Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

NATO TO DRACOTAN
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ: ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ. 

ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (14/5/1955). 

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄60 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ, ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. 

Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Η ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ. 

ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ [ORDO AB CHAO] ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ 1999 ΤΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ “ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ”, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ [ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ].

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. TΟ NATO ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙO ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΤΕ; ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

«ΠΟΣΟ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ… ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ GOYIM [KTHNΩΝ].»

"ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 15


PHIL SCHNEIDER FINAL SPEACH ON NATO BEING RUN BY REPTILIANS & UNDERGROUND TUNNEL SYSTEMS