Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

ALBERT PIKE: "ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΔΥΣΙΣ"

Δείτε το παραπάνω βίντεο για να πάρετε μια γεύση για το τι σας γράφω εδώ που είναι μια περίλιψις αυτού του βίντεο με τα δικά μου σχόλια…

Σύμφωνα με περαιτέρω ανακαλύψεις για τα γραφόμενα του γνωστού και ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ηγέτου του σκωτικού τυπικού του Ελευθεροτεκτονισμού, Άλμπερτ Πάικ (Albert Pike), όπως τις μαθαίνομε εκ του βιβλίου William Guy Car με τίτλον «Ο ΣΑΤΑΝ: Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ» (SATAN: THE PRINCE OF THIS WORLD) που δημοσιεύθη, μετά τον θανατόν του (1959) το 1966, υπήρχε κι άλλες αναφορές που έκανε τότε ο Πάικ στην άνοδο της απειλής του Ισλάμ για όλο τον κόσμο που δεν τις έχουμε ξανακούσει. Αυτό το βιβλίον είναι στην πραγματικότητα το ημερολόγιό του όπου έχει καταγράψει τι θα συμβεί κατα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει ήδη χαραχθεί· έχει ήδη οριστεί η μεγάλη ατζέντα.

Στο βιβλιο του, ο κ. Carr έχει καταγράψει πώς όλα τα μεγάλα θεσμικά όργανα ελέγχονται σήμερα από τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (η κυβέρνησις, η εκκλησία, κ.τλ)· εξ ού και όλες οι πτυχές της Δυτικής κοινωνίας.  Π.χ., το 1958, ο Carr έλαβε μιαν επιστολήν απο ένα υψηλόβαθμο αξιοματούχο της Καθολικής Εκκλησίας όπου εξηγεί εις τον Carr ότι ανέλαβαν τότε -και για τα καλά- την εξουσία της Καθολικής Εκκλησία οι…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!  Αφού πήρε την αποκάλψη αυτή, θα πεθάνει έναν χρόνο αργότερα ο κ. Carr.

Στο βιβλίον του, ισχυρίζεται πώς όλες οι μυστικές οργανώσεις (το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπέργκ) ήσαν υπο τον έλεγχον των Πεφωτισμένων των οποίων η θρησκεία είναι η λατρεία του…ΕΩΣΦΟΡΟΥ. 

Σύμφωνα πάλι με τον κ. Carr, αυτά που είχε καταγράψει ο Πάικ στις ανταλλαγές επιστολές του με τους Πεφωτισμένους αποκαλύπτουνε κι άλλ σοκαριστικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να ρίξουν περισσότερο φώς για όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο.  Δηλαδή, ο Πάικ είχει γράψει πως είναι οι Πεφωτισμένοι ελέγχουν το Ισλάμ και ότι μετά απο τουλάχιστον 100 χρόνια, θα το χρησιμοποιήσουν οι εξουσιαστές αυτού του πλανήτου προς την καταστροφή της…ΔΥΣΕΩΣ!  Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι γίνονται σήμερα αναταράξεις και εξεργέσεις ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ σε όλο τον κόσμο;;;  Μιλάμε για τις προφυγικές ροές, μιλάμε για τον ISIS, και ούτω καθ᾽εξής!

Το Ισλάμ ανέκαθεν προωρίζετο ως εργαλείον για να καταστραφεί η Δύσις! Αυτά θα είχε γράψει ο Πάικ τη δεκαετία του 1870! 

Και πότε ξεκίνησε αυτό το σχέδιον της Νέας Τάξεως Πραγμάτων εν συνεργασίᾳ με το ακραίο Ισλάμ;;; ΜΑ…ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΆΤΗΣ ΣΕΠΤ. του 2001 ΚΑΙ ΕΞΉΣ ΒΈΒΑΙΑ!  ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΑΝ TOTE ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΆΙΚ ΌΤΑΝ ΕΞΕΤΈΛΕΣΑΝ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΤΟΥΣ ΧΤΉΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΝΈΑ ΥΌΡΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΆΜΝΟΥΝ ΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΨΕΎΤΙΚΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΌΠΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟΝ.

Καταβιβάστε δωρεάν το βιβλίον του Carr στο κάτω λίνκ - ΕΔΩ

του Ιωάν. Κουντούρη · Λος Άντζελες · 29 Μαρ. 2016