Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΦΑΓΕΙΑ
Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ Ή ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΟΓΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑ. ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΚΟΣΕΡ" ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ "ΧΑΛΑΛ" ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ.

Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ALΕISTER CROWLEY, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΖΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ WINSTON CHURCHILL ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "MAGICK IN THEORY AND PRACTICE", TO OΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1929, ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ:

"Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΘΥΜΑ".

Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ, Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ PERURABO ΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΥΣΙΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1928. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ 2.500 ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ "ΑΡΠΑΓΜΑ ΨΥΧΗΣ". ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ. Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ.