Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΪΛΑΝ





Ελάτε λοιπόν εσείς αγαπημένοι μου "Δημοκράτες" και "Ανθρωπιστές" να ξαναδούμε πάλι την υπόθεση του μικρού Αϊλάν! Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι η ΜΙΤ η Τσανταρμέ και το κύκλωμα των δουλεμπόρων, έστησε αυτή την υπόθεση! Στοιχεία είχα πολλά και σκόπευα να τα βγάλω τηλεοπτικά τον Οκτώβριο ! Φαίνεται όμως ότι ευτυχώς υπάρχουν νοήμονες δημοσιογράφοι στο Εξωτερικό και αρχίζουν και βγάζουν μία-μια τις πτυχές της φρικιαστικής αυτής ιστορίας!

Δεν ξέρω τελικά δεν αν θα προλάβω να βγάλω κάτι καινούριο τηλεοπτικά για την υπόθεση αυτή τον Οκτώβριο! Κι ευτυχώς, γιατί σιγά-σιγά, και από το εξωτερικό, έρχεται στην επιφάνεια από νοήμονες δημοσιογράφους, η σκληρή πραγματικότητα της υπόθεσης του άδικου θανάτου του μικρού Αϊλάν! Η υπόθεση αυτή ανέδυε από μίλια μακριά, ότι επρόκειτο για μια υπόθεση στημένη από την ΜΙΤ και το κύκλωμα των δουλεμπόρων, η οποία απείχε παρασάγγας από την πραγματικότητα!!!!

Δουλέμποροι και Ερντογάν όχι απλά κατάφεραν να αυξήσουν τα κέρδη τους αλλά πολύ περισσότερο κατάφεραν να αποσείσουν από πάνω τους, τις εγκληματικές και φρικιαστικές ευθύνες τους, σκυλεύοντας το πτώμα του αδικοχαμένου 3χρονου Αϊλάν! Κατάφεραν τελικά, αντι να στραφεί το μένος των Ελλήνων και των Ευρωπαίων, κατά του κυκλώματος των δουλεμπόρων και του ίδιου του Ερντογάν, η διεθνής κοινή γνώμη να στραφεί κατά της Ελλάδας !

Πρωταγωνιστές εκτός από τους δουλεμπόρους στην γιγαντιαία αυτή επιχείρηση μαύρης προπαγάνδας, κατέστησαν και χιλιάδες Ελλήνων που έπεσαν θύματα της στημένης αυτής υπόθεσης!

Σήμερα, σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων που ήταν στο ναυάγιο, δήλωσαν ότι αυτός δεν ήταν πατέρας αλλά ένα τέρας στην κυριολεξία!

Δεν ήταν στην Κωνσταντινούπολη όπως είχαν πει αρχικά, αλλά ήταν ο διακινητής, ο δουλέμπορος της βάρκας, και είχε πάρει προηγουμένως, 10.000 ανα ζευγάρι για να κάνει την μεταφορά!

Οπως αποκάλυψε το Channel 10, ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της βάρκας, να ανατραπεί και να χάσουν τόσοι άνθρωποι της ζωή τους!

Τα παιδιά τα είχε πάρει μαζί του, με σκοπό να παρουσιαστεί ως Πρόσφυγας από τη Συρία προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει τζάμπα την οδοντοστοιχία του!!!
Μιλάμε για τέτοιο εγκληματία!

Κατά τη γνώμη μου, δεν επρόκειτο καν για Σύριο Πρόσφυγα αλλά για έναν Τουρκογενή, στυγνό δουλέμπορο, μέθυσο , που έστειλε στον άλλο κόσμο τα παιδιά του γιατί ως θεό , δεν είχε τον Αλλάχ αλλά το Χρήμα!

Και όλα αυτά ήταν σε γνώση της Τσανταρμέ από την πρώτη στιγμή, γιατί τον γνώριζαν καλά στην Τουρκία!

Τα δάκρυα εκατομμυρίων Ευρωαπίων δηλαδή, δεν ήταν γα το δράμα των Σύριων Προσφυγόπουλων, αλλά για το την προσπάθεια ενός Τουρκόφωνου δουλεμπόρου, ενός αδίστακτου εγκληματία, ο οποίος συναίνεσε στην προσπάθεια της Τουρκικής ΜΙΤ να παρουσιάσει τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά απ ότι ήταν στην πραγματικότητα!

ΥΓ
Γνωρίζω ότι θα αποκαλυφθούν και νέα στοιχεία στην πορεία! Και θα επανέλθω στην υπόθεση αυτή γιατί είναι ακόμη βαθύτερη απ όσο δείχνει ακόμη και με τις σημερινές αποκαλύψεις!

Να είστε σίγουροι ότι όσοι κλάψατε -και δικαίως- για το δράμα του μικρού Αϊλάν, δεν κλάψατε για το δράμα των Σύριων Προσφύγων!

Κλάψατε για το δράμα των δουλεμπόρων, του Ερντογάν, 3 τραπεζιτών και των ΜΚΟ που με αυτά και μ'αυτά, ζητάνε ολοένα και περισσότερα χρήματα!


Αυτά... και τα λέμε σύντομα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ