Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ Η ΔΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ




Τα αιώνια χαρακτηριστικά του εβραϊκού έθνους δίνουν αιώνια χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό, που στηρίζεται σε αδύναμα στοιχεία γιατί, παρ' όλο που παρακολουθεί την ιστορική πορεία της ανθρωπότητας, έχει καθηλωθεί στην κατάσταση της φεουδαρχίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί όμοια με τη Σοβιετική Ένωση. 

Η ιδιομορφία αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι οι μωαμεθανοί δεν εκπαιδεύονται ν' αναγνωρίζουν το κεφάλαιο-γνώση κατά τρόπο όμοιο με τους χριστιανούς.

Ο αναγνώστης βλέπει ότι το Ισλάμ είναι ελεγχόμενο μόνο όταν είναι χωρισμένο σε κράτη, όπου η κάθε ευνοημένη υποτίθεται εθνική άρχουσα τάξη, καθηλώνει τους πάντες στην οικονομική μιζέρια και στον αναλφαβητισμό. 

Στόχος των ΗΠΑ ήταν η προστασία των ψευδοεθνικών κρατών του Ισλάμ• η προστασία των εγκάθετων, που ασκούσαν εξουσία μέσα σ' αυτά. 

Αυτός ο στόχος είναι εφικτός μόνο με τη δημιουργία μιας δυναμικής που τον επιτυγχάνει και δεν είναι θέμα απλού σχεδιασμού. 

Εξαιτίας αυτού του στόχου ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ. 

Κανένας δεν οραματίστηκε να δώσει χώρο και κρατική υπόσταση στους Εβραίους, εξαιτίας κάποιας ηθικής υποχρέωσης. 

Απλά το Ισραήλ είναι σωτήριο για την πολιτική των ΗΠΑ. 

Το εβραϊκό έθνος είναι πραγματικό έθνος και άρα μπορεί να λειτουργήσει ως θηρίο. 

Έχει συγκεκριμένη πορεία, παράδοση και στόχους. 

Οι ΗΠΑ ενθάρρυναν αυτό το έθνος-κράτος ν' ασκήσει επιθετική πολιτική έναντι των γειτόνων του. 

Δεν υπάρχει γείτονας στο Ισραήλ που να μην έχει διαφορές μ' αυτό. 

Το αποτέλεσμα; 

Τα ψευδοκράτη του Ισλάμ συντηρούνται μέσα απ' αυτήν την εχθρότητα και δεν απειλούνται με κατάρρευση. 

Τα καθεστώτα τους μπορούν και χειρίζονται τα προβλήματα των λαών με τρόπο σκληρό, με άλλοθι τη διαρκή εμπόλεμη κατάσταση. 

Το Ισραήλ είναι το αίτιο της μεσανατολικής κρίσης, που στην πραγματικότητα σώζει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. 

Απ' αυτήν την κατάσταση όλοι είναι ευνοημένοι εκτός από τους φτωχούς ανθρώπους, είτε Εβραίους είτε μωαμεθανούς, και βέβαια το ίδιο το Ισλάμ. Οι Αμερικανοί γιατί ελέγχουν το χώρο, οι Ισραηλίτες γιατί βρέθηκαν ξαφνικά κι ανέλπιστα με κράτος και οι προδότες του Ισλάμ, που παριστάνουν τους βασιλείς, γιατί κλέβουν με ασφάλεια. 

Οι τελευταίοι στο όνομα του Προφήτη καταδικάζουν τους λαούς στη φτώχεια, τη στιγμή που οι γόνοι τους ζουν μέσα στη χλιδή, έχοντας "καλή" φήμη μόνο στα πορνεία και στις αντιπροσωπείες πολυτελών αυτοκινήτων της Δύσης.

Τα αιώνια χαρακτηριστικά του εβραϊκού έθνους δίνουν αιώνια χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό, που στηρίζεται σε αδύναμα στοιχεία.

Το Ισραήλ είναι το στιλέτο που κάρφωσε η Δύση στα πλευρά του Ισλάμ. 

Fnous Fnous