Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

DAESH: ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗΜε μια δήλωση από λογαριασμό twitter που φέρεται να έχει σχέσεις με το Daesh δόθηκε μια περίεργη απάντηση σε μια ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο του CNN (όπως φάνηκε από το προφίλ) για το γιατί το Ισλαμικό κράτος δεν κάνει επιθέσεις και στο Ισραήλ.


Μετά την παράθεση μίας Σούρα που αναφέρεται στον πόλεμο του Μωάμεθ κατά των Σηιτών αλλά και την παρουσία των Σταυροφόρων φτάνουν στην τελική απάντηση ..

 « Jerusalem will not be liberated until we get rid of these idols such as the petrolium barons, the Nahyan, and all the other families of pawns who have controlled the fate of the Muslim world since colonialism »."

Σε ελεύθερη μετάφραση αναφέρουν πώς δεν είναι η ώρα να απελευθερωθεί η Ιερουσαλήμ αν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα κάθε πιόνι και οντότητα σχετική με πετρέλαιο , που διαχειρίζονται την τύχη των Μουσουλμάνων από την εποχή των αποικιών.

Η δήλωση έγινε πριν απο μερικές μέρες και προξένησε εντύπωση καθώς για πρώτη φορά μπαίνει ένα επιχείρημα των Ισλαμιστών στο γιατί δεν έχει γίνει ουσιαστικά κάποια επίθεση στο Ισραήλ ενώ παράλληλα συνόδεψαν τα παραπάνω με ένα βίντεο προπαγάνδας όπως το συνηθίζουν.

(σ.σ. το βίντεο έχει ήδη κατέβει από το YouTube)

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας