Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Σ΄Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ





"Η αθλιότητα της γερμανικής πολιτικής δεν περιορίζεται κι ούτε εξαντλείται στην Ελλάδα ...Από την Ελλάδα στην πραγματικότητα ξεκινάει η αθλιότητά της. Μέσω της Ελλάδας έβαλαν οι Γερμανοί στο "χέρι" τον πλούτο των ευρωπαϊκών λαών, προκειμένου να τον παραδώσουν στους τοκογλύφους. Όχι μόνον δεν στήριξαν οικονομικά την Ελλάδα στην προσπάθειά της να αγοράσει μεγάλο μέρος τού χρέους της από τη δευτερογενή αγορά σε εμπορικές τιμές - και άρα κάτω από το 30% της ονομαστικής του αξίας - ,αλλά την υποχρέωσαν να μην κάνει καμία κίνηση εξαγοράς ακόμα και με δικά της χρήματα.
Όχι μόνον δεν στήριξαν πολιτικά τη διαπραγμάτευση των Ελλήνων με τους τοκογλύφους - κάτι το οποίο θα ήταν απόλυτα λογικό και βεβαίως νόμιμο για ένα κράτος, το οποίο εκ των δεδομένων έχει τη νομική δυνατότητα να διαπραγματευτεί τις "ομολογίες" του όταν βρίσκεται σε δυσμενή θέση - ,αλλά την υποχρέωσαν να πληρώσει στο ακέραιο τους τοκογλύφους ...Τους τοκογλύφους, που, εξαιτίας τής γερμανικής συμπεριφοράς που μόλις αναφέραμε, αγόρασαν ακόμα πιο φτηνά τα ελληνικά ομόλογα, λόγω "απουσίας" τής Ελλάδας από το παιχνίδι τής προσφοράς ...Τους τοκογλύφους, οι οποίοι βάδιζαν στην πιο σίγουρη "μπάζα", εφόσον γνώριζαν ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να τους ξεπληρώσει στο ακέραιο. Την ώρα δηλαδή που οι πραγματικοί επενδυτές πετούσαν στην κυριολεξία τα ελληνικά "σκουπίδια", οι τοκογλύφοι, έχοντας γερμανική και άρα εσωτερική πληροφόρηση, αγόραζαν "βουβά" ελληνικά ομόλογα.
Πώς ήταν σίγουροι κάτι περίεργοι Εβραίοι σαν τον γαμπρό τού Κλίντον ότι η ήδη χρεοκοπημένη Ελλάδα θα τους ξεπλήρωνε στο ακέραιο; Αυτοί δεν πληρώθηκαν με ελληνικά χρήματα, εφόσον τέτοια δεν υπήρχαν ...Αυτοί πληρώθηκαν με χρήματα άλλων και, για να κάνουν "επενδύσεις" πάνω σε κάποιον "χρεοκοπημένο", σημαίνει ότι γνώριζαν τον σχεδιασμό ...Γνώριζαν ότι οι Γερμανοί θα τρομοκρατούσαν την Ευρώπη με μια δήθεν καταστροφή τής ευρωπαϊκής οικονομίας και του ευρώ και ότι θα ανάγκαζαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα ...Θα ανάγκαζαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα ...Θα τους "μάτωναν" κι αυτούς με τη σειρά τους, όπως έκαναν με την Ελλάδα. Όλοι μέσα στο ίδιο "σφαγείο", το οποίο κάποιοι νόμιζαν πως είναι ο "παράδεισος" της Ενωμένης Ευρώπης. Παράδεισος, με ισχυρούς και "ηθικούς" τους Γερμανούς, είναι Κόλαση και αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν όλοι και δυστυχώς γι' αυτούς δεν το γνώριζαν.
Αυτό, όμως, δεν είναι απλά απάτη, αλλά είναι έγκλημα. Ακόμα και στο κοινό ποινικό δίκαιο αποτελεί εγκληματική ενέργεια να αναγκάσεις κάποιον - δίνοντας του εν γνώση σου ψευδείς πληροφορίες - να δανείσει σε κάποιον, ο οποίος είναι χρεοκοπημένος. Είναι έγκλημα, δηλαδή, να αναγκάσεις κάποιον να χάσει τα λεφτά του, για να εξυπηρετηθεί κάποιος άλλος. Αυτό, όμως, τι μας θυμίζει; ...Αυτό, το οποίο έκανε η Γερμανία στους Ευρωπαίους μέσω της Ελλάδας ...Ανάγκασε τους Ευρωπαίους να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα - δίνοντάς τους ψευδείς πληροφορίες περί βιωσιμότητας του χρέους - για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Όμως στην περίπτωση αυτήν αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αυτό, το οποίο διέπραξε η ηγεσία τού γερμανικού κράτους ...Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί οι διεφθαρμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες - προκειμένου να πλουτίσουν τα αφεντικά τού Σόιμπλε και της Μέρκελ - αφαίρεσαν χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία των λαών τους. Τα ελληνικά "σκουπίδια", τα οποία είχαν οι τοκογλύφοι στα χέρια τους, τα μετέτρεψαν σε χρυσάφι με τα χρήματα των λαών τής Ευρώπης ...Χρήματα, τα οποία θα λείψουν από τους λαούς, εφόσον τα έχουν ανάγκη για τις συντάξεις τους ή για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη ...Χρήματα, που, όταν λείπουν, μπορούν να οδηγήσουν σε κοινωνική κατάρρευση και σε θανάτους ανθρώπων.


Αυτοί οι εγκληματίες ανάγκασαν τα κράτη να δανείσουν στην Ελλάδα, ενώ γνώριζαν οι ίδιοι εξ’ αρχής ότι το χρέος τής Ελλάδας δεν ήταν βιώσιμο. Πρακτικά χρεοκοπημένη ήταν η Ελλάδα και αυτό το γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα αυτοί οι οποίοι την χρεοκόπησαν και μεταξύ αυτών ήταν και οι Γερμανοί. Όταν λοιπόν οι Ευρωπαίοι κλήθηκαν από τους Γερμανούς να δανείσουν στους Έλληνες, ήταν γνωστό στους Γερμανούς πως θα πετούσαν τα χρήματά τους σε ένα άπατο "βαρέλι". Γνώριζαν οι Γερμανοί πως δεν ήταν βιώσιμο το ελληνικό χρέος, γιατί απλούστατα οι ίδιοι το κατέστησαν μη βιώσιμο, μέχρι να παραδώσουν την Ελλάδα στους τοκογλύφους. Αντί οι Γερμανοί - μαζί με τους Ευρωπαίους - να βοηθήσουν την Ελλάδα να "τσεκουρώσει" τους άπληστους τοκογλύφους, αναγνώρισαν τα κέρδη τους και τα "φόρτωσαν" στους λαούς.
Τώρα η γερμανική ηγεσία φοβάται, γιατί όλα αυτά αποδεικνύονται εύκολα. Αποδεικνύεται εύκολα ότι υπήρχε δόλος από την πλευρά της Γερμανίας, όταν πίεζε τα ευρωπαϊκά κράτη - στο όνομα δήθεν της "αλληλεγγύης" - να πληρώσουν τα χρέη τής Ελλάδας. Είχε τεράστια κέρδη η Γερμανία, όταν οι λαοί "αιμορραγούσαν" οικονομικά, για να γεμίσουν ένα άπατο "βαρέλι" χρεών. Όμως, το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μια τέτοια αποκάλυψη της χαλάει την "άμυνα" που είχε σχεδιάσει, προκειμένου να μην προκαλεί τους Ευρωπαίους με την προδοτική της στάση ...Την "άμυνα" αυτή, η οποία βασιζόταν στην συκοφάντηση της Ελλάδας. Αυτό είναι το χειρότερο για τη Γερμανία, γιατί την "ξεσκεπάζει" και την αποκαλύπτει.
Η Γερμανία είχε επενδύσει στο να βελτιώσει την "εικόνα" της, καταστρέφοντας την "εικόνα" τής Ελλάδας. Απλό κόλπο είναι αυτό. Από τη στιγμή που δεν είχε τίποτε καλό να επιδείξει η ίδια, για να βελτιώσει τη δική της "εικόνα", θα δημιουργούσε έναν "κακό", για να παραστήσει τον προστάτη των υπολοίπων. Θα πετούσε τον "μουντζούρη" στην Ελλάδα, για να καρπωθεί η ίδια τον αγώνα για την "καθαρότητα" ...Αυτή η "άμυνα" θέλει την Ελλάδα να είναι ένα τεμπέλικο και ανεύθυνο κράτος, το οποίο έφαγε τα χρήματα των ευρωπαϊκών λαών που δήθεν η ηθική και ενάρετη Γερμανία προσπαθεί ακόμα και σήμερα να "σώσει". Αν όμως αποκαλυφθεί η συνωμοσία τής Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδας, η Ελλάδα μπαίνει στο ίδιο "στρατόπεδο" με τους υπόλοιπους λαούς, ως ακόμα ένα θύμα τής Γερμανίας.
Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά αυτό, το οποίο υποψιάζονταν όλοι, αλλά με τις πολλές "συγνώμες" μπερδεύτηκαν ...Αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι η Γερμανία, ως κράτος, είναι αμετανόητη ...Είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα, που, κάθε φορά που στέκεται στα "πόδια" του, θα επιτίθεται σε άλλους ...Είναι ένα κράτος, το οποίο υπακούει στα αφεντικά του ...Αφεντικά, που, από το μεγάλο κραχ του 1929 και μετά, είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι και οι Αμερικανοί συνέταιροί τους. Αυτοί το χρηματοδοτούν για να επιτίθεται στα άλλα κράτη και κάθε φορά που το κάνει αυτό, οι ίδιοι πλουτίζουν και η Γερμανία πέφτει στα "γόνατα" για συγνώμες ...Ο πληρωμένος "μπράβος" των Προτεσταντών, που περιγράψαμε σε άλλο σημείο ...Ο "κακός", ο οποίος εμφανίζεται όταν η "παράσταση" το απαιτεί. Το "σενάριο" όμως ποτέ δεν αλλάζει. Μόλις ξανασηκωθεί, θα επιτεθεί ξανά, γιατί η απληστία των σιωνιστικών αφεντικών της ποτέ δεν εξαντλείται.
Όλα αυτά, όμως, επειδή έχουν κόστος σε ανθρώπινες ζωές, υπάρχει κίνδυνος γι' αυτούς που τα δρομολογούν ...Υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους "βουλιάζουν" στη φτώχεια και την απελπισία ολόκληρους λαούς ...Υπάρχει κίνδυνος, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι αιρετοί πολιτικοί παράγοντες, που, όταν θα εγκαταλείψουν τις θέσεις εξουσίας τους, θα είναι αδύναμοι μπροστά στον νόμο και τη μήνη των θυμάτων τους
...∆ιεθνή ∆ικαστήρια φοβάται η χλαπάτσα τού Βερολίνου.
...Το ζώο η Μέρκελ και το σακάτικο τροχοφόρο θηρίο".