Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΕΣ


ANGLO-SAXON = ANGELIC SONS of ISAAC

ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΥΙΟΙ του ΙΣΑΑΚ



The Story Of Celto-Saxon Israel







Αυτήν την στιγμή προσπαθούν οι Αγγλοσάξονες – ως άτομα πλέον –να ζήσουν εις βάρος σχεδόν όλης της ανθρωπότητας. 

Ακριβώς, επειδη εχουν οικονομικές διαφορές με το σύνολο της ανθρωπότητας, προσπαθούν να δημιουργήσουν παγκοσμίως τις συνθήκες που τους ευνοούν. 

Ως ιδιώτες κεφαλαιοκράτες δεν έχουν συμφέρον να υπάρχουν κοινότητες η έθνη, που θα τους πολεμούν συλλογικά. 

Τους αντίπαλους τους τους θέλουν ‘’κοιμισμένους’’ στον καναπέ να βλέπουν στο ‘’χαζοκούτι’’ και να μην αντιδρούν. 

Με μέσο αυτό το ‘’χαζοκούτι’’ πιστεύουν ότι μπορούν να μετατρέψουν ολον τον κόσμο σε Βρετανούς, που θα μάχονται σαν τα ζώα για την ανταμοιβή τους από τους ‘’εκλεκτούς’’. 

Από εκεί και πέρα, επειδή στην παγκόσμια κοινωνία υπάρχουν εθνικά κράτη – που είναι βέβαιον ότι θ’αντιδρασουν στο ‘’καπέλωμα’’ τους από τους Αγγλοσάξονες-- όπως υπάρχουν και στα μεγαλα θρησκευτικά σύνολα, που οι Αγγλοσάξονες επιθυμούν ν’αφησουν εξω από την παγκοσμιοποίηση--- όπως για παράδειγμα τους μωαμεθανούς -, η αντιμετώπιση τους από τους ιδιώτες πλεον ισχυρούς θα γινει με τον βρετανικό τρόπο.

Πως λειτούργει αυτό το σύστημα οπου οι άνθρωποι κεφαλαιοκράτες ελέγχουν κι αδικούν μεγαλα πληθυσμιακά σύνολα ?

Οι Αγγλοσάξονες θα χωρίσουν τον κόσμο σε επαρχίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τις οποιες ειτε θα ευνοούν ειτε θ’αδικουν συστηματικά. 

Τα ορια θα είναι από την μια πλευρά η πιστή, ευνοημένη και νομιμόφρων Αγγλία κι από την άλλη θα είναι η διαρκώς επαναστατημένη Ιρλανδία. Τα κράτη τύπου ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία κλπ οπου οι Αγγλοσάξονες είναι πανίσχυροι, θα αποτελούν την ‘’παγκόσμια’’ Αγγλια. 

Τα κράτη, που εκ των δεδομενων απειλούν τα αγγλοσαξονικά συμφέροντα, αντιμετωπίζονται ως ‘’ύποπτα’’ και αρα θα ελέγχονται διαρκως, για να διαπιστώνεται η υποταγή τους. Κράτη αυτου του τυπου θα είναι η Γερμάνια η Γαλλια, η Ισπανία, η Ρωσία και γενικά όλα τα ανεπτυγμένα δυτικα κράτη. 

Αυτά θα μουν σε δυο κατηγορίες, αναλογα με την απειλητικότητα που θα εκδηλώνουν σε κάθε εποχή. Αλλα θα συνθέτουν την ‘’αδιαφορη’’ Ουαλία και αλλα την ‘’ύποπτη’’ Σκοτία.

Το άλλο όριο σ’αυτην την κατάσταση θα είναι το Ισλάμ. 

Το Ισλάμ, επειδη πέφτει καθαρά θύμα της χριστιανικης αποικιοκρατίας, θ’αντιμετωπίζεται από κοινού και αρα από τους ‘’παγκόσμιους’’ Βρετανούς όμοια με την Ιρλανδία. 

Η Δύση, δηλαδη, στην περίπτωση του Ισλαμ θα ‘’κτυπάει’’ οποτε θέλει, οποιον θέλει και για οποιονδήποτε λογο. 

Ακριβώς, δηλαδη όπως κάνουν οι Βρετανοί στην Ιρλανδία.

Αυτος είναι κι ο λόγος που το ΝΑΤΟ θ’αλλάξει σύντομα τον ρόλο του. 

Θα πάψει να λειτουργεί ως ομοσπονδιακός τακτικός στρατός κι θα γινει ένα ομοσπονδιακό αστυνομικό οργανο τύπου FBI η MI6, που με μεγάλης κλιμακας επιχειρήσεις – που θα μοιάζουν με στρατιωτικες — θα επιβάλουν την τάξη και θα προσπαθεί να ελέγξει την οργανωμένη τρομοκρατία….

Fnous Fnous