και να την οδηγήσει σε αποτελμάτωση και διάλυση … και κυρίως να αποσαθρώσει το υπάρχον Ελληνικό στοιχείο.
Όλα όσα έγιναν από το ’74 και εντεύθεν, ξεκάθαρα αυτόν τον σκοπό υπηρετούσαν, διότι δεν μιλάμε για λαμόγια που σκοπόν είχαν την όποια αρπαχτή … καθώς αρπαχτές κάνουν στις μέρες μας όλοι οι ανά την υφήλιο πολιτικάντηδες, όμως κανείς τους δεν ξεπουλάει τόσο αναίσχυντα την πατρίδα του. Ακόμη και το μεμέτι δίπλα μας, αλλά και όλοι οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι, τρώνε με δέκα μασέλες, ταυτόχρονα όμως βλέπουμε την επιδιωκόμενη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, αλλά και τα ανατολίτικα παζάρια που κάνουν χωρίς να τρέχουν με τουρλωμένο κώλο να προσφέρουν υποταγή στους ισχυρούς, απεναντίας οι εδώ πουλημένοι σκύφτουλες, δεν χάνουν ευκαιρία από το να πλειοδοτήσουν στο ξεπούλημα και στην καταστροφή της χώρας.
Δεν θα επαναλάβω όλα εκείνα που έγιναν και τα οποία ανέφερα στο ‘‘Αγναντεύοντας το Μέλλον …’’ και οδήγησαν στην Υπογραφή των Μνημονίων και την Εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας το 2010, αλλά και των όσων άλλων ακολούθησαν, επισφραγίζοντας το Ξεπούλημα, που μόνο τυπικά συνεχίζεται κατά διαστήματα με παραχωρήσεις, εκχωρήσεις καταλήστευση, καταπάτηση νόμων και Συντάγματος κλπ. κλπ. θα μείνω μόνο στο ότι πλέον η χώρα έχει γίνει και τυπικά Γερμανικό προτεκτοράτο, έχουν διαλυθεί τα πάντα, όλη η Δημόσια περιουσία έχει μεταβιβαστεί σε ‘‘κάποιο’’ υποτιθέμενο ταμείο όπου τυπικά και μόνο παραχωρούνται όλα το ένα μετά το άλλο, οι επιχειρήσεις κλείνουν σωρηδόν η μία μετά την άλλη και χιλιάδες κόσμου μένουν άνεργοι και άστεγοι να φυτοζωούν ψάχνοντας στα σκουπίδια να κάποιο κόκκαλο, ή εκλιπαρώντας γιά ένα πιάτο φαγητό, και ταυτόχρονα η Ιδιωτική περιουσία Δημεύεται με τα ΕΝΦΙΑ και τους άλλους ληστρικούς, αντικειμενικούς υποτίθεται φόρους, για να πληρωθούν οι διάφορες τοκογλυφίες και να ανακεφαλαιοποιηθούν Ιδιωτικές τράπεζες των αφεντάδων τους, φτωχοποιόντας καθημερινώς πολύ κόσμο και κοσμάκη, οδηγώντας άλλους στην αυτοκτονία καί άλλους στην ξενιτιά.
Έχοντας δεσμευτεί τα πάντα, ακόμη και το ανθρώπινο κεφάλαιο, μέσω Εταιρικού-Αγγλικού Δικαίου για 99 χρόνια, με δημογραφική συρρίκνωση να κτυπάει κόκκινο, το ΑΕΠ να έχει πέσει στα 175 δις από 240 δις, περισσότερο από 25% μέσα στα χρόνια του μνημονίου, με το Εξωτερικό Χρέος να έχει εκτοξευτεί στα 326 δις σχεδόν στο 190% του ΑΕΠ παρά το κούρεμα των Ασφαλιστικών  και των λοιπών με το PSI, παρά και τα ξεπουλήματα και τις όποιες αποκρατικοποιήσεις, με ταυτόχρονη εκτόξευση του Ιδιωτικού χρέους κοντά στα 370 δις, και με παραγωγικό ιστό διαλυμένο, είναι ηλίου φαεινότερον ότι η χώρα δεν έχει καμμία μα καμμία σωτηρία … εάν βεβαίως τα Ζωντόβολα δεν ξεκουνήσουν και δεν αναλάβουν δράση … άμεσα … όχι αύριο … αλλά χτές !!
Όλοι αυτοί που μιλούν για παραμονή στην ΕΕ, πλεόνασμα, επενδύσεις, ανάπτυξη και πράσινα άλογα, είτε ονειροβατούν, είτε αποσκοπούν στο να αποκοιμίσουν τελείως το πόπολο, μην και τυχόν ξυπνήσει πρίν να ολοκληρώσουν το σχέδιο πλήρους διαλύσεως της χώρας.
Εν συνεχεία θα παραθέσω ένα κομμάτι από το επόμενο άρθρο, συνέχεια βεβαίως αυτού εδώ.
1).  Παραμονή στην Ευρωζώνη
Όπως είναι σήμερα τα πράγματα, με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται απ’ αυτό, τούτο σημαίνει, πολύ-πολύ απλά, ότι θα μετατραπούμε σε αποικία χρέους, ιδιότυπο προτεκτοράτο (όχι ότι τώρα δεν είμαστε), στο διηνεκές ή αλλιώς μέχρι να ξεχρεώσουμε το 75% των δανείων, πράγμα που όμως με την διαμορφωθείσα κατάσταση δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, όση δημόσια περιουσία και να ξεπουληθεί, όση ιδιωτική και να εκπλειστηριαστεί, όσο και να μειωθούν ή να περικοπούν μισθοί, συντάξεις και παροχές, καθώς η χώρα μην έχοντας έσοδα από παραγωγικές πηγές, χρόνο με τον χρόνο θα στερεύει και οι ανάγκες της όλο θα αυξάνουν και δεν θα λιγοστεύουν, οπότε κανένα πλεόνασμα δεν πρόκειται να υπάρξει, από κάποια στιγμή και μετά, όσα νέα μέτρα και αν επιβληθούν, όσες περικοπές και να γίνουν.
Ήδη βρισκόμαστε σε ‘‘Κυλιόμενη Χρεοκοπία’’ αλλιώς σε κωματώδη κατάσταση μηχανικής υποστήριξης … περιμένοντας απλά κάποια στιγμή κάποιος να τραβήξει την μπρίζα.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το πράγμα δεν μπορεί να πάει πέρα από το ’20-21, οπότε οι πιστωτές αναγκαστικά θα δώσουν κάποια επιμήκυνση του χρόνου εξυπηρέτησης των δανείων, κάτι που όμως δεν εξασφαλίζει τίποτε καθώς και μια μικρή χρηματιστηριακή αναταραχή θα επανέφερε στο προσκήνιο την τυπική πτώχευση.
Βέβαια η όποια επιμήκυνση κανέναν σκοπό δεν θα έχει να βοηθήσει την χώρα, αλλά αυτό στο οποίο θα αποσκοπεί θα είναι στην πλήρη υφαρπαγή των πάντων, Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας, έτσι που τίποτε να μην μείνει στους ηλίθιους αυτού του κωλοχανείου, ούτε καν το βρακί που φορούν ακόμη και αν είναι τρύπιο και χεσμένο, είναι όμως τόσο σάπιος ο λαός αυτού του τόπου, που δεν εννοεί να ‘δεί τίποτε, πράγμα το οποίον δημιουργεί αμφιβολίες αν μπορεί και επιδέχεται ανάταξη. Τέλος ακόμη και αυτή η συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση δεν μπορεί να τραβήξει σε βάθος χρόνου, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα έχει και νόημα για τους πιστωτές, όταν θα έχουν επιτύχει τον στόχο τους, οπότε θα είναι η πρώτη χώρα πειραματόζωο, όπως άλλωστε έγινε με τα μνημόνια για την λεηλασία και την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, που θα πάρει την θέση της στο κατώϊ της Ευρώπης των Πολλών Ταχυτήτων και των διαφόρων ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών), των Κατατμήσεων και Αυτονομήσεων (ποιόν σκοπό λέτε να εξυπηρετούσε η δημιουργία των Καλλικρατικών Δήμων και των Περιφερειών ; )
Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, το βιοτικό επίπεδο, η ζωή και η κατάσταση στην χώρα, μέρα με την μέρα, συνεχώς θα επιδεινώνονται, μέχρι σημείου τελμάτωσης των πάντων, τότε θα δημιουργηθούν και οι ΕΟΖ, όπου η φύλαξη, η λειτουργία και η διοίκηση θα ανατεθούν σε ξένους (κάποιο Γκόλντεν Μπόϊ και τον Ευρωστρατό με την Ευρωαστυνομία … ίσως και σε μερικούς δικούς μας προθύμους). Ετοιμαστείτε λοιπόν, αν είστε καλά και υπάκουα παιδιά, να βρείτε εκεί δουλειά για το κουλούρι σας, και πιθανώς εάν έχετε δυνάμεις να αντιπαρατεθείτε με τους υπόλοιπους διεκδικητές … θέση ύπνου κάτω από κάποιον τσίγκο στην παραγκούπολη, που θα στηθεί δίπλα ή εντός του χώρου της ΕΟΖ.
Και μπορεί οι κόπροι του δημόσιου τομέα, να νομίζουν ότι αυτοί θα αποφύγουν τα παραπάνω, αλλά θα έρθει η ώρα να φάνε και αυτοί το αγγούρι, όταν δεν θα τους έχουν ανάγκη πιά, παρά μόνο ελάχιστους και αυτούς από τα δικά τους παιδιά, καθώς η μηχανοργάνωση και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα κάνει την δουλειά, και απλά θα έχει ανάγκη μόνο επίβλεψης, τότε θα καταλάβουν τι εστί βερύκοκκο.
Και όταν γίνουν αυτά, όλοι εσείς οι δήθεν ανυπόταχτοι του κώλου, που ονειρεύεστε ελεύθερη ζωή στα βουνά, [ με ένα μαχαίρι, ένα τσεκούρι και μια καραμπίνα με μερικά φυσίγγια ] … ξεχάστε την !! … καθόσον απαγορεύεται διά ροπάλου … είπαμε πρέπει να προστατεύσουμε και να δώσουμε χώρο στην φύση …. τα ΝΤΡΟΝ λοιπόν θα κάνουν κυνήγι … ίσως βέβαια εσείς να θέλετε να δοκιμάσετε την ζωή του θηράματος … οπότε δεν μένει παρά να σας ευχηθούμε καλή … ατυχία … όσο πιό γρήγορα σας πετύχουν τόσο καλύτερα … θα γλιτώσετε ταλαιπωρία !!!
Κάτω από αυτό το πρίσμα, και έτσι όπως είναι τα πράγματα, καμμία διαφορά δεν μπορούν να έχουν οι θέσεις των διαφόρων λούληδων του σκυλοβουλίου, πολλώ δε μάλλον αφού κανείς τους δεν έχει το σθένος (με τι προσόντα άραγε ; υπαλληλάκια είναι όλοι τους ! ) να συγκρουσθεί με την ΕΕ, αλλά και ούτε δείχνουν να το θέλουν, άλλωστε σε αυτά τα πλαίσια γίνονται οι αρπαχτές και η μεγάλη μπίζνα.
Ουσιαστικά η παραμονή στην ΕΕ δεν είναι λύση, δεν δίνει καμμία προοπτική … παρά μόνο για τους κατσαπλιάδες που θα σκυλεύσουν το πτώμα της Ελλάδος.
Το τωρινό σχέδιο λοιπόν, εν ολίγοις, είναι η πλήρης διάλυση της χώρας.
Τα σχέδια για το μέλλον
Βασικά το σχέδιο για το Μέλλον είναι διπλό, έχοντας μιά ειρηνική και μιά βίαιη μορφή, το πιά από τις δύο θα εφαρμόσουν τελικά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και κυρίως από την παθητικότητα ή την αντίδραση του Λαού. Πρός ώρας δουλεύουν κυρίως την πρώτη, χωρίς όμως να αμελούν την προετοιμασία για την δεύτερη.
Το Ειρηνικό-μη βίαιο σχέδιο
Αυτό ήδη δουλεύεται μεθοδικά, βήμα-βήμα από το ’74. Όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω (Είσοδος στην Ε.Ε., Δάνεια, Φτωχοποίηση, Μνημόνια, Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας, Καταλήστευση Ιδιωτικής κλπ. κλπ.) ήταν μέρος αυτού του σχεδίου, που σκοπό είχε να διαλύσει την χώρα, τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό, υφαρπάζοντας τα πάντα και οδηγώντας μεγάλο μέρος (ιδίως νέο και κατηρτισμένο δυναμικό) να ξενιτευτεί, εγκαταλείποντας ταυτόχρονα σε γήρανση και Δημογραφική Γενοκτονία τον πληθυσμό, με την ανεργία, την ανέχεια, τα εξαπολυόμενα δηλητήρια και την αναστολή κάθε κοινωνικής μέριμνας και παροχής, έτσι που ο εναπομείναν πληθυσμός να καταστεί άβουλος και ανήμπορος να αντιδράσει, αποδεχόμενος παθητικά την μοίρα που του όρισαν αυτοί.
Ταυτόχρονα βέβαια πέρα από την υλική πλευρά, κτυπιέται και ότι έχει σχέση με τις αξίες, τα ιδανικά, την ιστορία, την γλώσσα, ήθη, έθιμα και οτιδήποτε άλλο κρατά σε συνοχή τον Ελληνικό λαό, έτσι ώστε να χάσει κάθε στήριγμα, κάθε έρεισμα στο οποίο θα μπορούσε να πιαστεί και να αποτελέσει σωσίβιο γι’ αυτόν.
Σε αυτά θα συμβάλλει κάθε ξενόφερτη μαλακία, καθώς και ο συρφετός των διαφόρων λαθροπιθήκων που θα εγκλωβιστούν εδώ, με το συν τω χρόνω ανακάτεμα και ομογενοποίηση των πάντων σε μια γκρίζα αλοιφή. 
Όταν λοιπόν όλα θα έχουν ΔΗΜΕΥΘΕΙ και εκχωρηθεί, τότε θα είναι ώρα να περάσουν στο επόμενο στάδιο … το στάδιο της Κατάτμησης και Αυτονόμησης τμημάτων της Χώρας, τμημάτων τα οποία θα καταστούν ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες), στις οποίες βεβαίως θα γίνουν επενδύσεις και θα εκμεταλλευτούν κάθε πλούτο, τον οποίο βεβαίως θα απολαύσουν οι αφεντάδες, χωρίς ούτε στο ελάχιστο να έχει μερίδιο ο λαουτζίκος, τμήματα στα οποία όλος ο λαός (αλλά μόνο αυτός που θα είναι ικανός και απαραίτητος για εργασία βέβαια … καθώς πολλά θα γίνονται από Ρομπότ) θα εργάζεται για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς ουσιαστικά δικαιώματα και απαιτήσεις, οι δέ υπόλοιποι θα εξοντώνονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο (πείνα, ασθένειες, δηλητήρια κλπ.κλπ. … αλλά και ‘‘εξαφανίσεις’’)
Το Βίαιο σχέδιο
Εάν ο λαός κατανοήσει που τον οδηγούν, και πάρει απόφαση να αντιδράσει, αφήνοντας στην άκρη όλες τις βλακείες που του έχουν πασάρει, τότε το κατεστημένο (και δεν αναφέρομαι μόνο στα εδώ σούργελα, αλλά σε κείνους που έστησαν το παιχνίδι και καθοδηγούν τα διάφορα εγχώρια τσόλια) είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει (εκτός πιά και ο Λαός εξεγερθεί σύσσωμος), με πολλούς και ποικίλους τρόπους, ανάλογα την στιγμή και την περίσταση, διότι δεν νομίζω κάποιος να είναι τόσο αφελής και να νομίζει ότι θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια, ή ότι θα αποδεχτούν την κατάσταση, αφού είναι πλέον από σίγουρο ότι σε αυτήν την περίπτωση θα στηθούν πολλές κρεμάλες και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.
Εδώ θα πάρουν μέρος και θα παίξουν πολλοί.
–   Σε πρώτη φάση, και ανάλογα το πώς θα αντιδράσει ο λαός, εάν δηλαδή η αντίδραση θα είναι ειρηνικού μη βίαιου τύπου, ας πούμε παλλαϊκές συγκεντρώσεις και πορείες,τότε θα πάρουν μέρος τα μπατσόσκυλα, τα αλληλέγγυα σούργελα και οι μισθοδοτούμενοι μπαχαλάκηδες και θα προσπαθήσουν να εκτρέψουν τα πράγματα και να διαλύσουν τις πορείες, αν δε αυτές δεν πέσουν στην παγίδα, τότε θα προσπαθήσουν με διάφορα έκτροπα ακόμη και φόνους, εμπρησμούς και λοιπά.
Εάν δε η αντίδραση πάρει μορφή καθολικής αποχής από εργασία και πληρωμές, τότε θα προσπαθήσουν με εκφοβισμούς και συλλήψεις να διασπάσουν το κίνημα.
Σε Περίπτωση που δεν πετυχαίνουν τίποτε με αυτά, τότε θα ρίξουν στην μάχη τα εισαγόμενα πιθήκια, για δημιουργία αναταραχών στην αρχή ώστε να επιβάλουν περιορισμούς.
–   Σε δεύτερη φάση, εάν ο λαός εκδηλώσει και βίαιη συμπεριφορά, θα προσπαθήσουν με τα πωρωμένα μίσθαρνα όργανα και μπάτσους κτυπώντας στο ψαχνό ώστε με μερικούς φόνους ο λαός να κάνει πίσω, εάν δε αυτό αποτύχει αλλά απεναντίας το κίνημα διογκώνεται τότε τα πιθήκια θα αναλάβουν πλήρη δράση.
Ανάλογα με την στάση των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, εάν έχουν αρκετά ερείσματα τότε θα πάμε σε πλήρες αιματοκύλισμα, εάν όμως στρατός και αστυνομία κάνουν πίσω, τότε είτε θα καβαλήσουν τα από καιρό έτοιμα ελικόπτερα και θα την κοπανήσουν, είτε αν αυτό γίνει μετά από καιρό και έχουν πετύχει την πλήρη σύσταση ευρωστρατού και ευρωαστυνομίας και η κατάσταση στα εδώ ένοπλα σώματα είναι 50-50 τότε θα καλέσουν ξένα σώματα για επιβολή, όπου βεβαίως δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
–   Η τρίτη φάση, τον λόγο θα έχουν αποκλειστικά οι επικυρίαρχοι, οπότε ανάλογα και το πως θα είναι η γενικότερη κατάσταση στον περίγυρο αλλά και παγκοσμίως, είτε θα αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν και όπου βγεί, είτε θα υποκινήσουν επιθέσεις από τον περίγυρο.
Μόνο εάν ο Λαός σύσσωμος εξεγερθεί, οπλιζόμενος με ότι μπορεί να βρεί πρόσφορο, στηλιάρια, τσουγκράνες, τσεκούρια, ντουφέκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί …. και όχι μόνο ένα εκατομμύριο κόσμος, αλλά πέντε ή και περισσότερα πλημμυρίσουν τους δρόμους, τότε όλοι θα κάνουν στην μπάντα, τα πουλημένα τσόλια θα καβαλήσουν τα ελικόπτερα και θα την κοπανήσουν, τα δε κοπρόσκυλά τους θα λουφάξουν στα λαγούνια τους … υπάρχει όμως Λαός για κάτι τέτοιο ;;;;
Πάντως όπως και να πάνε τα πράγματα το λεπίδιασμα με τα πιθήκια δεν θα το αποφύγουμε, το πιό και πόσο θα είναι βέβαια το τίμημα αυτού, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.
Όπως είναι τα πράγματα, γενικά και απ’ όλες τις πλευρές, και με το υπάρχον αυτήν την στιγμή δυναμικό, χωρίς να παραβλέπω κάθε άλλη περίπτωση, επειδή ο λαός δεν φαίνεται και ούτε δείχνει διατεθειμένος τουλάχιστον αυτήν την στιγμή, για μια κατευθείαν σύγκρουση, θα έλεγα ότι η καλύτερη περίπτωση είναι να γίνει κάτι χωρίς βία, ώστε να αποφευχθεί ένα αιματοκύλισμα, παίζοντας έξυπνα, με τα δικά του όπλα, στο παιχνίδι που έχει στήσει το κατεστημένο, αυτό όμως έχει ανάγκη συστράτευσης από πολλούς και ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι θα βάλουν πάνω απ’ όλα την Πατρίδα και το Έθνος. 
Και ‘μείς … τι διάολο κάνουμε εμείς ;;
Έτσι και αλλιώς, είτε με ειρηνικά μέσα, είτε με βίαια, έχουν αποφασίσει, αυτήν την φορά, να μεταχειριστούν κάθε τρόπο και μέσον, ώστε να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα, με την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Το θέμα όμως δεν είναι τι έχουν αποφασίσει και τι κάνουν αυτοί, άλλωστε δεν είναι η πρώτη ούτε και θα είναι η τελευταία φορά που το επιχειρούν, αλλά το τι διάολο κάνουμε ΕΜΕΙΣ, μένουμε απαθείς και πάμε σαν πρόβατα στην σφαγή, εναποθέτοντας τις όποιες ελπίδες σωτηρίας μας στα «ευγενή» αισθήματα αυτών που θέλουν να μας ξεπαστρέψουν, σε κάποιον άλλον εξωγενή παράγοντα, στην επέμβαση κάποιου ελληνεύσπλαχνου θεούλη, στην αντίδραση της φύσεως, σ’ ένα μεγάλο και απρόσμενο οικονομικό κράχ, σ’ έναν παγκόσμιο πόλεμο, σε κάποιον τρελό που θα πατήσει επιτέλους το κουμπί και θα τα κάνει όλα πουτάνα … κάπου … κάπου αλλού ;;; … η αντιδρούμε και σώζουμε Πατρίδα και Φυλή ;;
Υπάρχουν βέβαια και οι Ηλίθιοι, εκείνοι που λένε «έλα μωρέ … θα τα βολέψουμε ! … και όλα θα περάσουν !…» … αλλά και έτεροι πουλημένοι και βολεμένοι κοπρίτες, οι οποίοι έχοντες ως παράδειγμα τους δωσίλογους, μαυραγορίτες και λοιπούς της κατοχής, ευελπιστούν ότι και αυτούς οτιδήποτε και να γίνει δεν θα τους αγγίξει τίποτε, και θα βρεθούν να επιπλέουν και μάλιστα σε καλύτερη θέση.
Όλοι αυτοί βέβαια ξεχνούν ότι, οι καταστάσεις και οι καιροί είναι διαφορετικοί, αφού τώρα έχουν βάλει σκοπό να μας εξαλείψουν μιά και καλή, ενώ τότε ήταν αλλιώς, διότι ήθελαν σάπια καθίκια για να στρώσουν την δουλειά.
Ρίξτε μιά ματιά και στο πολύ ωραίο άρθρο του Εργολάβου «Ζαρζαβατικά μήκους σημαντικά» που αναφέρεται σε κάποια απ’ τα παραπάνω.
Τελικά όμως, στην συνέχεια, πρέπει έτσι και αλλιώς να δούμε, τι και ποιές επιλογές έχουμε σαν Χώρα.