Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
«...Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΙΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΑΙΜΑ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΥΜΦΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ΕΞΟΔΟΣ ΛΔ΄16).

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ, Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ" (ΔΕΥΤ. Ζ' 6) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ:

"ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΗΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ", ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ Ζ' 3.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΘΗ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ: ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ" (ΠΑΡΙΣΙ, PAYOT, 1986) Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΟΕΝ ΓΡΑΦΕΙ: "ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ: ΔΟΓΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ".

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, Ο ΕΣΔΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΕΜΙΑΣ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ. Ο ΕΣΔΡΑΣ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑΤΙ: "Η ΑΓΙΑ ΦΥΛΗ... ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ", ΕΣΔΡΑΣ Β΄, Θ΄2.»

ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΩΝΤΥ - "ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ", ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ, ΑΘΗΝΑΙ 1996.«ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΗ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΘΝΗ... ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΑΝΙΣΗΣ», ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ζ΄ 1 - 2.

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΧΑΝΑΑΝ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ», ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΓ΄ 50 - 53.

«ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ... ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ... ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ, Ο ΜΩΥΣΗΣ ΘΥΜΩΣΕ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ, ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ. ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...», ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑ' 7 - 18.

«Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΧΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΛΛΑΜ. Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ... Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΕΒΡΩΝΑ», ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΥΗ Ι΄ 34 - 36.

«ΕΤΣΙ ΜΙΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ: Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛ», ΕΞΟΔΟΣ Δ' 22.


«ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝ ΣΥΝΟΨΕΙ ΕΘΝΩΝ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ: ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ ΔΟΓΜΑ».

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΟΕΝ - "ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", ΕΚΔΟΣΕΙΣ PAYOT, ΠΑΡΙΣΙ 1986, σελ. 104.

«ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΑΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ...», ΓΕΝΕΣΙΣ ΙΕ΄ 18.

«ΑΝ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΚΑ ΕΔΑΦΗ».


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ - "JERUSALEM POST", 10 AΥΓΟΥΣΤΟΥ 1977.