Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


Ζητούμενο η συναίνεσηΜιλάτε για ιδεολογίες περί αριστεράς και δεξιάς, μιλάτε για δημοκρατία και αποφάσεις του Ελληνικού λαού αλλά όλοι σας παρελαύνετε από το γραφείο του κεντρικού τραπεζίτη γιατί γίνατε τσιράκια και πολιτικές μαριονέτες. Καταντήσατε την χώρα έρμαιο των τραπεζιτών και των διεθνών funds και γίνατε πολιτικός και ιδεολογικός κιμάς στην κρεατομηχανή των μνημονίων. 

Να είστε σίγουροι πως στο τέλος οι τραπεζίτες θα σας δώσουν στιγνά στην οργή του λαού όταν τελειώσετε το έργο που οι ίδιοι σχεδιάζουν.


Η απόπειρα συνεννόησης των πολιτικών αρχηγών μπορεί να ναυάγησε στο Προεδρικό Μέγαρο, οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας επιχειρεί με αλλεπάλληλες άγνωστες επαφές του να αμβλύνει τις γωνίες κομμάτων και προσώπων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Στουρνάρας συναντήθηκε ατύπως το προηγούμενο διάστημα με τον Αντώνη Σαμαρά, τη Φώφη Γεννηματά, το Σταύρο Θεοδωράκη, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ συχνά συνομιλεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον Βασίλη Λεβέντη εφόσον του το ζητήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Καθίσετε σε ένα τραπέζι και προσπαθήστε να τα βρείτε. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγυρίσματα» φέρεται να ήταν η παραίνεσή του στους πολιτικούς που συνάντησε.