Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ME ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΑΓΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ YALE AT NEW HAVEN IN CONNECTICUT, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “Ο ΤΥΜΒΟΣ (ΤΗΕ ΤΟΜΒ)” ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΣΤΑ – ΤΟ SKULL & BONES SOCIETY, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1832-33 ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Ο DANIEL COIT GILMAN, O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ROCKEFELLER FOUNDATION KAI TO CARNEGIE ENDOWMENT ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΛΛΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WILLIAM HUNTINGTON RUSSELL KAI O ALPHONSO TAFT, ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ RUSSELL, ΟΙ TAFT ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GEORGE BUSH. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ SKULL & BONES ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ RUSSELL ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ RUSSELL ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΕΝ ΛΟΡΕΝΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ RUSSELL ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ RUSSELL ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ SKULL & BONES ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ SKULL & BONES ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ “CHAPTER 322” , ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΑΜΕRICA’S SECRET ESTABLISHMENT” O ANTHONY SUTTON ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ (THULE GESELLSCHAFT), ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ SKULL & BONES ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΑΓΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ GROUP FROM OXFORD UNIVERSITY.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ SKULL & BONES ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΥΗΣΕΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑ.

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ROBERT GOLDSBOROUGH THΣ WASHINGTON DATELINE ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BUSH. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ GEORGE BUSH ΜΥΗΘΗΚΕ ΤΟ 1968. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ GEORGE HERBERT WALKER BUSH ΜΥΗΘΗΚΕ ΤΟ 1948 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ PRESCOTT S. BUSH ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΥΗΘΗΚΕ ΤΟ 1917. Ο PRESCOTT S. BUSH ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ GERONIMO ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ YALE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ. Ο PRESCOTT S. BUSH ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΑRRIMAN/ROTHSCHILD/PAYSEUR KAI AΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ UNITED BANKING CORPORATION ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SKULL & BONES ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ Ο PRESCOTT S. BUSH ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΡΡΙΚΟ ΙΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΑΚΡΥΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ (7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000) Ο G. W. BUSH ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL & BONES ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ YALE.