Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

END - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ




Ο Κοινός Παρονομαστής βρέθηκε στις 15.9.2012 http://koinosparanomastis.blogspot.gr... σε μια συγκέντρωση της οργάνωσης END της οποίας ομιλητής εκτός του κυρίου Λαμπράκη ήταν και ο κύριος Σώρρας. 

Εμείς δεν παίρνουμε τόσο εύκολα θέση ούτε υπέρ αλλά ούτε και κατά. Επικροτούμε κάθε καλή και θετική προσπάθεια και ιδιαίτερα αυτές που δεν φανερώνουν δόλο μιας και η συγκεκριμένη οργάνωση δεν απαίτησε κάτι από τον κόσμο όπως έκαναν οι πολιτικοί που έταζαν λαγούς και πετραχήλια και ότι λεφτά υπάρχουν με τα γνωστά ανταλλάγματα.

Μας εκπλήσσει το μέγεθος του ποσού, πολύ καλό για να ναι αληθινό, αλλά μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε αν είναι αλήθεια. Όπως επίσης μας ξενίζει το ότι υπέρμαχοι του μνημονίου, αυτοί που βάλανε το χεράκι τους για να μας σπρώξουν σε αυτό βλέπε Άδωνις Γεωργιάδης αυτοί είναι οι κατήγοροι τους:  http://youtu.be/ZGlS8_5sJyE

Ας θυμηθούμε ότι μέχρι και τον Σεπτέμβριο ο κύριος Θ. Καρυώτης αφού παρέμενε ακόμα στην Οργάνωση, ενίσχυε με το κύρος του το βάρος των ισχυρισμών της END.

Και η φιλία του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια επικρατείας επίσης μας βάζει σε σκέψεις.

Για να μην μπερδευόμαστε όμως, όπως λέει κι ο λαός ...Κυριακή κοντή γιορτή.