Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΒΡΑΙΟΣ "ΑΝΤΡΑΣ" ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ



Όταν ο Rafi Daugherty από το Ντένβερ πήγε στο νοσοκομείο για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, έβαλε μια πινακίδα στην πόρτα του δωματίου τοκετού. “Είμαι ένας μόνος τρανσέξουαλ άνδρας που κάνω το πρώτο μωρό μου”, έγραφε. “Χρησιμοποιώ αντωνυμίες αυτός/τον/του, και θα ονομάζομαι «Abba» (Εβραϊκά για τον πατέρα) από το μωρό. Μπαμπάς, Μπαμπάκας, Πατέρας … είναι επίσης ΟΚ.”
Η σοκαριστική ιστορία δημοσιεύεται από την Times of Israel:
292x300xJews-promote-transgenderism-292x300.jpg.pagespeed.ic.zjyyt0bmLV
Ο Rafi, 33 ετών, ήθελε το προσωπικό του νοσοκομείου να είναι προετοιμασμένο για αυτό που επρόκειτο να δει: ένας άντρα να γεννάει στο κρεβάτι.
«Δεν ήθελα να υποθέσουν ότι προσδιορίζομαι ως θηλυκό, επειδή έκανα μωρό», είπε.
Μετά από οκτώ ώρες τοκετού, ο Rafi κρατούσε την 7 λιβρών και 10 ουγγιών κόρη του: την Ettie Rose, που ονομάστηκε στην εβραϊκή παράδοση από την γιαγιά και προγιαγιά του Rafi.
Φέρνοντας την Ettie στο σπίτι από το νοσοκομείο, οι ημέρες του Rafi έχουν γεμίσει με συχνό τάισμα – δεν μπορεί θρέψει ο ίδιος, δίνει στην κόρη του γάλα μαστού από δότη – και αλλαγές πάνας και βόλτες με καροτσάκι γίνονται γύρω από τη γειτονιά του Ντένβερ.
Τα δικαιώματα των διαφυλικών και η ένταξη είναι όλο και περισσότερο ένα μέρος του δημόσιου – και εβραϊκού – λόγου.
Αυτό είναι εν μέρει λόγω της πρόσφατης μετάβασης του χρυσού Ολυμπιονίκη και τηλεοπτικού ριάλιτι σταρ Caitlyn Jenner, παλαιότερα γνωστός ως Bruce, και την ανάδειξη των χαρακτήρων των διαφυλικών ατόμων σε επιτυχημένες σειρές όπως το “Transparent“, όπου ο πρωταγωνιστής είναι ένας Εβραίος τρανσέξουαλ, και το “Orange Is the New Black”.”
582x529xbruce-caitlyn-jenner-august-2015.jpg.pagespeed.ic.WAMiFbphEn
Στην φωτογραφία η Caitlin Jenner, που παλαιότερα ονομαζόταν «Bruce», μετά την πραγματοποίηση της μετάβασης από το σώμα ενός άνδρα σε γυναίκα.
Αυτός/αυτή χρεώνει τώρα 100.000 δολάρια για κάθε ομιλία.
Η βετεράνος φεμινίστρια Germaine Greer προκάλεσε σημαντική οργή πρόσφατα επιμένοντας ότι ένας άντρας που άλλαξε το φύλο του θα παραμείνει πάντα ένας άντρας βιολογικά. Για την προσβολή στις φεμινίστριες και την τρανσέξουαλ κοινότητα, στην Greer είχε απαγορευτεί να δώσει μια ομιλία σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία.
Η Times of Israel συνεχίζει λέγοντας:
Τον Νοέμβριο, η Ένωση για τη μεταρρύθμιση του Ιουδαϊσμού εξέδωσε ψήφισμα επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για την πλήρη ισότητα των διαφυλικών και των ανθρώπων που δεν προσαρμόζονται με φύλο. Η ναυαρχίδα Μεταρρύθμισης, Συντηρητικά και σεμινάρια ανασυγκρότησης καλωσορίζουν τους τρανσέξουαλ φοιτητές, και τα κινήματα Μεταρρύθμισης Εβραϊκής Κολλεγιακής Ένωσης – Εβραϊκού Ινστιτούτου της Θρησκείας και το Ραβινικό Κολέγιο Ανασυγκρότησης έχουν χειροτονήσει τρανσέξουαλ ραβίνους.
Ο Rafi, που μεγάλωσε Ορθόδοξος, είπε ότι έγινε θερμά δεκτός από την προοδευτική εβραϊκή κοινότητα του Κολοράντο. Ένα ανεξάρτητο ”minyan” (ομάδα συναγωγής) διοργάνωσε μετά τον τοκετό ένα γεύμα για τον Rafi, και μια μεγάλη Συντηρητική συναγωγή φιλοξένησε  την ”simchat bat” της Ettie, μια εβραϊκή τελετή υποδοχής.
Ο Rafi έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση.
Ο δότης σπέρματος είναι ένας φίλος τον οποίο ο Rafi περιέγραψε ως ”έναν ψηλό, μελαμψό και όμορφο ομοφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος είναι μισός Νοτιοασιάτης” και μισός λευκός.
“Έχει εκφράσει ευγνωμοσύνη να είναι μέρος αυτού του ταξιδιού για μας”, πρόσθεσε ο Rafi. “και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με τις πάνες και το κλάμα.
601x338xrafi-child-e1453485064974.jpg.pagespeed.ic.c4-oPGmhKV
Ο Rafi ως μικρό κορίτσι (αριστερά) και αργότερα ως νέα γυναίκα.
601x338xrafi-ettie-1-e1453484994840.jpg.pagespeed.ic.xEyE6ozOqo
Ο Rafi ως ”περήφανος πατέρας” αφού γέννησε ένα κοριτσάκι.
Ο Rafi είχε γονιμοποιηθεί τεχνητά με σπέρμα από έναν Ευρασιάτη ομοφυλόφιλο. Έτσι, αν ο Rafi επιμένει να ονομάζεται «άντρας», το οποίο είναι σίγουρα με αυτό που μοιάζει τώρα, συνάγεται ότι η κόρη του Rafi έχει δύο πατέρες (και καθόλου μητέρα), παρά μια μητέρα και έναν πατέρα, όπως το 99,999% του πληθυσμού. Άραγε η κόρη του Rafi θα χαρεί όταν μεγαλώσει και ανακαλύψει ότι ποτέ δεν είχε μια μαμά – μόνο δύο μπαμπάδες;
Όπως ενημερώνει πιο πάνω και η ίδια η Times of Israel, η οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα έχει και παραμένει στην πρώτη γραμμή της προώθησης και εξομάλυνσης της τρανσέξουαλ κουλτούρας. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η Caitlin Jenner είχε κληθεί ως τιμητική καλεσμένη στο Gay Pride του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.
Καθίσταται βέβαια απόλυτα σαφές ότι η τρανσεξουλικότητα και άλλες μη φυσιολογικές, εκφυλισμένες συμπεριφορές, συμπεριλαμβανομένης της ομοφυλοφιλίας, επιμιξίας και του ακόλαστου τρόπου ζωής, δεν θεωρούνται πλέον ως μια ανθυγιεινή, αφύσικη, παράξενη εξέγερση ενάντια στη φύση. 
Θεωρούνται ως μια ακόμη επιλογή τρόπου ζωής, όπως και κάθε τι άλλο – ίσως ακόμη περισσότερο.
”Θεωρούνται” όμως από ποιούς; Από μια μικρή μειοψηφία που ωστόσο κατέχει όλα τα απαραίτητα μέσα προπαγάνδας για να πείσει την πλειοψηφία και να εξυπηρετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την επιστήμη, ούτε με την ίδια την φύση.