Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ Θ΄ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.




Ακόμα και την Ελλάδα να διαλύσεις ως κράτος, δεν θ' απαλλαγείς από τους Έλληνες. Κινούνται με την "ταχύτητα" του ιντερνετικού "φωτός" και μπορούν σε χτυπήσουν απ' οπουδήποτε μέσα στην ίδια σου τη βάση. 

Να σε χτυπήσουν πιο γρήγορα και πιο θανατηφόρα από τον πιο γρήγορο διηπειρωτικό πύραυλο. 

Γιατί; 

Γιατί στην κοινωνία της γνώσης, αν αυτοί έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τις καταστροφικές τους γνώσεις, τότε μπορούν να τις εξαπολύουν προς πάσα κατεύθυνση με απίστευτες πλέον ταχύτητες. 

Αυτά, τα οποία πιθανόν να καταφέρεις με τις σημερινές σου επεμβάσεις στο ελληνικό σύστημα παιδείας, μπορεί να αφορούν σε ένα απώτερο μέλλον τα παιδιά των Ελλήνων, αλλά αυτό ελάχιστα πρέπει να σε απασχολεί, εφόσον με αυτούς θα έρθεις αντιμέτωπος και όχι με τα παιδιά τους. 

Με τους υπάρχοντες Έλληνες θα έρθεις αντιμέτωπος και αυτούς έπρεπε να προλάβεις πριν σε στοχοποιήσουν και ισχυροποιηθούν. 

Μέχρι ν' αντιμετωπίσεις τα παιδιά αυτών των Ελλήνων, θα έχεις χάσει τη μάχη και δεν θα έχει νόημα το μελλοντικό "κέρδος" της σημερινής επέμβασης.

Πού έγινε το ΛΑΘΟΣ τους; 

Ενώ γνώριζαν —πολύ ΣΩΣΤΑ— ότι οι Έλληνες ήταν απειλή και έπρεπε να εξουδετερωθούν με τον επίσης ΣΩΣΤΟ τρόπο, δεν κινήθηκαν εγκαίρως και άρα στο ΣΩΣΤΟ χρόνο. 

Καθυστέρησαν και έχασαν τις κρίσιμες δεκαετίες. 

Αυτό, το οποίο έπρεπε να κάνει ο επίσης δικός τους Ανδρέας Μινέικο, το άφησαν να κυλήσει στα χέρια του "επόμενου" Γιωργάκη Τσάντ. 

Καθυστέρησαν, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να "παράγει" η ελληνική κοινωνία ως απειλή, ενώ αυτό ήταν περιττό. 

Απλά πράγματα. 

Το αν σε απειλεί η ελληνική κοινωνία με ένα "πιστόλι" ή ένα "μαχαίρι" ή ένα "σφυρί", ελάχιστα σε απασχολεί, αν έχεις προλάβει να της κόψεις τα "χέρια" πριν προλάβει να το δημιουργήσει. 

Εκεί έκαναν το λάθος οι Εβραίοι. 

Ήταν άπληστοι και περίεργοι. 

Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν αυτή η απειλή και περίμεναν να τη δουν, θεωρώντας —εντελώς εσφαλμένα— ότι πάντα θα είχαν τα περιθώρια να την προλάβουν.

Προφανώς υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις δυνατότητες των Ελλήνων. 

"Μέθυσαν" από την ισχύ τους. Θεώρησαν πως ήταν τόσο δυνατοί, ώστε, ακόμα κι αν οι Έλληνες κατόρθωναν να δημιουργήσουν το νέο απειλητικό αντιεξουσιαστικό "μαχαίρι", θα τους το αποσπούσαν από τα "χέρια", αυξάνοντας την ισχύ του δικού τους "οπλοστασίου" στη μάχη τους εναντίον των λαών. 

Νόμιζαν ότι αυτό, το οποίο κατάφεραν υπέρ των συμφερόντων τους με τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων θα το επαναλάμβαναν και με την οποιαδήποτε νέα ελληνική γνώση. 

Ήταν πολύ δυνατοί και πολύ "μεθυσμένοι", για να εντοπίσουν τους πραγματικούς κινδύνους.

Ό,τι έκαναν, σύντομα θ' αποδειχθεί λάθος, εφόσον στηριζόταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Οι Έλληνες πρόλαβαν και δημιούργησαν τα "όπλα", τα οποία μπορούν να καταστρέψουν την Νέα Τάξη και τους Εβραίους ιδιοκτήτες της. 

Δυστυχώς γι' αυτούς τους τελευταίους θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους.

Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά φοβούνταν τους απείθαρχους Έλληνες. Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά και έγκαιρα εκτιμούσαν ότι θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολύ μεγάλους και ζωτικούς για τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα γεωγραφικούς χώρους.

Δυστυχώς γι' αυτούς ό,τι φοβούνταν θα το βρουν μπροστά τους. 

Για ό,τι φοβούνταν είχαν δίκιο, αλλά αυτό πλέον δεν φτάνει. 

Δεν πρόλαβαν να κάνουν αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν —και τα γνώριζαν— και δυστυχώς τώρα είναι πλέον αργά για να τα κάνουν.

Οι Έλληνες έχουν ήδη "παράγει" τη γνώση, η οποία θα τους επιτρέψει να επηρεάζουν τον περίγυρό τους και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα των Πλανηταρχών. 

Οι Έλληνες δεν είναι απλά αήττητοι …

Οι Έλληνες είναι νικητές, όπως φοβούνται όλοι αυτοί. Οι Έλληνες στην πραγματικότητα έχουν νικήσει πριν καν ξεκινήσει η μάχη. 

Το "θηρίο" επέστρεψε και απλά απέδειξε τα αυτονόητα γι' αυτό. 

Σε νικά πριν καν σκεφτείς ποιο είναι το πεδίο της μάχης και πώς πρέπει ν' αγωνιστείς εναντίον τους. 

Το πιο γρήγορο και θανατηφόρο "θηρίο" στην ιστορία της ανθρωπότητας επέστρεψε πιο εξελιγμένο από ποτέ.

Ο ελληνισμός επέστρεψε για να συγκρουστεί με τον προαιώνιο εχθρό του. … ……. … ..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της Θεωρίας του Υδροχόου