Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ




Το Ισλάμ δεν προχωρά στον τομέα της βιομηχανίας, γιατί οι κεφαλαιοκράτες του είναι ελεγχόμενοι από εκείνους που δεν θέλουν να αναπτυχθεί βιομηχανικά το Ισλάμ.

Αν πραγματοποιούσε τα βήματα που έπρεπε, αυτή τη στιγμή θα απολάμβανε ό,τι απολαμβάνει η Ιαπωνία η οποία αντιγράφει.

Το ίδιο συμβαίνει και σ' ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των Ελλήνων.

Ενώ ως λαός έχουν την ισχύ, την παιδεία και την νοοτροπία να στείλουν στο διάολο τους κεφαλαιοκράτες της γνώσης, δεν το επιχειρούν, γιατί φοβούνται ότι η αστάθεια που θα ακολουθήσει θα θέσει σε κίνδυνο την εθνική τους υπόσταση, εφόσον κάποιοι θα σπεύσουν να επωφεληθούν οι ΗΠΑ είχαν κι έναν εσωτερικό εχθρό της πολιτικής τους που ανήκε στο χριστιανικό χώρο. 

Αυτός ο εχθρός είναι οι Έλληνες και όχι το ελληνικό εθνικό κράτος, που λειτουργεί όμοια με τα υπόλοιπα.

Οι Έλληνες είναι εχθρός, γιατί δεν σέβονται, όχι την αξία, αλλά την κυριότητα της γνώσης. 

Αυτό είναι απόλυτα φυσικό για δύο λόγους. 

Ο πρώτος είναι γιατί η παιδεία που λαμβάνουν τους υποδεικνύει να είναι υπερήφανοι όταν οι λαοί δανείζονται τη γνώση των προγόνων τους και ο δεύτερος γιατί είναι φτωχοί σ' έναν κόσμο που ο πλούτος ταυτίζεται με τη γνώση. 

Αν οι Έλληνες σεβόντουσαν τα πνευματικά δικαιώματα, θα έπρεπε ν' αγωνίζονται να προστατεύσουν πρώτα τα δικά τους δικαιώματα, πράγμα που δεν συμβαίνει. 

Θα έπρεπε, κάθε φορά που χρησιμοποιείται οτιδήποτε ελληνικό στην παιδεία ή την τέχνη, να κατατίθεται στο ελληνικό κράτος το ανάλογο τίμημα. 

Είναι όμως δυνατόν αυτό; 

Όχι βέβαια. 

Από τη στιγμή όμως που δεν πληρώνεις κάποιον, που θεωρητικά είναι κληρονόμος και άρα κύριος μιας γνώσης, δεν μπορείς να τον εμποδίσεις να κάνει το ίδιο. 

Όταν χρησιμοποιείς το έργο του Πλάτωνα στο σύστημα παιδείας σου, χωρίς να πληρώνεις, δεν μπορείς να πείσεις αυτούς που αναγνωρίζεις —έστω και υποκριτικά— ως κληρονόμους του ότι πρέπει να πληρώσουν για τα "Windows".

Το πρόβλημα των Ελλήνων λύθηκε κι αυτό με υποδειγματικό τρόπο.

Παγιδεύονται οι Έλληνες από τις ανάγκες του ελληνικού εθνικού κράτους. Στο χριστιανικό χώρο και άρα στα Βαλκάνια, αυτό το κράτος λειτουργεί όμοια με το Ισραήλ. 

Έχει διαφορές με όλα τα γύρω κράτη. 

Επειδή όμως αυτό δεν αρκεί, γιατί οι χριστιανοί επικοινωνούν μεταξύ τους και είναι δυνατόν λόγω κοινής παιδείας, όταν δεν υπάρχουν οικονομικές ή άλλες απαιτήσεις από πλευράς δημιουργών, να μιμηθεί ο ένας τον άλλο, η Δύση στήριξε την Τουρκία και δημιούργησε δίπολο.

Οι αιώνιοι Έλληνες παγιδεύονται από τις ανάγκες του ελληνικού εθνικού κράτους, που δεν έχει από μόνο του αιώνια χαρακτηριστικά. 

Από την άλλη πλευρά η Τουρκία, που είναι ισλαμικό κράτος, παίρνει επίσης αιώνια χαρακτηριστικά, εφόσον συντηρείται απ' αυτήν την αντιπαλότητα. 

Τα αιώνια χαρακτηριστικά της Τουρκίας υποβοηθούν την πολιτική των ΗΠΑ, γιατί συμπληρώνουν την αποστολή του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή.

Βλέπουμε δηλαδή πώς η Τουρκία και το Ισραήλ συντηρούν τα ψευδοκράτη του Ισλάμ μέσω της αντιπαλότητας και πώς το ευνουχίζουν.

Η διαρκής ένταση που υπάρχει μεταξύ όλων αυτών των κρατών απαγορεύει, τόσο από πλευράς των ισλαμιστών όσο και από πλευράς Ελλήνων, εκείνες τις επιλογές που δεν συμφέρουν τις ΗΠΑ. 

Το Ισλάμ δεν προχωρά στον τομέα της βιομηχανίας, γιατί οι κεφαλαιοκράτες του είναι ελεγχόμενοι από εκείνους που δεν θέλουν να αναπτυχθεί βιομηχανικά το Ισλάμ.

Αν πραγματοποιούσε τα βήματα που έπρεπε, αυτή τη στιγμή θα απολάμβανε ό,τι απολαμβάνει η Ιαπωνία η οποία αντιγράφει. Το ίδιο συμβαίνει και σ' ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των Ελλήνων. 

Ενώ ως λαός έχουν την ισχύ, την παιδεία και την νοοτροπία να στείλουν στο διάολο τους κεφαλαιοκράτες της γνώσης, δεν το επιχειρούν, γιατί φοβούνται ότι η αστάθεια που θα ακολουθήσει θα θέσει σε κίνδυνο την εθνική τους υπόσταση, εφόσον κάποιοι θα σπεύσουν να επωφεληθούν - http://www.ydrohoos.gr/imperial.htm

Fnous Fnous