Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

O SOROS ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 1ΕΚ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ!




Ο αρχι-παγκοσμιοποιητής και εγκέφαλος της χρωματιστής επανάστασης Τζορτζ Σόρος ζητά από την Ευρώπη να «αναλάβει την ευθύνη» για την μαζική εισροή μουσουλμάνων που τώρα πλημμυρίζουν την ήπειρο. 

Γράφει για το Project Syndicate, ένα προπαγανδιστικό φόρουμ, ότι η ΕΕ είναι υποχρεωμένη να δεχθεί ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους μετανάστες ετησίως και να ξοδέψει $16.8k ετησίως για τον καθένα, ένα μεγάλο σύνολο $ 17 δισεκατομμυρίων.

Τα χρήματα θα προέλθουν από πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη μορφή μακροπρόθεσμων ομολόγων. 

«Η ΕΕ χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, ένα που να επαναβεβαιώνει την αποτελεσματική διακυβέρνηση κατά τη διάρκεια των ροών των αιτούντων άσυλο, ώστε να γίνεται με έναν ασφαλές, ομαλό τρόπο και με ρυθμό που αντικατοπτρίζει την ικανότητα της Ευρώπης να τους απορροφήσει. Για να είναι ολοκληρωμένο, το σχέδιο πρέπει να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα της Ευρώπης», γράφει ο Σόρος.

Το σχέδιο πρέπει να έχει φύση παγκοσμιοποίησης, ο Σόρος υποστηρίζει και να ηγηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη. «Αυτό θα διανείμει το βάρος της συριακής κρίσης σε μεγαλύτερο αριθμό κρατών, ενώ θα θεσμοθετεί και παγκόσμια πρότυπα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της αναγκαστικής μετανάστευσης γενικότερα». 

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Σόρος, οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν πού θα εγκατασταθούν. Οι περισσότεροι σήμερα ταξιδεύουν στη Γερμανία και τη Δυτική Ευρώπη, όπου κοινωνικές παροχές είναι διαθέσιμες.