Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ 20 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥΣ




…Στον δρόμο όπου άνοιξαν τα τσίπουρα του Μπούτα στο αγροτικό , με μια μαυροδάφνη στο χέρι για….. χώνεψη. 
------------------------------- 

…. Με όραμα λένε ο κομουνιστής Δήμαρχος Πατρών την ‘’επιτυχημένη ’’ πορεία των Εβραίων θέλει και αυτός να διασχίσει την ‘’έρημο’’ της ανεργίας σε μια 8ημερη πορεία προς την Αθήνα. Θέλει να συναντήσει τον εταίρο κουμουνιστή Κατρούγκαλο και ίσως και τον Κνίτη πρωθυπουργό με την ανάλογη ’’ εργασιακή εμπειρία’’ για να δώσει λύσεις στην τεράστια ανεργία όπου πλήττει την Πάτρα και όχι μόνον. 

Οκτώ μέρες πεζοπορία.

Οκτώ διανυκτερεύσεις για μια απόσταση 220 χιλιόμετρων προς την πρωτεύουσα οπου ‘’έλυσαν ‘’ πριν λίγες μέρες με την μεσολάβηση του άλλου Κνιτη Μπούτα το πρόβλημα των αγροτών. 

Τον μαραθώνιο της κατάληψης των αγροτών θα τον αντικαταστήσει με την ‘’έξοδο’’ των ανέργων της Πάτρας σε μια ανάλογη επιτυχημένη πορεία προς την πρωτεύουσα των ’’ εργαζομένων’’. Εκεί προφανώς εργάζονται τα μυαλά οπου θα δώσουν λύσεις στην ανεργία και πρέπει να πιεστούν αλλα και να ενημερωθούν από ανθρώπους οπου ‘’ενδιαφέρονται’’ γ’αυτην. 

Ο κουμουνιστής γιατρός Δήμαρχος Πελετίδης εφόσον είδε πόσο πολύ εχει πληγεί ο κλάδος των επαγγελματιών του είδους του αποφάσισε να γίνει Δήμαρχος και εκτός των άλλων προβλημάτων του Δήμου που ‘’τα έχει προς διεκπεραιώση ‘’, αποφάσισε να δώσει λύση στα προβλήματα τα εκτός των αρμοδιοτήτων του, των εργατών. Αφού τα άλλα όπως είπαμε των αγροτών τα ‘’ έλυσε’’ ο άλλος συνάδελφος κουμουνιστής Μπούτας. 

Ο συνάδελφος οπου μπήκε επικεφαλής στην ανάλογη έξοδο –πορεία προς την πρωτεύουσα. 

Ο συνδικαλιστής Μπουτας οπου θέλει πάντα η εξουσία να βρίσκεται απέναντι της, γιατί σαν ειδική στο ΠΟΥΛΗΜΑ θέλει να εχει και τον ειδικό στο ΞΕπούλημα. 

Οι πελοποννήσιοι αγρότες στον Ισθμό το κατάλαβαν αργά.

Το κατάλαβαν όταν έφτασαν στο Σύνταγμα και είδαν με τα μάτια τους τα όργανα και τους οργανοπαίκτες του Περισσού, με τον Κνιτη Μαργαρίτη… 

Ευτυχώς περίσσεψε λιγο τσίπουρο από το γλέντι να τρατάρουν τον Πρωθυπουργό και δεν πήγαν με αδειανά χέρια.!!!! 

Μεσολαβεί ο ‘’Μωυσής’’ της ερήμου της ανεργίας σαν ‘’επιτυχημένος Δήμαρχος ‘’, να λύσει προβλήματα όπου η κεντρική εξουσία αγνοεί και πρέπει να πιεστεί από εμπειρότατους στα εργασιακά καπελώματα συναδέλφους κουμουνιστές, όπου μιλούν την ίδια γλώσσα προφανώς. 

Την γλώσσα του αργόμισθων του κολλεγίου του Περισσού της Αλέκας της Λιάνας και του Κουτσούμπα. 

Των πλουτοκρατών, πολυσυνταξιούχων, των χιλιάδων ευρω. 

Την γλώσσα των πρώην εργαζομένων στις ‘’ φάμπρικες και στις οικοδομές’’ οπου αφού έκλεισαν σαν επαγγελματίες συνδικαλιστές τους κλάδους αυτούς της κεφαλαιοκρατίας και πλούτισαν πάνω σ’αυτο, τώρα θέλουν να λύσουν και τα προβλήματα των υπολοίπων εργαζομένων. 

Οι πάμπλουτοι συνάδελφοι τους πλουτοκράτες με τα Cayenne , Rolex θερμαινόμενες πισίνες και τα 20 ακίνητα ο καθένας, αποφάσισαν να βοηθήσουν τους φτωχούς εργάτες όπου τείνουν να εξαφανιστούν, σαν κάποιο σπάνιο είδος προς εξαφάνιση. 

Μαζί με την φώκια Monachus monachus θα εξαφανιστούν και αυτοι και προφανώς θα μείνουν χωρίς αντικείμενο εργασίας και θα κινδυνέψει και πάλι ο Περισσός. 

Ο Περισσός που κινδύνεψε να κλείσει στα ‘’επιτυχημένα ‘’ χρόνια του Μητσοτάκη αλλά και του Α. Παπανδρέου, οπου έκλειναν το ένα μετά το άλλο τα εργοστάσια και οι βιοτεχνίες . Έκλειναν και έκλεισαν αλλά το δικό τους ‘’εργοστάσιο ‘’ όχι μόνο ανακαίνιση έκανε, αλλα φρόντισε να γεμίσει με μεταγραφές στελέχη ολόκληρο το μιντιακό, αλλα και πολίτικο σύστημα. 
Πάμπλουτα στελέχη της πλουτοκρατίας όπου εμφανίζονται σαν εργαζόμενοι με 20 ακίνητα στην καθισιά τους . 

Είκοσι ακίνητα και λογαριασμούς των ‘’ συνεχώς επιτυχιών’’ του ΤΖΟΚΕΡ και του ΛΟΤΤΟ… 

Πλουτοκράτες χωρίς κεφάλαιο, η μάλλον με μόνο ‘’κεφάλαιο’’, την πούστια την ψευτιά την υποκρισία και την απατεωνιά. 

Οι απατεώνες αστοί επιστήμονες χωρίς αντικείμενο εργασίας, πάνε να διαπραγματευτούν ως επικεφαλείς στην πρωτεύουσα τωρα όπου αρχίζει η συζήτηση για το ασφαλιστικό. 

’’ Έλυσαν ‘’ καπελώνοντας το αγροτικό και θα καπελώσουν λύνοντας το ασφαλιστικό. 

Ετσι επέζησε η Μεταπολίτευση του Καραμανλή απο το 74 …. 

Επέζησε γιατι έβαλε απέναντι της τους πιο ΞΕφτίλες προδότες ειδικούς στο ΞΕπούλημα… 

Επέζησε γιατί είχε ήσυχη την συνείδηση της πως ποτέ δεν θα πληρώσει την προδοσία γιατί επικεφαλής στην αντίδραση είναι πάντα αυτοί όπου πληρώνονται από το 74 και μετά … 

Τα ορφανά της ‘’δημοκρατίας ‘’ του Στάλιν οπου στέκονται πάντα ακμαία απέναντι στο δίπολο των Ιμπεριαλιστών καπιταλιστών της Coca Cola και της Pepsi . 

Τα ορφανά όπου θέλουν να συντρίψουν το αντίστοιχο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με περιφρουρήσεις της Βουλής, αλλά δυστυχώς ο κόσμος στέκεται απέναντι σ’αυτούς, όπου στέκονται με την πλάτη ….!!! 

Τα παιδιά του Περισσού οπου θα στελεχώσουν αφού εκπαιδευτούν την πρωθυπουργική καρέκλα μέχρι και την Χ. Αυγή σε ειδικές αποστολές …. 

ΥΓ 
Καρνάβαλε Δήμαρχε Πατρών, μαυροδάφνη περίσσεψε να κεράσεις τον συνάδελφο πρωθυπουργό ή θα πας στο γλέντι με άδεια χέρια…??? ? 

Fnous  
12-03-16