Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ εναντίον ΞΕΡΞΗ!

Το κιτς του Καμμένου στην Σαλαμίνα


Οι πράξεις του παρελθόντος καθορίζουν την σημερινή κατάντια της Ελλάδος! 

Ο ευτελισμός της ελληνικής ιστορίας, για εξυπηρέτηση κομματικών ή και δήθεν εθνικοπατριωτικών σκοπιμοτήτων είναι δυστυχώς διαχρονικό χαρακτηριστικό των πολιτικών, με υπουργικές παράτες απείρου κάλλους, όπως αυτή με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (από τις 27 Ιανουαρίου 2015), θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Με κόκκινα χαλιά στήθηκε ένα σκηνικό που γελοιοποιεί τους πρωταγωνιστές της, αλλά και την στρατιωτική ηγεσία που έσπευσε να υποταχθεί στις απαιτήσεις του πολιτικού της προϊσταμένου.

Είναι κυριολεκτικά κωμικοτραγικό, την ώρα που η χώρα, η κοινωνία αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, από άλλες της προηγούμενες κομματικές φατρίες, υπουργοί να εξαντλούν το ρόλο τους σε τέτοιου είδους φιέστες για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.

Χωρίς μακιγιάζ η αλήθεια φαντάζει τρομακτική αλλά από την άλλη είναι αλήθεια.

Φαίνεται όμως ότι το στερεότυπο του αιώνια αδικημένου αλλά πάντα αντιστεκόμενου ελληνικού λαού, απέναντι στις ξένες δυνάμεις που τον κυβερνούν διαχρονικά παραμένει ακόμα ισχυρό, τροφοδοτώντας τον με τέτοιου είδους παράτες για τόνωση του εθνικό-λαϊκού αισθήματος.

Μόνο που αναμοχλεύοντας και γελοιοποιώντας το ένδοξο παρελθόν δεν πετυχαίνουμε τίποτε άλλο από το να υπονομεύουμε το μέλλον. Και ο μεν Καμμένος μπορεί αυτό να μην το καταλαβαίνει, αλλά ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει πολύ καλά! 

Το θέατρο της τάχα "ελληνικής ταυτότητας" ... από όλα τα πολιτικά κόμματα, εκληπαρώντας τον ψήφο των Ελλήνων (κάθε 4 χρόνια ΕΛΕΟΣ !!!) έχει ξεσκεπαστεί πλέον.

Το σύστημα έχει ξεσκεπαστεί. Έπεσαν οι κουρτίνες των παρασκηνίων και βλέπουμε τους πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής μόνο με τα σώβρακά τους.