Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ;





Πολλοί από εσάς αναρωτηθήκατε γιατί τα σωσίβια των λαθρομεταναστών και των προσφύγων είναι σχεδόν όλα μια συγκεκριμένη μάρκα τον τελευταίο καιρό!! Γιατί το μεγαλύτερο μέρος των φουσκωτών είναι της ίδιας εταιρίας!

Ο λόγος απλός! Aλλη μια κυράτσα της αριστεράς , του Σοσιαλισμού και του ανθρωπισμού, εντοπίστηκε, αυτή τη φορά από κρυφή κάμερα -που είναι απαγορευμένη στη χώρα μας- να κονομά σε βάρος των λαθρομεταναστών!

Πρόκειται μάλιστα για Γαλλίδα διπλωμάτισσα, γνωστή για τις προσπάθειές της να χαρκατηριστεί ως ακτιβίστρια! Προσπάθειες για τις οποίες την τίμησε ο Γάλλος Πρόεδρος! Κι αυτή πήγε στην Αλλικαρνασό, έστησε ένα μαγαζί κι έκανε ... τόσο λιανική όσο και χονδρική σε δουλεμπόρους! Μάλιστα μέσα στο μαγαζί της κυματίζει η γαλλική σημαία και στην είσοδο έχει βάλει μια επιγραφή που γράφει «γαλλικό επίτιμο προξενείο !!

Υπέρτατη ξεφτίλα θα πει κανείς! Αλλά είναι έτσι όμως?

Σας παραξενεύει γιατί πιστεύατε ότι όλα αυτά τα κάνουν κάποιοι περιθωριακοί τύποι ή τέλος πάντων τίποτα λοπωδύτες της πιάτσας?

Το μπουμπούκι αυτό που ονομάζεται Φρανσουάζ Ολκέ, ως στέλεχος του Γαλλικού ΥΠΕΞ, διορίστηκε ως επίτιμος πρόξενος της Γαλλίας στην Τουρκία, όπου άνοιξε ένα κατάστημα με ναυτιλιακά είδη, και πουλούσε σε λαθρομετανάστες, τις βάρκες της, τα σωσίβιά της και μηχανές, για να έρθουν στην Ελλάδα!

Απ ότι φαίνεται, η Τουρκία ... εξευρωπαΐζεται, γιατί μέχρι σήμερα, αυτή την μπίζνα την είχαν αποκλειστικά οι Δήμαρχοι των τουρκικών παραλίων με τις φαμελιές τους! Και όχι κάποιοι γκάνγκστερ ή τίποτα περιθωριακοί όπως πιστεύουν όλοι!

Κατά τα άλλα, ακόμη και σήμερα ο Ελληνας και η Ελληνίδα, αδυνατεί να καταλάβει ότι το κύκλωμα των δουλεμπόρων, είναι τεράστιο και απαρτίζεται από γόνους καθώς πρέπει "αριστερών" οικογενειών καθώς και σοσιαλ(η)στών ανθρωπιστών μαζί με κολωνακιώτες δεξιούς που ξέρουν από φιλανθρωπίες και ελεημοσύνες μόνο όταν εκπίπτουν απ το φορολογητέο τους!!!

Ολοι μαζί για την κονόμα και πάντοτε στο όνομα του Ουμανισμού .... βεβαίως - βεβαίως!

ΥΓ
Και μην τολμήσει κανείς από σας να πει ότι δεν θέλει λαθρομετανάστες στη χώρα του!!! Ολοι αυτοί οι γνήσιοι ανθρωπιστές και ακτιβιστές... πώς θα ζήσουν???

ΥΓ2
Αξίζουν συγχαρητήρια στο κανάλι France2 που τσάκωσε στα πράσα την Γαλλίδα Σουλτάνα της κονόμας, γιατί μέχρι σήμερα, οι ευρωπαίοι έβριζαν και βλαστημούσαν τα κοράκια τους Ελληνες, που κλέβουν μηχανές και βάρκες από τα παράλια!!! Δεν ήξεραν φαίνεται ότι οι δουλέμποροι είχαν φτάσει σε σημείο να τα δηλώνουν ως κλεμμένα και να αξιώνουν να τους επιστραφούν και πίσω στην Τουρκία! Είπαμε... οικονομίες κλίμακος κάνει το σύστημα για να κονομήσει κάτι τις παραπάνω....

ΥΓ3
Καταλάβατε τώρα ποιος "έδωσε" τρύπια βάρκα στον μικρό Αϊλάν και ευθύνεται για τον θανατό του? Ποιος ειναι αυτός που κάνει ακόμη και σκηνοθεσίες στο χάρο, με παρεμβάσεις που σκυλεύουν ένα βρέφος? Ποιος χρησιμοποιεί τον θάνατο και την δυστυχία για να οικονομά? Η κυράτσα αυτή, είναι ο πάτος της πυραμίδας! Από πάνω, υπάρχουν πολύ βαριά ονόματα!

Μα πάρα πολύ βαριά!!!!!!!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ