Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ







“Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό. Να καταλάβει κάποιος τον λόγο που ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι το ιδανικό καταναλωτικό "πρότυπο" της Νέας Τάξης ...Της υλιστικής Νέας Τάξης, η οποία δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο πέρα από τις εισπράξεις. Αυτό, για να το καταλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ίδιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων...Θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των κυρίαρχων αυτής της Τάξης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η τάξη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και από τα συμφέροντα αυτών των παραγόντων μπορούμε να καταλάβουμε τον "έρωτά" τους για τους ομοφυλόφιλους.

Ο ομοφυλόφιλος είναι από τη φύση του απόλυτα εξαρτώμενος από το "cash flow", που θα έλεγε και ένας αμερικανοσπουδαγμένος ...

Είναι απόλυτα εξαρτώμενος από το χρήμα ...

Αναγκαστικά. 

Η ζωή του όλη είναι βασισμένη πάνω στο χρήμα. 

Η "ευτυχία" του είναι εφικτή μόνον μέσω αγοραπωλησίας και οι αγοραπωλησίες γίνονται μόνον με χρήμα ...

Πολύ χρήμα. 

Χωρίς χρήμα απλά δεν έχει οξυγόνο για να ζήσει. 

Γιατί; ...

Γιατί δεν μπορεί να σταθεί "όρθιος" ...

Γιατί δεν μπορεί να στηρίξει τη "φύση" του. 

Αν, δηλαδή, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει ανέξοδα μόνον με τον έρωτα και λίγο ψωμάκι, ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί. 

Γιατί; ...

Γιατί πρέπει να αγοράσει καί τον έρωτα. ...''

Από το μεσαιωνικό άκρο του "μην ζήσεις καθόλου, για να "ζήσεις" στην αιωνιότητα", περάσαμε στο αντίθετο άκρο του τύπου "ζήσε σαν να μην υπάρχει αύριο".

Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν, θα έπρεπε να πάψουν να λειτουργούν τα συμβατικά κέντρα παραγωγής "προτύπων". 

Τα παλιά "κατηχητικά" ή τα σχολεία, τα οποία ήταν υπεύθυνα για την προβολή προτύπων, έπαψαν να λειτουργούν με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν. 

Τα πρότυπα έφυγαν από τα "χέρια" των ιερέων, των δασκάλων και των γονέων και ήταν πλέον στα χέρια των διαφημιστών και των εμπόρων. 

Δεν χρειαζόταν καν το παιδί να πάει στα κέντρα προβολής των νέων προτύπων. Τα ίδια αυτά κέντρα κατόρθωναν και —μέσω της τηλεόρασης— έμπαιναν μέσα στα σπίτια. 

Το νέο "κατηχητικό" άρχιζε από νωρίς το πρωί με τις ηλίθιες των πρωινών καφέδων. 

Εκεί θα μάθαιναν από τις αγράμματες και τις βιζιτούδες τι είναι "must’ και τι δεν είναι. Εκεί διαγωνίζονταν μεταξύ τους οι βίζιτες με τις αδερφές για το ποια θα είναι πιο "χρήσιμη" για τη σύγχρονη νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγο.

Ξαφνικά, δηλαδή, τα προηγούμενα πρότυπα της κοινωνίας έγιναν αφελείς, βλάκες και κορόιδα. 

Όχι απλά δεν παρέμειναν κατά κάποιο τρόπο δευτερεύοντα ή παράλληλα πρότυπα αλλά απαξιώθηκαν τελείως, εμφανιζόμενα σαν τα απόλυτα αντιπρότυπα. 

Ο κοινός εργαζόμενος, ο οποίος με τον κόπο του εξασφάλιζε ένα τίμιο μεροκάματο, δεν ήταν πλέον πρότυπο ...Κορόιδο ήταν. 

Πρότυπο ήταν ο κοπρίτης, ο οποίος —με χαρτζιλίκι του μπαμπά— έπαιρνε ένα sleeping bag και περίμενε επί τέσσερα μερόνυχτα έξω από ένα μαγαζί και να πάρει από τους πρώτους το πρώτο iPhone 5. 

Πρότυπο δεν ήταν πλέον ο πλούσιος, που γινόταν ευεργέτης της κοινωνίας, αλλά ο διαπλεκόμενος, που γινόταν πλούσιος εις βάρος της κοινωνίας. 

Πρότυπο δεν ήταν ο γονέας, που μαθαίνει στο παιδί του να είναι τίμιο, δίκαιο και φιλόπονο, αλλά ο γονέας εκείνος, που θα πήγαινε στην τράπεζα να πάρει ένα δάνειο, για να το στείλει πρώτα διακοπές και μετά για "σπουδές" στην κοινωνιολογία. - http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html

Fnous Fnous