Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΜΣΕΝ & ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ




"Όποιος συνωμοτεί με άλλον με σκοπό να εκτελέσουν πράξη από εκείνες που αναφέρονται στο άρ. 134 ή με συνεννοήσεις με ξένη κυβέρνηση προπαρασκευάζει την εκτέλεση μιας απ’ αυτές τις πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη"...

Aυτό και άλλα πολλά ξεκαθαρίζει με απόλυτη σαφήνεια το άρθρο 134 του Συντάγματος της Ελλάδος!

Για τον Τόμσεν έχω αποκαλύψει σε άρθρο μου που έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα των Αθηνών, την δράση του ενάντια της Ελλάδας καθώς και προηγούμενα εγκλήματα που έκανε σε άλλες χώρες της Ευρώπης (βλ. Ουγγαρία) και της Ασίας!

Ακολούθησε η καταγγελία της Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος που ζητούσε την άμεση σύλληψή του!

Το ίδιο έκανα πριν ακόμη ανακοινωθεί το όνομα της Βελκουλέσκου, την οποία θεωρώ εξίσου εγκληματικό στοιχείο, οπότε και αποκάλυψα τους στόχους της πρώιμα!

Έρχονται λοιπόν τα WikiLeaks, και επιβεβαιώνουν με έγγραφα-φωτιά, τις εγκληματικές προθέσεις των δύο αυτών ανθρωπόμορφων τεράτων! Των δύο οικονομικών δολοφόνων που κατέστρεψαν πάνω από 12 Εθνικές Οικονομίες ! Μιλάω μόνο γι αυτούς και τις πράξεις τους! Εκπροσωπούν ένα τεράστιο κονσόρτσιουμ εταιριών με διεθνή και πολυεπίπεδη δράση, που όλες ελέγχονται άμεσα από δύο χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Γερμανών με έδρα το Λονδίνο!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το WikiLeaks, τόμσεν και Βελκουλέσκου πρέπει να συλληφθούν ΑΜΕΣΑ με το που πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα!

Ειδάλλως, τόσο η πολιτική ηγεσία αλλά όσο και οι Εισαγγελικές Αρχές, θα βρεθούν υπόλογοι στο εγγύς μέλλον, όταν θα έχει επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα!

Παρατηρούμε και καταγράφουμε γιατί:

Είμαστε παντού !

Είμαστε Λεγεώνα !!

Δεν συγχωρούμε !!!

Δεν ξεχνάμε!!!!

Να μας περιμένετε...

ΥΓ.
To τελευταίο δεν είναι σύνθημα. Είναι υπόσχεση!! Την καλημέρα μου στην Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου που υποθάλπει Γερμανούς εγκληματίες!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ