Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...



«Για εμάς είναι δεδομένο ότι θα έχουμε άσχημες εξελίξεις ... Άσχημες όχι για τον λαό, ο οποίος ήδη ζει τα χειρότερα ...Άσχημες γι' αυτούς, οι οποίοι προκάλεσαν τη σημερινή δυστυχία και θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Στην κυριολεξία για ΠΕΝΤΕ οικογένειες βυθίζεται ένας ολόκληρος λαός στο χάος και την απόγνωση. Τώρα όμως, με την σχεδόν βέβαιη κατάρρευση του συνόλου του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος, όλα αυτά αναγκαστικά θα αλλάξουν και θα έχουμε εξελίξεις. Κινδυνεύουν με καταστροφή τα ίδια τα ξένα αφεντικά της τοπικής Διαπλοκής. Φυσικό είναι αυτό, εφόσον το σημερινό νεοταξίτικο σύστημα έχει έναν σχεδιασμό της πλάκας ...Έναν σχεδιασμό, στον οποίο υπερίσχυσαν τα συμφέροντα των γύφτων και των τοκογλύφων εις βάρος της ασφάλειας και της αντοχής του ίδιου του συστήματος.

Ως εκ τούτου θα έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η "άρρωστη" κατάσταση τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα ...Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ελάχιστοι άνθρωποι —εγκληματίες κανονικοί— έχουν καταστρέψει το κράτος και έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Για να πλουτίζουν οι ίδιοι, διέλυσαν το κράτος και λεηλάτησαν την περιουσία του. Για να πλουτίσουν ακόμα πιο πολύ, κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή, για να εισπράξουν τα κέρδη των εμπόρων. Για να γίνουν μεγιστάνες, βύθισαν την κοινωνία στην εξάρτηση των ναρκωτικών.

Αυτοί οι άνθρωποι τώρα —και προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους λάθη— παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά". Ρισκάρουν —για τη δική τους επιβίωση— να απειλούν με θάνατο τους Έλληνες ως έθνος. Αυτός όμως είναι ένας "Ρουβίκωνας", που δεν τον περνάς αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα της επιλογής σου. Αυτό είναι ένα λάθος ασυγχώρητο και αυτό είναι που θα πληρώσουν. Τους ιδιώτες, που απειλούν με θάνατο τα παιδιά της κοινωνίας —και άρα την ίδια την κοινωνία—, τους τιμωρείς με θάνατο ...Κοντά είναι όλα αυτά ...Δόξα Προφήτη δεν διεκδικούμε, αλλά είμαστε απολύτως σίγουροι γι' αυτά που "βλέπουμε".

Σε όλους αυτούς, που σήμερα γελάνε εις βάρος των Ελλήνων και θεωρούν περίπου "τελειωμένη" τη "δουλειά", αφιερώνουμε την "προφητεία" του Θεοκλύμενου μέσα στο Παλάτι του Οδυσσέα. Όπως θα διαπιστώσουν, η περίπτωσή τους δεν είναι μοναδική στην ιστορία. Και κάποιοι άλλοι προδότες και σφετεριστές σε μια ανάλογη κατάσταση γελούσαν από σιγουριά, χωρίς να ξέρουν τι τους έμελλε να πάθουν. Αυτούς επιχείρησε να προειδοποιήσει ο Θεοκλύμενος, αλλά, δυστυχώς, το μόνο που κατάφερε ήταν ...να τους διασκεδάσει....

..."Κακόμοιροι !! Τι είναι τούτο το κακό που πάθατε; Νύχτα τυλίγει τα κεφάλια σας, τα πρόσωπά σας και σας σκεπάζει ίσαμε κάτω στα γόνατα !! Ανάβει ο θρήνος !! Τρέχουνε στα μάγουλά σας δάκρυα !! Αιματορραντισμένοι γύρω οι τοίχοι !! Ίσκιοι γεμίζουνε τα πρόθυρα, ίσκιοι γεμίζουν τις αυλές !! Πάνε κατά τη δύση, κατά το έρεβος !! Ο ήλιος εχάθηκε απ’ τον ουρανό και μαύρη καταχνιά τριγύρω απλώθη !!" ...Όποιος θέλει να γελάσει, μπορεί να το κάνει ελεύθερα ...Και άλλοι κάποτε που ξεκαρδίστηκαν ...στην κυριολεξία ...ξε-καρδίστηκαν και ξε-κοιλιάστηκαν όταν δεν το περίμεναν.

Μέχρι να συμβεί αυτό, θα περιμένουμε το εθνικό μας "χοντροκεφάλαιο" να βγάλει διάγγελμα, για να υποδείξει στους Έλληνες τι πρέπει να ψηφίσουν για να "σωθούν" ...Θα περιμένουμε το παλικάρι να σκουπιστεί από τα λάδια και την τσίκνα, για να μιλήσει ...Να σταματήσει ο "μνηστήρας" να μασάει, για ν' αρχίσει να μιλάει».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ