Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΗ;



Ποιος  δεν θυμάται τον ανεκδιήγητο Υπουργό Πέτρο Ευθυμίου, την Ρεπούση, την Χριστοδουλοπούλου, τον Τέρενς Κουίκ, τον Φίλη, την Θεανώ Φωτίου, την Σία Αναγνωστοπούλου και τις ανιστόρητες θέσεις τους περί λαθρό- μεταναστών και προσφυγικού. Υπερασπίζονται τους ξένους και δεν υπερασπίζονται την πατρίδα τους. 

Ανιστόρητοι και εγκάθετοι μίας άλλης φυλής προσπάθησαν να μετατρέψουν την γενοκτονία σε στριμωξίδι τον εκριζωμό σε επαναπατρισμό. Αφού τα δεχθήκαμε, σαν λαός δεν τους δικάζουμε αλλά τους αφήνουμε να διαγουμίζουν τον τόπο. Λαοί που δεν θυμούνται την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να χαθούν. Φτάσαμε να δούμε στην παρέλαση χθες Αιγύπτια με την μαντήλα της και μακριά φούστα να παρελαύνει. 


Και είδαμε και πολλούς Έλληνες να παίρνουν θέση υπέρ της. Ξεχνούν όμως αυτοί ότι η Αίγυπτος έδιωξε τους Έλληνες μόνο με τα ρούχα που φορούσαν επί Νάσερ πριν 60 έτη περίπου και κανένας εθελοντής η το κράτος δεν περιέθαλψε ή βοήθησε αυτούς τους ανθρώπους. (http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=182739).

Ως κατακλείδα το  πιο ωραίο ερώτημα το διάβασα στο liberal.gr που έγραψε: Εθνική παρέλαση η… πολυπολιτισμικό χάπενινγκ;