Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το κόλπο της Χρυσής Αυγής.


Σε αυτό το σημείο χρήσιμο είναι ν' ανοίξει τα μάτια του ο αναγνώστης, για να καταλάβει τι γίνεται. Με βάση τα όσα είπαμε στο κείμενο αυτό, δεν υπάρχει ανεξάρτητη Δεξιά και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν ηγέτες της, που να μην ελέγχονται από τους βενιζελικούς. Οι βενιζελικοί γνωρίζουν τον χώρο της Δεξιάς και τον ελέγχουν απόλυτα. Εφόσον αυτή η Δεξιά είναι το μόνιμο μέσον "διαφυγής" τους, ευνόητο είναι πως οτιδήποτε αφορά τη Δεξιά δεν είναι άσχετο με τον δικό τους σχεδιασμό …Λογικό είναι. Με τη δύναμη που διαθέτουν δεν θα άφηναν μια Δεξιά ανεξέλεγκτη να τους "αποκλείσει" και να τους φέρει "απέναντι" στον λαό. Όταν ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, εμφανίζουν όποια "Δεξιά" θέλουν και όχι ό,τι υπάρχει ως Δεξιά.

Από αυτόν τον χώρο επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους …Ήθελαν κάποιους "κραυγαλέα" φασίστες …Συγκεκριμένα, "καρτούν" του φασισμού …Άτομα, τα οποια να έχουν επάνω τους "αποτυπωμένα" όλα τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν τους φασίστες, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και από τους ανίδεους …Να μην μπερδεύονται οι ανίδεοι και δεν πιάνουν το "υπονοούμενο" …Κούρεμα, χρώματα ρούχων, σωματότυπος, όλα εξ’ αρχής επιλεγμένα, ώστε να "θυμίζουν" ναζιστικό καραγκιοζιλίκι. Η εικόνα δηλαδή των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εξ’ αρχής "στημένη". Ακόμα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα μαύρα "μπλουζάκια" τους είναι επιλογές "άνωθεν", για να τους αναγνωρίζουν ως φασίστες ακόμα και οι αδαείς.

Οι βενιζελικοί αυτούς επέλεξαν και "διαφήμισαν" με τα δικά τους μέσα. Επέλεξαν τους αγράμματους, τους ανεύθυνους και τους φανατισμένους, ώστε να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα "αντίθετα". Επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι νομίζουν ότι με μπουνιές και με κλωτσιές λύνονται προβλήματα κι αποκαθίστανται εθνικές υπολήψεις …Με μερικά τηλεοπτικά χαστούκια ή με μερικούς τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς σε πάγκους μικροπωλητών θα εμφανίζονταν σαν οι "νταήδες", που για την "πατρίδα" δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Αυτοί οι αστοιχείωτοι θα έβαζαν μπροστά τα μπράτσα τους και θα ηγούνταν ενός λαού, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος, θυμωμένος και βέβαια φοβισμένος …Οι ανύπαρκτοι, οι οποίοι με μερικές αναφορές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα γίνονταν "φίρμες". Αντιλαμβανόμαστε ότι τίποτε απ' όσα βλέπουμε δεν είναι τυχαία. Οι βενιζελικοί φασίστες, οι οποίοι σήμερα λεηλατούν τη χώρα και την παρέδωσαν στο ΔΝΤ είναι οι μεγάλοι "ευεργέτες" της Χρυσής Αυγής …Τα ΔΟΛια "αφεντικά" του ΚΚΕ είναι οι μεγάλοι "χορηγοί" και της Χρυσής Αυγής …Κοινά αφεντικά έχουν η Κανέλη και ο Κασιδιάρης.

Αυτοί επέλεξαν να εμφανίσουν τη δεδομένη στιγμή τη Χρυσή Αυγή …Να εμφανίσουν το απόλυτο τίποτε σαν "ανερχόμενη" πολιτική δύναμη …Το κόμμα, το οποίο αδυνατούσε να βρει υποψήφιους με στοιχειώδη γνώση γραφής κι ανάγνωσης …Το κόμμα, το οποίο, ελλείψει υποψηφίων, ανάγκασε τον Μεγάλο Αρχηγό να βάλει βουλευτή τη γυναίκα του …Μιλάμε για το απόλυτο "κενό" …Μιλάμε για μια κομματική "δομή" ανύπαρκτη. Από τους καταστροφείς των πάγκων μέχρι την πολιτική "ηγεσία" η "απόσταση" είναι μια "πόρτα" …κι αυτή "ανοικτή". Εκτός από τον Μεγάλο Αρχηγό όλοι οι άλλοι είναι …"εγέρθητι …ρε, να ούμε".  Γιατί επιλέχθηκε η Χρυσή Αυγή να παίξει αυτόν τον ρόλο και όχι για παράδειγμα το ΛΑΟΣ; Γιατί μόνον τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής ήταν χρήσιμα για τους βενιζελικούς …Ήταν χρήσιμα για τους "προοδευτικούς".

Όταν γνωρίζεις την ταυτότητα αυτών, οι οποίοι ενεργούν, μπορείς να καταλάβεις πάνω-κάτω και τις επιλογές τους. Γιατί δεν βόλευε τους βενιζελικούς το δεξιό ΛΑΟΣ, παρ' όλο που ως κόμμα είναι πολύ πιο οργανωμένο και ο Καρατζαφέρης πιστός στον Μητσοτάκη σαν λιμασμένο "χασαπόσκυλο"; …Παρ' όλο που σε αυτό δέσποζε η "μεγάλη" μορφή του βενιζελικού Κολεγιόπαιδα Βορίδη; Το ΛΑΟΣ δεν βόλευε, γιατί από ιδρύσεώς του είναι συνδεδεμένο με την πρώην βασιλική οικογένεια και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα, αν πιεζόταν να βγει στους δρόμους, για να προκληθούν οι εντυπώσεις, που ευνοούσαν τους βενιζελικούς.

Αυτή η σχέση του ΛΑΟΣ με την πρώην βασιλική οικογένεια το καθιστούσε επικίνδυνο για τους βενιζελικούς. Δεν ήθελαν να έρθουν σε απευθείας σύγκρουση με αυτούς. Ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να το καταγγείλουν ευθέως και απροκάλυπτα για τον φασισμό του, γιατί οι βασιλικοί πάντα "θυμούνται" τι έκαναν οι βενιζελικοί στην Κατοχή. Δεν μπορούσαν να το εμφανίζουν ως ναζιστικό, γιατί οι βασιλικοί είχαν τους φακέλους των δωσίλογων στην Κατοχή. Ενδεχόμενη στοχοποίηση του ΛΑΟΣ από τους βενιζελικούς πιθανότατα να σήμανε "αυτογκόλ". Θα αναζωπύρωνε πάθη, τα οποία δεν συνέφεραν τώρα τους παλιούς δωσίλογους ν' αναζωπυρωθούν.

Επιπλέον, μια στοχοποίηση του ΛΑΟΣ θα δημιουργούσε πρόβλημα στη Δεξιά, εφόσον θα τη δίχαζε, γιατί δεν είναι ολόκληρη η Δεξιά φιλοβασιλική. Θα άνοιγαν οι δεξιοί τα "κιτάπια" τους κι αυτό δεν συμφέρει κανέναν από τους ισχυρούς. Γι' αυτόν τον λόγο απέσυραν τελείως τον ΛΑΟΣ …Για να μείνει μια "Δεξιά" ανεγκέφαλη και φανατική —η οποία θα εκφραζόταν από τη Χρυσή Αυγή— και μια Δεξιά "εθνικά υπεύθυνη" —που είναι η δική τους σαμαρική ΝΔ—. Έσωσαν πολιτικά τον Κολεγιόπαιδα Βορίδη με τον "υπασπιστή" του —όπως θα έλεγε και ο Καρατζαφέρης— και έβαλαν "λουκέτο" στον ΛΑΟΣ.

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε η λύση της Χρυσής Αυγής. Αυτή ήταν η "καβάντζα" τους για τη δύσκολη ώρα. Ήταν χρήσιμη, γιατί ήταν εξ’ αρχής "κατασκευασμένη" με τα χαρακτηριστικά εκείνα, που βόλευαν τους βενιζελικούς …Ήταν φτιαγμένη κατά "παραγγελία" με τα πιο παράδοξα χαρακτηριστικά …Με τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία συμφέρουν μόνον τους βενιζελικούς και κανέναν άλλο …Είναι ΔΕΞΙΑ και ταυτόχρονα ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ …Από χόμπι ναζιστική. Ενώ, δηλαδή, ο ναζισμός στην Ελλάδα είχε ως πραγματικούς συνεργάτες τούς βενιζελικούς, τώρα θα τον χρεωθεί κι αυτόν η ΔΕΞΙΑ. Ενώ ο δωσιλογισμός και οι συνεργασίες με τους Γκεσταπίτες αφορούσαν μόνον τους Λαμπράκηδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Λάτσηδες, ξαφνικά κι αυτά θα τα "φορτώσουν" στη ΔΕΞΙΑ.

…Απλά πράγματα. Από τον ναζισμό έγινε μεγιστάνας ο "προοδευτικός" Λάτσης και τον ναζισμό αυτόν θα τον "χρεώσουν" σε δεξιούς χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν έχουν δεύτερη κάλτσα να φορέσουν …Όπως έκαναν με τη Χούντα, την κυβέρνηση-Μητσοτάκη κλπ.. Όσο δεξιά ήταν η Χούντα, άλλο τόσο δεξιά είναι και η Χρυσή Αυγή. Όσο δεξιά ήταν η κυβέρνηση-Μητσοτάκη, άλλο τόσο ναζιστική είναι η Χρυσή Αυγή …Τα ίδια χιλιοπαιγμένα κόλπα των βενιζελικών εις βάρος των χαϊβανιών της Δεξιάς. Πάλι θα γελάνε σε κάποιο δωμάτιο οι βενιζελικοί με τους αφελείς Κασιδιάρηδες. Πάλι θα γελάνε οι πλούσιοι με κάποια αφελή φτωχόπαιδα, που "παλεύουν" με τα μπράτσα τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να χρησιμοποιήσουν.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο "χαρτί", που μπορούν να παίξουν οι βενιζελικοί, προκειμένου ν' "απομακρυνθούν" από το "κάδρο" των ευθυνών …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ναζισμού, έβαλαν τους βλάκες του ναζισμού να "χρεωθούν" τη φασαρία …Αυτοί, οποίοι έγιναν "πλούσιοι", πουλώντας "δημοκρατία", έβαλαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ να παριστάνουν τους φασίστες …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν βαθύπλουτοι ως πραγματικοί συνέταιροι με τον Ρούντολφ Χες, έβαλαν τους φτωχούς και τους αγράμματους —που θαυμάζουν μαύρες στολές— να παριστάνουν τους Ναζί …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν παράγοντες με τα όπλα των ταγματασφαλιτών, θα βγουν να "κατηγορούν" τους νεοναζί της ηλιθιότητας και της απόλυτης γραφικότητας.

…Το "παραμύθι" ήδη άρχισε να "παίζεται". Η "παράσταση" έχει αρχίσει ήδη να "στήνεται" στη Βουλή. Οι ψευτοτσαμπουκάδες του ΚΚΕ απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι βγαλμένες από "σκονάκια" Πρεσβειών. Οι αθλιότητες του αληταρά Παφίλη είναι "στημένες". "Όχι σ' εμένα αυτά"… είπε στη Χρυσή Αυγή ο σταλινικός υπηρέτης όλων των αφεντάδων αυτού του κόσμου …Τα ίδια που έκανε και η Κανέλη μπροστά στις κάμερες. Μαγκιές μεταξύ "ηθοποιών" είναι όλες αυτές. Μαγκιές, για να "δείξουν" στον κόσμο τους "μονομάχους" …Τους "μονομάχους" του φασισμού. Αυτοί έχουν συμφέρον από τους φασίστες, που βρίσκονται στη Βουλή. Αυτοί έβαλαν μέσα σ' αυτήν τόσο το ΚΚΕ όσο και τη Χρυσή Αυγή. Έβαλαν τα "γουρούνια" του φασισμού να "λερώνουν" τη Βουλή, για να φαίνονται οι κλέφτες και οι προδότες "καθαροί".

 Από την άλλη πλευρά με μεθοδικό τρόπο "κατασκευάζονται" και τα "θύματα" των φασιστών …Οι "απέναντι" από τους φασίστες, οι οποίοι είναι προφανώς οι "δημοκράτες". Μας "συγκίνησε" ο πρασινοφρουρός Μανιάτης, ο οποίος θα παραμείνει "όρθιος" παρά τις απειλές για τη ζωή του …Όλα "στημένα". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον φασίστα Κασιδιάρη να "βρίζει" το "δημοκρατικό" ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ καθαρή, για να είναι από "κινητό". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον ρατσιστή Κασιδιάρη ν' αμφισβητεί τη φυλετική "καθαρότητα" του Παπανδρέου, είναι πολύ "στημένη", για να είναι τυχαία …Υπάρχει "στήσιμο" από το παρακράτος. Όπως ήταν "στημένο" το τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το Πολυτεχνείο, έτσι θα στήνονται τώρα οι κάμερες όπου βολεύει την προπαγάνδα των βενιζελικών.

…Μια προπαγάνδα, η οποία ήδη άρχισε να "τρέχει". Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο εγγονός του δωσίλογου Πάγκαλου. Ο χοντροθόδωρος, ως γνήσιος "κουκουλοφόρος" δωσίλογος, ήδη μοιράζει ρόλους "φασιστών", προσπαθώντας ν' "απαλλάξει" τον εαυτό του και τους ομοίους του από τις ευθύνες. Γράφει επί λέξη σε ένα άρθρο του …"Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης"… Ο εγγονός ενός ανθρώπου, ο οποίος ήταν στη μισθοδοσία των SS, χαρακτηρίζει σαν ναζιστές τους φτωχοπρόδρομους της Χρυσής Αυγής. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απέκτησε τάσεις παχυσαρκίας με γάλα της Βέρμαχτ την εποχή της μεγάλης πείνας, άρχισε να "πουλάει" την προστασία της δημοκρατίας απέναντι στα Χρυσά Αυγά της αγραμματοσιάς και της βλακείας.

Θα μπορούσαν οι δωσίλογοι βενιζελικοί ν' ανοίξουν κουβέντα για ΝΑΖΙ σε διαφορετική περίπτωση; Θα μπορούσε ν' αναφερθεί σε SS ένας βενιζελικός δωσίλογος, χωρίς την παρουσία της "χρήσιμης" Χρυσής Αυγής; Με μέσον αυτήν τη "χρήσιμη" Χρυσή Αυγή θέλουν να "διαφύγουν" οι βενιζελικοί. Αυτήν η αγράμματη Χρυσή Αυγή είναι ο ιδανικός "πυροκροτητής" κοινωνικών εντάσεων, εφόσον πάντα οι βιαιότητες διχάζουν τον λαό.

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και για ποιον λόγο οι βενιζελικοί ασχολήθηκαν επί χρόνια με τους λαθρομετανάστες και τους τελευταίους μήνες μόνον με τη Χρυσή Αυγή …Να καταλάβει για ποιον λόγο ασχολήθηκαν πρώτα με το "φόβητρο" και μετά με τους "διώκτες" …Γιατί πάντα το "θηρίο" μπαίνει τελευταίο, ώστε να ξεκινήσει η "παράσταση".

Ποτέ δεν "φτιάχνεις" το "δόλωμα" μπροστά στο "θηρίο", γιατί θα χιμήξει άκαιρα και θα χαλάσει η παράσταση …Πρώτα βάζεις επί χρόνια τους Αλαβάνους με τις "συνιστώσες" τους να προκαλούν τον κόσμο με τις αθλιότητές τους και μετά βάζεις την "αντίδραση" να επέμβει …Πρώτα συνεννοείσαι με τη Δούρου και την Κανέλη για την "προβοκάτσια" και μετά καλείς τον ευέξαπτο Κασιδιάρη …Πρώτα στήνεις τα "δολώματα" και μετά αμολάς τον "σκύλο" …Έτσι δεν τρέχουν τα σκυλιά στις κυνοδρομίες;

Αυτό έκαναν τα τελευταία χρόνια. Παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τους ανθρωπιστές και τους κοσμοπολίτες, έστηναν απόλυτα μεθοδικά το εκνευριστικό "δόλωμα" των λαθρομεταναστών …Των προκλητικών λαθρομεταναστών, οι οποίοι δεν "ικετεύουν" για επιβίωση, αλλά "απαιτούν" δικαιώματα …Των λαθρομεταναστών με τα λαθραία και τα αφορολόγητα, οι οποίοι στήνονται μπροστά από τα μαγαζιά και εκνευρίζουν τους μαγαζάτορες ...Των λαθρομεταναστών, οι οποίοι, αφού λαδώσουν το "εντεράκι" τους, θέλουν να κάνουν αυτό, το οποίο δεν θα έκαναν ποτέ στις πατρίδες τους. Αφού "φούντωσαν" τον λαό με συμβάντα σαν της Πάρου, τώρα τού πετάνε μπροστά του τη Χρυσή Αυγή, για να του "λύσει" το πρόβλημα. Όπως τον "φούντωσαν" κάποτε με τους κομμουνιστές, οι οποίοι θα του έπαιρναν τα χωράφια και τα σπίτια και έβαλαν τους "νοικοκυραίους" να κυνηγάνε όποιον τους "έμοιαζε" με κομμουνιστή, έτσι θέλουν να κάνουν και τώρα.

Συνέδεσαν την Αριστερά με τους λαθρομετανάστες και τώρα μας έβαλαν στη δεύτερη φάση του έργου. Εύκολη ήταν η σύνδεση, γιατί η "δική" τους "Αριστερά" ήταν πολύ πρόθυμη …Όλος ο "κοσμοπολιτισμός" και ο "ανθρωπισμός" της επαγγελματικής "Αριστεράς", που κατοικεί στο Ψυχικό και την Εκάλη. Κοντά σ' αυτούς και το αγαπημένο τους ΚΚΕ —πάλι σε θέση προβοκάτορα— κάνει συγκεντρώσεις στην υποβαθμισμένη Ομόνοια, για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των μεταναστών, γνωρίζοντας ότι ρίχνει "λάδι" σε μια "φωτιά", η οποία, αν δυναμώσει, θα μας κάψει όλους.

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τον προβοκατόρικο ρόλο του Πάγκαλου και τη σημασία του λόγου του. Το "άλμα" που έκανε, συνδέοντας τον Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι τυχαίο. Αυτό είναι το βασικό σενάριο του έργου. Ο Τσίπρας έχει ήδη "ταυτιστεί" από τα μέσα της Διαπλοκής και των βενιζελικών με τους λαθρομετανάστες και η σημερινή του πολιτική δύναμη είναι η χαρά τους, εφόσον μπορεί να "υποδεχθεί" απέναντί του μια αντίπαλη και φανατισμένη αντίδραση. Ξέρει ο Πάγκαλος τι λέει, γιατί "πάνω" του στηρίζονται οι βενιζελικοί για να γλιτώσουν.

ΠΗΓΗ