Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ




"Δεν μπορούμε να δεχτούμε πρόσφυγες με διαφορετικές παραδόσεις και πολιτισμό"...λένε γεμάτοι τύψεις τα αφεντικά των αποκεφαλιστών τώρα που ετοιμάζουν νέο τεράστιο φράχτη. Και κλείνουν το απολογητικό τους υποκριτικό υπόμνημα.

"Πρέπει να βοηθήσουμε αλλά όχι να αυτοκαταστραφούμε ως λαός" ...

Την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας μας δείχνει τη Μέρκελ...έχουν μπουκάρει από την πίσω πόρτα οι Ισραηλινοί να επωφεληθούν από την απόγνωση των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα η Αυστρία θέλει να στείλει στρατό στα Σκόπια ώστε να εγκλωβίσουν τους πρόσφυγες ΜΕΣΑ στην Ελλάδα και το τσουνάμι ανθρώπων που περιμένουν με την άνοιξη να υποχρεωθεί να στρατοπεδεύσει στις Ελληνικές πόλεις μέχρι να λυθεί κάποτε το Μεσανατολικό που προκάλεσε το Ισραήλ κι οι υπηρέτριές του.

Η Ευρώπη θα στείλει μερικά δισεκατομμύρια ευρώ...που θα τα φάνε οι πολιτικοί στις δικές του μαϊμου-ΜΚΟ κι εμείς θα πληρώσουμε με νέους φόρους ...το δικαίωμα του Ισραήλ να κλέβει το πετρέλαιο των "Κούρδων".

Οι Κούρδοι όμως πολεμούν με τις δυνάμεις του Άσαντ και τους Ρώσους.

Ποιος άραγε προμηθεύει το Ισραήλ με το πετρέλαιο της Συρίας;

Άρχισαν να ανησυχούν ακόμα και οι Ισραηλινές εφημερίδες και βγάζουν στη φόρα τις σχέσεις ISIS-Ισραήλ που ουδέποτε ήρθαν σε ρήξη.

(Με πληροφορίες από εδώ http://makpress.blogspot.gr/2016/02/blog-post_969.html?m=1)

ΣΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ