Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ



...για τους Έλληνες να επιτεθούν στους παγκόσμιους τύραννους.

Οι φονείς των αυτοκρατοριών είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν.

Έκαναν λάθος αυτοί,
οι οποίοι "στρίμωξαν"
τον ελληνισμό και τώρα
θα το πληρώσουν.
Η "συνάντηση"...


Το κείμενο αυτό είναι ένα "είδωλο" του προηγούμενου κειμένου ...Είναι ίδιο και διαφορετικό ταυτόχρονα. Περιγράφει ακριβώς την ίδια ανθρώπινη "πορεία" μέσα στον χρόνο, αλλά μέσα από την οπτική τού ανθρώπου. Περιγράφει τη δημιουργία τού ανθρώπινου πολιτισμικού "οικοδομήματος" μέσα από την οπτική των ανθρώπων "αρχιτεκτόνων". Αφαιρεί παντελώς όποιο δομικό "στοιχείο" έχει αποδοθεί στη Θεία Ευφυία τού Μέγα Δημιουργού και τα τοποθετεί όλα στο επίπεδο της ανθρώπινης δραστηριοποίησης και δημιουργίας. Επιδίωξη αυτού του κειμένου είναι να φτάσει τελικά στο ίδιο αποτέλεσμα, σαν να γράφηκε από έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν πιστεύει καν στην ύπαρξη του Θεού και την όποια παρέμβασή Του στην ανθρώπινη "πορεία". 

Με τον τρόπο αυτόν προσπαθούμε να "πιάσουμε" τη μία και μοναδική στιγμή που "συναντιέται" το Θείο με το ανθρώπινο σε συνθήκες απόλυτης ταύτισης ...Να επιβεβαιώσουμε μέσω των έργων το "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν". Γι' αυτόν τον λόγο στο πρώτο κείμενο προσπαθήσαμε να "κατεβάσουμε" το Θείο στα μέτρα τής δικής μας αντίληψης και στο δεύτερο κείμενο προσπαθήσαμε να κάνουμε το αντίθετο ...Να "ανεβάσουμε" την ανθρώπινη ευφυία στο ζενίθ της, προκειμένου να επιτύχουμε την έστω και στιγμιαία ταύτιση μεταξύ Θεού και ανθρώπου ...Να δούμε έστω και αμυδρά αυτό το οποίο ονομάζουμε "θέωση" του ανθρώπου ...Να δούμε επιτέλους στο πρόσωπο Του Θεού και το δικό μας πρόσωπο ...Να δούμε στο δικό μας πρόσωπο το πρόσωπο Του Θεού.

Το πρώτο κείμενο είναι γραμμένο καθαρά με τη βαβυλωνιακή λογική ...Τη λογική τού Θεού Βάαλ ...Τη λογική των υποχρεωτικών ΕΝΤΟΛΩΝ ...Τη λογική αυτή, η οποία θέλει τον άνθρωπο παντελώς αδύναμο να καθορίσει μόνος του τη μοίρα του. Απέναντι σε αυτόν τον αδύναμο άνθρωπο υπάρχει ένας πανίσχυρος Θεός, που παίρνει μόνος Του όλες τις αποφάσεις ...Ακόμα κι αυτές οι οποίες προϋποθέτουν τη θυσία τού Υιού Του και άρα του ίδιου του ανθρώπου ...Αποφάσεις υποχρεωτικές κι αναπόφευκτες και οι οποίες ανακοινώνονται στους "μελλοθάνατους" μέσω ΔΙΑΘΗΚΩΝ ...Αποφάσεις, οι οποίες τοποθετούν τον άνθρωπο σε κολάσεις και οι οποίες μοιάζουν με πυρακτωμένες "καρδάρες", μέχρι να εξαχθεί το ζητούμενο κέρδος τού σχεδιασμού.

Είναι ένα κείμενο απ' αυτά τα οποία καθηλώνουν τον άνθρωπο στη μοιρολατρία, εφόσον δεν του αναγνωρίζουν κανέναν βαθμό ελευθερίας ...Δεν του αναγνωρίζουν το "αυτόβουλο" και άρα δεν του δίνουν περιθώρια να δράσει μόνος του και ανεξάρτητα από τον Θεό σε καμία στιγμή τής ζωής του ...Μιας ζωής, την οποία —θέλει δεν θέλει— θα τη ζήσει ακολουθώντας απαρεγκλίτως τα "γραμμένα" γι' αυτήν ...Ένα ανατολίτικο κείμενο, το οποίο θεωρεί τα πάντα ως ένα κατάμαυρο "κισμέτ", το οποίο από τη στιγμή που "γράφτηκε" δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί ...Ένα κείμενο της "φωτιάς", το οποίο "καίει" τον άνθρωπο, ο οποίος βαδίζει μόνος κι αβοήθητος σε μια ατέλειωτη "έρημο".

Το δεύτερο κείμενο είναι ακριβώς "απέναντι" απ' αυτήν τη "σκοτεινή" και απαισιόδοξη λογική ...Είναι ένα κείμενο "φωτεινό" και αισιόδοξο ...Ένα κείμενο του "νερού", το οποίο δροσίζει και προστατεύει τον άνθρωπο από το θείο "πυρ" και τις "ερήμους" των υποχρεωτικών "πορειών" ...Ένα κείμενο φιλικό προς τον άνθρωπο, εφόσον δεν περιγράφει υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίες να τον καθηλώνουν στο φόβο και τον τρόμο ...Είναι ένα κείμενο γραμμένο με βάση την ελληνική αντίληψη των πραγμάτων, όπου στα πάντα αναζητείται η ανθρώπινη παρέμβαση, και αυτή δεν μπορεί ποτέ να τρομοκρατήσει τον άνθρωπο —όσο σκληρή ή έξυπνη κι αν είναι— ...Είναι ένα κείμενο με βάση τη λογική τού ανθρώπου, ο οποίος θεωρεί —άσχετα με το πόσο πιστεύει ή δεν πιστεύει μέσα στην ψυχή του για την ύπαρξη του Θεού—, ότι η ζωή του τού ανήκει και η τύχη της βρίσκεται πρωτίστως στα δικά του χέρια ...Τη λογική τού ανθρώπου, ο οποίος αγωνίζεται μέρα και νύχτα για να ζήσει τη ζωή του με βάση τις δικές του επιλογές και θεωρεί απώτατο στόχο του "είδους" του την ανθρώπινη χειραφέτηση. 


Σε αυτό το κείμενο όλα όσα περιγράφονται —όσο φοβερά και τρομερά κι αν εμφανίζονται— οφείλονται αποκλειστικά σε ανθρώπινες επιλογές και αποφάσεις ...Όλα μπορούσαν να γίνουν με την ίδια ευκολία με την οποία θα μπορούσαν επίσης και ν' ανατραπούν. Άνθρωποι παγίδευσαν κι εκμεταλλεύτηκαν ανθρώπους και άνθρωποι θα είναι αυτοί, οι οποίοι πρέπει να αντιδράσουν για ν' απελευθερωθούν. Ο άνθρωπος "γράφει" μόνος του τη δική του ιστορία και αυτό είναι η χειραφέτησή του. Όταν το "κείμενο" αυτής της ιστορίας γίνει ίδιο με το "κείμενο" του Θεού, τότε μιλάμε για ταύτιση και για θέωση. Όταν τα επιτεύγματα του ανθρώπου γίνουν απολύτως όμοια με τη Διαθήκη τού Θεού, τότε μιλάμε για τα απόλυτα μεγέθη που μπορεί να "πιάσει" ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος "βλέπει" τον Θεό μέσα από το έργο Του και αντιλαμβάνεται τη δική του ταυτότητα. Αντιλαμβάνεται ότι  και ο ίδιος είναι ένας μικρός Θεός, γιατί είναι παιδί αυτού του Θεού, και ομοούσιος Του. 


Ο αναγνώστης θα πρέπει να διαβάσει το κείμενο στο σύνολό του με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να μοιάζει με το προηγούμενο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Από τη στιγμή που "αποσύραμε" οτιδήποτε αποδιδόταν στη Θεία Ευφυΐα και Οικονομία, ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε να το αντικαταστήσουμε με κάτι ανθρώπινο-"ισόποσο", προκειμένου να βγάλουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είναι δυνατόν σε ένα "οικοδόμημα" να τραβάς "λιθάρια" μεγάλα και καθοριστικά και να θέλεις αυτό να "στέκεται" και να διατηρεί τη "μορφή" του, χωρίς να τα αντικαθιστάς με όμοιά τους. Ακόμα δηλαδή κι αυτά τα οποία θα φαίνονται στον αναγνώστη γνωστά, είναι τόσο διαφορετικά, που, αν θεωρήσει ότι τα γνωρίζει και δεν τα διαβάσει εκ νέου, θα "χάσει" το νόημα αυτών των οποίων λέμε. Οι αλλαγές, ακόμα κι εκεί που είναι ανεπαίσθητες, είναι καθοριστικές, γιατί αλλάζουν όλη την "οπτική" τής κατάστασης. Λογικό είναι αυτό ...Σε μια τεράστια πορεία αρκεί μία "μοίρα" λάθος σε κάποια "στροφή" και θα βρεθείς σε άλλη "ήπειρο".


Το "είδωλο" ...του πρώτου κειμένου.


Αυτό, το οποίο συμβαίνει καθημερινά εις βάρος τής Ελλάδας, μόνον με ειδικές γνώσεις μπορεί να εξηγηθεί ...Ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν —με πολλά δάκρυα ομολογουμένως— ότι η Παγκόσμια Οικονομική κρίση δεν ήταν αποτέλεσμα του ολέθριου οικονομικού σχεδιασμού και της απληστίας των μεγάλων της Γης, παρά ήταν αποτέλεσμα των λαθών των Ελλήνων...Τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι υπεύθυνα για την οικονομική κρίση, η οποία πλήττει ένα πλανητικό "σκάφος" των έξι δισεκατομμυρίων ψυχών ...Των Ελλήνων, οι οποίοι υποτίθεται πως έζησαν "πέρα και πάνω" από τα όριά τους.

Τώρα —οι ίδιοι πλούσιοι και "ευαίσθητοι" άνθρωποι— έρχονται να μας εξηγήσουν ότι και για το μεταναστευτικό πρόβλημα ...πάλι η Ελλάδα φταίει ...Οι Έλληνες συνεχίζουν να είναι το "μεγάλο" πρόβλημα της παγκόσμιας κοινωνίας ...Μετά τα "κύματα" των χρεών, που προκάλεσαν στο πρόσφατο παρελθόν, έρχονται σήμερα και "πλημμυρίζουν" την Ευρώπη με ...λαθρομετανάστες ...Η Ελλάδα, δηλαδή, είναι αυτή, η οποία "πλημμυρίζει" την Ευρώπη με πρόσφυγες και όχι η Συρία ή η Τουρκία ...Η Συρία απλά τους "δημιουργεί" και η Τουρκία επίσης απλά τους "διευκολύνει" ...όμως, η Ελλάδα είναι αυτή η οποία κατόπιν "πλημμυρίζει" την Ευρώπη μ' αυτούς, γιατί δεν τους συγκρατεί όπως θα το θεωρούσαν "πρέπον" οι επαγγελματίες "ευαίσθητοι".

Δεν φταίνε δηλαδή αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν τον πόλεμο στη Συρία ...Φταίνε εκείνοι, οι οποίοι δεν δέχονται —γιατί πρωτίστως δεν μπορούν— να "αποσβεστούν" επάνω τους οι συνέπειες αυτού του εμφυλίου ...Φταίει εκείνος, ο οποίος άθελά του δέχεται ένα ανθρώπινο "κύμα" τεράστιο σε σχέση με τον πληθυσμό του και από την αδυναμία του να το συγκρατήσει, κατηγορείται ότι το διοχετεύει στους γείτονες ...Στους γείτονες-θύματα, που είναι μόνον οι άλλοι, γιατί η Ελλάδα —ως γείτονας— δεν αντιμετωπίζεται ποτέ ως θύμα ...καθώς υποχρεούται να δεχθεί ό,τι της "φορτώσουν" στην πλάτη της.

Όλα αυτά τα παράδοξα συμβαίνουν σε έναν κόσμο, τον οποίο η οικονομική κρίση τον κάνει πολλές φορές πιο παράλογο και απ' ό,τι συνήθως είναι. Τι συμβαίνει λοιπόν με την Ελλάδα; Είμαστε για άλλη μια φορά μπροστά στο γνώριμο φαινόμενο της αχαριστίας των ευεργετημένων; Γιατί τόσο μίσος και πάθος με την Ελλάδα; Γιατί οι πάντες έβγαλαν τόση κακία για τους απόγονους του βασικού "θεμελιωτή" του δυτικού πολιτισμού; Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει ο κάθε αγράμματος σταλινικός —που παριστάνει τον ηγέτη ευρωπαϊκού κράτους— και να την κατηγορεί για όλα τα δεινά τού Πλανήτη και να μην του "επιτίθεται" σύσσωμος ο διεθνής πνευματικός και επιστημονικός κόσμος;

Η Ελλάδα —αν μη τι άλλο— είναι μετά τον Θεό η μεγαλύτερη ευεργέτιδα δύναμη στην ιστορία τού Κόσμου. Δεν υπάρχει λαός, ο οποίος να έχει προσφορά απέναντι στην ανθρωπότητα, η οποία να συγκρίνεται στοιχειωδώς με αυτήν των Ελλήνων ...Κι όμως, αυτή η χώρα στις πιο δύσκολες στιγμές της δεν βρήκε ούτε έναν σύμμαχο να σταθεί στο πλάι της ...Δεν την υπερασπίστηκε κανένας —με την εξαίρεση κάποιων λίγων και οι οποίοι κάνουν ακόμα πιο θλιβερό τον κανόνα αυτόν—. Τη χώρα τής δωρεάς, του υψηλού καθήκοντος και της ανιδιοτέλειας προσπάθησαν να την ταυτίσουν με την έννοια του "χρέους", της "αναξιοπιστίας" και της "ανευθυνότητας". Μετέτρεψαν τη Ελλάδα σε έναν παγκόσμιο "σάκο" τού μποξ και πάνω της εδώ και λίγα χρόνια βγάζει τα κόμπλεξ του ο κάθε πικραμένος. Θλιβερά δίποδα σήκωσαν τα χέρια τους, για να κουνήσουν το "δάκτυλο" σε ολόκληρο τον ελληνισμό.

 Φτάσαμε στο σημείο κοινοί υπάλληλοι να βρίζουν συλλήβδην τον ελληνικό λαό και να μην υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από κανέναν. Τώρα γίναμε και το "κλοτσοσκούφι" των απλών υπαλλήλων των τοκογλύφων ...Της Λαγκάρντ, του Τόμσεν και της Βελκουλέσκου. Όλα αυτά δεν είναι μόνον παράλογα, αλλά είναι και εξόχως άδικα. Αν μη τι άλλο απέναντι στους φυσικούς απογόνους των αρχαίων Ελλήνων οφειλόταν μια δεύτερη "ματιά" στο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν πριν κάποιοι επιχειρήσουν να διασύρουν το διάσημο όνομά τους. Δικαιούνταν μεγαλύτερη προσοχή απ' αυτούς που θα τους κατηγορούσαν ...πόσο μάλλον όταν αυτές οι κατηγορίες είναι πέρα για πέρα ανυπόστατες και άδικες...

...Είναι άδικο αυτό το οποίο έχει συμβεί, γιατί οι Έλληνες ΠΟΤΕ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ απολύτως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απ' όλους τους άλλους λαούς ...Τίποτε ακραίο, ώστε να δικαιολογείται αυτή η ακραία παγκόσμια εκστρατεία δυσφήμισης που "ξέσπασε" πάνω τους. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συκοφαντηθεί ένας τόσο μικρός πληθυσμιακά λαός απ' ΟΛΟΥΣ τους "μεγάλους" τής παγκόσμιας κοινωνίας. Ποτέ άλλοτε δεν έχει δυσφημιστεί σαν "μπαταχτσής" και "οφειλέτης" η μεγαλύτερη δύναμη δωρεάς και προσφοράς στον άνθρωπο.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Δεν είναι τυχαίο ούτε που ο ελληνισμός δέχθηκε τέτοια σφοδρή επίθεση —χωρίς να έχει δικαίωμα άμυνας— ούτε είναι τυχαίο που ο διεθνής πνευματικός κόσμος το "βούλωσε" στην κυριολεξία. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω απ' αυτήν την επίθεση και αυτό εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται. Εύλογα λοιπόν προκύπτουν πολλά ερωτήματα. Τι ακριβώς επιδιώκουν μέσω αυτής της επίθεσης εκείνοι, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο; Γιατί τόσο μένος να "λογχίσουν" την Ελλάδα πριν την "αποκαθήλωσή" της στα μάτια του κόσμου; Γιατί τόση αγωνία να "ροκανίσουν" την πνευματική και πολιτισμική "πίστωση" της Ελλάδας; Γιατί τόσο πάθος να συνδέσουν το όνομα των Ελλήνων με την έννοια της απάτης; Γιατί τόση "βιασύνη" να κλείσουν το θέμα της με μια γρήγορη και σκληρή "καταδίκη", η οποία αποτυπώνεται σε σκληρά Μνημόνια; Πώς και με ποιον τρόπο τους ενοχλεί η Ελλάδα και στέκεται εμπόδιο στις επιδιώξεις τους;

Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι πολύ μεγαλύτερο από εκείνο το οποίο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Είναι τόσο μεγάλο, που απαιτεί την παραδειγματική "θυσία" τού ελληνικού ονόματος και όχι μόνον ...Στην "πλάτη" τής Ελλάδας η Νέα Τάξη "παίζει" την ίδια της την επιβίωση. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο τέλος ενός πονηρού σχεδιασμού, τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς αγνοούν ...Ενός σχεδιασμού, ο οποίος δρομολογήθηκε από κάποιους σχεδόν έναν αιώνα πριν και που στόχο είχε να τους δώσει την παγκόσμια και απόλυτη κυριαρχία ...Μια κυριαρχία επάνω ακόμα κι από τις θρησκείες ...Μια κυριαρχία, η οποία θα επιτρέψει σε κάποιους κοινούς θνητούς να ελέγξουν ολόκληρες θρησκείες δισεκατομμυρίων πιστών και να τις βάλουν να λειτουργούν εντός ενός "πλαισίου", το οποίο υπηρετεί αποκλειστικά τα ιδιωτικά τους συμφέροντα.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα. Μετακινούνται μαζικά κι οργανωμένα πιστοί διαφορετικών θρησκειών, αλλάζοντας έτσι τη λειτουργία των ίδιων των θρησκειών, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις. Στο όνομα μιας ειρηνικής συνύπαρξης "νοθεύεται" η εσωτερική τους λειτουργία και επιπλέον αποκτούν μεταξύ τους μόνιμα σημεία "τριβής", τα οποία θα τις διατηρούν πάντα κοντά στη σύγκρουση. Όταν, για παράδειγμα, εκατομμύρια αλλόθρησκοι μετακινούνται εντός τής χριστιανικής επικράτειας και σταδιακά απαιτούν την αλλαγή τής ίδιας της λειτουργίας τής χριστιανικής κοινωνίας, αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο ...Δεν μπορεί να οφείλεται στην άγνοια ή στην αφέλεια της ηγεσίας της ...Είναι βέβαιο ότι σε αυτήν την δραματική εξέλιξη συμμετέχουν και κάποιοι ανώτατοι παράγοντες της χριστιανικής κοινωνίας ...Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει πρόβλημα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό επίπεδο...

...Πρόβλημα μόνιμο, εφόσον αυτοί οι διαφορετικοί "φιλοξενούμενοι" πάντα θα αποτελούν σημεία "τριβής" και διενέξεων μεταξύ των θρησκειών στις οποίες ανήκουν και εκείνων που τους φιλοξενούν ...Αιώνιο πρόβλημα, εφόσον δεν υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα να ενσωματωθούν ποτέ αυτοί στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν ..."Εκρηκτικό" πρόβλημα, γιατί, ζώντας όλοι αυτοί οι "διαφορετικοί" στο φτωχό κοινωνικό περιθώριο του χριστιανισμού, θα μετατρέπουν την οικονομική προβληματικότητα που θα βιώνουν σε θρησκευτικό φονταμενταλισμό ...Πρόβλημα, το οποίο θα μετατρέψει ολόκληρο τον χριστιανισμό σε ένα εκρηκτικό "Κόσοβο", το οποίο θα ρυθμίζεται "έξωθεν" ή "άνωθεν", εφόσον θα είναι ευάλωτο σε εξωτερικές παρεμβάσεις ...Πρόβλημα πολύ σημαντικό, εφόσον αλλάζει μια λειτουργία, η οποία θεωρητικά αποτελούσε επιλογή τού Ιδρυτή της ...Μια λειτουργία, η οποία, αν έπρεπε να αλλάξει, αυτή η αλλαγή θα ήταν επιλογή τού Θεού της και όχι επιλογή των διάφορων αργυρώνητων πολιτικών και υπόπτων ΜΚΟ ...Μιλάμε πλέον για Ύβρη με την αρχαία σημασία τής λέξης.

Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα "όρια" των θρησκειών και στην πραγματικότητα επιθυμούν να επιβάλουν έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα θέτει υπό τον έλεγχό τους το σύνολο του ανθρώπινου είδους. Οργανωμένα αναμιγνύουν λαούς και θρησκείες, για να μπορούν να απειλούν και να εκβιάζουν τους πάντες ακόμα και με τη χρήση βίας. Έχουν επιβάλει στις ηγεσίες των θρησκειών ανώμαλους και διεφθαρμένους ηγέτες και δεν βρίσκουν καμία αντίδραση στις μεθοδεύσεις τους. 





Σε αυτήν την επιδίωξη είναι προφανές ότι τους εμποδίζει η Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούν να την "εξουδετερώσουν" ...ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αφανίσουν τον λαό της. Αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει αυτό, εφόσον δεν μπορείς να θεμελιώσεις μια νέα παγκόσμια κατάσταση —που να αφορά τις θρησκείες— χωρίς πρώτα να "ξεριζώσεις" όλα τα παλιά θεμέλια ...και ένα από αυτά είναι η Ελλάδα.

Είναι φανερό λοιπόν ότι η Ελλάδα και μόνον με την ύπαρξή της στέκεται εμπόδιο σ' αυτούς, οι οποίοι σήμερα, στο όνομα μιας δικής τους άποψης περί ειρήνης και πολιτισμού, θέλουν να επιβάλουν την Πανθρησκεία και στην πραγματικότητα να αλλάξουν τον ρόλο των θρησκειών ...Να γίνουν θεοί των ανθρώπων. Όμως, αυθαίρετοι άνθρωποι-θεοί αποτελούν πρόκληση για τον ελληνισμό και είναι βέβαιο ότι δεν θα αποφύγουν τη σύγκρουση μ' αυτόν. Η Ελλάδα τής δημοκρατίας και της φιλοσοφίας θα αντιδράσει απέναντι σε αυτήν την ύβρη. Ο ελληνισμός, ακόμα και "λαβωμένος", θα επιτεθεί με μανία σε όποια συμμορία θνητών επιχειρήσει να υποκαταστήσει τον Θεό και να επιβληθεί στην ανθρωπότητα.



Ο πιο αιματηρός σχεδιασμός στην ανθρώπινη ιστορία...

...Ένας σχεδιασμός με πάνω από 200 εκατομμύρια

νεκρούς ανθρώπους σε λιγότερο από έναν αιώνα.

Αυτό, το οποίο πρέπει να δούμε, είναι το πως φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση ...Μια κατάσταση, όπου κάποιοι λίγοι ιδιώτες μπορούν και "πυροβολούν" ολόκληρες θρησκείες και λαούς ...Κάποιοι λίγοι ιδιώτες έχουν συγκεντρώσει πλούτο μεγαλύτερο από ολόκληρα κράτη και με το θράσος τού δανειστή γκρεμίζουν ό,τι έχει δημιουργήσει ο ανθρώπινος πολιτισμός, είτε μιλάμε για δημοκρατία είτε μιλάμε για ατομικά δικαιώματα. Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν φτάσαμε ως δια μαγείας ...Δεν "φύτρωσαν" οι "Αγορές" των τοκογλύφων ...Απαιτεί μεθόδευση, για να επιβληθεί παγκοσμίως μια τέτοια κατάσταση ...Απαιτεί εξυπνάδα και πονηριά, για να παγιδευτεί σε τέτοιον βαθμό ο κατά τα άλλα ευφυής άνθρωπος. Αυτό είναι λοιπόν που πρέπει να δούμε ...Να δούμε ποιοι και πώς σχεδίασαν —αλλά και δρομολόγησαν— όλη αυτήν την κατάσταση. Πότε την ξεκίνησαν και ποια ήταν τα κομβικά της σημεία. 

Τα πάντα ξεκίνησαν στην "αυγή" τού εικοστού αιώνα. Εκείνος ο αιώνας ήταν ίσως ο πιο σημαντικός αιώνας στην ιστορία τού ανθρώπου. Γιατί; ...Γιατί η ανθρώπινη κοινωνία είχε βγει από το "τούνελ" του Μεσαίωνα και έβλεπε επιτέλους "φως". Η ανθρωπότητα είχε "ενηλικιωθεί" σε έναν μεγάλο βαθμό και ήταν έτοιμη να καρπωθεί τα κέρδη της μακραίωνης θυσίας της. Η ανθρώπινη γνώση είχε μπει σε μια "ράγα" και θα μπορούσε με την κατάλληλη "ώθηση" να φέρει καρπούς. Μια πορεία, η οποία ξεκίνησε από τις λάσπες και τα πρόβατα των πρωτόγονων ανθρώπων και είχε φτάσει επιτέλους —με πολύ κόστος σε ιδρώτα και αίμα— στο σημείο της οργανωμένης βιομηχανικής παραγωγής. Η βιομηχανική παραγωγή είχε "θεμελιωθεί" και ο άνθρωπος μπορούσε πλέον να "δει" —έστω και αμυδρά— αυτά, τα οποία μέχρι τότε μόνον έναν Θεός μπορούσε να δει και είχε τις γνώσεις για να τα καταλάβει.

Τα πάντα είχαν αγγίξει την τέλεια μορφή τους, προκειμένου μέσα σε λίγο χρόνο να παράγουμε την τεχνολογική γνώση —και άρα και τα προϊόντα— που είχαμε ανάγκη, ώστε να ζήσουμε πλούσια ως ανθρώπινο είδος. Υπήρχαν τα συστήματα, οι εκπαιδευτικοί μηχανισμοί και τα εργοστάσια, για να μπορέσει να παράγει η ανθρωπότητα τη γνώση που θα έσωζε τον κόσμο. Η τεχνογνωσία μπορεί να μην ήταν στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά, εφόσον υπήρχε ο σχεδιασμός οργανωμένης αξιοποίησής της, ήταν θέμα χρόνου ν' αναπτυχθεί κι αυτή. Όσο πιο πολλοί άνθρωποι έμπαιναν σε αυτόν τον σχεδιασμό, τόσο πιο γρήγορα αυτή η τεχνογνωσία θα αναπτυσσόταν ...Ο ανθρώπινος υγιής ανταγωνισμός θα αύξανε γρήγορα την ανθρώπινη γνώση. 

Ο ανταγωνισμός των χριστιανικών δογμάτων στις αρχές τού εικοστού αιώνα είχε δημιουργήσει έναν στίβο τεχνολογίας, όπου σχεδόν καθημερινά ο ένας έσπαζε το ρεκόρ τού άλλου. Η διαφορά δυναμικού γνώσης μεταξύ των δογμάτων δημιουργούσε "υποπιέσεις", οι οποίες "άρμεγαν" στην κυριολεξία την ευφυία των ανθρώπων. Ορθόδοξοι, Καθολικοί και Προτεστάντες είχαν μπροστά τους έναν "αγώνα" παραγωγής γνώσης, ο οποίος πολύ γρήγορα θα γέμιζε το πανανθρώπινο "ταμείο" γνώσης. Τα πνευματικά δικαιώματα και η τάση των ανταγωνιζομένων να βαστάνε μυστικές τις γνώσεις κρατούσαν τα υπάρχοντα θρησκευτικά "στεγανά" μεταξύ των δογμάτων παντελώς "αδιαπέραστα". Όλοι έπρεπε να κινούνται σε παράλληλες πορείες, γιατί όλοι έπρεπε να βρουν τη δική τους λύση στα ίδια προβλήματα, τα οποία ήταν τότε κοινά. Τίποτε δεν μοιράζονταν μεταξύ τους και τίποτε δεν αντάλλασσαν. Αυτό πολλαπλασίαζε τη γνώση, η οποία παραγόταν σε παράλληλους "κόσμους" και η οποία σε κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αναμιγνυόταν, ώστε ο άνθρωπος να εισπράξει το άριστο αποτέλεσμα. 

Αυτός λοιπόν ήταν ο κόσμος παραμονές τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτός ήταν ο κόσμος που "ονειρεύτηκαν" οι άνθρωποι από την εποχή που ήταν πρωτόγονοι ...Ένας κόσμος, του οποίου η παραγωγή τον "χωρούσε" ολόκληρο και δεν θα διαχώριζε πλέον τους ανθρώπους σε κύριους και σκλάβους ...Μια παραγωγή, η οποία θα τους έκανε όλους εργαζόμενους —και άρα μισθωτούς—, για να ζήσουν τη ζωή τους όπως αξίζει στον άνθρωπο να ζει. Ένας τεράστιος "κύκλος" είχε "κλείσει" ...Ένας "κύκλος", ο οποίος είχε ξεκινήσει από την εποχή που ο άνθρωπος έπαυε να είναι τροφοσυλλέκτης και μάθαινε να βόσκει πρόβατα ...Την εποχή που ήρθε σε επαφή με το πρώτο "βιομηχανικού" τύπου κεφάλαιο, που είναι η κτηνοτροφία. Τα πάντα ήταν τοποθετημένα στις θέσεις τους κι απλά απαιτούσαν τον χρόνο τους. Το μοντέλο λειτουργίας, το οποίο θα οδηγούσε στην απόλυτη εκμετάλλευση της ανθρώπινης γνώσης όλων των ειδών, υπήρχε. Έλλειπε απλά η τεχνολογική γνώση, και αυτήν ήταν που περίμεναν. Η ελληνική γνώση ήταν πάντα έτοιμη και διαθέσιμη για να εξελιχθούν τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση και απλά σε κάποια στιγμή θα γινόταν ελληνικού τύπου φιλοσοφική προσέγγιση του θέματος και θα "σωζόταν" το ανθρώπινο είδος.

Ο χριστιανικός κόσμος είχε αρχίσει να αποκτά συνείδηση της ευκαιρίας που του δινόταν —αν κατάφερνε κι οργάνωνε και κατένειμε σωστά το βιομηχανικό κεφάλαιο που είχε στη διάθεσή του και το οποίο αυξανόταν με ραγδαίους ρυθμούς—. Στο χέρι του ήταν τα πάντα. Καλές προθέσεις απαιτούνταν και ευφυΐα ...η οποία δεν έλειπε ποτέ από τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος μπορούσε κι "έβλεπε" πλέον ένα "φωτεινό" μέλλον και χαιρόταν μ' αυτό. "Η μεγάλη Χίμαιρα" ήταν μια από τις γνωστές φιλειρηνικές θεωρίες, οι οποίες είχαν αναπτυχθεί την εποχή πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλοί πίστευαν ότι το βιομηχανικό κεφάλαιο —σε περίπτωση που αναπτυσσόταν ορθολογιστικά— θα έκανε απαγορευτικό τον πόλεμο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ξαναγινόταν ποτέ πόλεμος στον κόσμο ...Χαρούμενος ήταν ο κόσμος, γιατί "έβλεπε" επιτέλους "φως" σε ένα "τούνελ" χιλιάδων χρόνων. 

Ήταν όμως όλοι χαρούμενοι; ...Όχι βέβαια. Ποιοι ήταν δυσαρεστημένοι με αυτήν τη φιλάνθρωπη προοπτική τής βιομηχανικής ανάπτυξης; ...Οι κυρίαρχοι της εποχής ...Οι Προτεστάντες και οι Εβραίοι ...Οι Προτεστάντες, γιατί έβλεπαν πως ένας εξορθολογισμός τής βιομηχανικής ανάπτυξης θα τους στερούσε το συγκριτικό πλεονέκτημα που απολάμβαναν και μαζί μ' αυτό θα έχαναν κάθε ευκαιρία για να κατακτήσουν την πρωτοκαθεδρία στον χριστιανικό κόσμο. Με τη βιομηχανική "επανάσταση" ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία τους που είχαν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους και αυτό δεν ήταν διατεθειμένοι να το θυσιάσουν υπέρ των κοινών πανανθρώπινων συμφερόντων ...Να εκμεταλλευτούν τον κόσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ήθελαν και όχι να τον σώσουν. Ήταν πρωτοπόροι στη βιομηχανική "επανάσταση" και αυτό το πλεονέκτημα δεν θα το πετούσαν στα σκουπίδια στο όνομα του εξορθολογισμού για το "καλό" τής κοινωνίας, την οποία αυτοί ονειρεύονταν να εκμεταλλευτούν και όχι να σώσουν. 

Σε μια τέτοια περίπτωση όχι μόνον δεν θα μπορούσαν ποτέ ν' "ανέβουν" στην "κορυφή" τού κόσμου, αλλά θα έμεναν και πάλι "πίσω" από τους ανταγωνιστές τους. Η λύση στο επίπεδο αυτό θα έδινε πάλι το συγκριτικό πλεονέκτημα σ' αυτούς, οι οποίοι κατοικούσαν στα πιο "ευάερα και ευήλια" μέρη τού πλανήτη ...Στους μισητούς γι' αυτούς λαούς τής θερμής Μεσογείου. Ταυτόχρονα ένας τέτοιος επανασχεδιασμός τού βιομηχανικού κεφαλαίου θα απειλούσε και τις αποικίες των Προτεσταντών. Η ανάπτυξη —αν ξεκινήσει με ταυτόχρονη χαλάρωση των δομών της εξουσίας— δεν ξέρεις ποτέ πού θα οδηγήσει και βέβαια πού θα σταματήσει. Ποιος τους εγγυούνταν πως δεν θα απαιτούσαν ανάπτυξη και τα θύματα της αποικιοκρατίας τους; Ποιος τους εγγυούνταν ότι ο "εξορθολογισμός" και η "σωτηρία" θα περιοριζόταν μόνον στη χριστιανική Ευρώπη και όχι στην Ασία ή την Αφρική όπου αυτοί είχαν τεράστια συμφέροντα;

Μαζί μ' αυτούς το ίδιο ανήσυχοι ήταν και οι Εβραίοι. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας με προτεραιότητα τον άνθρωπο θα τους κατέστρεφε. Γιατί; ...Γιατί οι Εβραίοι ήταν τραπεζίτες και έμποροι. Όταν η ανάπτυξη είναι σταθερή —και χωρίς τις γνωστές "παλινδρομήσεις"—, δεν υπάρχει το ρίσκο τής καταστροφής και άρα οι τραπεζίτες δεν μπορούν να ασκήσουν τοκογλυφία. Δεν μπορούν να δίνουν δάνεια και να κλέβουν περιουσίες αποτυχημένων βιομηχάνων. Δεν μπορούν να παίζουν στα χρηματιστήρια τον "τζόγο" των επιτυχημένων και των αποτυχημένων βιομηχάνων. Ταυτόχρονα ήταν και έμποροι. Ο εξορθολογισμός τής παραγωγής καταστρέφει τους εμπόρους. Δεν μπορούν να εισπράττουν υπεραξίες, πουλώντας τα "σπάνια" και τα "δυσεύρετα" στα πάντα υπάρχοντα ...fashion victims. 

Τότε πήραν όλες τις ολέθριες αποφάσεις, οι οποίες μας οδήγησαν σε τρεις παγκόσμιους πολέμους. Στόχος τους έγινε ο έλεγχος του συνόλου των χριστιανικών κρατών και όχι μόνον. Έφτιαξαν τη "δημοκρατία" τής Γερμανίας και άρχισαν να τη χρησιμοποιούν κατά βούληση ...Κυρίως για να "καταστρέφουν" ό,τι θεωρούσαν πως δεν τους συνέφερε και να φτιάχνουν ό,τι νόμιζαν πως τους απέφερε κέρδος. Ό,τι από τον παλιό χριστιανικό κόσμο θεώρησαν πως τους εξυπηρετούσε, το κράτησαν ατόφιο. Κράτησαν, για παράδειγμα, τη χριστιανικότητα του συστήματος και δεν την απείλησαν —ακόμα και στην απόλυτη παντοδυναμία τους—.  Ποτέ οι Προτεστάντες δεν στράφηκαν εναντίον των κεντρικών χριστιανικών δομών ...Άθεοι-ξεάθεοι, οι βασιλείς ήταν ελέω Θεού και σταυροκοπιόντουσαν στα Westminster Abbey ...Δαρβινιστές και αγνωστικιστές έτρεχαν στα Βατικανά για ευχές και προσευχές. Πάντα έτσι ήταν οι Προτεστάντες ...Καί με τον αστυφύλαξ καί με τον χωροφύλαξ ...—Να μην ξεχνάμε ότι, πλην του θρόνου της Ισπανίας, οι εναπομείναντες "ελέω Θεού" βασιλείς τού χριστιανισμού είναι ΟΛΟΙ τους Προτεστάντες—...

...Αυτοί μας οδήγησαν στους Παγκόσμιους Πολέμους. 

Ένα Σχέδιο, το οποίο μοιάζει με ...βιολογικό "πόλεμο".

Αυτοί λοιπόν οι δύο ισχυροί παράγοντες, οι οποίοι περιφέρονταν εντός του χριστιανισμού, ήταν εκείνοι που πήραν τις τρομερές σε ανθρώπινο κόστος αποφάσεις.  Όμως, το κόστος ήταν ακόμα πιο τρομερό για τον ίδιο τον χριστιανισμό, γιατί οι δύο αυτοί πονηροί "συνέταιροι" έκαναν κάτι το πρωτοφανές: Έχοντας επίγνωση της αδυναμίας τους να κατακτήσουν τον χριστιανισμό —και κατ' επέκταση τον κόσμο ολόκληρο—, αποφάσισαν να τον "αρρωστήσουν". Πήραν ένα ρίσκο πρωτοφανές για τα χρονικά τού παγκόσμιου συστήματος εξουσίας και όχι μόνον για το χριστιανικό. Ποτέ άλλοτε κάποιοι από τους κυρίαρχους του συστήματος δεν ρίσκαραν την επιβίωση του ίδιου του συστήματος εξουσίας, προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι από αυτό. Αυτό είναι εκ των δεδομένων λάθος χειρισμός και αυτό ήταν και το πρωτοφανές της υπόθεσης. 

Ποιος λοιπόν το έκανε το λάθος; ...Αυτός, ο οποίος είναι ο πιο "νέος" στη σειρά των εξουσιαστών τού συστήματος ...Αυτός, ο οποίος έχει τη λιγότερη "εμπειρία" ...Αυτός, ο οποίος αισθανόταν πιο αδικημένος, εφόσον είχε τη μικρότερη "μοίρα" ανάμεσα σε ισότιμα υποτίθεται αδέρφια ...Αυτός, ο οποίος είχε τις λιγότερες πιθανότητες να επικρατήσει στην "οικογένεια" και ρίσκαρε τα πάντα για την προσωπική του επιτυχία ...Αυτός, ο οποίος αποδεδειγμένα μέσα στον χρόνο έχει ξαναεπιλέξει τέτοιου είδους επικίνδυνες πολιτικές και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Αυτοί, οι οποίοι πληρούν αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι οι Προτεστάντες ...Το τρίτο και πιο αδύναμο από τα μεγάλα δόγματα του χριστιανισμού ...Το δόγμα των Γερμανών Σαξόνων...Το δόγμα τού Σάξονα Μαρτίνου Λούθηρου ...Το δόγμα των Άγγλων με τους Σάξονες βασιλείς ...Το δόγμα των Αμερικανών, οι οποίοι κυριαρχούνται από τους Αγγλοσάξονες ...Το δόγμα των Πρώσων στρατοκρατών.


Αυτή η νοοτροπία τού "δεύτερου" και του "παρία", που είχαν οι Προτεστάντες μέσα στη χριστιανική κοινωνία, τους έκανε να φέρονται ως τέτοιοι ...Πάντα ήταν οι μίζεροι της χριστιανικής κοινωνίας ...Οι εκ του πονηρού κριτές της ...Αυτοί, οι οποίοι κατηγορούσαν τα "λούσα" και τις "χλιδές", που όμως —όπως αποδεικνυόταν— πάντα το έκαναν εις βάρος των άλλων και βέβαια όταν δεν μπορούσαν να τα απολαύσουν οι ίδιοι ...Οι αντίπαλοι της Ρώμης, οι οποίοι όμως έκαναν "τούμπες" για ένα "βλέμμα" της. Ακόμα και σήμερα η Βρετανία, που "κυβερνούσε τα κύματα", φυλάει σαν ιερό ρέλικ έναν σκούφο τον οποίο χάρισε στον βασιλιά της —και επικεφαλής του δόγματός της— ο Πάπας. Αυτοί λοιπόν οι Προτεστάντες είχαν όλες εκείνες τις συνήθειες, τις οποίες συναντά κανείς στο λεγόμενο κοινωνικό "περιθώριο" ...Το "περιθώριο" αυτό, όπου η "διπλή" ζωή είναι περίπου δεδομένη ...Γλύφτες και ταυτόχρονα κατήγοροι ...Δειλοί και ταυτόχρονα θρασείς ...Κακοποιοί και ταυτόχρονα ηθικολόγοι ...Άπληστοι και ταυτόχρονα γενναιόδωροι "φιλάνθρωποι".

Όμως, όποιος κινείται στο επικίνδυνο κοινωνικό "περιθώριο", είναι από τη φύση του ριψοκίνδυνος και τζογαδόρος. Μπαίνει στο "περιθώριο" και στο "σκοτάδι" με ρίσκο και δεν σταματά το ρίσκο αυτό μέχρι να πετύχει τους στόχους του ...Στόχους, τους οποίους θα ήταν αδύνατον να κατακτήσει με τον "ευθύ" τρόπο τής ημέρας. Όμως, αυτός, ο οποίος μπαίνει στο "περιθώριο" του χριστιανισμού, είναι αδύνατον να μην "συναντηθεί" με τους επισήμως "περιθωριακούς" τού χριστιανισμού ...Τους "μολυσματικούς" Εβραίους. Οι Εβραίοι ήταν επί αιώνες ο νόμιμος υπόκοσμος του χριστιανισμού. Ό,τι απαγορευόταν για τους χριστιανούς —για να μην τους "μολύνει"— επιτρεπόταν στους Εβραίους, γιατί δεν ήταν δυνατόν να "μολυνθούν" περισσότερο απ' ό,τι ήδη ήταν...

...Τοκογλυφία, πορνεία, μαστροπεία, νταβατζηλίκια και ό,τι παράνομο επιθυμούσε κάποιος να απολαύσει ως υπηρεσία, το έβρισκε ως παροχή στα εβραϊκά γκέτο ...Τα γκέτο αυτά, τα οποία έζεχναν από τη βρόμα —μεταφορικά και κυριολεκτικά— ...Εκεί όπου μόνον ένα παραβάν χώριζε το "μαγαζί" τής πόρνης από το "γραφείο" τού τοκογλύφου, ο οποίος μπορεί να ήταν και ο νταβατζής της ...και ταυτόχρονα και πληρωμένος δολοφόνος. Τα πάντα υπήρχαν μέσα στα βρομερά γκέτο ..."Σούπερ μάρκετ" εγκληματικότητας ...Όλα με την άδεια και τις "ευχές" τής Ρώμης, για να "ξεφορτώνεται" πάνω στους Εβραίους όλη την "πίεση" που δημιουργούσε η κακή λειτουργία τού χριστιανισμού. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι αυτή η "συνάντηση" Προτεσταντών και Εβραίων ήταν από τη φύση της "εκρηκτική" ...Ένας νόμιμος γόνος —αλλά "δεύτερος" του χριστιανισμού— συναντήθηκε με τον αποσυνάγωγο "παρία" του ...Ένα "παιδί" τού νοικοκύρη "συναντήθηκε" με τον αλήτη τής γειτονιάς; Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; ...Η σύνθεση συμμορίας ...Bad influence, όπως θα έλεγαν και οι Αγγλοσάξονες.

Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; ...Ο ριψοκίνδυνος αγαθός "γόνος" ανακαλύπτει έναν "δάσκαλο" στο πρόσωπο του έμπειρου αλήτη. Ο "αδικημένος" δεν διστάζει να ξεπεράσει τις κόκκινες "γραμμές" των οικογενειακών συμφερόντων —οι οποίες θα έπρεπε θεωρητικά να τον περιορίζουν— και ο "αλήτης" θα βρει έναν καλό συνεταίρο, για να κάνει αυτό το οποίο πάντα ήθελε, αλλά χωρίς βοήθεια εκ των έσω δεν μπορούσε ...Θα έβρισκε αυτόν, ο οποίος θα είχε το "κλειδί" να τον βάλει μέσα στο "σπίτι", το οποίο πάντα είχε ως στόχο ...Αυτό, το οποίο γίνεται πάντα ...Ο "αδικημένος" θα γίνει προδότης και θα βάλει τον "αλήτη" μέσα στο σπίτι τής οικογένειάς του. Από εκεί και πέρα ό,τι δεν μπορούν να κλέψουν, δεν τους ενοχλεί να το καταστρέψουν, εφόσον θεωρούν ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα το απολάμβαναν οι ίδιοι ...Αυτό έγινε όταν "συνάντησαν" οι Προτεστάντες τους Σιωνιστές Εβραίους ...Όταν η Democracyσυνάντησε τις ιδεολογικές "επινοήσεις" των τεμπέληδων των γκέτο ...Των γκέτο των πληρωμένων χαφιέδων, μαχαιροβγαλτών και πορνών.

Το αποτέλεσμα αυτής της "συνάντησης" ήταν ο κομμουνισμός ...Ο "νόμιμος" κομμουνισμός εντός της εμετικής Democracy ...Ο κομμουνισμός είναι η θεωρία-"καρκίνος" για όλα τα συστήματα. Με αυτόν "ψέκασαν" το σύνολο των κρατών και στην πραγματικότητα εξαπέλυσαν έναν τρομερό "βιολογικό" πόλεμο που οδηγούσε τα κράτη στην παράλυση και την καταστροφή. Αυτό ήταν το απόλυτο μυστικό τής προτεσταντικής κυριαρχίας. Αυτός ο "πλάγιος" τρόπος επικράτησης για τους Προτεστάντες δεν ήταν πρωτοφανής. Οι Προτεστάντες, ως "κομπάρσοι" επί αιώνες των εξελίξεων, απέφευγαν τις απευθείας συγκρούσεις με τους ισχυρούς ομόθρησκούς τους. Γι' αυτόν τον λόγο ρίσκαραν ακόμα και αντιχριστιανικές ή αντισυστημικές μεθόδους, ώστε ν' ανέβουν στη χριστιανική "ιεραρχία". Στην πραγματικότητα όλη τους η "επιτυχία" οφείλεται σε τέτοιου είδους "νοσηρές" πολιτικές ...Πολιτικές, τις οποίες οι συμβατικές αυτοκρατορίες δεν τις εφάρμοζαν ακόμα κι όταν κατέρρεαν. Αυτές προτιμούσαν να καταρρεύσουν, παρά να απειλήσουν το "λειτουργικό" τού ίδιου του συστήματος εξουσίας.

Όμως, αυτό, το οποίο αποτελούσε αναστολή για όλους τους υπόλοιπους, δεν ήταν για τους Προτεστάντες. Η ίδια η Βρετανική Αυτοκρατορία, η οποία υποτίθεται "κατάκτησε" τον "μισό" κόσμο, δεν έχει να επιδείξει στην ιστορία της τίποτε άξιο, ηρωικό ή θριαμβευτικό. Στην απόλυτη ακμή της είχε "αυτοκράτειρα" μια θλιβερή κι αγράμματη Γερμανίδα. Με αυτήν "κατέκτησαν" τον κόσμο. Πραγματικοί ήρωες εκείνης της αυτοκρατορίας ήταν χαφιέδες, μαχαιροβγάλτες, προδότες, πόρνες, έμποροι, ιερείς κλπ. ..."Ήρωες", που ποτέ δεν θα τους φτιάξουν μνημεία, παρά θα τους κρύψουν βαθιά στα "συρτάρια" των μυστικών υπηρεσιών, στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι νέοι εκπαιδευόμενοι, προκειμένου να τους αντιγράψουν.

Αυτή ήταν πάντα η τέχνη τους ...Η τέχνη τού συνωμότη. Έχοντας πάντα τη νοοτροπία τού "αουτσάιντερ", που δεν τολμά να βγει στα "ίσα" να χτυπήσει μια διάκριση, είχαν μάθει να λειτουργούν "πλαγίως" ...Είχαν μάθει να κάνουν "διπλή" ζωή ...Να περιφέρονται ως αλήτες στους "δρόμους" του Κόσμου με τους Εβραίους και να μπαίνουν στα χριστιανικά "σαλόνια" σαν καλά παιδιά. Ακόμα κι όταν ισχυροποιήθηκαν πάρα πολύ, δεν ξεπέρασαν αυτήν τη συνήθεια ...Τους άρεσε να φοράνε πομπώδεις στρατιωτικές στολές, ενώ κατά βάθος παρέμεναν ανασφαλείς Mr. Bean ...Αν πιάσει η εκστρατεία τρόμου, τότε καλώς ...αν δεν πιάσει, τρέχουν να κρυφτούν οι "τρομοκράτες" ...Έτσι λειτουργούσαν τα subjects τής Γερμανίδας βασίλισσας...

...Μια πολιτική, η οποία βέβαια τους "χάραξε" ...Σε όλη τους την ατομική ή κοινωνική την δραστηριότητα "υποκρίνονται", σαν να είναι κάποιοι άλλοι ...Στο "τζάμπα" και στις τελετές εμφανίζονται όπως θα ήθελαν να είναι και όχι όπως στην πραγματικότητα είναι ...Στις παρελάσεις φανταχτερά "παγόνια", στις μάχες ξεπουπουλιασμένες "κότες". Πηγαίνεις για παράδειγμα στο Λονδίνο και έχει τα περισσότερα πολεμικά μνημεία απ' οποιαδήποτε άλλη πρωτεύουσα του κόσμου. Γιατί; ...Για τον ίδιο λόγο που ένας σεξουαλικά ανίκανος κουβεντιάζει συνέχεια για σεξ και μάλιστα με προτίμηση στο άγριο ...Οι Βρετανοί είναι περήφανοι για τα αποκτήματά τους, αλλά όχι για τις μεθόδους που ακολούθησαν ...Δεν υπάρχει έγκλημα, μικρότητα, ελεεινότητα, φαυλότητα, αθλιότητα και δολιότητα που να μην την έκαναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Καμαρώνουν μουσεία, τα οποία μοιάζουν περισσότερο με αποθήκες κλεπταποδόχων παρά με ναούς της ανθρώπινης τέχνης.

Η "συναναστροφή" τους με τους Εβραίους Σιωνιστές αυτά τα χαρακτηριστικά τα επιδείνωσε ακόμα πιο πολύ ...Τα μονιμοποίησε, ακόμα κι όταν θεωρητικά ήταν ισχυροί και δεν είχαν λόγους να φέρονται με τέτοιον τρόπο. Ό,τι άσχημο και άθλιο μπορεί κάποιος να σκεφτεί, το οποίο θα θεωρούσε αδύνατο να το κάνει ένα μεγάλο κράτος ή ένας υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος, το έχουν κάνει οι Βρετανοί, είτε ως κράτος είτε ως άτομα. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήταν αποτέλεσμα πράξεων, που, αν δεν ήταν του κοινού ποινικού Δικαίου, ήταν τουλάχιστον ελεεινές ..."Κατέκτησαν" την Ινδία, ξεγελώντας και απειλώντας ανήλικους διαδόχους ως κοινοί εγκληματίες, απαγωγείς κι εκβιαστές ...Επέκτειναν τα συμφέροντά τους στην Κίνα ως κοινοί κακοποιοί μέσω της εμπορίας και της διακίνησης ναρκωτικών.

Αυτό πάντα τους δημιουργούσε ένα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα ...Έναν "διχασμό" προσωπικότητας. Είχαν περίπου ελληνική παιδεία, αλλά αγγλοσαξονική ιστορία ...Άλλα "ονειρεύονταν" και άλλα "έκαναν" ...Λάτρευαν βασιλείς ήρωες και ακολουθούσαν μια βασίλισσα "Κατίνα" ...Θαύμαζαν γενναίους Έλληνες, αλλά μιμούνταν μίζερους Σάξονες ...Θαύμαζαν τους ανιδιοτελείς και τους αλτρουιστές και μιμούνταν τους ιδιοτελείς και τους κακοήθεις. Ζούσαν διαρκώς σε μια σύγχυση, η οποία προερχόταν από τη σύγκρουση των συμφερόντων τους. Θαυμάζοντας τους αρχαίους Έλληνες ήρωες της μυθολογίας, δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι οι "ήρωές" τους ήταν ο ορισμός τού "μιαρού". Θαυμάζοντας τους γενναίους, δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι το σύνολο των όσων απολάμβαναν ήταν αποτέλεσμα πράξεων των δειλών. 


Το Λονδίνο, το οποίο ύψωσε το άγαλμα του Αχιλλέα στο κέντρο του, δεν μπορούσε να "χωνέψει" ποτέ ότι οι "ήρωές" του ήταν στην καλύτερη περίπτωση δειλοί και συνωμότες Θερσίτες. Αυτά όλα, όμως, είχαν ως αποτέλεσμα τη "μετάλλαξή" τους. Έγιναν οι απόλυτα ειδικοί στην τέχνη τής "βιτρίνας" των συνωμοσιών και των ανίερων συμμαχιών, που οδηγούσαν πάντα τους αντιπάλους τους στην πρόκληση του επιθυμητού "εμφυλίου" ...Του όποιου "εμφυλίου" ...Του "εμφυλίου" μεταξύ διαδόχων, μεταξύ κοινωνικών τάξεων, μεταξύ μειονοτήτων, μεταξύ δογμάτων, μεταξύ απατεώνων, μεταξύ συμμοριτών ...μεταξύ των πάντων. Παντού επαναλάμβαναν την ίδια τακτική ...Μια τακτική "μολυσματική", η οποία όμως όσο περισσότερο "απλωνόταν" στον κόσμο, τόσο πιο μεγάλο μέρος του "μόλυνε", χωρίς κανένας να γνωρίζει τι θα γινόταν αν χανόταν ο έλεγχος και πού θα μπορούσε να σταματήσει το κατρακύλισμα.

Ο σχεδιασμός τής επιθυμητής Democracy.

Η μεγάλη αγγλοσαξονική "πατέντα",

Η οποία έθεσε τον κόσμο υπό προτεσταντική "κηδεμονία".

Αυτοί λοιπόν οι ενσυνείδητα imitation Έλληνες —ως οι ισχυρότεροι των Προτεσταντών— αποφάσισαν να "ρίξουν" όλους τους υπόλοιπους. Όχι μόνον τις διαφορετικές θρησκείες που "συναντούσαν" μέσω της αποικιοκρατίας, αλλά και τα διαφορετικά δόγματα του χριστιανισμού. Ποιο όμως θα ήταν το καλύτερο "όπλο" γι' αυτούς τους "μετρ" της μεταμφίεσης; ...Το πιο γυαλιστερό και διάσημο ελληνικό "όπλο" ...Η Δημοκρατία. Αφού προσάρμοσαν αυτήν τη Δημοκρατία στα συνωμοτικά τους σχέδια, την πρόσφεραν στους ανθρώπους ...Την πρόσφεραν όμως "μολυσμένη" κι "ακατάλληλη". Αφού την έλεγξαν στη χρήση, την έριξαν στην "αγορά". Τότε ήταν που αποφάσισαν —ως το "νεώτερο" χριστιανικό δόγμα— να πάρουν το ρίσκο να "ρίξουν" τους υπόλοιπους και να επιχειρήσουν να διεκδικήσουν τον έλεγχο ολόκληρου του χριστιανισμού. Τότε αποφάσισαν μόνοι τους να τελειώσουν με την εποχή των "αυτοκρατόρων", των "τσάρων" και των "σουλτάνων", γιατί θεώρησαν ότι είχαν βρει την ιδανική γι' αυτούς λύση.

Η ειρωνεία είναι ότι η μεθόδευση αυτή εις βάρος των κληρονομικών "δεινοσαύρων" της εποχής έγινε από έναν "θρόνο" ...Τον θρόνο τής Αγγλίας. Η λύση "άκουγε" σε έναν όρο, ο οποίος ήταν "παραφθορά" —κυριολεκτικά και μεταφορικά— της ελληνικής Δημοκρατίας ...Είχαν στα χέρια τους την Democracy...Το υπέρτατο "εργαλείο" των Προτεσταντών ...Το "τσουβάλι" των βασιλιάδων τους, όπου μέσα του έκλειναν ολόκληρο τον βρετανικό λαό, ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Αυτό το "τσουβάλι" θέλησαν να επιβάλουν σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να "τσουβαλιάσουν" όλους τους λαούς, όπως έκαναν μέχρι τότε επιτυχώς με τους Βρετανούς. Όμως, για να γίνει αυτό, έπρεπε να γκρεμιστούν οι προηγούμενες κυρίαρχες εξουσίες ...Έπρεπε να ανοίξουν τον δρόμο για την Democracy και άρα έπρεπε να φύγουν από τη "μέση" οι "Τσάροι" και οι "Κάιζερ".

Στην πραγματικότητα έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία ...Σκότωσαν τους ετοιμοθάνατους του "είδους", για να γλιτώσουν οι ίδιοι, "ποντάροντας" στη μείωση του "πληθυσμού" των "δεινοσαύρων". Βλέποντας λοιπόν ότι η βιομηχανική ανάπτυξη θα σήμαινε το τέλος των "γαλαζοαίματων" και την "άνοιξη" της Δημοκρατίας, "έτρεξαν" να προλάβουν τις εξελίξεις. Πριν προλάβουν οι λαοί των εργαζομένων να "θυμηθούν" την ελληνική Δημοκρατία, οι Προτεστάντες "εφεύραν" την Democracy και τους τη "φόρεσαν" με τη βία. Έπρεπε να το κάνουν αυτό, γιατί ήταν θέμα χρόνου να έρθουν σε σύγκρουση με αυτούς. "Έβλεπαν" ότι οι αγράμματοι και οι θρησκόληπτοι δουλοπάροικοι, οι οποίοι μέχρι τότε ελέγχονταν εύκολα και τους προσκυνούσαν με πάθος σαν "ελέω" Θεού βασιλείς, δεν θα συνέχιζαν να υπάρχουν για πολύ ακόμα. Τα παιδιά των δουλοπάροικων θα γίνονταν εργάτες και οι εργάτες δεν προσκυνάνε. Η βιομηχανία θα "γεννούσε" μια εργατική τάξη εκπαιδευμένων εργατών, οι οποίοι ήταν θέμα χρόνου να γίνουν και μορφωμένοι ...Ήταν θέμα χρόνου όλοι αυτοί ν' αμφισβητήσουν τις υπάρχουσες δομές των κληρονομικών "αρχόντων".

Αυτοί οι μορφωμένοι λαοί τής βιομηχανικής εποχής ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα παγιδεύονταν από την Democracy. Τι ήταν αυτή η προτεσταντική "πατέντα" με το ελληνικό όνομα; ...Μια παρωδία τής ελληνικής Δημοκρατίας ...Μοιάζει στο "τυπικό" με τη Δημοκρατία, αλλά δεν είναι τέτοια ...Μοιάζει με ελληνικό αγώνα, αλλά είναι "στημένος" αγώνας. Δίνει το δικαίωμα στον λαό να ψηφίζει, αλλά στην πραγματικότητα δεν του δίνει δικαίωμα επιλογής ...Του δίνει το δικαίωμα να ψηφίσει αποκλειστικά ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία έχουν επιλέξει οι "εκλεκτοί" ...Να ψηφίσει ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία ο θρόνος θεωρεί —με τα δικά του κριτήρια και άρα με βάση τα δικά του συμφέροντα— ανεκτά και άρα νόμιμα. Ο "ελέω θεού" Μονάρχης, δηλαδή, είναι αυτός ο οποίος αποφασίζει μόνος του τι επιλογές έχει ο λαός και άρα παραμένει υπεράνω του λαού, λαμβάνοντας μια τυπική "επικύρωση" των αποφάσεών του μέσω των εκλογών ..."Στάχτη" δηλαδή στα μάτια του κόσμου.

Ο Μονάρχης είναι αυτός, ο οποίος ελέγχει απόλυτα την Democracy. Αυτός την ελέγχει, γιατί μόνος του ορίζει την έννοια της "νομιμότητας" και μέσα σ' αυτήν πρέπει να μπουν όλοι, όπως μπαίνει κάποιος στο κρεβάτι τού Προκρούστη. Ο Μονάρχης δηλαδή αποφασίζει ποια είναι νόμιμη ιδεολογία, νόμιμο κόμμα και νόμιμος αρχηγός και μετά βάζει όλους αυτούς τους νόμιμους να τρέχουν σαν τα "σκυλιά" για το έπαθλο της εξουσίας. Όποιος δεν είναι "νόμιμος" —και άρα ελεγχόμενος, υποταγμένος, σκυμμένος και "δαρμένος"— απλά δεν υπάρχει ...Δεν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία. Από εκεί και πέρα ο "νόμιμος", αφού νικήσει στις εκλογές, πηγαίνει στον Μονάρχη να υποβάλει την υποταγή του, προκειμένου ν' αναλάβει την εξουσία ...Την εξουσία τού Μονάρχη ...Την εξουσία που του "δανείζει" ο Μονάρχης και όχι αυτήν που του δίνει ο λαός.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει πολιτικό σύστημα που "υπνωτίζει" τον λαό και παραδίδει την απόλυτη εξουσία στον Μονάρχη, τα πάντα είναι επικίνδυνα. Γιατί; ...Γιατί μπορούν να γίνουν πολλές παραλλαγές τής ίδιας αθλιότητας ...Γιατί η έννοια του Μονάρχη μπορεί να "παιχτεί" με πολλούς τρόπους και πολλές παραλλαγές. Μπορεί αυτός ο Μονάρχης με τον ίδιο τρόπο να γίνει κυρίαρχος και πάνω σε άλλους λαούς, οι οποίοι θα "υιοθετήσουν" το σύστημά του. Μπορεί αυτός ο Μονάρχης να είναι ένας εμφανής βασιλιάς, αλλά μπορεί να είναι και μια αφανής Χούντα.  Μπορεί, δηλαδή, ο συνταγματικά ανώτατος Άρχων να "αντικατασταθεί" σε κάποιες περιπτώσεις από πλούσιους και ισχυρούς ιδιώτες, οι οποίοι θα ελέγχουν τα πάντα και θα έχουν δημοκρατική "βιτρίνα" που θα τους κάνει πανίσχυρους. Από τη στιγμή, δηλαδή, που εφευρέθηκε μια "ψευδοδημοκρατική" Democracy, η οποία δίνει την απόλυτη εξουσία σε "κέντρα" πέρα και πάνω από τον λαό, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα ...Είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί δεν ξέρει κανένας ποιοι βρίσκονται "πίσω" από το αδιαφανές "παραβάν" τής εξουσίας.

Μέσα στα πλαίσια αυτού του ύπουλου σχεδιασμού υπάρχουν και λειτουργούν όλα όσα βλέπουμε. Μέσα σα πλαίσια αυτού του κοινού για όλους σχεδιασμού υπάρχουν όλα τα κοινά που βλέπουμε σε όλα τα κράτη. Οι μονάρχες, δηλαδή, αποφάσισαν μόνοι τους για τον παγκόσμιο "δικομματισμό", ο οποίος υπάρχει στο σύνολο του Πλανήτη. Αυτοί δημιούργησαν τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ του συστημικού δικομματισμού. Αυτοί δημιούργησαν τα "χριστιανοδημοκρατικά" κόμματα και τα έβαλαν απέναντι από τα "σοσιαλοδημοκρατικά", τα οποία είναι επίσης δικά τους. Απλά χώρισαν τις "πελατείες" των κομμάτων με στόχο να μην ξεφεύγει κανένας ...Οι πλούσιοι, ισχυροί αλλά και οι θρησκόληπτοι μιας κοινωνίας θα εγκλωβίζονταν στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και  οι πολλοί φτωχοί, αντιδραστικοί, αλλά και πονηροί στη σοσιαλοδημοκρατική "στάνη". Αυτοί κάθε τέσσερα συνήθως χρόνια δίνουν μια "παράσταση" δημοκρατίας, η οποία καταλήγει στο φιάσκο τής υποταγής στον Μονάρχη. 

Μιλάμε για αθλιότητες άνευ προηγουμένου. Ακόμα και σήμερα —στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας— οι μονάρχες δεν διστάζουν να προσβάλουν και να υποτιμούν τον λαό τους ...Ειδικά οι Προτεστάντες, οι οποίοι είναι οι εφευρέτες τής Democracy. Την ημέρα έναρξης της κοινοβουλευτικής περιόδου το Βρετανικό Κοινοβούλιο κατεβάζει στην κυριολεξία τα "βρακιά" του μπροστά στους μονάρχες. 


Στη γιορτή τής δημοκρατίας οι εκπρόσωποι του λαού αντιμετωπίζονται σαν κατώτεροι "σκύλοι" και ο ναός της δημοκρατίας μετατρέπεται σε βασιλικό "στάβλο" ...RoyalMews. Ούτε στο συμβολικό επίπεδο δεν τους σέβεται η Μοναρχία τούς Βρετανούς. Την ώρα που η βασίλισσα μπαίνει στο "κοινοβούλιο" τού βρετανικού λαού από την ειδική είσοδο των Κυρίαρχων (sovereign's entrance), υποστέλλεται απ' αυτό η σημαία τού βρετανικού λαού και ανεβαίνει η οικογενειακή σημαία των Γερμανών βασιλέων. Αποδεικνύεται με τον κραυγαλέο και προκλητικό αυτόν τρόπο ότι το Βρετανικό Κοινοβούλιο είναι ακόμα ένα περιουσιακό στοιχείο τον Γερμανών Σάξεν-Κόμπουργκ και Γκότα  ...όπως είναι, για παράδειγμα, τα βρακιά τής βασίλισσας.


Τόσο τους υπολογίζουν και βέβαια τόσο τους υπολήπτονται τους Βρετανούς οι βασιλείς τους. Προκαταβολικά, δηλαδή, και για να μην έχει ψευδαισθήσεις ο οποιοσδήποτε "νικητής" των βασιλικών κομματικών "στάβλων", η μοναρχία κάνει μια ιδιωτική "γιορτή", που στην ουσία "αποπατά" πάνω στο όργανο, το οποίο θεωρητικά εκφράζει τη λαϊκή κυριαρχία. 
Η βασίλισσα, ανεξαρτήτως της ταυτότητας του νικητή των εκλογών, διαβάζει το "κατευθυντήριο" κείμενο της "Διακυβέρνησης", ξεκινώντας με το "MyGovernment" ...Η δική της Κυβέρνηση ...Διαβάζει το κείμενο ανάμεσα σε "γαλαζοαίματους" ευγενείς στη Βουλή των Λόρδων και με τον νικητή Πρωθυπουργό και εκλεκτό του λαού να παρακολουθεί τη συνεδρίαση όρθιος στην πόρτα σαν τον σκύλο. Η μέγιστη παραχώρηση που κάνουν στους εκπροσώπους του λαού είναι η δυνατότητα που τους δίνουν —"αν θέλουν"— να μην πάνε καθόλου στην τελετή έναρξης 

...Τους δίνουν τη δυνατότητα να μείνουν μόνοι τους στον "στάβλο" τής Βουλής των Κοινοτήτων ...Έτσι κι αλλιώς άλλοι αποφασίζουν ...δεν θα είναι και μεγάλη "απώλεια" η απουσία των "ματάκηδων" του λαού.

Όταν αυτά συμβαίνουν στις ημέρες μας, αντιλαμβανόμαστε πόσο πιο εύκολα συνέβαιναν στις αρχές τού προηγούμενου αιώνα ...Όταν οι λαοί ήταν πολύ πιο αγράμματοι, τα ΜΜΕ ήταν απολύτως ελεγχόμενα και δεν υπήρχε η εναλλακτική ενημέρωση μέσω ίντερνετ. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι Προτεστάντες, έχοντας στη διάθεσή τους ένα τέτοιο δοκιμασμένο "ελληνοφανές" όπλο, δεν θα το άφηναν να πάει χαμένο. Από τη στιγμή που ως Μονάρχες μπορούσαν να ελέγξουν την Democracy ενός λαού, μπορούσαν οι ίδιοι να το επαναλάβουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και εις βάρος όλων των άλλων.

Απλά πράγματα. Αφού, ως επίσημοι Μονάρχες τού πιο πλούσιου και υποτίθεται πιο μορφωμένου λαού τής εποχής, τον έλεγχαν απόλυτα —σε βαθμό που να τον προσβάλουν σε κάθε ευκαιρία— μπορούσαν, ως άτυποι Μονάρχες, να ελέγχουν και όλους τους άλλους λαούς. Αυτό ήταν το καλύτερο και πιο πονηρό κόλπο τού προτεσταντισμού. Από τη στιγμή που μπορούσαν να βρίσκονται υπεράνω τής Δημοκρατίας, μετατρέποντας σε ιδιοκτησία τους το πολιτικό σκηνικό τής χώρας τους, αυτό το κόλπο μπορούσαν να το εφαρμόσουν σε όλα τα κράτη τού κόσμου ... Σε όλα τα κράτη όπου είχαν επιρροή. Όπως διορίζεις τα "σκυλιά" τής δικής σου Democracy, έτσι θα διορίζεις και προδοτικά "σκυλιά" των Democracy των άλλων. 

Είχαν το "εργαλείο" να το κάνουν. Είχαν το "εργαλείο" αυτό, το οποίο επέτρεπε σε σκοτεινά "παρασκήνια" να ελέγχουν "δημοκρατικές" διαδικασίες. Αφού λοιπόν είχαν δοκιμάσει την Democracy σε όλες τις συνθήκες τού βρετανικού κοινωνικού "εργαστηρίου", αποφάσισαν να τη "μεταφυτεύσουν" και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Τα συστημικά κόμματα του αγγλοσαξονισμού θα γίνονταν συστημικά κόμματα σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο. Αν είχαν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα πρόσωπα, ήταν εύκολο η ΚΑΘΕ Κυβέρνηση της Ευρώπης να γίνει δική τους Κυβέρνηση ...Με τη βοήθεια προδοτών μπορούσε η κάθε Κυβέρνηση σε κάθε κράτος να γίνει Her Majesty's Government για τη βασίλισσα της Αγγλίας. Ποια ήταν αυτά τα πρόσωπα; ...Χαφιέδες προδότες διατεθειμένοι να γίνουν οι αρχηγοί των "στημένων" κομμάτων-αντιπροσωπειών και διχαστές τής κοινωνίας ...Ελεγμένοι χαφιέδες, εφόσον τότε ξεκίνησε και η "φάμπρικα" των υποτροφιών για σπουδές στη Βρετανία για μελλοντικούς πολιτικούς.

Η εφαρμογή απλά έπρεπε να προσεχθεί ιδιαίτερα, γιατί ήταν επισφαλής. Δεν ήταν δυνατόν να είναι εύκολη, γιατί απέναντί τους θα είχαν κοινωνίες —αλλά και συμφέροντα— που θα αντιδρούσαν. Η "πλατφόρμα" τής Democracy μπορεί να ήταν σταθερή, αλλά, όπως κάθε "πλατφόρμα", έχει ανάγκη από "κάγκελα". Γιατί; ...Γιατί αυτοί τους οποίους "κουβαλάει" μπορεί σε μια στιγμή έντασης να φύγουν ...Να "κατέβουν" ...Να την εγκαταλείψουν. Για να δημιουργηθούν αυτά τα "κάγκελα", έπρεπε τα "άκρα" τους να είναι "κοφτερά" κι απειλητικά ...Καλά τα "κόλπα" με τα συστημικά κόμματα των χριστιανοδημοκρατών και των σοσιαλοδημοκρατών, αλλά δεν έφταναν από μόνα τους. Υπήρχαν δύο μεγάλες δυσκολίες, οι οποίες έπρεπε να ξεπεραστούν. Η πρώτη ήταν να καταφέρουν να γεμίσουν τα βασιλικά "μαγαζιά" με κόσμο και η δεύτερη ήταν να εξασφαλίσουν εκείνες τις συνθήκες, ώστε ο κόσμος αυτός να μην φεύγει ποτέ απ' αυτά τα "μαγαζιά".  

Όμως, για να γεμίσουν αυτά τα συστημικά "μαγαζιά", θα πρέπει να διχαστεί η κοινωνία ...Να αρχίσουν δυνάμεις της να μισούνται μεταξύ τους και να βλέπουν ο ένας τον άλλο σαν εχθρό χειρότερο και από τον ξένο παραδοσιακό εχθρό. Ταυτόχρονα όμως με τον διχασμό των κοινωνιών έπρεπε αυτά τα "κομμάτια" να "μαντρωθούν", ώστε να μην "σκορπούν".  Αυτό, όμως, από μόνο του αποκαλύπτει τη δυσκολία στην εφαρμογή του, εφόσον ήταν φανερό ότι θα προκαλούσε την αντίδραση του φορέα τής "ενότητας" μέσα σε κάθε κοινωνία και ο οποίος ήταν η τοπική εκκλησία. Για να "σπάσει" αυτή η ισχυρή αντίσταση, χρειαζόταν ένας "καταλύτης" ...Ένας "καταλύτης" νέος και πρωτοφανής, εφόσον μέχρι τότε οι κοινωνίες δεν επέτρεπαν την ταξική "διάσπαση". 

Αυτό γίνεται μόνον με μια νέα "πίστη" των συγκρουόμενων μερών ...Νέα πίστη, που, εφόσον δεν μπορούσε και δεν συνέφερε κανέναν να είναι θρησκευτική, θα ήταν ιδεολογική. Οι φτωχοί και οι αγράμματοι των λαών έγιναν ο στόχος των Προτεσταντών και αυτούς επιθυμούσαν να παρασύρουν στα "μαγαζιά" τους. Ταυτόχρονα θα έπρεπε να δημιουργηθούν και οι "ιησουίτες" αυτής της νέας ιδεολογικής πίστης ...Οι αιμοβόροι "σκύλοι", που αυτόν τον διχασμό της κοινωνίας θα τον "έσπρωχναν" σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ...Οι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους "σκύλοι", οι οποίοι όμως ήταν απαραίτητοι να επιτίθονται στην κοινωνία και να τη διχάζουν ...Η "πίστη" να δημιουργεί "τάσεις" και οι "σκύλοι" να τις μετουσιώνουν σε πολιτικό "μάντρωμα".

Έχοντας λοιπόν οι Προτεστάντες γνώση των "εργαλείων" που διέθεταν και των αναγκών που είχαν, αποφάσισαν να επανασχεδιάσουν τον χριστιανικό κόσμο στο σύνολό του. Τι τους χρειάζονταν σε αυτόν τον επανασχεδιασμό; ...Ένα κράτος-"μοντέλο" αυτής της Democracy ...Τους χρειάζονταν προδότες ηγέτες των λαών τους, ώστε να "εγκαταστήσουν" την επιθυμητή Democracy στις δικές τους πατρίδες, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος θα τις ελέγχει πραγματικά ...Τους χρειάζονταν "σκυλιά" μέσα στους λαούς, που, ακόμα κι αν δεν ήταν ομοεθνείς τους, να λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων τους. 

Για να γίνουν όμως αυτά, θα έπρεπε να τσακιστούν οι προηγούμενες "δομές" που υπήρχαν. Χρήσιμο θα τους ήταν να έχουν ένα "σφυρί", για να "σπάσουν" τους "σκελετούς" των κρατικών δομών που υπήρχαν στα εχθρικά γι' αυτούς χριστιανικά δόγματα. Έπρεπε να "σπάσουν" τα "διαχωριστικά", τα οποία είχε δημιουργήσει το κάθε δόγμα, για να εκμεταλλεύεται μόνο το δικό του κεφάλαιο και τεχνογνωσία. Χρήσιμος θα τους ήταν ένας επιπλέον "μπαμπούλας", ο οποίος σε όλη αυτήν την αλλαγή θα έδινε το "άλλοθι" στους προδότες να κάνουν τις αλλαγές και ταυτόχρονα θα τρομοκρατούσε τους λαούς, προκειμένου να μην αντιδρούν στην προτεσταντική "επέμβαση".  

Ποιος ήταν ο τρομερότερος εχθρός αυτών των σχεδιασμών; ...Ο αυθεντικός ιδιοκτήτης τής Δημοκρατίας. Αυτός, ο οποίος μπορούσε το "εξάμβλωμα" της Democracy να το πετάξει στα σκουπίδια τής ιστορίας ...Ο λαός αυτός, που με την αυθεντική παιδεία των αρχαίων Ελλήνων —και κατοικώντας στην ιστορική τους "κοιτίδα"— θα μπορούσε να τους καταστρέψει τα σχέδια ...Οι Έλληνες. Ξαφνικά οι Βρετανοί από τους πιο φλογερούς θαυμαστές και λάτρεις τού ελληνισμού στη Δύση έγιναν οι πιο μεγάλοι διώκτες του ...Ανηλεείς διώκτες των φυσικών απογόνων των αρχαίων Ελλήνων.

Αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία "αντέγραψαν" τα πάντα από τον ελληνισμό, προσπάθησαν στο τέλος να τον καταστρέψουν. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα ...ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο ...Ακόμα και το κόκκινο χρώμα των στολών τού Βρετανικού Στρατού ή της Βουλής των Λόρδων είναι ελληνικό ...Είναι το αυτοκρατορικό κόκκινο της Ρώμης, το οποίο η Ρώμη το "δανείστηκε" από τους Διόσκουρους. Όμως, αυτή η εμφανής ελληνικότητα των συμβόλων τούς απειλούσε. Έπρεπε στη "δική" τους Democracy να αποκρύψουν όσο το δυνατόν τη σχέση της με τον ελληνισμό. Δεν είναι τυχαίο, για παράδειγμα, που στο Λονδίνο το σύνολο των κτιρίων-"συμβόλων" τής βασιλικής εξουσίας είναι ελληνικής τεχνοτροπίας και το Κοινοβούλιο της Democracy είναι γοτθικής ...Εκ του πονηρού ήταν αυτή η επιλογή, για να μην δημιουργούνται ανεπιθύμητοι συνειρμοί. Δεν τους έλειψαν τα κτίρια ..."Απέναντι" στη South bank υπάρχει το κτίριο της County Hall με τις ίδιες ή και καλύτερες προδιαγραφές να στεγάσει ένα Κοινοβούλιο. Δεν τους βόλευε όμως, γιατί ήταν πολύ ελληνοπρεπές για τους σχεδιασμούς τους. 

Από τη στιγμή λοιπόν που επέλεξαν να κάνουν κακό στον κόσμο με μέσον τα ελληνικά όπλα, ήταν θέμα χρόνου να στραφούν εναντίον του ελληνισμού ...Εναντίον τής δύναμης που εφηύρε αυτά τα "όπλα" και ως εκ τούτου θα μπορούσε να τα εξουδετερώσει. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι σε αυτήν τους την προσπάθεια "ευθυγραμμίστηκαν" με τους Εβραίους ...Τους Εβραίους, οι οποίοι επί αιώνες αντιλαμβάνονται τους Έλληνες ως τον εθνικό τους εχθρό ...Ο "τέλειος" συνδυασμός ...Οι Προτεστάντες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον "υπόκοσμο" του χριστιανισμού, για να κάνουν κακό στη δύναμη εκείνη, η οποία μέχρι τότε θεωρούνταν η "ελίτ" τού κόσμου τους.

Αυτή ακριβώς ήταν η "εικόνα" εκείνης της κατάστασης ...Ο ελληνισμός ήταν η "ελίτ" τού χριστιανισμού ...Το "χαϊδεμένο" παιδί τής Ρώμης ...Οι περίφημοι Ρωμιοί ...Αυτοί, που στη Δύση αρκούσε η προσωπική φιλία τους, για να υποδηλώσει την κοινωνική άνοδο κάποιων. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα στις προδοσίες, ο "υπόκοσμος" στοχεύει πάντα στην "ελίτ" που τον υποτιμά και θεωρεί ότι τον απειλεί. Ο εβραϊκός "υπόκοσμος" του χριστιανισμού "στοχοποίησε" τους Έλληνες και οι Αγγλοσάξονες απλά ανέλαβαν με την ισχύ τους να τους εξυπηρετήσουν. Ο ελληνισμός, ο οποίος ποτέ δεν καταδέχθηκε να έχει εχθρό του τους Εβραίους, απέκτησε έναν φοβερό διώκτη.

 Η Ελλάδα από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα κινδύνευε. Ο ελληνισμός ήταν σίγουρο ότι θα "μάτωνε", μπαίνοντας στο "στόχαστρο" των μεγαλύτερων και πιο ύπουλων κυρίαρχων που είχε γνωρίσει ποτέ η ανθρώπινη ιστορία.  Ο "υπόκοσμος" έχτιζε —μαζί με τους Βρετανούς— την Τρίτη Ρώμη και ένιωθε έτοιμος να γίνει αυτός η αγαπημένη "ελίτ" αυτής της εκδοχής της ...Οι Εβραίοι ήθελαν να πάρουν μέσα στον χριστιανισμό τη θέση που πάντα κατείχαν οι Έλληνες ...Οι "πρώτοι" στην πολιτική, στην οικονομία, στις τέχνες, στην επιστήμη και στον πολιτισμό.





Η σιωνιστική "πατέντα" τού κομμουνισμού.



Η "κορωνίδα" αυτής της "παράνομης" σχέσης των Προτεσταντών με τους Σιωνιστές ήταν ο κομμουνισμός ...Το μεγάλο τους "κόλπο" ...Το "κόλπο" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να πληρώσουν το κόστος της κατάκτησης ...Το "κόλπο" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε όχι απλά να γίνουν οι "πρώτοι" μεταξύ ίσων "αδερφών", αλλά να γίνουν Υπεράνθρωποι με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στο σύνολο της ανθρωπότητας....Περί αυτού πρόκειται ...Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα. Αυτοί οι άνθρωποι "κατασκεύασαν" τον κομμουνισμό, προκαλώντας "εμφύλιο" εντός όλων των θρησκειών, εθνών, κοινωνιών, ακόμα και οικογενειών ...Τον "κατασκεύασαν", για να "νικήσουν" όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους τους ...Τους αντιπάλους καί των δύο "συνεταίρων"...

...Να τους νικήσουν όμως με ύπουλο τρόπο και όχι στα "ίσα" ...Να τους νικήσουν όχι σε πεδίο μάχης —για να τους αρπάξουν ως τρόπαια αυτά τα οποία διέθεταν—, αλλά να τους οδηγήσουν στο "κρεβάτι" τής "αρρώστιας" για να τους σκυλέψουν, όταν δεν θα είχαν δυνάμεις ν' αντιδράσουν. Οι Προτεστάντες εκμεταλλεύτηκαν την τεχνογνωσία των "μολυσματικών" Εβραίων των γκέτο και "μόλυναν" τις χριστιανικές κοινωνίες στη βάση τους, που είναι η παιδεία τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της λειτουργίας τού "μολυσματικού" κομμουνισμού. Μπήκε μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες —ανεξαρτήτως δόγματος— και τις διαχώρισε στα φυσικά τους ταξικά "συστατικά" ...Τις διέλυσε, καθιστώντας τες ακατάλληλες ακόμα και για μια στοιχειώδη κοινωνική "συνεννόηση. 

Η κοινωνίες έπαψαν να έχουν κοινούς θρησκευτικούς ή εθνικούς "άξονες", οι οποίοι συνέδεαν μεταξύ τους ΟΛΑ τα μέλη τους. Διασπάστηκαν οι κοινωνίες με ιδεολογικά κριτήρια, τα οποία προέρχονταν από τις οικονομικές διαφοροποιήσεις. Η κάθε κοινωνική τάξη απέκτησε το δικό της "λειτουργικό" δόγμα και λειτουργούσε ανεξάρτητα από τις άλλες. Είχε πλέον τους δικούς της εχθρούς και σύμμαχους και βέβαια εξωτερικούς "προστάτες". Οι Προτεστάντες είχαν "μπει" πλέον μέσα στις ξένες κοινωνίες ως ρυθμιστές των εσωτερικών τάσεων και συγκρούσεων. Αυτό ήταν και το αρχικό ζητούμενο γι' αυτούς. Είχαν ανακαλύψει ένα "δηλητήριο", το οποίο διασπά τις κοινωνίες με οικονομικά κριτήρια. Διαχωρίζει, δηλαδή, τους λίγους πλούσιους από τους πολλούς φτωχούς και τους οδηγεί σε εσωτερική σύγκρουση. 

 Όπως, όταν "κόβεται" το "γάλα", "κόβεται" σε ένα μίγμα μεγάλης ποσότητας "φτωχού" τυρόγαλου και σε μια μικρή ποσότητα πλούσιων "υποπροϊόντων" γάλακτος, έτσι έγινε και με τις κοινωνίες. Οι Προτεστάντες ήταν ευτυχείς. Είχαν πλέον έτοιμη την "πελατεία" για την Democracy. Είχαν έτοιμη την ιδεολογία εκείνη, η οποία "προφόρτιζε" την κοινωνία και την έκανε έτοιμη να υποταχθεί στις δικές τους εξουσίες. Γιατί; ...Γιατί, ακόμα και σε συνθήκες κοινωνικής ειρήνης, τα ταξικά "στοιχεία" τής κοινωνίας διαχωρίζονται μεταξύ τους και το καθένα εγκλωβίζεται στις νόμιμες "στάνες" τής Democracy ...Οι μισοί θα πάνε στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και οι άλλοι μισοί θα πάνε στην "σοσιαλοδημοκρατική "στάνη" ...Εκεί όπου τους περιμένουν οι διορισμένοι από τους Προτεστάντες χαφιέδες και προδότες, που παριστάνουν τους ηγέτες καί των δύο "ιδιόκτητων" πολιτικών "πόλων".

Η κοινή θρησκευτική ή εθνική πίστη παύουν να έχουν ισχύ και να ενώνουν τον λαό ως άκοπο "γάλα" και αυτό το οποίο πλέον κυριαρχεί είναι η νέα πίστη τής ιδεολογικής διαφοράς ...Αυτή που διχάζει, "κόβει" και σκορπίζει. Με τον τρόπο αυτόν η νέα γνώση κάνει απαγορευτική την εκ νέου ανάμιξή τους. Πλούσιους και φτωχούς τους διατηρεί μονίμως σε ξεχωριστά "στρατόπεδα". Διατηρεί, καλλιεργεί και προωθεί ένα μόνιμο κλίμα καχυποψίας και ταξικού μίσους. Επωφελείται από τα μίση των ανθρώπων και ενθαρρύνει τη μεταξύ τους σύγκρουση. Λειτουργεί αντίθετα —και άρα διασπαστικά— από τη θρησκευτική γνώση, η οποία προσπαθεί να εντάξει τους πάντες μέσα σε μια κοινή πορεία ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο κάνουν οργανωμένα —και πολλές φορές με καταναγκασμό— οι θρησκείες και τα δόγματα των θρησκειών, που βάζουν τις κοινωνίες σε μια "πορεία" προς τον υπέρτατο στόχο ...υποτίθεται.

Ξαφνικά, δηλαδή, ο εχθρός δεν βρίσκεται απ' "έξω", αλλά από "μέσα". Δεν είναι η αντίπαλη θρησκεία ή το ανταγωνιστικό δόγμα που πρέπει να νικηθεί, κρατώντας την κοινωνία ενωμένη, αλλά η αντίπαλη κοινωνική τάξη είναι εκείνη που πρέπει να νικηθεί. Ξαφνικά, δηλαδή, για τους φανατικά καθολικούς Ιταλούς δεν ήταν εχθρός τους οι Προτεστάντες τού βορρά ...Εχθροί τους ήταν οι πλούσιοι Ιταλοί ομόδοξοί τους ...Φίλοι τους ήταν οι Προτεστάντες του βορρά, οι οποίοι τους άνοιγαν τα "μάτια" ...Ο ορθόδοξος Έλληνας δεν έβλεπε τον Εβραίο Μπεναρόγια ως εχθρό τής πίστης του, αλλά σαν έναν φίλο, ο οποίος του άνοιγε τα "μάτια", ιδρύοντας το ΚΚΕ.

Ήταν όμως τόσο σωστή αυτή η θεωρία, που κατόρθωσε και βρήκε παγκόσμια απήχηση μέσα σε ελάχιστα χρόνια; ...Απήχηση, η οποία συγκρίνεται με αυτήν των μεγάλων θρησκειών; Πιο "γρήγορος" και χαρισματικός ο Μαρξ από τον Ίδιο τον Χριστό; ...Όχι βέβαια ...Απολύτως λάθος ήταν η κομμουνιστική θεωρία και ο Μαρξ ένας βλάκας και μισός ...Ούτε καν πρωτότυπη δεν ήταν η θεωρία αυτή. Ανά τους αιώνες οι ΠΟΛΛΟΙ φτωχοί θεωρούν —είτε το ντύνουν με κάποια θεωρία είτε όχι— ότι πρέπει να αρπάξουν ακόμα και με τη βία τον πλούτο και το κεφάλαιο των ΛΙΓΩΝ ισχυρών. Αυτή είναι η θεωρία τού κομμουνισμού και όλα τα άλλα είναι "σάλια", για να την κάνουν να φαίνεται δήθεν "επιστημονική". Ακόμα και τα κοπρόσκυλα του δρόμου, τα οποία παρακολουθούν γρυλίζοντας —με τα σάλια να τους τρέχουν— τα πιο ισχυρά σκυλιά να τρώνε λείες, χωρίς να μοιράζονται τίποτε, μια μορφή "κομμουνιστών" είναι.

Πάντα, δηλαδή, υπήρχαν αυτές οι απόψεις μέσα στην κοινωνία και κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους φτωχούς. Απλά το σύστημα —ανεξαρτήτως θρησκείας—, εφόσον είχε ταυτισμένα τα συμφέροντά του με τους ισχυρούς, αναγκαστικά "σκότωνε" εν τη γενέση της κάθε τέτοια θεωρία. Δεν υπάρχει δηλαδή καμία θρησκεία, η οποία να επέτρεπε αυτήν τη χαοτική άποψη των πολλών φτωχών, οι οποίοι, αν αφήνονταν να πυροδοτήσουν μια "πυρκαγιά" αναρχίας, αυτήν δεν θα σταματούσε μέχρι την απόλυτη καταστροφή. Ως εκ τούτου, ΟΛΕΣ οι θρησκείες είχαν τις κομμουνιστικού τύπου θεωρίες εις γνώση τους και απλά τις είχαν απαγορευμένες.

Καμία θρησκεία και κανένα σύστημα δεν πριμοδοτούσε μια θεωρία αυτού του είδους, έστω κι αν επρόκειτο αυτή να αλώσει τον αντίπαλό της ...Θεωρούνταν απαγορευμένος "καρκίνος" για τα συστήματα, που, όποιος και να τον ξαπολούσε, στο τέλος θα γινόταν και ο ίδιος θύμα του. Ως εκ τούτου τον αντιμετώπιζαν άμεσα και απόλυτα. Έβαζαν μια "ετικέτα" αιρετικού ή άπιστου σε όποιον πρέσβευε μια τέτοια θεωρία και εκεί τελείωνε η απειλή της ...Εξίσου αιρετικός καί για την εκκλησία καί για το σύστημα τόσο ο "λάτρης" τού 666 όσο και ο αμφισβητίας τής περιουσίας των "πιστών" και πλούσιων χριστιανών. Ήταν πολύ έξυπνα και έμπειρα τα συστήματα εξουσίας, για να επιτρέψουν την καλλιέργεια και τη διάδοση του "καρκίνου" των συστημάτων. Αλληλοβοηθούνταν μεταξύ τους, προκειμένου να εξουδετερωθεί ένας τέτοιος κίνδυνος. Όμως αυτό, το οποίο δεν έκαναν τα μεγάλα συστήματα για χιλιάδες χρόνια, το δοκίμασαν και το πέτυχαν οι Αγγλοσάξονες τον τελευταίο αιώνα.


Γιατί όμως είχε τόση αποδοχή ο κομμουνισμός στις ημέρες μας; Γιατί, δηλαδή, ενώ δεν άλλαξε ο άνθρωπος και η κοινωνία του —και άρα και τα συμφέροντα τους—, αφέθηκε ο κομμουνισμός να ισχυροποιηθεί τόσο επικίνδυνα; ...Γιατί απλούστατα τη θεωρία αυτήν τη στήριξαν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους —αλλά απολύτως ΜΥΣΤΙΚΑ— οι Προτεστάντες. Παγίδευσαν τους λαούς, για να περάσουν τον κομμουνισμό μέσα στα κράτη τους. Επένδυσαν στον κομμουνισμό και σε συνεργασία με την εβραϊκή διασπορά τον "έσπειραν" σε όλες τις χώρες τής Ευρώπης. Δημιούργησαν ενσυνείδητα "μολυσμένους" κομματικούς θύλακες εβραϊκού τύπου μέσα σε κάθε κοινωνία ...Περί αυτού πρόκειται. Οι ίδιοι, οι οποίοι εμφανίζονται σήμερα ως οι μεγάλοι νικητές τής παγκόσμιας εξουσίας ,είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν και τον Μαρξ ...Αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τις "Αγορές" και καταστρέφουν ολόκληρα κράτη με μία τους "διάγνωση", ήταν οι ίδιοι που χρηματοδότησαν κάποτε τον Μαρξ, για να μπορούν να κάνουν σήμερα αυτά που κάνουν. 

Εβραίοι τοκογλύφοι πλήρωσαν τους "πατέρες" τού κομμουνισμού να φτιάξουν την κατά παραγγελία "ιδεολογία" τής εργατικής τάξης. Πολυεκατομμυριούχοι απατεώνες έβαλαν χαφιέδες τους να κατασκευάσουν την "ιδεολογία" των φτωχών ανθρώπων τού μόχθου ..."Ιδεολογία" τρόπος τού λέγειν, εφόσον στην πραγματικότητα πρόκειται περί "παπαρολογίας", η οποία ωθεί στο ένοπλο "γιουρούσι" κατά των πλουσίων. Με στόχο να τρομοκρατήσουν τους πάντες μέσα στην κοινωνία, έβαλαν τα τεμπελόσκυλα να φτιάξουν το "δόγμα" τής εργατικής τάξης ...Έβαλαν τα παράσιτα να ηγηθούν των εργαζομένων. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν πολύτιμοι συνεργάτες τα εβραϊκά κοπρόσκυλα των γκέτο. Οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες της παγκόσμιας ιστορίας έγιναν οι συντάκτες του εργατικού "δόγματος". Έβαλαν τους νταβατζήδες, τους μαχαιροβγάλτες και τους χαρτοκλέφτες να "ηγηθούν" του εργατικού κινήματος. 

Με τον τρόπο αυτόν κατάφεραν όλους τους στόχους τους ταυτόχρονα. Την ώρα που οι λαοί έπρεπε να διεκδικούν την εκβιομηχάνισή τους και την εργασία στα εργοστάσια, οι Εβραίοι κομμουνιστές διέβαλαν όχι μόνον τους εργοστασιάρχες, αλλά και την ίδια τη βιομηχανική παραγωγή. Δεν ήταν μόνον σκληροί εκμεταλλευτές οι βιομήχανοι, αλλά και τα εργοστάσιά τους ήταν φάμπρικες" που "διέλυαν" τους ανθρώπους. Δεν ήταν μόνον "διάβολοι" οι εργοστασιάρχες, αλλά και τα εργοστάσια "κόλαση". Οι λαοί από τη μία λαχταρούσαν την ανάπτυξη και από την άλλη τη φοβούνταν ...Τους τρόμαζαν οι κομμουνιστές με εργοστάσια που "έτρωγαν" ανθρώπινες ζωές ...Οι κομμουνιστές, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν πιάσει όλα τα "πόστα" ...Έμμισθοι χαφιέδες στους χώρους εργασίας ...Πάντα με συγκεκριμένη "ατζέντα" ...Η πρώτη και κύρια δουλειά τους ήταν να "σαμποτάρουν" όσα εργοστάσια ανταγωνίζονταν τους Αγγλοσάξονες. 

Όταν δεν ξεσήκωναν τους εργάτες σε καταστροφικές απεργίες, "ξεσήκωναν" τα απόρρητα μυστικά τής τοπικής παραγωγής, τα οποία τα παρέδιδαν στους Αγγλοσάξονες, οι οποίοι παρέμεναν σταθερά τα πραγματικά τους αφεντικά. Μόνιμα "φορτισμένοι", για να προκαλούν τριβές μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας. Αυτός ήταν ο ρόλος των κομμουνιστών στην κοινωνία ...Από τις Πρεσβείες κατ' ευθείαν στα πεζοδρόμια της "πιάτσας". Τα "γραφεία" τους ήταν στα εργοστάσια και στις φυλακές. Πληρώνονταν για να μπαίνουν στα εργοστάσια και να προκαλούν προβλήματα και ταυτόχρονα να μετατρέπουν τις φυσικές ανισότητες στην παραγωγή σε αφύσικες κοινωνικές ανισότητες στην κοινωνία. Πληρώνονταν για να μπαίνουν φυλακή για να παρακολουθούν και να χαφιεδίζουν τους πραγματικούς αγωνιστές τής κοινωνίας. 

Οι στόχοι τους ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Βασικός τους στόχος ήταν να διατηρούν τις κοινωνίες σε μόνιμη κατάσταση ταξικής σύγκρουσης ...Να διατηρούν σε εχθρότητα —και αν μπορούν σε βαθμό μίσους— τους κεφαλαιοκράτες με τους εργαζόμενους. Το μίσος των Εβραίων τεμπέληδων απέναντι στην εργασία έγινε μίσος των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία. Εξαιτίας τους έφταναν στο σημείο οι εργαζόμενοι να "υποσκάπτουν" μόνοι τους το δικό τους κεφάλαιο, που είναι η δυνατότητα εργασίας. Ο δεύτερος στόχος —και πολύ βασικός— ήταν να "φιλτράρουν" μέσα από τις φυλακές και τον συνδικαλισμό το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας ...Χαφιέδες, οι οποίοι έδιναν κανονική αναφορά για τον καθένα που αγωνιζόταν και το σύστημα εξουσίας ήθελε να έχει πληροφορίες. Αυτά, δηλαδή, τα οποία έκαναν οι Εβραίοι πάντα για την εξουσία —είτε στις φυλακές είτε στα πορνεία—, τα ανέλαβαν οργανωμένα οι κομμουνιστές.

Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτό το οποίο θα πούμε είναι σημαντικό: Η κομμουνιστική θεωρία είναι η απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση, για να λειτουργήσει η Democracy. Αυτό συμβαίνει, γιατί έχει διπλό ρόλο μέσα στην κοινωνία ...Δεν αφορά μόνον τους κομμουνιστές, όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι. Ως θεωρία διχάζει τον λαό —και άρα τον "προφορτίζει", για να πάει στα προκατ-"κόμματα"—, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και φανατικούς "σκύλους", οι οποίοι έχουν ως δουλειά τους να "σπρώχνουν" αυτά τα "προφορτισμένα" άτομα. Με τα κομμουνιστικά "σάλια", δηλαδή, "αρρωσταίνει" η κοινωνία στο σύνολό της και ταυτόχρονα παράγονται και τα κομμουνιστικά "σκυλιά" των κομμουνιστικών κομμάτων ...Τα λίγα δηλαδή που ξέρει ο καθένας περί "μαρξισμού" είναι ικανά —ανάλογα με το αν συμφωνεί ή αν διαφωνεί— να τον τοποθετήσουν φανατικά σε ένα συγκεκριμένο "κόμμα" ...και τα πολλά περί του "μαρξισμού" απλά τον κάνουν "σκύλο" του κομμουνιστικού κόμματος ...Τα "λίγα", δηλαδή, κάνουν κάποιον "χριστιανοδημοκράτη" ή "σοσιαλοδημοκράτη" ανάλογα με τους φόβους και τις προτιμήσεις του και τα "πολλά" κάνουν κάποιον μέλος του τοπικού κομμουνιστικού κόμματος. 

Αυτά τα κομμουνιστικά "σκυλιά" είναι άκρως επικίνδυνα, γιατί η παραμόρφωσή τους από τον κομμουνιστικό κομματισμό έχει μόνιμο χαρακτήρα. Η αποτελεσματικότητά του αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι μοιάζει με θρησκευτικό "προσηλυτισμό" ...Υπόσχεται "σωτηρία" μέσω κονόμας και βολέματος στους "νεοφώτιστους". Τα κομμουνιστικά κόμματα στην πραγματικότητα προκαλούν έναν ιδιόμορφο εξιουδαϊσμό στα μέλη τους ...Ιδιόμορφο, γιατί ο κομμουνιστής δρα όπως ο Εβραίος ...συνδέεται με τα ίδια κέντρα εξουσίας και ταυτόχρονα δεν "ανιχνεύεται" από την κοινωνία ως ξένος και άρα ως επικίνδυνος εχθρός. Ο εκπαιδευμένος κομμουνιστής, δηλαδή, μοιάζει στη συμπεριφορά με τον Εβραίο ...Κλέβει, και φωνάζει "...κλέφτης !!.." ...Λέει ψέματα, κι ορκίζεται ...Μαχαιρώνει, και κλαίει ...Φοβάται, κι απειλεί ...Οι απόλυτα ειδικοί στο να αυτοθυματοποιούνται, ακόμα κι όταν είναι θύτες ...Οι άνθρωποι αυτοί, που τις φυλακίσεις και τα "ολοκαυτώματα" τα έχουν κάνει "μαγαζιά" ...Οι απόλυτα ειδικοί στο να κάνουν τους "ήρωες" ακριβώς την ώρα που έχουν προδώσει εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν ...Οι απόλυτοι χαφιέδες όταν "εξομολογούν". Αποτέλεσμα εκπαίδευσης είναι όλη αυτή η κατάσταση και όχι κάποιο προσωπικό χάρισμα.


Με την οργάνωση των κομμουνιστικών κομμάτων και τα "βολέματα" που εξασφάλιζαν μέσα στους κρατικούς μηχανισμούς —χάρη στην πίεση των αγγλοσαξονικών μυστικών υπηρεσιών— ήταν εύκολο οι ιμπεριαλιστές να δημιουργήσουν στρατιές δικών τους χαφιέδων μέσα στα κράτη ...Ήταν τα "σκυλιά" τους, που με τη "λύσσα" τους γεμίζουν τις νόμιμες "στάνες" τής Democracy...Τα "σκυλιά" των κομμουνιστικών κομμάτων, που χιμούσαν στην κοινωνία μόνο και μόνο για να τη διχάσουν και να τη μοιράσουν στις νόμιμες "στάνες" των Αγγλοσαξόνων. Χιμούσαν στη μάζα των φτωχών, η οποία ήταν εκείνη που τρόμαζε περισσότερο τους ιδιοκτήτες τής Democracy.  Όσοι φτωχοί μισούσαν και φοβούνταν τους κομμουνιστές, πήγαιναν στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και όσοι στοιχειωδώς τους άκουγαν πήγαιναν προς την σοσιαλοδημοκρατική "στάνη". 

Μόνον τα άγρια εκπαιδευμένα "σκυλιά" παρέμεναν στο "φυλάκιο" των ΚΚ. Με τη χρηματοδότηση των Σιωνιστών και τις "πλάτες" των Προτεσταντών η ιδιότητα του κομμουνιστή έδινε "μισθό" και βόλεμα εξ' αρχής και γι' αυτό προσέλκυσε εξ' αρχής ό,τι χειρότερο και παρασιτικότερο περιφερόταν στην κοινωνία. Από εκεί και πέρα οι συνωμότες επένδυσαν σ' αυτούς τους αριστερόστροφους φασίστες, τους οποίους οι ίδιοι ισχυροποιούσαν μέσα σε όλα τα κράτη ...Κράτη, τα οποία "αρρώσταιναν" εξαιτίας τους και παραδίδονταν στους Αγγλοσάξονες προστάτες τους. Το σύνολο του προτεσταντικού ιμπεριαλισμού στηριζόταν στη "σήψη" που προκαλούσε στην κοινωνία ο κομμουνισμός και τα μολυσματικά στοιχεία που αυτός παρήγαγε και τα οποία σταδιακά κυριαρχούσαν στην κοινωνική λειτουργία, ακόμα κι όταν αυτά "μεταμφιέζονταν" σε μη κομμουνιστές. 

Τα κατά τόπους κομμουνιστικά κόμματα έγιναν οι μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες εστίες "μόλυνσης" των χριστιανικών κοινωνιών ...Κανονικά εβραϊκά γκέτο, τα οποία μέχρι και εκπόρνευση απαιτούσαν από τα μέλη τους για τα συμφέροντα του κόμματος ...Πραγματικές "πληγές", οι οποίες στην κυριολεξία ξεχείλιζαν μολυσματικό "πύον" μέσα στην κοινωνία ...Απόλυτα χρήσιμα, όχι επειδή θα παρήγαγαν τους πολλούς κομμουνιστές, οι οποίοι θα κομμουνιστοποιούσαν την κοινωνία —δεν ήταν αυτός ο ρόλος τους, και δεν τους ενδιέφερε αυτός ο στόχος—, αλλά ρόλος τους ήταν να μπουν στα συστήματα παιδείας και εκπαίδευσης, ώστε να "μολύνουν" την κοινωνία ...Να τη διχάσουν και να τη "μοιράσουν" στα ιδιόκτητα "μαγαζιά" των κομματαρχών ...Στόχος των σκληρών κομμουνιστών ήταν να παράγουν σκληρούς δούλους για όλα τα νόμιμα κόμματα, οι οποίοι θα υπέτασσαν την κοινωνία στα δικά τους αφεντικά, απ' όποιο "πόστο" κι αν κατείχαν.

 Γι' αυτόν τον λόγο —ακόμα και σήμερα—, στην υποτιθέμενη περίοδο του θριάμβου τού καπιταλισμού, διατηρούνται τα κατά τόπους κομμουνιστικά κόμματα με κρατικές χορηγίες ...Εντολή των αφεντικών είναι να μην διαλύονται αυτά, ώστε να μην "πέφτει" η παραγωγή "μολυσματικών" στοιχείων. Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε φαίνεται παράξενο, είναι αληθές: ...Το ΚΚΕ το πληρώνουν κάποιοι, όχι για να διεκδικεί την εξουσία, αλλά για να διατηρεί όλες τις παραμέτρους τού σχεδιασμού τους ...Σε περιόδους μεγάλης κρίσης —με την ύπαρξή του και μόνον— να "ανασταίνει" τον ναζισμό και στην ήρεμη καθημερινότητα να διατηρεί ζωντανή την ΚΝΕ και την ΠΣΚ...

...Τη βασική "μηχανή", που στόχο έχει να "μολύνει" την κοινωνία, την κρατική διοίκηση και την παραγωγική διαδικασία. ...Η βασική "φάμπρικα" οργανωμένου εξιουδαϊσμού των μελλοντικών φασιστών. Ζητούμενο είναι η ΚΝΕ να υπάρχει σε καθημερινή βάση. Ζητούμενο ήταν η ΠΣΚ να μολύνει τις νέες γενιές των "μορφωμένων" φτωχών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις κρατικές υπηρεσίες, τα συστημικά κόμματα, τον συνδικαλισμό ή τα εργοστάσια ...Να τις εκπαιδεύει στο μίσος τού τεμπέλη και στον τυχοδιωκτισμό τού πρόθυμου δούλου. Αυτή πρέπει να υπάρχει, για να παράγει τους "καλύτερους" φασίστες που έχει δει ποτέ η ανθρώπινη ιστορία ...Τους πιο άπληστους, αδίστακτους, σκληρούς, ανηλεείς και αξιόπιστους φασίστες που έχει "δει" ποτέ η κοινωνία ...Αυτούς, οι οποίοι μετά την "εκπαίδευσή" τους στην ΠΣΚ και στα Πανεπιστήμια θα διασκορπιστούν σε όλα τα "μήκη" και "πλάτη" τής κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής και θα "σαρώσουν" τα πάντα μέσα στην Democracy. Αυτοί οι αριστερόστροφοι "φασίστες" ήταν η απόλυτη δύναμη του προτεσταντικού ιμπεριαλισμού και βέβαια το κρυφό "κλειδί" τού ιμπεριαλισμού τους ...Μία φορά Κνίτης, για πάντα χαφιές !!





Αριστερόστροφοι και δεξιόστροφοι φασίστες

...Η μεταξύ τους "μάχη".



Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες αποφάσισαν να "μολύνουν" όλες τις κοινωνίες των αντιπάλων τους, ευνόητο είναι ότι η "μάχη" τους θα δινόταν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής κοινωνίας. Απέναντι στον φασισμό των ηγετών, οι οποίοι διατηρούσαν την κοινωνία στο επιθυμητό επίπεδο του τοπικού χριστιανικού δόγματος, θα έπρεπε να βάλουν τον φασισμό των δικών τους δούλων, οι οποίοι θα είχαν τον αντίθετο στόχο ...Τον στόχο να διχάσουν την κοινωνία για να την κάνουν εκμεταλλεύσιμη από τα αφεντικά ...Να την "κόψουν", όπως κόβεται το "γάλα" και να παραδώσουν τα "υποπροϊόντα" του στα αφεντικά τους.

Ήταν δηλαδή δεδομένο το ότι θα γινόταν μάχη μέσα στο εσωτερικό τής κάθε κοινωνίας ...Από τη μία πλευρά οι παλιοί φασίστες των βασικών χριστιανικών δομών και από την άλλη οι δήθεν "επαναστάτες" ...και εξίσου φασίστες ...Από τη μία οι δούλοι τής εκκλησίας και των ηγετών τής προτιμήσεώς της και από την άλλη οι δούλοι των Προτεσταντών, οι οποίοι απλά θα "κρύβονταν" πίσω από μια δήθεν ιδεολογική κομμουνιστική "βιτρίνα" ...Από τη μία οι φασίστες της "χριστιανοδημοκρατίας" και από την άλλη οι φασίστες της "σοσιαλοδημοκρατίας" ...Οι δεξιόστροφοι φασίστες και οι αριστερόστροφοι φασίστες. Μία μάχη, η οποία για τους έμπειρους Σιωνιστές και τους Αγγλοσάξονες συνωμότες ήταν εξ αρχής κερδισμένη.

Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι αυτό επιβεβαιώνεται. Τι είναι όμως αυτό, το οποίο κάνει εκ των προτέρων βέβαιη την ολοκληρωτική επικράτηση των αριστερόστροφων φασιστών; ...Των φασιστών εκείνων, τους οποίους "παράγει" το αριστερό άκρο τού κομμουνισμού; Ακόμα και σήμερα, στην υπερκαπιταλιστική Νέα Τάξη, η υπεροχή των "πρώην" κομμουνιστών είναι απόλυτη. Όλοι οι ηγέτες των χρήσιμων για τους Σιωνιστές και τους Προτεστάντες κρατών είναι πρώην σταλινικοί κομμουνιστές και όλα τα στελέχη όλων των μηχανισμών είναι "ομοϊδεάτες" τους. Όλοι τους, δηλαδή, πρώτα κάθισαν στα "κομμουνιστικά" θρανία και μετά έγιναν ειδικοί και λάτρεις τού καπιταλισμού. Πώς αυτοί οι άνθρωποι με ελάχιστα μέσα κατόρθωσαν και επιβλήθηκαν σε όλους τους χώρους; Πώς είναι δυνατόν να είναι σχεδόν αποκλειστικά κομμουνιστικής "παιδείας" οι άνθρωποι-"κλειδιά", οι οποίοι ελέγχουν σε απόλυτο βαθμό τις χριστιανικές κοινωνίες όλων των δογμάτων;

Το χαρακτηριστικό εκείνο, το οποίο τους δίνει την τεράστια υπεροχή τους, είναι το διαφορετικό "ελατήριο", το οποίο τους κινεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους ...Το διαφορετικό "κίνητρο" στη ζωή τους. Αυτό το κίνητρο είναι το "μίσος" ...Το μίσος είναι αυτό που τους δημιουργεί ...Σε αυτό διαφέρουν από τους αντίστοιχους δεξιόστροφους φασίστες, τους οποίους τούς "κινεί" η έννοια της "αγάπης". Προσοχή εδώ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση ...Η λανθασμένη αντίληψη της έννοιας της "αγάπης" είναι το ίδιο κακή με το "μίσος", αλλά είναι διαφορετικό πράγμα. Το ότι αγαπάς, για παράδειγμα, τη θρησκεία σου, δεν σε κάνει αυτόματα καλό άνθρωπο όταν θέλεις να σκοτώσεις όλους τους άλλους. Το ότι αγαπάς την πατρίδα σου, δεν σε κάνει αυτόματα καλό άνθρωπο όταν θέλεις να αφαιρέσεις τις πατρίδες απ' όλους τους άλλους ...Είσαι εξίσου φασίστας, είτε αγαπάς κάτι με λάθος τρόπο είτε μισείς κάτι άλλο. Η αγάπη, δηλαδή, ως κίνητρο, δεν σε κάνει λιγότερο φασίστα από τους άλλους ...Ιδιόμορφο σε κάνει, και όχι διαφορετικό.

Αυτοί λοιπόν οι ιδιόμορφοι δεξιόστροφοι φασίστες έχασαν ολοκληρωτικά τη μάχη από τους αριστερόστροφους φασίστες. Γιατί; ...Γιατί έχουν μια θανάσιμη αδυναμία ...Την "αγάπη" τους. Έχουν το μειονέκτημα του θηρίου εκείνου, του οποίου τη φωλιά γνωρίζεις και μπορείς ανά πάσα στιγμή είτε να το καθηλώσεις στη φωλιά του —αναγκάζοντας το να την προστατεύει— είτε να του κάνεις ζημιά, εκμεταλλευόμενος την απουσία του. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό στην περίπτωσή μας; ...Ότι τον δεξιόστροφο φασίστα όσο εύκολα τον εκμεταλλεύεται η νόμιμη εξουσία άλλο τόσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται και οι σφετεριστές τής εξουσίας. Όσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται οι "προστάτες" του, άλλο τόσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται και οι εχθροί του. Τον δεξιόστροφο φασίστα μπορείς να τον εκμεταλλεύεσαι επ' άπειρον με όλους τους τρόπους. Είτε φτωχός είτε πλούσιος, είναι το ίδιο εκμεταλλεύσιμος. Μπορείς —όποτε θέλεις— να τον εκμεταλλεύεσαι και —όποτε θέλεις— να τον αναγκάζεις να αντιδράσει, για να τον "κοπανίσεις".

Μπορείς, ως εργοδότης, να αδικείς έναν δεξιόστροφο θρησκόληπτο εργαζόμενο και αυτός να μην αντιδρά ΠΟΤΕ ως εργαζόμενος, αν πιστεύει πως είσαι καλός χριστιανός. Μπορείς, ως εργοδότης, να αδικείς έναν δεξιόστροφο εθνικιστή εργαζόμενο και αυτός να μην αντιδρά ΠΟΤΕ, αν εσύ έχεις φήμη "πατριώτη". Φτιάξε μερικά καμπαναριά και δώσε μερικές στολές στον στρατό και οι "δεξιόστροφοι" εργαζόμενοί σου δεν θα αντιδράσουν ποτέ στην εκμετάλλευση, ακόμα κι αν τους μαστιγώνεις. Αιώνες μπορείς να βαστάς τέτοιους ανθρώπους —όπως γινόταν και στον Μεσαίωνα—, χωρίς αυτοί ποτέ να επαναστατήσουν. Πάντα θα θεωρούν την αδικία σαν μια μικρή "θυσία" για την υπερπολύτιμη αγάπη τους ...Μια θυσία, η οποία θα δώσει τη δύναμη στους εκμεταλλευτές τους να προστατεύσουν την αγάπη τους. 

Όμως, τα ίδια συμβαίνουν ακόμα κι όταν τους βρίσκεις "απέναντι". Αν —για λόγους σφετερισμού τής νόμιμης εξουσίας— θέλεις να τους στρέψεις εναντίον κάποιων δικών σου εχθρών, εύκολο είναι. Ακόμα κι αν το αφεντικό τους είναι το καλύτερο του κόσμου και τους ευνοεί ως εργαζόμενους, αυτοί θα κινηθούν εναντίον του αν είναι θρησκόληπτοι και τους πείσεις πως είναι αμαρτωλός ή ακόμα χειρότερα πως είναι άθεος. Ακόμα κι αν τους ευνοεί ως εργαζόμενους, αυτοί θα ξεσηκωθούν αν είναι εθνικιστές και τους πείσεις πως είναι προδότης τού έθνους. Πάντα δηλαδή είναι έτοιμοι να κάνουν μια θυσία, ανεξαρτήτως προς ποια "κατεύθυνση" γίνεται αυτή και χωρίς πάντα να γνωρίζουν ποιος τους εκμεταλλεύεται. 

Όταν όλα αυτά τα "μειονεκτήματα" τα γνωρίζουν οι "απέναντι", ευνόητο είναι πως διαρκώς θα σε εξασθενούν μέχρι να σε γονατίσουν ...Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι "απέναντι" είναι οι πονηροί Σιωνιστές, οι οποίοι διατηρούν κοινότητες σε όλα τα κράτη και αντλούν πληροφορίες όλων των επιπέδων, αν σκεφτεί κάποιος ότι κινούνται στο κοινωνικό "περιθώριο". Οι Προτεστάντες, δηλαδή, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το σύστημα και έχοντας τη συνεργασία των Εβραίων, μπορούσαν να του δημιουργούν πρόβλημα, γιατί μπορούσαν να το "χτυπάνε" στην "καρδιά" του ...Γνώριζαν σε κάθε κράτος ποιους να "χτυπάνε" και με ποιους τρόπους.

Μπορούσαν να χτυπάνε τους ανεπιθύμητους εξουσιαστές, ακόμα κι αν αυτοί ήταν οι καλύτεροι άνθρωποι ή εργοδότες τού κόσμου. Γιατί; ...Γιατί μπορούσαν να τους εμφανίζουν στους φτωχούς και στους αγράμματους με τον τρόπο εκείνον, ο οποίος ακύρωνε τη μέχρι τότε πολιτική του κοινωνικού κατευνασμού, που επέβαλαν τα τοπικά θρησκευτικά δόγματα ή οι τοπικές εξουσίες ...Έβαζες έναν αριστερόστροφο φασίστα μέσα στον κόσμο κι αυτός άρχιζε τις προβοκάτσιες ..."Άθεος" ο εξουσιαστής ή ο εργοδότης όταν ο ακροατής είναι θρησκόληπτος εργαζόμενος ..."Προδότης" ο εξουσιαστής ή ο εργοδότης όταν ο ακροατής είναι εθνικιστής εργαζόμενος. Αν μάλιστα έχεις και πληροφόρηση από τον Εβραίο νταβατζή τού γκέτο, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα "καλύτερη".

Αυτό είναι το συντριπτικό πλεονέκτημα του αριστερόστροφου φασίστα. Γνωρίζει τις αδυναμίες των αντιπάλων του και δεν έχει τέτοιες αδυναμίες ο ίδιος ...Δεν έχει "φωλιά", που να την "αγαπάει" και να λειτουργεί ως "παγίδα" για τον ίδιο ...Δεν έχει καν "φωλιά" ...Ούτε στο περίπου δεν έχει "φωλιά" ...Ακόμα και στη "φωλιά" που γεννήθηκε μπορεί ν' "αποπατήσει" και να φύγει. Εκτός από τον εαυτό του δεν αγαπάει κανέναν άλλο. Ακόμα και τα αφεντικά του τα "αλλάζει" με "μέτρο" το πόσο αυτά τον εξυπηρετούν. Ως εκ τούτου μισεί τους άλλους με κάποια κριτήρια συγκεκριμένα. Μισεί αυτούς, οι οποίοι έχουν ό,τι θα ήθελε ο εαυτός του να έχει, για να είναι ικανοποιημένος ...Μισεί τους πλούσιους και όχι τον πλούτο, τον οποίο τον επιθυμεί για τον εαυτό του ...Μισεί τον άριστο και όχι την κοινωνική διάκριση, την οποία την επιθυμεί για τον εαυτό του ...Μισεί αυτούς, οι οποίοι κατέχουν εκείνο που επιθυμεί ο ίδιος και μισεί αυτούς, οι οποίοι διεκδικούν εκείνα που έχει στην κατοχή του.

Είναι φανατικός κομμουνιστής όταν ο κομμουνισμός τού δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιηθεί και γίνεται ο χειρότερος αντικομμουνιστής εάν διαπιστώσει ότι κι εκεί έχει "ψωμί". Δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς αυτόν τον άνθρωπο. Αν μπεις στον "δρόμο" του, θα σε νικήσει. Μπορεί να γίνει ό,τι τον βολεύει, απλά για να σε νικήσει. Ακόμα και η πιο επικίνδυνη "κόμπρα" να είσαι, αυτός θα γίνει μια πονηρή "μαγκούστα". Αν είσαι θρησκόληπτος, θα γίνει "προοδευτικός" άθεος, ώστε να σου δημιουργήσει εχθρούς και να μπει επικεφαλής τους. Αν είσαι άθεος, για τον ίδιο λόγο θα γίνει θρησκόληπτος. Θα γίνει πατριώτης, αν τον συμφέρει ...και μπορεί να γίνει και προδότης αν τον συμφέρει περισσότερο ...Θα γίνει ό,τι χρειάζεται, για να πετύχει τον στόχο του.

Αυτή η διαφορά είναι το συντριπτικό του πλεονέκτημα. Δεν αγαπάει κάτι συγκεκριμένο, ώστε να περιστρέφεται γύρω από έναν συγκεκριμένο "άξονα". Ο δεξιόστροφος φασίστας "γαντζώνεται" άθελά του απ' αυτό που αγαπάει —και το οποίο είναι γνωστό στους εχθρούς του— και αυτό τον καθιστά ευάλωτο. Αντίθετα, ο αριστερόστροφος φασίστας "γαντζώνει" ο ίδιος συνειδητά ό,τι μισεί ...που μπορεί να είναι οτιδήποτε και ν' αλλάξει με οτιδήποτε. Γίνεται "ζευγάρι" με τον στόχο του ...Τον όποιο στόχο του. Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, γιατί δεν θεωρεί ότι προδίδει κάτι. Δεν έχει σταθερό ηθικό κώδικα, ώστε να τον περιορίζει, αλλά και να λειτουργεί "ενημερωτικά" για τον περίγυρο των εχθρών και αντιπάλων. Έχει έναν περιστασιακό κώδικα "κομμένο και ραμμένο" στα δικά του "μέτρα". Υπηρετεί τον εαυτό του και αυτό τον κάνει χαρούμενο ...Φανατικός κομμουνιστής για όσο διάστημα είναι άφραγκος και, αν τα "κονομήσει", θα γίνει ένας αντικομμουνιστής, που πιο σκληρός δεν έχει υπάρξει. Κομμουνιστής ήταν ο Μουσολίνι πριν γίνει ο "γενάρχης" των δεξιόστροφων φασιστών.

Με την οργανωμένη "παραγωγή" αυτών των ανθρώπων σύντομα οι Προτεστάντες άλωσαν όλες τις χριστιανικές κοινωνίες. Εκεί ήταν που "κοιμήθηκε" η κεντρική εξουσία των χριστιανικών δογμάτων ...Δεν κατάλαβαν τι έκαναν οι Προτεστάντες και ποιος ήταν ο λόγος που στήριζαν και χρηματοδοτούσαν τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα. Τα κόμματα εκείνα δεν είχαν στόχο την εξουσία. Τα κόμματα εκείνα είχαν στόχο "εκπαιδευτικό". Είχαν στόχο να "αρρωστήσουν" την κοινωνία. Είχαν στόχο να ανασύρουν και να αναδείξουν ό,τι "σαβούρα" υπήρχε στον κοινωνικό "πάτο". Είχαν ως στόχο να "παράγουν" τα άτομα εκείνα, τα οποία επί αιώνες οι ηγεσίες των δογμάτων δεν ήθελαν να παράγονται και τα τιμωρούσαν εν τη γενέσει τους. Αυτά τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους ήταν τα "δίκτυα" των Προτεσταντών στο κοινωνικό περιθώριο των κοινωνιών. Μέσα από εκείνα τα θολά "νερά" έβρισκαν ανθρώπους ...Αγράμματους κομπλεξικούς, οι οποίοι μισούσαν τους πάντες και ήταν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την κοινωνική και οικονομική τους άνοδο. Εκεί "συναντιόταν" σε κάθε κοινωνία οι πιο κομπλεξικοί και αδύναμοί της με τους Εβραίους "ειδικούς".


Αυτοί λοιπόν οι τεχνητά δημιουργημένοι αριστερόστροφοι φασίστες μοιάζουν με τα αφεντικά τους και γι' αυτό είναι απροβλημάτιστη η μεταξύ τους συνεργασία. Δεν έχουν "κολλήματα" πίστης ή αγάπης ή αφοσίωσης. Φροντίζουν να έχουν κοινά συμφέροντα με τα "αφεντικά" απέναντι σ' αυτούς που μισούν και οι οποίοι συνήθως είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέχουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Μοιάζουν με τους Προτεστάντες στη νοοτροπία, εφόσον και ο προτεσταντισμός από το μίσος έχει παραχθεί ...Το μίσος των Προτεσταντών απέναντι στην "πετυχημένη" Ρώμη και όχι την επιπλέον δική τους αγάπη προς τον Θεό. Μοιάζουν και με τους Σιωνιστές στη νοοτροπία, εφόσον και ο σιωνισμός από το μίσος προς τον χριστιανισμό έχει παραχθεί. Όσο πιο αποτυχημένος κάποιος, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλήξει στα "δίχτυα" τους, εφόσον θέλει να "επιτύχει" ...Εκεί υπερέχουν. Γιατί; ...Γιατί δεν έχουν "φωλιά" ...δεν έχουν αυτού του είδους σημείο αδυναμίας. 

 Αυτοί είναι οι πιο αδίστακτοι υπηρέτες τής εξουσίας. Λατρεύουν την εξουσία ως λειτουργία και βέβαια λατρεύουν τους ισχυρούς τής εξουσίας, οι οποίοι έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους ...Τους όποιους ισχυρούς ...Δεν έχουν προτιμήσεις. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι σύμμαχοι της εξουσίας ...Αυτοί, οι οποίοι θα αντισταθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή θίγει την εξουσία και άρα και τις δικές τους φιλοδοξίες ...Αυτοί, οι οποίοι θα πολεμήσουν τον οποιονδήποτε φορέα νέας γνώσης ή ακόμα και λύσης των ανθρωπίνων προβλημάτων ...Αυτοί, οι οποίοι πρώτοι θα τον εντοπίσουν, θα τον ζηλέψουν, θα τον μισήσουν και θα τον πολεμήσουν... 

.
..Οργανωμένες "αγέλες" σκύλων, οι οποίες θα επιτεθούν μαζικά σε όποιον στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους ...Σε όποιον στέκεται ανάμεσα στους ίδιους και σε αυτό το οποίο θεωρούν λεία τους. Δεν υπάρχει τομέας κοινωνικός, πολιτικός, συνδικαλιστικός, επιστημονικός, αθλητικός ή πολιτιστικός, που να μην μεταφέρουν την ιδεολογική τους "παθογένεια", μετατρέποντας τα πάντα σε προβλήματα της "εξειδίκευσής" τους και κατ' επέκταση σε εξουσία. Δεν υπάρχει χώρος που να μην τον έχουν "αλώσει" και να μην έχουν προσπαθήσει να τον φέρουν στα "μέτρα" τους. Δεν υπάρχει χώρος που να μην προσπάθησαν με τη λογική τής συμμορίας να εξουδετερώσουν τους άριστούς του ...Από κοινού, με αλληλοβοήθειες και κάνοντας τις πιο απίθανες και ανίερες συμμαχίες.

 Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλοι αυτοί από τη φύση τους μισούν τον ελληνισμό ...Μισούν τον ελληνισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει ...Μισούν το φως του, την αλήθεια του, την ανιδιοτέλειά του, την ατομικότητά του και βέβαια την τάση του για δωρεά και αφύπνιση των ανθρώπων ...Μισούν τη δόξα και την τιμή που του έχουν αποδώσει οι λαοί και θέλουν να την "υπεξαιρέσουν", για να την προσθέσουν στον δικό τους συλλογικό "λογαριασμό". Ήθελαν οι ίδιοι, σαν "λαός" που γεννήθηκε υποτίθεται με τον ίδιο τρόπο —και άρα μέσω της γνώσης—, να πάρουν την ελληνική θέση στην καρδιά τής ανθρωπότητας. Έχοντας ταυτίσει τα συμφέροντά τους με την πολιτική "μόλυνση" των κοινωνιών, μισούν ό,τι μπορεί να τους βγάλει από το "παιχνίδι" των κερδών ...Μισούν ό,τι μπορεί να εξουδετερώσει τον χρυσοφόρο μαρξισμό, και ο ελληνισμός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του ...Ένας εχθρός, τον οποίο λατρεύουν να μισούν ...ΜΙΣΟΣ και τίποτε άλλο ...Δηλητηριασμένοι από το ΜΙΣΟΣ μέχρι το "μεδούλι".


Εννοείται βέβαια ότι οι χειρότεροι κομμουνιστές ως άνθρωποι είναι οι Έλληνες κομμουνιστές, γιατί ο μισελληνισμός τους είναι ταυτόχρονα και προδοσία των προγόνων τους. Στον αντίποδα, για παράδειγμα, βρίσκονται οι Εβραίοι κομμουνιστές —και βέβαια μισέλληνες—, αλλά στο δικό τους το επίπεδο ο μισελληνισμός είναι ταυτόχρονα και πατριωτισμός. Ο Μπεναρόγια, δηλαδή, είναι ήρωας για τους Μακκαβαίους από τη στιγμή που έκανε ζημιά στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Αντίθετα, ο "ήρωας" των Ελλήνων κομμουνιστών, ο Γλέζος, πήγε και προσκύνησε με θρησκευτική ευλάβεια στον "βόθρο" του κομμουνιστή Χότζα και είναι ο ίδιος που έκανε "εκστρατεία" για να μην τοποθετηθεί μνημείο για τον Μέγα Αλέξανδρο στο νησί του ...Υποκριτές μέχρι εκεί που δεν πάει. 

Ακόμα και η αθεΐα τους προέρχεται από το μίσος τους και δεν είναι σε καμία περίπτωση "προϊόν" θεολογικής αναζήτησης, υπαρξιακής ανησυχίας ή απλά μιας πολιτικής διαφωνίας. Άλλωστε τι είδους ανησυχίες και αναζητήσεις να κάνουν οι κομμουνιστές, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν τραγικά αγράμματοι και αστοιχείωτοι; Για όλους αυτούς τους οπορτουνιστές είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο Θεός, αλλά τους ενδιαφέρουν τα Παλάτια, οι εξουσίες και τα πλούτη, τα οποία αποδίδονται σ' Αυτόν. Η κραυγαλέα αθεΐα τους είναι φυσική, εφόσον "ψάχνουν" αιτία να συγκρουστούν με αυτούς τους οποίος μισούν και τους αντιλαμβάνονται σαν ανταγωνιστές και πιθανή "λεία" τους ...και ξεκινά από το μίσος απέναντι στους ιερείς, οι οποίοι απολαμβάνουν παλάτια, λιμουζίνες, υπηρέτες. 

Αντιλαμβανόμενοι τους εαυτούς τους σαν "σωτήρες" αντιπρόσωπους του αφεντικού τους, μισούν αυτούς οι οποίοι κάνουν περίπου τα ίδια στο όνομα άλλου αφεντικού ...Μισούν τους "συναδέλφους" τους, που το "αφεντικό" τους τούς προσφέρει πιο πολλά απ' αυτά που απολαμβάνουν οι ίδιοι εξαιτίας των δικών τους αφεντικών ...Μισούν τους διαχειριστές εκείνους, οι οποίοι με προσόντα ανάλογα των δικών τους απολαμβάνουν "μεγαλεία" και πλούτη. Απλά —κατά την πάγια τακτική τους— όλα αυτά τα "ντύνουν" με ψευδοϊδεολογικά και ανθρωπιστικού τύπου "πασαλείμματα" ...Για το "καλό" του κόσμου και της κοινωνικής τάξης τους, όπως θα έλεγε και ο σύγχρονος Καϊάφας ...Για το "καλό" των άλλων και το "καλύτερο" δικό τους.

Τα βασικά "στοιχεία" τού σχεδιασμού τους.

...Γερμανία, Σοβιετική Ένωση, Ισλάμ.

Γερμανία...

...Το "σφυρί" των Προτεσταντών. 

...Το πρώτο κράτος, το οποίο δημιουργήθηκε στην "πρέσα" τού τρόμου.

...Η πρώτη σύγχρονη Democracy εκτός Βρετανίας. 


Από τη στιγμή που Σιωνιστές και Προτεστάντες βρήκαν τον επιθυμητό γι' αυτούς τρόπο "επίθεσης" στις ξένες κοινωνίες, θα έπρεπε αυτό —με κάποιον τρόπο— να το "φορμάρουν" ...Θα έπρεπε να δημιουργήσουν ένα κράτος-"μοντέλο" τής Democracy, ώστε πάνω στο "μοντέλο" αυτό να "κοπούν" και να "ραφτούν" όλα τα ευρωπαϊκά κράτη ...Το "μοντέλο" τής τέλειας Democracy, που δεν θα είχε καν "βιτρίνα" βασιλέων —όπως το βρετανικό μοντέλο—, αλλά θα ήταν φαινομενικά παραδομένη εξ' ολοκλήρου στους λαούς ...Το κράτος-"μοντέλο" πάνω στο οποίο θα σχεδίαζαν ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη ...Να έχουν όλα τους ίδιες "άρρωστες" και προβλέψιμες συμπεριφορές, ώστε ο σχεδιασμός για την παγκόσμια εξουσία να γίνει με οργανωμένο τρόπο, που δεν θα απειλείται από τυχαίες αντιδράσεις λαών ή κρατών ...Με έναν οργανωμένο τρόπο, που δεν θα επιτρέπει "τριβές" με τις επίσημες θρησκείες, ώστε να προκαλούνται προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυσεπίλυτα.
Αυτός ο οργανωμένος και μελετημένος τρόπος "μόλυνσης" της κοινωνίας έχει όνομα ...και αυτό ονομάζεται Γερμανία. Το εθνικό κράτος τής Γερμανίας, το οποίο είναι το "κλειδί" όλων των αρνητικών εξελίξεων εντός και εκτός τού χριστιανισμού τού τελευταίου αιώνα, αποτελεί "κτήση" των Προτεσταντών και των Σιωνιστών ...Είναι μια καθαρά βρετανοσιωνιστική "δημιουργία" και ιδιοκτησία ...Υπό την καθοδήγηση των Βρετανών και των μυστικών τους υπηρεσιών και με τη χρηματοδότηση των Σιωνιστών τραπεζιτών δημιουργήθηκε η σύγχρονη Γερμανία ...Η Democracy της Βαϊμάρης, για τις ανάγκες της οποίας γκρεμίστηκε ο Κάιζερ ...Ένα κράτος "Φρανκενστάιν", το οποίο εκμεταλλεύτηκε την προθυμία των Προτεσταντών Πρώσων να λάβουν βοήθεια από τους "αδερφούς" Αγγλοσάξονες, ώστε να εκμεταλλευτούν τον βαυαρικό καθολικό Νότο ...Τον μισητό γι' αυτούς καθολικό Νότο. 

Αυτή ήταν η πρώτη "πολυδογματική" κοινωνία, η οποία λειτουργούσε βάση τού "μολυσματικού" εβραϊκού σχεδιασμού ...Η πρώτη χριστιανική κοινωνία, της οποίας τα θρησκευτικά δόγματα "τσουβαλιάστηκαν" σε ένα πολιτικοϊδεολογικό "τσουβάλι". Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι Σιωνιστές —με πρώτο τον ιδρυτή τού σιωνισμού Χερτσλ— ήταν υπέρ τής δήθεν ενιαίας Γερμανίας, η οποία από την αρχή φαινόταν πως είχε έναν προσχηματικό "αντισιωνιστικό" χαρακτήρα ...Τον επιθυμητό για τον Χερτσλ "χαρακτήρα", εφόσον ο ίδιος πίστευε ότι μόνον με τους διωγμούς μπορούσε ο εβραϊσμός να παραμένει ακμαίος και να επιβιώνει. Από εκεί και πέρα η Democracy τής Βαϊμάρης —η οποία είναι η Γερμανία τού Χίτλερ— είναι αποτέλεσμα καθαρά κομμουνιστοναζιστικού σχεδιασμού.

Η δημιουργία τής Γερμανίας τής Βαϊμάρης, η οποία "γέννησε" τον ναζισμό, ήταν ένα "επίτευγμα" εις βάρος τού χριστιανισμού και το οποίο έγινε δυνατό με έναν συνδυασμό πολιτικών. Η απόλυτη υποταγή τού γερμανικού λαού στα βρετανικά και σιωνιστικά σχέδια μετέτρεψε τη Γερμανία στο πιο αντιχριστιανικό κράτος τής ιστορίας. Ανέτρεψαν τον Κάιζερ και "μεταφύτεψαν" την βρετανική Democracy χωρίς βασιλέα στη Γερμανία. Τη "μεταφύτεψαν", όμως, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τις "άμυνες" του κομμουνισμού. Όμως, αυτή η "μεταμόρφωση" του λαού της Γερμανίας προϋπέθετε την τρομοκράτησή του. Καμία Λούξεμπουργκ και κανένα κομμουνιστικό κόμμα, δηλαδή, δεν θα "γεννούσε" τον Χίτλερ, χωρίς να υπάρχει ένα "φόβητρο" για τον γερμανικό λαό. Το μοντέλο τού απόλυτου πολιτικού "τσουβαλιάσματος" του λαού δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς "φόβητρο".

Για να παρατήσει ο λαός τούς παπάδες και τους "ευγενείς" κεφαλαιοκράτες και να ακολουθεί είτε φουκαράδες κομμουνιστές είτε φουκαράδες ναζιστές, έπρεπε να πανικοβληθεί, και αυτό απαιτεί "φόβητρο". Αυτό το "φόβητρο" ήταν η κομμουνιστική Ρωσία ...Η Ρωσία των υποτιθέμενων αιμοβόρων μπολσεβίκων, οι οποίοι σκότωναν ανθρώπους και άρπαζαν περιουσίες χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η τρομοκράτηση των Γερμανών ήταν εύκολη, γιατί μετά από τον τρομερό Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο αισθάνονταν αδύναμοι κι ανασφαλείς και ως εκ τούτου ήταν ευάλωτοι στην τρομοκρατία ...Την τρομοκρατία τής προπαγάνδας, την οποία οι Σιωνιστές είχαν "εξαπολύσει" μέσα στη Γερμανία και που σχεδόν "έφερναν" τους κομμουνιστές έξω από τα σπίτια των Γερμανών.


Μέρα και νύχτα "βομβαρδίζονταν" οι Γερμανοί με φήμες ότι πρόκειται να ακολουθήσουν την άσχημη τύχη των Ρώσων. Απειλούνταν η πατρίδα τους να γίνει η επόμενη "Ρωσία" στα χέρια των φοβερών και τρομερών μπολσεβίκων, οι οποίοι όχι μόνον θα τους έπαιρναν τις περιουσίες, αλλά θα τους έσφαζαν στο δρόμο σαν αρνιά. Φοβήθηκαν οι Γερμανοί ότι οι ομοεθνείς τους κομμουνιστές —μαζί με τους Εβραίους— ήταν μια "εμπροσθοφυλακή" μιας ρωσικής κομμουνιστικής επίθεσης στη χώρα τους. Ξαφνικά οι παπάδες έγιναν αδύναμες "μοιρολογίστρες", που δεν θα μπορούσαν να τους προστατεύσουν ...Δεν θα μπορούσαν να τους προστατεύσουν, όπως δεν προστάτευσαν οι Ρώσοι παπάδες τον λαό τους από τους μπολσεβίκους. Ως εκ τούτου έπρεπε να βρεθούν άλλοι πιο δυναμικοί "προστάτες". 

Ο τρόμος τής ένοπλης κομμουνιστικής απειλής "γέννησε" τον Χίτλερ με το υποτίθεται ναζιστικό και επίσης οπλισμένο "αντίμετρο". Ο κομμουνισμός των Σιωνιστών και ο αντικομμουνισμός —όπως τον εξέφραζαν οι ναζιστές— ήταν το πολιτικό σκηνικό τής Βαϊμάρης και άρα το "πρότυπο" που επεδίωκε εκείνος ο σχεδιασμός ...Ο "κύβος" είχε ριφθεί ...Το είχαν φάει το "παραμύθι" οι Γερμανοί. Τι έκαναν οι ιμπεριαλιστές για πρώτη φορά στη Γερμανία; ..."Τσουβάλιασαν" τους πάντες ανάμεσα στα δικά τους —στην κυριολεξία ιδιόκτητα— πολιτικά όρια. Ακόμα και τα αντίπαλα θρησκευτικά δόγματα τα "στρίμωξαν" μέσα σ' αυτό το πολιτικό "τσουβάλι". Για πρώτη φορά στην ιστορία τού χριστιανισμού αναπτύχθηκαν —εντός του— πάθη πιο ισχυρά και πιο φονικά από τα θρησκευτικά.

Εύκολο ήταν για τους συνωμότες να το πετύχουν αυτό, από τη στιγμή που μπόρεσαν και όπλισαν τους δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους. Όρισαν μόνοι τους τα απώτατα όρια των πολιτικών συστημάτων και τα "καπάρωσαν". Μόνοι τους δημιούργησαν τον κομμουνισμό —για να ελέγχουν το απώτατο αριστερό άκρο όπου "βασίλευε" η σοσιαλοδημοκρατία τους— και μόνοι τους δημιούργησαν και τον ναζισμό —για να ελέγχουν το απώτατο δεξιό άκρο όπου "βασίλευε" η επίσης δική τους χιριστιανοδημοκρατία— ...Με μια θεωρία τής πλάκας και τους πιο πονηρούς προδότες στην ιστορία παγίδευσαν ολόκληρο λαό ...Με μια θεωρία τής πλάκας και τους αριστερόστροφους φασίστες. Απέναντι από τον δήθεν "ένοπλο" κομμουνισμό έβαλαν τον ναζισμό, ο οποίος δεν διαθέτει καν ιδεολογική θεωρία ...Είναι απλά ο αντίστοιχος "ένοπλος" αντικομμουνισμός.

Εντός αυτών των ορίων "καπέλωσαν" τους πάντες. Όλους τους αριστερόστροφους φασίστες τους έλεγχαν και τους παρήγαγαν οργανωμένα μόνοι τους στα κομμουνιστικά κόμματα, και όλους τους δεξιόστροφους φασίστες τους έλεγχαν επίσης και τους παρήγαγαν οργανωμένα στα ναζιστικά κόμματα. Οι δεξιόστροφοι εθνικιστές θα "καπελώνονταν" ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους ναζιστές και οι αριστερόστροφοι αντιδραστικοί θα "καπελώνονταν" ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους κομμουνιστές. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι —και μεταξύ αυτών και οι Δημοκράτες— εγκλωβίζονταν μέσα στο νόμιμο δημοκρατικό "τόξο" τής Democracy ...Εγκλωβίζονταν μέσα σε αυτό το "τσουβάλι", το οποίο, όταν βόλευε τους ιδιοκτήτες του, "έκλεινε" από τις πλευρές των οπλισμένων φασιστικών άκρων και μετατρεπόταν σε "σφαγείο" τού λαού. 


Αυτός είναι ο σχεδιασμός τής Democracy ...Ο σχεδιασμός αυτός, ο οποίος δίνει μόνιμα την εξουσία στο δικό τους "δημοκρατικό τόξο" και όταν τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο —εξαιτίας σκανδάλων, προδοσιών κλπ.— "κλείνει" με τα φασιστικά "άκρα" ...Αμύνεται με βάση αυτούς τους δύο "πυλώνες", οι οποίοι έχουν υψωθεί πάνω από εθνικά ή θρησκευτικά όρια και "καπελώνουν" τα πάντα. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τής Democracy τής Βαϊμάρης και αυτός ήταν το "πατρόν" για όλα τα δυτικά ελεγχόμενα από τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές κράτη. Σε αυτό το "έργο" της "στημένης" σύγκρουσης —το οποίο εμείς οι Έλληνες το είδαμε μετά από δεκαετίες σε επανάληψη— ήταν συνεργάτες η κομουνίστρια Λούξεμπουργκ με τον ναζιστή Χίτλερ. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είχαν τους ίδιους Σιωνιστές χρηματοδότες και τους ίδιους προστάτες στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.


Το βασικό "βήμα" είχε γίνει με την ίδρυση της ενιαίας Γερμανίας ...Ο δικός τους ρώσικος "μπαμπούλας" —τον οποίο πλήρωσαν με πολύ χρήμα για να δημιουργηθεί— τρομοκρατούσε τη διπλανή Γερμανία. Με την ύπαρξή του και μόνον διχάστηκε η γερμανική κοινωνία σε δύο μέρη ...Σε αυτούς που τον έτρεμαν και ως εκ τούτου τον  μισούσαν και σε αυτούς που τον  συμπαθούσαν και τον  θεωρούσαν σύμμαχο ...Η σιωνιστική συνομωσία —εν αγνοία των πάντων— είχε πετύχει έναν πολύ σημαντικό στόχο μέσα στην καρδιά τής χριστιανικής Ευρώπης ...Η Γερμανία ποτέ δεν θα μπορούσε να επανέλθει στα φυσιολογικά χριστιανικά της επίπεδα ...Έγινε ένα "μπαλάκι", το οποίο το έπαιζαν "πάσες" μεταξύ τους οι κομμουνιστές με τους ναζιστές. Η κυριαρχία της πήγαινε από τον έναν συνωμότη στον άλλο και όλα ελέγχονταν από τους "μολυσματικούς" Εβραίους.

Το πρώτο βήμα —και ίσως το πιο δύσκολο— της προτεσταντικής "επέμβασης" είχε γίνει. Η "μεταμόσχευση" της βρετανικής Democracy στη Γερμανία είχε πετύχει. Ο Κάιζερ είχε απομακρυνθεί και το μυστικό "διευθυντήριο" του προτεσταντισμού έλεγχε τα βασικά και νόμιμα "κόμματα", όπου εγκλωβιζόταν ο λαός ...Έλεγχε ταυτόχρονα τόσο τα κομμουνιστικά όσο καί τα ναζιστικά κόμματα των "σκύλων" ...Των "σκύλων", οι οποίοι θα χιμούσαν κάθε φορά στο "κοπάδι" και θα το δίχαζαν, εγκλωβίζοντάς το στις δικές τους "στάνες". Το μεγάλο "άλμα" είχε γίνει. "Μόλυναν" επιτυχώς δύο χριστιανικά δόγματα κάτω από τη "μύτη" τής Ρώμης. Έσπασαν το "διαχωριστικό" μεταξύ καθολικού και προτεσταντικού δόγματος και δεν αντέδρασε κανένας. Το μοντέλο τής ιδιόκτητης από τους ξένους Democracy είχε επιβληθεί σε έναν ευρωπαϊκό λαό και ήταν θέμα χρόνου αυτό να γίνει "φάμπρικα".



Σοβιετική Ένωση...

...Το "κλειδί" για τη γερμανοποίηση της Ευρώπης.

...Ο "μπαμπούλας" των Σιωνιστών,

που "έχτισε" την πανευρωπαϊκή Democracy.

Αυτό το γερμανικό "μοντέλο" κράτους, το οποίο περιγράψαμε, δεν ήταν τόσο εύκολο —όσο εκ πρώτης όψεως φαίνεται— να επιβληθεί στα ευρωπαϊκά κράτη. Η βρετανική Democracy δεν ήταν εύκολο να επιβληθεί πανευρωπαϊκώς χωρίς έξωθεν βοήθεια. Τα περισσότερα κράτη είχαν βασιλείς ...Βασιλείς συνδεδεμένους απόλυτα με τον κλήρο. Είχαν "ιδιοσυχνότητες", οι οποίες συνδέονταν με τη θρησκεία τους και τον πολιτισμό τους και δεν ήταν εύκολο να ευθυγραμμιστούν με τη νέα εβραϊκή αβασίλευτη "γραμμή". Ακόμα κι αν υπήρχαν σε όλα τα κράτη "σκουπίδια" τύπου Λούξεμπουργκ ή Χίτλερ, διατεθειμένα να δημιουργήσουν δίπολα ισχυρότερα από τα τοπικά θρησκευτικά δόγματα, αυτό δεν αρκούσε ...Οι εξουσίες ήταν πολύ δυνατές και οι κοινωνίες με πολλές αντιστάσεις, ώστε να "παγιδευτούν" από τον υπόκοσμο των φασιστών όλων των τύπων.


Βρετανοί και Σιωνιστές έπρεπε να φροντίσουν για τις εξωτερικές συνθήκες, οι οποίες θα υποβοηθούσαν τις εσωτερικές συνωμοσίες. Έπρεπε το κάθε κράτος να μπει σε μια "πρέσα" τρόμου, για να κατορθώσουν να έχουν αυτοί οι συνωμότες φασίστες "ακροατήριο" και βέβαια σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσουν την εξουσία. Έπρεπε το κάθε κράτος τής Ευρώπης να "πυρακτωθεί" από τον τρόμο —όπως η Γερμανία—, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για όσο διάστημα τα κράτη ήταν ελεύθερα να ασκούν ανεξάρτητες πολιτικές, δεν άλλαζαν εύκολα τις συμπεριφορές τους. 

Τα θρησκευτικά και εθνικά συστήματα εκείνης της εποχής ήταν ακόμα ισχυρά και αντιστέκονταν σε τέτοιου είδους σχεδιασμούς. Οι πρώτοι κομμουνιστές, που εμφανίζονταν στις κοινωνίες —και κατά κύριο λόγο ήταν Εβραίοι— όχι απλά δεν διακρίνονταν μέσα στις κοινωνίες, αλλά αντίθετα γίνονταν στόχοι βίαιης αντίδρασης. Αρκούσε κάποιος να υποδειχθεί ως κομμουνιστής και τον έκαιγαν στην "πυρά" σαν να ήταν οπαδός τού Αντίχριστου...

...Στους κομμουνιστές ασκούσαν βία ακόμα και οι απόκληροι της κοινωνίας ...Ακόμα και ο κολίγας, στον οποίο φέρνονταν όλοι σαν να ήταν "κατώτερο" όν, έβλεπε τους κομμουνιστές ως "κατώτερα" μιάσματα που έπρεπε να εξαφανιστούν, γιατί απειλούσαν τον Ίδιο τον Θεό του ...Απειλούσαν την ίδια την κοινωνία που τον αδικούσε. Τους έβλεπε όπως περίπου έβλεπε και τους Εβραίους. Όταν μάλιστα αυτός ο κομμουνιστής ήταν ταυτόχρονα και Εβραίος, ήταν για "σούβλισμα". Τους Εβραίους βέβαια —με τους ισχυρούς εξωτερικούς προστάτες— αυτό δεν τους ενοχλούσε και ιδιαίτερα ...Μαθημένοι ήταν να ζουν με το μίσος των χριστιανών. Ο Εβραίος μισούνταν για πολύ χειρότερους και παλαιότερους λόγους από το νέο τότε ιδεολογικό του "προφίλ". Δεν τον πείραζε να υπάρχει άλλος ένας ακόμα λόγος να τον μισούν ...Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, έπρεπε να αλλάξει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούσαν να "γερμανοποιηθούν" οι κοινωνίες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών. Δεν μπορούσαν να ορθωθούν οι "πυλώνες" των ναζιστικών και των κομμουνιστικών άκρων, που θα επέτρεπαν στους Προτεστάντες να "πουλάνε" Democracy με τους δικούς τους χαφιέδες και προδότες —τους οποίους "βάπτιζαν" δημοκράτες— μέσω των οποίων μπορούσαν να ελέγχουν τα κράτη απόλυτα. Έπρεπε ο σχεδιασμός να υποβοηθηθεί, προκειμένου να λειτουργήσει. Οι κοινωνίες αντιστέκονταν και δεν "κοβόταν" με τον επιθυμητό γερμανικό τρόπο μόνον με τη βοήθεια των κομμουνιστικών διχαστικών παραγόντων. Είχαν εσωτερικές άμυνες, οι οποίες είχαν αναπτυχθεί μέσα στους αιώνες και δεν έφταναν μόνοι τους οι "μολυσματικοί" κομμουνιστές εβραϊκού τύπου για να τις "κόψουν". 


Τι γίνεται λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση; ...Η εκδήλωση της τρομοκρατίας. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους "μολυσματικούς" παράγοντες πρέπει να αυξήσεις δραματικά και την πίεση εις βάρος τού λαού. Η "πίεση" ενός κράτους "ανεβαίνει", όταν μπορείς και αγχώνεις τον λαό του ...Όταν μπορείς να τον τρομοκρατείς. Έπρεπε λοιπόν τα κρατικά συστήματα με κάποιον τρόπο να "τρομάξουν" ...Να απειλούνται από κάποιους και να εκβιάζονται ...Να υπάρχει εξωγενής προστάτης αυτών των κατά τόπους κομμουνιστών, ώστε να φαίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί και ταυτόχρονα να μην "καρφώνονται" ούτε οι Προτεστάντες ούτε οι Σιωνιστές για την κραυγαλέα στήριξή τους και άρα για την αντιχριστιανική τους δράση ...Να υπάρχει ένας μεγάλος κι επικίνδυνος κομμουνιστικός "γίγαντας", ώστε να παίξει το παιχνίδι τού "προστάτη". Αυτό τον ρόλο τού τρομοκράτη των Γερμανών τον έπαιζε η Ρωσία των μπολσεβίκων.

Για να επιτύχουν λοιπόν την απόλυτη επανάληψη αυτής της εφαρμογής, έπρεπε να δημιουργήσουν στο σύνολο της Ευρώπης —και εις βάρος τού συνόλου των ευρωπαϊκών λαών— ακριβώς τις ίδιες συνθήκες, τις οποίες είχαν δημιουργήσει για να παγιδεύσουν τη Γερμανία. Έπρεπε να επαναληφθεί ακριβώς το γερμανικό "πείραμα", για να την πατήσουν όλοι οι Ευρωπαίοι σαν τους Γερμανούς. Ο προτεσταντισμός έπρεπε αυτές τις συνθήκες "εργαστηρίου" που πέτυχε στη Γερμανία να τις επαναλάβει στο επίπεδο της Ευρώπης. Έπρεπε να συνωμοτήσει, για να επιβάλει αυτό, το οποίο αρχικά φαινόταν αδύνατο. Έπρεπε αρχικά με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο να καταστρέψει τα κράτη, να τα "φορτώσει" με κομμουνιστές χαφιέδες ...και να μπορεί στη συνέχεια να "δείχνει" έναν εχθρό.


Όμως, ο εχθρός αυτός έπρεπε να είναι πολύ μεγάλος και πολύ ισχυρός για να τρομοκρατήσει ολόκληρη την Ευρώπη. Το ρωσικό "καμινέτο" έφτανε για να τρομοκρατήσει τη Γερμανία, αλλά δεν ήταν ικανό για να κάνει το ίδιο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Η κομμουνιστική Ρωσία ήταν μεγάλη δύναμη, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο απαιτούσε αυτός ο σχεδιασμός. Ακόμα και η στρατιωτική της "μηχανή" ήταν περιορισμένης ισχύος, για να μπορέσει να τρομοκρατήσει την Ευρώπη σε όλα τα μήκη και πλάτη της. Τον ρόλο τής Ρωσίας για τη "μόλυνση" της Ευρώπης θα τον έπαιρνε η Σοβιετική Ένωση, επικεφαλής ενός μεγάλου "μπλοκ" κρατών ...Χρειαζόταν "δίπολο" και αυτό θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν στον δήθεν ιδεολογικό τομέα. 

Αυτό και έκανε η συμμορία. Χρησιμοποιώντας την Democracy τής Βαϊμάρης, την οποία γι' αυτόν τον λόγο δημιούργησε, ισοπέδωσε την Ευρώπη. Την ώρα που οι Ευρωπαίοι "έγλειφαν" τις "πληγές" τους, οι Βρετανοσιωνιστές αμόλησαν τα κομμουνιστικά κόμματα να απειλούν με εμφυλίους κι επαναστάσεις. Με παράδειγμα προς αποφυγήν την ισοπεδωμένη Ελλάδα, η οποία είχε εμπλακεί σε εμφύλιο, ήταν εύκολο να "διδαχθούν" οι πάντες τις συνέπειες μιας ανυπακοής. Οι Ευρωπαίοι ήταν τόσο ευάλωτοι, που, όταν αυτή η συμμορία τούς "έδειξε" τη Σοβιετική Ένωση, απλά παραδόθηκαν στους Προτεστάντες ...Στους Προτεστάντες, οι οποίοι ίδρυσαν το ΝΑΤΟ ως τον "μπράβο" εκείνον, ο οποίος θα "προστάτευε" την Ευρώπη από τους μπολσεβίκους. Αυτό ήταν το μεγάλο φόβητρο και γι' αυτό δημιουργήθηκε ...Ένα φόβητρο όμως περιορισμένης διάρκειας ζωής, εφόσον στηριζόταν σε μια βλακώδη θεωρία και ήταν θέμα χρόνου, αν έχανε τη στήριξη των αφεντικών του, να γίνει "σκόνη" και "θρύψαλα" ...όπως και έγινε μετά από μερικές δεκαετίες.

Ισλάμ...

...Ο "μπαμπούλας" τού Αλλάχ.

Οι σημερινοί μας "εφιάλτες" ήταν τα "όνειρα" κάποιων

εδώ και έναν αιώνα.

Η Σοβιετική Ένωση, όπως είδαμε, τους έλυνε τα προβλήματα, αλλά αυτό δεν είχε μονιμότητα. Από την αρχή γνώριζαν τις αδυναμίες της. Δεν είχε αυτή η αδύναμη "κατασκευή" την αντοχή να σταθεί αιώνια απέναντι σε θρησκείες, οι οποίες συνδέονταν με την έννοια του Θεού και είχαν αυτού του είδους τα χαρακτηριστικά. Δεν μπορούσε πάνω της να σχεδιαστεί μια κατάσταση μόνιμη, η οποία θα άντεχε αιώνες, όπως απαιτούν αυτού του είδους οι σχεδιασμοί.


Λογικό είναι αυτό το προαπαιτούμενο. Δεν μπορεί η εφαρμογή ενός σχεδιασμού να απαιτεί εκατό χρόνια για την ολοκλήρωσή του και η αντοχή του σε συνθήκες λειτουργίας να είναι πενήντα. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος απαιτεί έναν αιώνα παρεμβάσεων, θα πρέπει να αντέχει τουλάχιστον μία χιλιετία. Όπως έγινε με την εφαρμογή τού χριστιανισμού, για παράδειγμα, από την πλευρά τής Ρώμης τού Κωνσταντίνου. Η Σοβιετική Ένωση αυτήν την προδιαγραφή δεν την πληρούσε. Ήταν απλά ένα ενδιάμεσο στάδιο. Μοιάζει με πρόσκαιρο ξύλινο ικρίωμα, το οποίο παίρνει τη θέση του σε μια μεγάλη κατασκευή, μέχρι ν' αντικατασταθεί με το μόνιμο στοιχείο.

Αυτό το εφήμερο "στοιχείο" είχε έναν συγκεκριμένο ρόλο στον σχεδιασμό ...Έναν ρόλο, που αρκούσαν μερικές δεκαετίες για να τον φέρει εις πέρας ...Τον ρόλο τού "τρομοκράτη", ο οποίος απειλούσε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και στήριζε μυστικά και φανερά τους κομμουνιστές χαφιέδες που τις απειλούσαν και τις δίχαζαν. Η Σοβιετική Ένωση ήταν ένας "μπαμπούλας" ...πολυδάπανος όμως, εφόσον έπρεπε να τον συντηρούν με τα δικά τους μέσα και χρήματα ...Αντιπροσώπευε μια απειλή, που, αν δεν τη χρηματοδοτούσαν και δεν τη στήριζαν πολιτικά, θα "έσβηνε" μέσα σε λίγα λεπτά. Ως εκ τούτου, δηλαδή, δεν θα μπορούσε να αποτελεί μόνιμο στοιχείο ενός σχεδιασμού, ο οποίος θα έπρεπε να είναι αιώνιος. Το ίδιο μόνιμοι, ως "μολυσματικοί" παράγοντες, δεν θα μπορούσαν να είναι και οι σταλινικοί κομμουνιστές.

Οι κομμουνιστές, με τη "χορηγία" τής Μόσχας —και για όσο διάστημα θα έβρισκαν "χώρο" για να γίνονται πλούσιοι μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες ως "διαφορετικοί" και ως "χρήσιμοι"—, θα είχαν αντικείμενο για ν' αγωνίζονται. Όμως, με τον καιρό αυτή η κατάσταση θα έπαυε να αυτοτροφοδοτείται. Η χριστιανική κοινωνία θα ομογενοποιούνταν και πάλι. Απλά από τον δεξιόστροφο φασισμό, ο οποίος την χαρακτήριζε επί αιώνες, θα πήγαινε στον αριστερόστροφο. Όπως κάποτε κεφαλαιοκράτες και παπάδες επικράτησαν και επέβαλαν σε όλα τα ύψη και τα βάθη της τον δεξιόστροφο φασισμό, έτσι και οι αστοί και οι έμποροι της δεύτερης φάσης θα επικρατούσαν και θα επέβαλαν τον αριστερόστροφο φασισμό.

Σιγά-σιγά, δηλαδή, οι μη έχοντες αναστολές αριστερόστροφοι φασίστες θα πολλαπλασιάζονταν τόσο πολύ, που δεν θα είχε οικονομική "απόδοση" η "τέχνη" τους. Δεν θα ήταν πολύτιμοι για κανένα "αφεντικό" ...Θέμα χρόνου δηλαδή θα ήταν να στρεφόταν ο ένας εναντίον του άλλου και στο τέλος να "δάγκωναν" και το "χέρι" εκείνο, το οποίο μέχρι τότε τους τάιζε ...Θα στρέφονταν εναντίον των Προτεσταντών και των Σιωνιστών συνεταίρων τους ...Θα "ανακάλυπταν" εκ νέου τη θρησκεία ή την πατρίδα, αν αυτό τους επέτρεπε να διεκδικήσουν κέρδη από τα "απαγορευμένα" ...και αυτό θα ήταν το τέλος τού σχεδιασμού ...Θα "ανακάλυπταν" εκ νέου τον αντισημιτισμό ...Θα ανακάλυπταν δηλαδή το "ταμείο" των συνωμοτών και θα έβαζαν εκεί μέσα τα "χέρια" τους. Χωρίς πόρους οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές σταδιακά δεν θα μπορούσαν να συντηρούν με τα δικά τους μέσα την τεχνητή εστία "φωτιάς" στη Σοβιετική Ένωση και η κατάρρευση θα ήταν απόλυτη.

Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι υποθετικό ...Το είδαμε να συμβαίνει με την πτώση τού Ανατολικού Μπλοκ. Μέσα σε λίγες ημέρες κατέρρευσε ένα μπλοκ, το οποίο επί δεκαετίες κατανάλωσε άπειρους πόρους και χρησιμοποίησε άπειρη βία και τρομοκρατία για να "στηθεί". Μέσα σε λίγες ημέρες δεν έμεινε ούτε η ανάμνησή του. Το μόνο που έμεινε ήταν τα βδελυρά στελέχη του ...Όλοι οι εκφραστές τού νεοεθνικισμού ή της νεοθρησκοληψίας στην ανατολική Ευρώπη είναι αριστερόστροφοι φασίστες πρώην σταλινικοί. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι υπερασπίζονται με "πάθος" είτε τη θρησκεία είτε τον εθνικισμό, είναι πρώην σταλινικοί και όχι οι παλαιοί κρυπτόμενοι δεξιόστροφοι φασίστες ...Πρώην σταλινικός πράκτορας της KGB είναι ο "υπερορθόδοξος" Πούτιν ...Πρώην σταλινικός χαφιές είναι ο υπερεθνικιστής πρωθυπουργός τής Σλοβακίας Φίτσο ...Πρώην σταλινικιά χαφιές είναι η πρόεδρος των "χριστιανοδημοκρατών" τής Γερμανίας, η Μέρκελ.

Αν λοιπόν αυτή η "κατάρρευση" των τεχνητών στοιχείων τού σχεδιασμού δεν συνοδευόταν με μια αντικατάστασή τους, αυτό θα οδηγούσε σε γενική κατάρρευση ολόκληρου του σχεδιασμού ...Τζάμπα δηλαδή θα πήγαινε τόσο ο Πρώτος όσο και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εφόσον μετά από μια τέτοια κατάρρευση τα πάντα θα γύριζαν στο βασικό θρησκευτικό επίπεδο των συμμαχιών των "αδερφών" εθνικών κρατών. Όλη η προτεσταντική και σιωνιστική "επένδυση" θα πήγαινε στα "σκουπίδια". Η πρώην ανατολική Ευρώπη —με πρώτη τη Ρωσία— θα γινόταν εκ νέου φανατικά ορθόδοξη και άρα εξ' αντικειμένου φανατικά αντιπροτεσταντική και αντιδυτική. Η καθολική Ευρώπη θα "θυμόταν" και πάλι τους "παραδοσιακούς" της εχθρούς, που ήταν οι Προτεστάντες. Μαζί με αυτά θα είχαμε και μια "έκρηξη" αντισημιτισμού. Αυτά τα είδαμε να συμβαίνουν για ένα μικρό διάστημα, όπου υπήρχε το σχεδιαστικό "κενό" τής αντικατάστασης των "στοιχείων" που έπρεπε ν' αντικατασταθούν.

Ποια ήταν η λύση στο πρόβλημα αυτό; ...Η αλλαγή κλίμακας. Θα άλλαζαν την κλίμακα σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τη στιγμή που έλεγχαν μόνοι τους τον χριστιανισμό —και αυτός ο έλεγχος παρέμενε ως ο βασικός στόχος τους—, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως "τρομοκράτη" του μια άλλη θρησκεία. Θα έβρισκαν έναν "τρομοκράτη" χρήσιμο και με τα ίδια αιώνια χαρακτηριστικά που είχε και το θύμα τους. Τέτοιος "τρομοκράτης" ήταν το Ισλάμ. Για να τους εξυπηρετήσει, όμως, θα έπρεπε σε πρώτη φάση να το ελέγξουν απόλυτα και σε δεύτερη πλέον φάση να το "χρησιμοποιήσουν" σαν τρομοκράτη ...Να το ρυθμίσουν δηλαδή με έναν τρόπο τέτοιο, που να "τρομάζει" τους χριστιανούς και μετά να το στήσουν έξω από την "πόρτα" τους ...Ό,τι ακριβώς έκαναν δηλαδή με τη Σοβιετική Ένωση και τους κομμουνιστές. 

Άρα, ποιο ήταν το πρόβλημα των συνωμοτών και ποια η δυσκολία τους; ...Το πρόβλημα των συνωμοτών ήταν ότι θα έπρεπε να διατηρούν το Ισλάμ σε μια κατάσταση μόνιμου θρησκευτικού "αναβρασμού" ...Σε μια κατάσταση μονίμως απειλητική και κραυγαλέα αντιχριστιανική ...Σε μια κατάσταση βίαιη και θεαματική, ώστε να τρομοκρατούνται οι χριστιανοί.  Ως κυρίαρχοι του Κόσμου μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο θεώρησαν πως ήταν έτοιμοι να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τον ισλαμικό "τρομοκράτη" ...Να εκμεταλλευτούν μια θρησκεία με αιώνια χαρακτηριστικά, ώστε να δημιουργήσουν τον τέλειο "μπαμπούλα". 

Τελικός τους στόχος ήταν να τοποθετήσουν το Ισλάμ στη θέση τού σοβιετικού "ικριώματος" και να πλαισιώσουν μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες τους "μολυσματικούς" κομμουνιστές με επιπλέον "μολυσματικούς" ισλαμοφασίστες. Αυτό ήταν το ζητούμενο ...και είχε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορούσε το Ισλάμ στο εσωτερικό του και το δεύτερο σκέλος τους ισλαμιστές μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες. Σ' ό,τι αφορά λοιπόν το πρώτο σκέλος, έπρεπε να ελέγξουν το Ισλάμ στο εσωτερικό του και με τους δικούς τους ισλαμοφασίστες να ρυθμίζουν κατά βούληση τη "θερμοκρασία" του, ώστε να τη διατηρούν στο "τέρμα". 


Αυτοί θα ανέβαζαν τόσο πολύ τη "θερμοκρασία" τού ισλαμικού "καυστήρα", που όχι μόνον τους χριστιανούς θα "υπερθέρμαινε", αλλά και τους ίδιους τους μωαμεθανούς θα "έκαιγε". Σ' ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος, θα έπρεπε να βάλουν επιπλέον "μολυσματικούς" παράγοντες μέσα στις ίδιες τις χριστιανικές κοινωνίες ...Να πλαισιώσουν τους αγαπημένους τους αριστερόστροφους φασίστες με τους επίσης δικούς τους ισλαμοφασίστες ...Η υπερβολική "θερμοκρασία", με την υποβοήθηση των "μολυσματικών" παραγόντων, να μεγιστοποιούσε τη "ζημιά" και να "έκοβε" τις ευρωπαϊκές κοινωνίες μετά από μια τρομερή στην εκδήλωσή της τρομοκρατική προπαγάνδα. ...Με αυτόν τον τρόπο να παρέδιδε την Ευρώπη και τα κράτη της στα αφεντικά όλων αυτών των φασιστών.

Τη "θερμοκρασία" τού Ισλάμ τη ρύθμισαν σχετικά εύκολα με το πετρέλαιο. Τι σημαίνει αυτό; ...Η κατάρα τού Ισλάμ είναι το πετρέλαιο ...Αυτό είναι το "καύσιμο" του "καυστήρα". Από τότε που ανακαλύφθηκε το πετρέλαιο στον χώρο του, καταστράφηκε η κοινωνία του ..."Κάηκε" στην κυριολεξία και λειτουργεί μόνιμα σε συνθήκες απολύτως απάνθρωπες. Γιατί; ...Γιατί οι Προτεστάντες —κυρίαρχοι της βιομηχανικής εποχής— αποφάσισαν μόνοι τους σε ποιους θα δώσουν τα χρήματα και άρα και την εξουσία μέσα στο Ισλάμ ...Επέλεξαν λοιπόν το αμόρφωτο γυφταριό τής ερήμου και εκεί τελείωσε το φιλήσυχο κατά τα άλλα Ισλάμ. Εδώ και ακριβώς έναν αιώνα το Ισλάμ "καίει" τους πιστούς του, γιατί τα "κλειδιά" του τα έχουν τα σκουπίδια τής ερήμου ...Οι κατ' εξοχήν δούλοι των Προτεσταντών ...Αυτοί, οι οποίοι τα μισά τους χρήματα τα ξοδεύουν για να αγοράζουν χρυσούς "μπιντέδες" και τα άλλα μισά για να πληρώνουν "μάρτυρες", οι οποίοι αιματοκυλούν το Ισλάμ, ανεβάζοντάς του τη "θερμοκρασία".


Οι Σαουδάραβες "ευγενείς" —ελέω Αγγλοσαξόνων— είναι οι προδότες τού Ισλάμ και του Αλλάχ, που είναι ο Θεός Δημιουργός τού Ισλάμ. Μερικές οικογένειες κτηνοβατών από τα βάθη τής ερήμου "καπέλωσαν" και "μάτωσαν" ολόκληρο το Ισλάμ. Αυτοί μετέτρεψαν την πιο πλούσια περιοχή στον Κόσμο σε μια απέραντη έρημο. Στην περιοχή αυτή, στην οποία —λόγω του πλούτου της— αναπτύχθηκαν οι πρώτοι μεγάλοι πολιτισμοί της ανθρωπότητας, σήμερα κυριαρχεί η απόλυτη φτώχεια και η δυστυχία, επειδή οι Σαουδάραβες, προκειμένου να παραμένουν οι αποκλειστικοί προμηθευτές πετρελαίου των Προτεσταντών, "ερημοποιούν" την περιοχή ...Οι πιο άχρηστοι άνθρωποι στην περιοχή όπου αναπτύχθηκαν οι μεγάλοι πολιτισμοί ...Τα απόλυτα σκουπίδια τού Ισλάμ ...Οι δούλοι των Προτεσταντών και των Σιωνιστών ...Τα "παιδιά" τού Λόρενς της Αραβίας ...Τα "εργαλεία" τής Μοσάντ στην περιοχή.

Αν όμως το προαπαιτούμενο της αύξησης της "θερμοκρασίας" ήταν εύκολο να επιτευχθεί με μια απλή ρύθμιση των εσωτερικών ιεραρχιών μέσα στο Ισλάμ, το δεύτερο προαπαιτούμενο ήταν πολύ πιο δύσκολο στην επίτευξή του. Ήταν δύσκολη η μεθόδευση εκείνη, η οποία θα τους επέτρεπε να βάλουν τους "μολυσματικούς" ισλαμοφασίστες μέσα στον μέχρι τότε ομοιογενή χριστιανικό κόσμο, καθώς θα συναντούσαν τρομερές αντιδράσεις. Ενώ η "θερμοκρασία" τού Ισλάμ ανέβαινε εξ αποστάσεων —και άρα εκ του ασφαλούς—, το δεύτερο προαπαιτούμενο δεν μπορούσε να γίνει με τον ίδιο ανώδυνο τρόπο. Οι "μολυσματικοί" ισλαμοφασίστες ήταν εύκολο να δημιουργηθούν στην κόλαση της φωτιάς στη Μέση Ανατολή, αλλά δεν ήταν εύκολο να περάσουν μέσα στον χριστιανισμό. 


Δεν ήταν περίπτωση όμοια με τους κομμουνιστές, που αρκούσε ένα "κόμμα-πληγή" να τους δημιουργήσει μέσα από τα μέλη τής ίδιας της κοινωνίας, την οποία στόχευε να καταστρέψει. Οι ισλαμοφασίστες είναι μωαμεθανοί και θα έπρεπε να μεταφερθούν "ατόφιοι" από το Ισλάμ εντός τού χριστιανικού κόσμου ...Έπρεπε να "εισαχθούν" ως ξένοι. Αυτό ήταν το δύσκολο και ήταν κάτι, το οποίο οργανωμένα δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην ιστορία ...Ποτέ δεν επιτράπηκε από κανένα δόγμα η εποίκηση των δικών του χώρων από αλλόθρησκους. 

Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε να οργανώσουν μια περίπλοκη μεθόδευση, η οποία θα εξουδετέρωνε τις αντιδράσεις των χριστιανών ...Θα έπρεπε να δημιουργήσουν μια "πλατφόρμα" προσφύγων, ώστε ανάμεσα σ' αυτούς να παρεισφρήσουν και τα πληρωμένα δολοφονικά "σκουπίδια". Αυτό όμως ήταν δύσκολο στο σύνολό του ως μεθόδευση. Έπρεπε σταδιακά να μπουν πάρα πολλοί κοινοί ισλαμιστές μέσα στον ίδιο τον χριστιανισμό και αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Πώς όμως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Πώς μπορεί να γίνει με οργανωμένο τρόπο και μαζικά;... 

...Μόνον ένας τρόπος υπάρχει ...Με πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης ...Να δημιουργήσεις εκείνο το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο θα προκαλέσει ένα τεράστιο ανθρώπινο "κύμα", που —για λόγους ανθρωπισμού και πολιτισμού— θα εξαναγκάσεις τους λαούς να ανοίξουν τις "πόρτες" τους και να το "υποδεχτούν" ...Να δημιουργήσεις μόνος σου —και άρα με εγκλήματα— ένα τεράστιο "κύμα" μουσουλμάνων προσφύγων και στη συνέχεια να το σπρώξεις προς την Ευρώπη. Από εκεί και πέρα με ένα καλά μελετημένο σχέδιο να τους κατανέμεις με τον τρόπο που σε βολεύει ...Με ποσοστώσεις, ανάλογα με τον πληθυσμό τού κάθε χριστιανικού κράτους, προκειμένου να αντέξει ο σχεδιασμός τις αντιδράσεις. Αν δεν γίνει εξ' αρχής ένας τέτοιος καταμερισμός "βαρών", υπάρχει κίνδυνος κάποιο κράτος να μην αντέξει την πίεση και πάνω στην αντίδρασή του να παρασύρει και τους υπόλοιπους σε μια τέτοια καταστροφική για τον σχεδιασμό τους πράξη.

Υπάρχουν δηλαδή αντικειμενικά προβλήματα σε τέτοιου είδους σχεδιασμούς. Όταν πλέον καταλήξεις σε αυτήν την "κατανομή" ανάμεσά τους, θα "κατανείμεις" και τους ισλαμοφασίστες με κάποια ανάλογη ποσόστωση ...Τους ισλαμοφασίστες, των οποίων τις ταυτότητες κανένας δεν θα γνωρίζει πλην των μυστικών υπηρεσιών των Προτεσταντών και των Σιωνιστών ...Τους ισλαμοφασίστες, οι οποίοι θα "κρύβονται" πίσω από τους φτωχούς μωαμεθανούς, όπως "κρύβονταν" οι κομμουνιστές πίσω από τους φτωχούς εργάτες ...Όπως "κρύβονταν" δηλαδή τα όργανα του ιμπεριαλισμού πίσω από τα μεγαλύτερα θύματα του ιμπεριαλισμού. "Κρυβόταν" βέβαια από τον κόσμο, γιατί στις κρατικές ασφάλειες οι κομμουνιστές όχι μόνον ήταν γνωστοί, αλλά ήταν και οι πιο αποτελεσματικοί χαφιέδες ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο είναι και οι ισλαμοφασίστες σήμερα.  

Πάνω σε ποιους θα βασιζόταν αυτός ο σχεδιασμός "εισαγωγής" επικίνδυνων χαφιέδων, ο οποίος απαιτεί εσωτερική προδοσία; ...Προδότες των λαών και των κρατών τους απαιτεί αυτός ο σχεδιασμός, ο οποίος ευνοεί τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές. Ποιοι θα ήταν αυτοί, οι οποίοι θα ήταν εύκολο να προδώσουν; ...Οι συνήθεις ύποπτοι ...Οι φασίστες τής Ευρώπης ...Οι αριστερόστροφοι φασίστες, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι και πιο αδίστακτοι ...Οι "αλληλέγγυοι" αυτοί φασίστες, οι οποίοι την ύστατη ώρα θα "πουλούσαν" ανθρωπισμό, πολιτισμό και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Πάνω σ' αυτούς βασίζεται ο σχεδιασμός των διαφόρων Σιωνιστών τύπου Σόρος ...Στους ίδιους υποκριτές και αδίστακτους αριστερόστροφους φασίστες —στους οποίους μέχρι τώρα έδιναν την αγράμματη εργατική τάξη να την "αρμέγουν"— θα δώσουν νέα "προίκα" και άρα νέο "κεφάλαιο" να διαχειρίζονται.

Ό,τι ήταν για τους αριστερόστροφους φασίστες το "καθοδηγητικό" ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα θα γίνουν για τους ίδιους αριστερόστροφους φασίστες οι "καθοδηγητικές" ΜΚΟ και το μεταναστευτικό "ρεύμα". Τα γνωστά αφεντικά θα "παραλάβουν" τους ισλαμοφασίστες και θα τους κατευθύνουν ...Οι ναζιστές, οι σταλινικοί τού ανατολικού μπλοκ και οι Σιωνιστές. Ό,τι ήταν οι φτωχοί χριστιανοί εργάτες για τους αριστερόστροφους φασίστες, θα γίνουν τώρα οι φτωχοί μωαμεθανοί μετανάστες για τους ίδιους φασίστες και ισλαμοφασίστες ...Θα βρουν πάλι κοινούς εχθρούς στις τοπικές θρησκευτικές και εθνικές ηγεσίες ...Θα διχάζουν και πάλι την κοινωνία και άρα πάλι θα "κόβουν" το "γάλα".


Με ένα Ισλάμ να "πυρακτώνεται" στην κυριολεξία, ο χριστιανισμός θα δεχθεί τρομερές πιέσεις. Σε μια εκ των δεδομένων διχασμένη πολυθρησκευτική κοινωνία που "βράζει", θα "διασπάται" ο χριστιανικός κορμός και άρα θα "κόβεται" σαν χαλασμένο γάλα. Απλά ο νέος διχασμός δεν θα χωρίζει πλέον τους ανθρώπους τής κυρίαρχης θρησκείας μόνον σε φτωχούς και πλούσιους, αλλά και σε ρατσιστές και αντιρατσιστές ...Σε αυτούς που δήθεν έχουν τον "πολιτισμό", την "προοδευτικότητα" κλπ. ν' αποδεχθούν τους αλλόθρησκους και τα δικαιώματά τους και στους "βάρβαρους" ...Στους οπαδούς τού "πολυπολιτισμού" και στους οπαδούς τής "βαρβαρότητας" ...Τα γνωστά δίπολα, τα οποία αποτελούν "βούτυρο" στο "ψωμί" των αριστερόστροφων φασιστών. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα παραμείνουν ίδια. Οι αριστερόστροφοι φασίστες πάλι θα έχουν την ευκαιρία να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και βέβαια αυτό δεν το κάνουν ποτέ με το αζημίωτο...

...Πάλι τα προτεσταντικά χαρακτηριστικά τής υποκρισίας θα βρουν απόδοση ...Οι φασίστες θα καταγγέλλουν τον φασισμό ...Οι ρατσιστές θα καταγγέλλουν τον ρατσισμό ...Οι θρησκόληπτοι μωαμεθανοί θα καταγγέλλουν τη θρησκοληψία των "ξενιστών" τους ...Θα μάχονται για να διατηρήσουν τη "διαφορετικότητά" τους και θα καταγγέλλουν την όποια προσπάθεια της άλλης πλευράς να κάνει το ίδιο. Όταν βλέπεις μέσα στη Ρώμη γυναίκα με μπούργκα να σου εξηγεί πόσο ρατσιστικό, φασιστικό και φονταμενταλιστικό είναι να γιορτάζουν οι χριστιανοί τα Χριστούγεννα, καταλαβαίνεις τι σε περιμένει στο μέλλον.

Η συνεργασία δηλαδή των εμπλεκομένων μερών είναι τέλεια και βέβαια "αποκαλυπτική". Ο καθένας "ξεκινάει" την ευαισθησία του απ' όπου τον βολεύει. Κανένας δεν βλέπει ποιος ξεκίνησε την ανθρωπιστική κρίση. Όλοι ενδιαφέρονται δήθεν για τη διαχείρισή της. Δεν υπάρχουν εγκληματίες, οι οποίοι ξεκινάνε εμφύλιους και οι οποίοι με τη σειρά τους δημιουργούν πρόσφυγες ...Υπάρχουν "εγκληματίες", οι οποίοι δεν θέλουν να τους φιλοξενήσουν ...Οι Προτεστάντες και οι αριστερόστροφοι φασίστες στα "καλύτερά" τους. Οι Προτεστάντες "Μέρκελ" προκαλούν τους εμφυλίους και οι αριστερόστροφοι φασίστες "Go back Mrs Μέρκελ" τους υποδέχονται, γιατί είναι "ανθρωπιστές". 

Τα τρία "βήματα" των τριών Παγκοσμίων Πολέμων.
...Ισοπέδωση, "καλούπωμα", "χτίσιμο".

Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
"Ισοπέδωση" των παλαιών δομών τού χριστιανικού κόσμου
και "διασπορά" των θεμελιακών στοιχείων των νέων "υποδομών".
Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ο στόχος της προτεσταντοσιωνιστικής συμμορίας  ήταν η δημιουργία των βασικών δεδομένων, τα οποία θα ήταν απολύτως χρήσιμα στις επόμενες φάσεις. Πρώτος και βασικός στόχος ήταν να ομογενοποιήσουν τη χριστιανική κοινωνία με το δικό τους "πατρόν". Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε να διαλύσουν τις υπάρχουσες τότε αυτοκρατορίες, οι οποίες έδιναν πολιτική και στρατιωτική ισχύ στα θρησκευτικά δόγματα που τους ενοχλούσαν και στέκονταν εμπόδιο στα προτεσταντικά σχέδια για "κατάκτηση" της Ευρώπης. 


Γι' αυτόν τον λόγο κατέστρεψαν την Αυστροουγγαρία, η οποία έδινε ισχύ στο καθολικό δόγμα και επίσης κατέστρεψαν και τη Ρωσική Αυτοκρατορία, η οποία έδινε ισχύ στο ορθόδοξο δόγμα. Για να μην "ερεθίσουν" μάλιστα την πανίσχυρη Ρώμη και έρθουν σε σύγκρουση με τους πανίσχυρους καθολικούς, επέλεξαν την Ορθόδοξη Αυτοκρατορία τής Ρωσίας να τη μετατρέψουν σε έναν κομμουνιστικό "μπαμπούλα" ...Έναν μικρό "μπαμπούλα", ο οποίος θα τους επέτρεπε να "σφυρηλατήσουν" μέσα σε καθεστώς τρόμου το φοβερό γερμανικό "σφυρί" τους ...Το "σφυρί" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε να πάνε στις επόμενες φάσεις τού σχεδιασμού ...Στις πιο δύσκολες και απαιτητικές του φάσεις.

Από εκεί και πέρα στόχος τους ήταν να "δουλέψουν" στο εσωτερικό τής χριστιανικής κοινωνίας. Οι χριστιανικές κοινωνίες έπρεπε να "μολυνθούν" ομοιογενώς στο σύνολό τους. Οι εβραϊκές κοινότητες είχαν στο σύνολό τους λάβει εντολή —και βέβαια και βοήθεια— να "μολύνουν" όσο περισσότερο μπορούσαν τις κοινωνίες στις οποίες "φιλοξενούνταν". Αυτό σήμαινε ότι μετά από αιώνες οι Εβραίοι θα έβγαιναν από τα γκέτο και θα διεκδικούσαν θέσεις, οι οποίες μέχρι τότε ήταν απαγορευμένες γι' αυτούς ...Θέσεις, οι οποίες επηρέαζαν τη γενικότερη κοινωνική λειτουργία των χριστιανικών κοινωνιών και επηρέαζαν και τη δημιουργία των κοινωνικών "προτύπων"...Τράπεζες, Τύπος, Τέχνη, Λογοτεχνία κλπ., όλα "επιστρατεύτηκαν" με σκοπό τη "μόλυνση" των κοινωνιών. Ο "υπόκοσμος" του χριστιανισμού έπαιρνε για πρώτη φορά τον ελληνικό ρόλο τού "διαφωτιστή" ..."Πρόβαραν" τα καινούργια τους "ρούχα", έστω κι αν ήταν κλεμμένα.     

Την ώρα που τα επιχειρούσαν όλα αυτά μέσα στη χριστιανική "καρδάρα", έκαναν ανάλογες επεμβάσεις και στον εξωτερικό χώρο. Έκαναν επεμβάσεις και στο Ισλάμ, το οποίο σε κάποια στιγμή θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσουν και άρα θα έπρεπε να το θέσουν εκ των δεδομένων υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία μια θρησκεία ελεγχόταν απόλυτα από ανθρώπους μιας άλλης θρησκείας. Κατέστρεψαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, γιατί τους ήταν απαραίτητος ο έλεγχος του Ισλάμ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους. Έπρεπε να αποκτήσουν τον έλεγχο του πετρελαίου και να τον παραδώσουν στους Σαουδάραβες, ώστε να στρέψουν τον πλούτο του εναντίον τής μωαμεθανικής κοινωνίας και όχι υπέρ της. 


Η επέμβαση στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν υπερεπείγουσα, γιατί έπρεπε να τη διαλύσουν οργανωμένα, προκειμένου να αποφύγουν τον ελληνικό κίνδυνο. Έπρεπε να ελέγξουν τον ελληνικό και σκληρό ορθόδοξο "πυρήνα" της. Δεν ήθελαν στην "αυγή" τής βιομηχανικής εποχής να αφήσουν τις διάσπαρτες ελληνικές κοινότητες να διεκδικήσουν το "όνειρο" της Μεγάλης Χίμαιρας. Δεν θα τις άφηναν να δραστηριοποιούνται σε έναν μεγάλο και πλούσιο χώρο, όπως αυτόν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως "πυτιά" και να τους καταστρέψουν. Πριν συμβεί αυτό, τους "ξήλωσαν" από παντού και αφού τους στρίμωξαν μέσα σε ένα μικρό κράτος, μπορούσαν να τους απειλούν και να τους εκβιάζουν. 

Σε αυτήν τους την προσπάθεια χρησιμοποίησαν τους συνήθεις Έλληνες προδότες ...Τους στενούς τους συνεργάτες ...Τους διορισμένους από τους ίδιους "ηγέτες" τής Ελλάδας ...Τους γνωστούς ιδρυτές των προτεσταντικών κολεγίων, οι οποίοι παρέσυραν το ελληνικό κράτος σε μια παράλογη εισβολή στη Μικρά Ασία, που μόνο στόχο είχε την αποτυχία και την ανταλλαγή των πληθυσμών και άρα  το "ξήλωμα" του ελληνισμού ...Βενιζέλοι, Παπανδρέου, Μπενάκηδες, Λαμπράκηδες και όλο το φιλόδοξο χαφιεδαριό εκείνης της εποχής, το οποίο ήθελε να επωφεληθεί από τις μεγάλες ανακατατάξεις των Προτεσταντών. Για την απόλυτη επιτυχία αυτής της "αποτυχίας" συνεργάστηκε το ΚΚΕ τού δικού τους Μπεναρόγια, που είχε ως βασικό του στόχο το "σαμποτάζ" αυτής της προαποφασισμένης προσπάθειας ...μήπως και επέλθει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη και δεν αποτύχει επιτυχώς.

Η Ελλάδα από τότε είναι ένα δικό τους ιδιόκτητο κράτος ...Μια απόλυτα πετυχημένη εφαρμογή τής Democracy. Με τον ελληνικό λαό "καταματωμένο" από την εθνική καταστροφή δεν ήταν δύσκολο να ελέγξουν τα πάντα. Κανένας δεν τολμούσε ν' αντισταθεί σ' εκείνους, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή φαινόταν σαν προστάτες του, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι δολοφόνοι του. Οι Βρετανοί ιδιοκτήτες τής Ελλάδας έστησαν από την αρχή την Democracy με τις απόλυτες προδιαγραφές. Χρησιμοποίησαν τους ψευδο-Έλληνες Προτεστάντες βασιλείς ως νόμιμους "κομματάρχες", για να δημιουργήσουν τη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και τους προδότες Βενιζελικούς, για να δημιουργήσουν τη σοσιαλοδημοκρατική "στάνη". 

Αυτό, το οποίο σήμερα φαίνεται δηλαδή σαν κάτι το δεδομένο, δεν ήταν τέτοιο εκείνη την εποχή. Τότε κυριαρχούσαν τα κόμματα εκείνα, τα οποία συνδέονταν με κάποια από τις μεγάλες δυνάμεις και τα οποία δεν συνέφεραν τους Προτεστάντες, εφόσον τη "μερίδα" τού λέοντος στη συμπάθεια την έπαιρνε το φιλορωσικό κόμμα των Ορθοδόξων "αδερφών". Έπρεπε να μεσολαβήσει μια εθνική καταστροφή, για να πάρει το ελληνικό πολιτικό σύστημα την επιθυμητή "μορφή" τής Democracy ...Να συμπράξει το προτεσταντικό Παλάτι με τα λιγούρια τού βενιζελισμού και να στηθούν οι "στάνες". Μετά έβαλαν τον Βενιζέλο να εφαρμόσει την πολιτική-Χερτσλ των "διωγμών" των κομμουνιστών, προκειμένου να τους διατηρούν στη "ζωή" και ο δικομματισμός είχε "στηθεί" ...Ένας δικομματισμός, ο οποίος από τότε έφτασε αναλλοίωτος έως τις μέρες μας. Οι ίδιοι ιδιοκτήτες, που τον έστησαν, παρέμειναν τέτοιοι και έως σήμερα... Μιλάμε για πολύ "δημοκρατική"  Democracy.

Ανάλογες υποδομές, αλλά με πολύ μικρότερη ένταση στην εφαρμογή, έκαναν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Με λίγους χαφιέδες, πολύ συνωμοσία και πολύ μελετημένες κινήσεις έβαλαν ολόκληρη την Ευρώπη σε μια ομοιογενή κατάσταση, η οποία θα τους επέτρεπε να εγκαταστήσουν σε κάποια φάση την Democracy. Το σύνολο των όσων προηγήθηκαν και ακολούθησαν του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου έγινε γι' αυτήν την προετοιμασία και βέβαια με τη δική τους χρηματοδότηση και την δική τους στρατιωτική επέμβαση ...Αποδεδειγμένα πλέον ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι "τάιζαν" τα κοινωνικά κατακάθια τύπου Μαρξ, Λούξεμπουργκ κλπ. ...Όλοι γνωρίζουν ποιων πράκτορας ήταν ο κομμουνιστής Μουσολίνι, ο οποίος έγινε φασίστας και κυνηγούσε τον ελληνισμό τής Ιταλίας ...Όλοι γνωρίζουν για ποιον "δούλευαν" οι "περιηγητές" τύπου Λώρενς της Αραβίας ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι πλήρωσαν τους "επαναστάτες" τύπου Λένιν και Στάλιν ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι "όπλισαν" τους Πόντιους Έλληνες για τη δήθεν απελευθέρωσή τους ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι στήριζαν τους "εθνάρχες" τύπου Βενιζέλου και Κεμάλ, οι οποίοι έδωσαν το οριστικό χτύπημα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και "βίδωσαν" για πάντα τους Προτεστάντες στο πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια και βέβαια το επέβαλαν στην ελληνική πολιτική ως εκφραστή τής πιο ακραίας ανθελληνικής —σε βαθμό προδοσίας— πολιτικής. 

Την επόμενη ημέρα τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές ήταν ευτυχείς. Το πρώτο βήμα —και ίσως το πιο δύσκολο— είχε γίνει. Όλα τα χριστιανικά δόγματα είχαν χάσει τους πολιτικούς και στρατιωτικούς τους "βραχίονες". Η τρομερή ορθόδοξη Ρωσία είχε παραδοθεί στο γυφταριό των εβραϊκών γκέτο. Η "λαμπερή" καθολική Αυστροουγγαρία είχε γίνει "σκόνη και θρύψαλα" πολλών μικρών κρατών. Η μόνη αυτοκρατορία η οποία επιβίωσε —και ήταν εκείνη η οποία προβλεπόταν να επιβιώσει— ήταν η Προτεσταντική Βρετανική Αυτοκρατορία. ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κράτη τής Ευρώπης ήταν "λαβωμένα" και χρεωμένα στους Προτεστάντες. Η πιο πλούσια ήπειρος του Πλανήτη βυθίστηκε για πρώτη φορά στα χρέη. Αυτοί οι Προτεστάντες "δανειστές", είτε ως Βρετανοί είτε ως Αμερικανοί, είχαν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις από τα ευρωπαϊκά κράτη...

...Απαιτήσεις, οι οποίες μοιάζουν με αυτές των δικών μας Μνημονίων ...Απαιτήσεις οι οποίες σιγά-σιγά θα τα έβαζαν στο κρεβάτι τού Προκρούστη ...Απαιτήσεις, οι οποίες τα έβαζαν πάνω στο "πατρόν" τής Βαϊμάρης. Μπορεί ακόμα να ήταν πολύ νωρίς ν' αναγκαστούν να "κοπούν" πάνω σε αυτό το "πατρόν", αλλά είχαν ήδη "ανεβεί" στο "κρεβάτι" και είχαν αρχίσει να "δένονται". Την άσχημη "μοίρα" τής Γερμανίας και της Ελλάδας σύντομα θα την είχαν κι άλλοι. Υπό την πίεση των Προτεσταντών ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ όλα κράτη να προετοιμάσουν τον συστημικό δικομματισμό τής Democracy ..Να αρχίσουν να "δένουν" αυτά τα κόμματα πάνω στον κρατικό μηχανισμό και τα στελέχη τους στις θέσεις βολεμάτων, ώστε να προετοιμαστούν απόλυτα για το μελλοντικό μονοπώλιο της εξουσίας ...Αναγκάστηκαν ταυτόχρονα να επιτρέψουν τόσο την ίδρυση κομμουνιστικών κομμάτων όσο και την ίδρυση προτεσταντικών Κολεγίων. Με τα πρώτα θα "παρήγαγαν" τους αριστερόστροφους φασίστες από το πιο αδίστακτο κομμάτι τής "πλέμπας" και με τα δεύτερα θα έλεγχαν —στο ανώτερο κοινωνικό επίπεδο— τη στελέχωση των κρατικών δομών. 

O "βιολογικός" πόλεμος έληξε με απόλυτη επιτυχία. Η "επανάσταση" στη Ρωσία είχε "πετύχει" και η υποδομή για να "μολυνθεί" ολόκληρη η Ευρώπη είχε πλέον δημιουργηθεί. Υπήρχε η κεντρική "μονάδα" στη Ρωσία και υπήρχαν και τα κομμουνιστικά κομματικά "μπεκ" να ψεκάζουν μολυσματικό "πύο" σε κάθε κράτος. Δεν υπήρχε κοινωνία που να τους ενδιέφερε ως στόχος και να μπορούσε να αποφύγει τον "ψεκασμό" ...Έναν "ψεκασμό", ο οποίος θα τους επέτρεπε —όταν το επιθυμούσαν— να στήσουν παντού τον αντιχριστιανικό "δικομματισμό" τής Democracy. Είχε ολοκληρωθεί πλέον το πιο δύσκολο κομμάτι τού σχεδιασμού ...Του σχεδιασμού αυτού, ο οποίος έπιασε στον "ύπνο" τα χριστιανικά δόγματα, των οποίων οι θρησκευτικοί ηγέτες τής εποχής αποδείχθηκαν ανίκανοι να προστατεύσουν τις κοινωνίες τους από τη σιωνιστική "μόλυνση" του κομμουνισμού. Δεν μπόρεσαν να καταλάβουν πώς λειτουργούσε ο ύπουλος συνεταιρισμός Προτεσταντών και Σιωνιστών.  

Τα αποτελέσματα εκείνου του πολέμου ήταν τα επιθυμητά ...Ο χριστιανικός κόσμος είχε στο σύνολο του ισοπεδωθεί και οι χριστιανικές κοινωνίες είχαν "μολυνθεί" στο σύνολό τους. Με τον έλεγχο των κομμουνιστών χαφιέδων σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη έλεγχαν στην πραγματικότητα το βιομηχανικό τους κεφάλαιο και βέβαια την ανάπτυξή του. Ελέγχοντας τον "συνδικαλισμό" στις ευρωπαϊκές χώρες, οι Προτεστάντες στην πραγματικότητα έλεγχαν και την πορεία τού κάθε κράτους ...Έλεγχαν την εκβιομηχάνισή του και άρα διατηρούσαν μόνιμα τα συντριπτικά τους πλεονεκτήματα. Με τους κομμουνιστές "φουνταριστούς" μέσα στους παραγωγικούς μηχανισμούς μόνοι τους αποφάσιζαν ποιος θα αναπτυχθεί βιομηχανικά και ποιος όχι. Αν, δηλαδή, ο εξορθολογισμός τής βιομηχανικής επανάστασης τους απειλούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή, μετά το πέρας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου έπαψε να τους απειλεί ...Τον έλεγχαν απόλυα ...Διπλοβάρδιες δούλευαν οι βρετανικές πρεσβείες, για να κατευθύνουν και να προστατεύουν τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα ...Τα κόμματα αυτά, τα οποία με την ύπαρξή τους και μόνον "θεμελίωναν" το μονοπώλιο των συστημικών κομμάτων τής Democracy. Ο σοσιαλοδημοκράτες με την "ύποπτη" καταγωγή τους και τις άγνωστες "προθέσεις" τους έδιναν το "άλλοθι" στους χριστιανοδημοκράτες να τους μιμούνται στη νοοτροπία και τις πρακτικές.

Ταυτόχρονα είχαν καταφέρει και είχαν παγιδεύσει και τον απειλητικό ελληνισμό. Πήραν την τεράστια απειλητική ελληνική "διασπορά" τής Ανατολής και την έβαλαν μέσα σε μια ιδιόκτητη εθνική "κονσέρβα". Δημιούργησαν μια "Μπανανία", η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενη από τους Προτεστάντες ...Μια "Μπανανία", την οποία, είτε με το Προτεσταντικό Παλάτι των "χριστιανοδημοκρατών" είτε με τους Βενιζελικούς χαφιέδες τού "σοσιαλισμού" και των προτεσταντικών Κολεγίων, την έλεγχαν απόλυτα. Ο ελληνισμός είχε συγκεντρωθεί με τη βία στο σύνολό του και είχε "αποθηκευτεί" στο νότιο άκρο τής βαλκανικής χερσονήσου. Μόνος κι απομονωμένος σε έναν απολύτως εχθρικό περίγυρο, δεν μπορούσε να "δράσει", και έτσι εξουδετερώθηκε πλήρως. 

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Δημιουργία τού διπόλου τής ψυχροπολεμικής περιόδου.
H Αγγλοσαξονική Democracy γίνεται
το μοναδικό πολίτευμα της Δύσης.
...Οι Κυβερνήσεις τής Her Majesty.

Αφού άφησαν τις συνθήκες να "ωριμάσουν" για λίγα χρόνια, "ξαναχτύπησαν". Η ωρίμανση στο επίπεδο αυτό είχε σχέση πιο πολύ με τις ανάγκες των κοινωνιών να προετοιμαστούν να μιμηθούν το γερμανικό μοντέλο τής δικομματικής Democracy. Δεν είχαν εξ' αρχής όλες οι κοινωνίες τις ίδιες προδιαγραφές με τη Γερμανία, ώστε να είναι έτοιμες να μεταμορφωθούν με τον απλό "τρόμο". Δεν ήταν όλες μικρές Ελλάδες, που τρομοκρατήθηκαν με μια πρωτοφανή εθνική καταστροφή. Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη έπρεπε σταδιακά να μάθουν να αποδέχονται —σαν μη αναστρέψιμο κακό— την ύπαρξη και τη δραστηριοποίηση των κομμουνιστών αλλά και των ναζιστών μέσα στις κοινωνίες τους. Ταυτόχρονα, όμως, έπρεπε τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα να "απογαλακτιστούν" από τον εβραϊσμό που τα "έστησε" σε πρώτη φάση...

...Να απογαλακτιστούν, γιατί ήδη κάποιοι έπρεπε να μεθοδεύσουν το "άλλοθι" των Σιωνιστών ...Το "άλλοθι" των δήθεν διωκόμενων Εβραίων ...Τη μεγαλειώδη "παράσταση" του "Ολοκαυτώματος". Οι θύτες έπρεπε να γίνουν θύματα και γι' αυτόν τον λόγο έπρεπε ν' αλλάξουν τα "ρούχα" τους και να πετάξουν τα φονικά "εργαλεία" που κρατούσαν. Γι' αυτόν τον λόγο σταδιακά έπρεπε οι Εβραίοι ν' αρχίσουν να αποσύρονται από τα κομμουνιστικά κόμματα και ν' αρχίσουν να πυκνώνουν τις τάξεις των κομμάτων αυτών με κοινούς πολίτες ...Να αρχίσουν αυτοί οι πολίτες να υπακούν οργανωμένα και πιστά σε ξένα κέντρα, χωρίς να αισθάνονται τις ενοχές τού προδότη. 

Οι δήθεν "Διεθνείς" των χαφιέδων αυτό το νόημα είχαν ...Να εξοικειώσουν τους προδότες —αλλά και τους λαούς— με την νέα αυτήν κατάσταση ...Να απενοχοποιήσουν τις προσωπικές επιλογές και τα συμφέροντα κάποιων πολιτών εις βάρος των πατρίδων τους ...Να γίνει ανεκτή μια κατάσταση, η οποία στην προηγούμενη περίοδο θα ισοδυναμούσε με εκτέλεση στα πέντε μέτρα ...Να αρχίσει να δουλεύει το "παραμύθι" των ιδεολογικών συμφερόντων που "συμφέρουν" την πατρίδα με τη "βοήθεια" των ομοϊδεατών "αδερφών" τού εξωτερικού. Κάτι σαν τις σημερινές συνελεύσεις τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπου αφεντικά και προδότες επιδίδονται σε "παζάρια" και προδοσίες και ο λαός το αντιμετωπίζει περίπου σαν κοινωνικό ή πολιτιστικό γεγονός. 


Όταν οι συνθήκες "ωρίμασαν", ξεκίνησαν τη "δουλειά". Έδωσαν στον δικό τους Χίτλερ το γερμανικό "σφυρί" και άρχισαν να καταστρέφουν τις μικρές εθνικές "κατασκευές" τής Ευρώπης, για να προετοιμάσουν το "καλούπωμα" της Νέας Τάξης. Χάρη στον πόλεμο της ναζιστικής Γερμανίας μπόρεσαν και δημιούργησαν το βίαιο και τρομακτικό κομμουνιστικό μπλοκ τής Σοβιετικής Ένωσης ...Το μπλοκ εκείνο, το οποίο θα αποτελούσε το άλλοθι για τους Προτεστάντες να αναλάβουν και επισήμως τον ρόλο τού "προστάτη" τού χριστιανικού κόσμου στο σύνολό του ...Τον ρόλο τού "προστάτη" των πανομοιότυπων  δικομματικών Democracy. Η χριστιανική κοινωνία δεν ήταν πλέον μόνον "μολυσμένη" από τους Σιωνιστές, αλλά και απολύτως ελεγχόμενη από τους Προτεστάντες. Με το "ικρίωμα" της Σοβιετικής Ένωσης δημιούργησαν ένα "αντίγραφο" του μελλοντικού σχεδιασμού.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν επανάληψη του "έργου" εκείνου, το οποίο είχε παιχθεί στη Γερμανία μερικά χρόνια πριν. Απλά άλλαξαν κλίμακα και στον ρόλο τής Γερμανίας έβαλαν όλα τα κράτη που τους ενδιέφεραν. Τον ρόλο τής κομμουνιστικής Ρωσίας, η οποία είχε την πέμπτη φάλαγγα των κομμουνιστών στη Γερμανία, θα τον έπαιρνε η κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση, η οποία θα είχε μια ανάλογη φάλαγγα σε όλα τα κράτη τής δυτικής Ευρώπης. Ο ρόλος τής Γερμανίας ήταν να επιτεθεί στα ευρωπαϊκά κράτη μόνο και μόνο για το κέρδος τής καταστροφής ...Να τα ισοπεδώσει στον ίδιο βαθμό που ήταν κατεστραμμένη η Γερμανία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να τα καταστήσει ψυχολογικά ευάλωτα και άρα εύκολα στο ν' αποδεχθούν τους όρους ενός ωμού εκβιασμού. 


Στόχος ήταν να καταστρέψει τις παλιές τους δομές, θρησκευτικές, κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές κλπ., ώστε την επόμενη ημέρα ο χριστιανικός κόσμος να γίνει ένα "δίπολο" με τη Σοβιετική Ένωση ...Να μπουν οι Αμερικανοί επικεφαλής των Προτεσταντών στην Ευρώπη και να στήσουν την παράσταση του "τρόμου" ...Να μπουν σε όλα τα κράτη σαν προστάτες, ρυθμιστές και δανειστές, με στόχο να "χτιστούν" όλα πάνω στα πρότυπα της Democracy τής Βαϊμάρης ...Να δημιουργηθούν τα γνωστά μεταπολεμικά δικομματικά μονοπώλια εξουσίας σε όλα τα κράτη. Να γίνουν οι Προτεστάντες οι κρυφοί "βασιλείς" όλων των χριστιανικών κρατών ...Οι ιδιοκτήτες και τα αφεντικά όλων των χριστιανοδημοκρατικών και σοσιαλοδημοκρατικών κομμάτων ...Οι Προτεστάντες να ελέγχουν τα πάντα μέσα στις νέες πανομοιότυπες Democracy ...Μόνοι τους ν' αποφασίζουν με τις "βοήθειές" τους ποιοι θα προοδεύσουν και ποιοι όχι ...Ποιοι θα κυβερνήσουν και ποιοι όχι. 

Η Γερμανία "αποσύρθηκε" και ο στρατός "κατοχής" των Αμερικανών εγκαταστάθηκε μόνιμα σ' αυτήν περισσότερο ως ιδιοκτήτης για να προστατεύσει τους Γερμανούς από την οργή των θυμάτων τους παρά για οτιδήποτε άλλο. Διασπάστηκε η Γερμανία σε δύο κομμάτια, ώστε να διατηρήσει τον ατόφιο φασιστικό ναζιστοκομμουνιστικό χαρακτήρα της και να μην κινδυνεύει ούτε από το ένα "στρατόπεδο" ούτε από το άλλο ...Να είναι αυθεντικά τόσο ναζιστική όσο και κομμουνιστική μέχρι να την ξαναχρησιμοποιήσουν. Της δόθηκε χρόνος να επουλώσει τις "πληγές" της, γιατί θα έπρεπε να ξαναχρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή αργότερα με τον ίδιο τρόπο και εις βάρος των ίδιων θυμάτων της. Την ίδια ώρα η Ευρώπη στο σύνολό της παραδόθηκε στον επιθυμητό "δικομματισμό" και κατ' ουσία στους αριστερόστροφους φασίστες, οι οποίοι στο μεταξύ με τις "πλάτες" των Αγγλοσαξόνων των δύο πλευρών τού Ατλαντικού κατακτούσαν τα πάντα...

...Φασίστες απολύτως υπάκουους στους Προτεστάντες και στους Σιωνιστές. Η μόνη διαφορά που υπήρχε ήταν ο τρόπος με τον οποίο το κάθε ευρωπαϊκό κράτος παραδόθηκε στους αριστερόστροφους φασίστες και αυτό είχε να κάνει με το "στρατόπεδο" στο οποίο το είχαν τοποθετήσει.  Στη δυτική Ευρώπη, όπου "βασίλευε" ο "στημένος" δικομματισμός, αυτή η παράδοση εξουσίας έγινε με τη συνεχή "πριμοδότηση" των στελεχών εκείνων, τα οποία παράγονταν από τα κομμουνιστικά κόμματα και διακρίνονταν μέσω των δήθεν "σοσιαλιστικών" κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία ...Ήταν η εποχή τού Μιτεράν, του Παπανδρέου, του Πάλμε, του Κράξι, του Γκονζάλες. Όποιος "σοσιαλίσταρος" δεν ήταν πράκτορας των Σιωνιστών και των Αγγλοσαξόνων, ήταν απλά "σοσιαλήσταρχος" και διεφθαρμένος. 

Στην ανατολική Ευρώπη τέτοια ανάγκη για "θέατρο" δεν υπήρχε. Εκεί δεν υπήρχε καν ο "στημένος" δικομματισμός ...Εκεί "ΕΝΑ ήταν το κόμμα" και αυτό ήταν το κομμουνιστικό. Η μεταβίβαση της εξουσίας στα δουλικά των Σιωνιστών και των Προτεσταντών έγινε με την απευθείας επέμβαση της σταλινικής Μόσχας, η οποία στελέχωνε τις πολιτικές και κοινωνικές δομές με δικούς της ανθρώπους. Αντιλαμβανόμαστε ότι με συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ήταν θέμα λίγων χρόνων οι φασίστες να κατακτήσουν τα πάντα ...Ήταν θέμα χρόνου οι ιδιοκτήτες τής Democracy να ελέγχουν τα πάντα. 

Επειδή πάντα η μάθηση υποβοηθείται από παραδείγματα, έβαλαν την Ελλάδα στη φοβερή περιπέτεια του Εμφυλίου, για να "διδάξουν" ολόκληρο τον κόσμο για τις "κακές" προθέσεις των κομμουνιστών ...Το τερπνόν μετά τού ωφελίμου ...Έτσι κι αλλιώς την Ελλάδα έπρεπε να τη "ματώσουν" για να την ελέγξουν ...Αυτό το πάθημά της το έκαναν και διδακτικό "παράδειγμα" για τους υπόλοιπους.  

Ο Εμφύλιος,
που ισοπέδωσε την ελληνική κοινωνία.
Σε έναν τέτοιον αρκετά ενιαίο σχεδιασμό και με τα κράτη απολύτως ισοπεδωμένα, οι Έλληνες δεν θα μπορούσαν να αφεθούν να εκκινήσουν ελεύθεροι από την ίδια "αφετηρία" με τους υπόλοιπους. Έπρεπε και πάλι να ξεκινήσουν με ένα "χάντικαπ", το οποίο θα τους έβαζε "πίσω" από τους υπόλοιπους και βέβαια θα τους έθετε στην ομηρία των Προτεσταντών και των Σιωνιστών. Αυτό το "χάντικαπ" κατάφεραν και το δημιούργησαν με τον Εμφύλιο Πόλεμο ...Τον πιο "στημένο" εμφύλιο όλων των εποχών. Μερικές χιλιάδες κομμουνιστών χαφιέδων "πολέμησαν" τον εθνικό στρατό, ο οποίος βρισκόταν υπό την ηγεσία των δωσίλογων ταγματασφαλιτών τής ναζιστικής εποχής ..."Πολέμησαν" μεταξύ τους δηλαδή οι χαφιέδες και οι λακέδες των ίδιων αφεντικών ...Όλος ο "θίασος" της αθλιότητας και του δωσιλογισμού ...Οι προδότες τού ΚΚΕ, οι "σοσιαλοδημοκράτες" που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές και οι "χριστιανοδημοκράτες", οι οποίοι την είχαν "κοπανήσει" στην Αίγυπτο.

Το ζητούμενο εκείνου του "Εμφυλίου" ήταν να υποταχθεί ο ελληνικός λαός στη μεταπολεμική Νέα Τάξη, την οποία "έχτιζαν" οι Προτεστάντες μαζί με τους κομμουνιστές χαφιέδες τους ...Να υποταχθεί στον σχεδιασμό της "ψυχροπολεμικής" εποχής. Ήταν καθαρά μια αιματηρή "παράσταση" τρόμου, εφόσον καί τα δύο αντιμαχόμενα μέρη —είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο— στρέφονταν εναντίον τού λαού. Μεταξύ τους "πολεμούσαν" δήθεν, αλλά τον λαό χτυπούσαν από κοινού ...δήθεν για να "επιλέξει" πλευρά. Στόχος ήταν να τρομοκρατηθεί ο λαός και να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή, αποδεχόμενος ως ηγεσία του τους παλιούς συνεργάτες των ναζιστών. Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές έλεγχαν απόλυτα τόσο τους δωσίλογους Βενιζελικούς συνεργάτες τους όσο και το ΚΚΕ, καταλαβαίνει τι έγινε και από ποιους έγινε... 


...Μιλάμε για το "δούλεμα" του αιώνα. Έστειλαν τον σαραντάχρονο Ζαχαριάδη προστατευόμενο των ναζιστών —με αμερικανικό αεροπλάνο και αγγλικές λίρες— να παραστήσει στην Ελλάδα τον ρωσόφιλο "επαναστάτη". Ο Εμφύλιος "γονάτισε" τον ελληνικό λαό και οι εμπνευστές του πέτυχαν τους στόχους τους. Η ελληνική κοινωνία δεν είχε ελπίδες να επηρεάσει το "ανοιχτό" δυτικό μπλοκ, γιατί οι Έλληνες είχαν εξουθενωθεί και επιπλέον βρισκόταν κάτω από την εξουσία των πολιτικών εκείνων, οι οποίοι ήταν πρώην δωσίλογοι και στην κοινωνία είχε "αμοληθεί" το ΚΚΕ να παρακολουθεί και να χαφιεδίζει τα πάντα. 

Από εκεί και πέρα όλα έγιναν όπως προβλέπονταν. Οι ίδιοι άνθρωποι, τους οποίους χρησιμοποίησαν οι Προτεστάντες για να "τακτοποιήσουν" την κατάσταση μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν εκείνοι, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για το ίδιο πράγμα και μετά τον Δεύτερο ...Τα παιδιά και τα ανίψια των Βενιζέλων, των Παπανδρέου, των Μπενάκηδων και των Λαμπράκηδων ...Οι ατιμώρητοι δωσίλογοι, οι οποίοι, όταν πλέον δεν υπήρχε κίνδυνος να αντιδράσει ο λαός, νομιμοποίησαν και το ΚΚΕ και το άφηναν να "εκπαιδεύει" αριστερόστροφους φασίστες με τον τόνο. 

Ξανά το ίδιο σκηνικό ...Οι πρώην Βενιζελικοί συνεργάτες των ναζιστών έγιναν σοσιαλοδημοκράτες και "απέναντί" τους στεκόταν το χριστιανοδημοκρατικό Παλάτι των Προτεσταντών Σαξόνων Γκλύξμπουργκ ...Απέναντι στους δωσίλογους Παπανδρέου και Λαμπράκηδες το εξίσου "στημένο" Παλάτι ...Ξανά το δίπολο της Democracy σαν να μην είχε μεσολαβήσει τίποτε απολύτως ...Ούτε δωσιλογισμός ούτε προδοσία ούτε Εμφύλιος. Μέσα σε λίγες δεκαετίες το σύνολο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής κυριαρχούνταν απόλυτα από πρώην ΚΚΕδες, οι οποίοι καταλάμβαναν με την "αξία" τους όλους τους χώρους ...Ακόμα και η Δεξιά πρώην στελέχη τού ΚΚΕ χρησιμοποιούσε για την άσκηση της πολιτικής της. Πότε έγιναν αυτά; ...Στην περίοδο της κυριαρχίας τού παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ...

...Τότε, δηλαδή, που κυριαρχούσε ένας κολεγιόπαιδας —γιος δωσίλογου— με ένα κόμμα, του οποίου τα απαιτούμενα ιδρυτικά χρήματα τα έβαλαν οι ίδιοι Εβραίοι τοκογλύφοι, οι οποίοι κάποτε χρηματοδότησαν τον Μαρξ και τον Λένιν ..Ένας γνήσιος αριστερόστροφος φασίστας, εφόσον πριν φύγει για τις ΗΠΑ εκπαιδεύτηκε ως Εβραίος κομμουνιστής ...Ένας "αντιαμερικανός" και "φιλοπαλαιστίνιος", για τον οποίο όλοι γνώριζαν πως είναι πράκτορας των Προτεσταντών και των Σιωνιστών ...Αυτός, που για την απόλυτη κυριαρχία του "δανείστηκε" όλα τα στελέχη του από το ΚΚΕ και ως εκ τούτου άνοιξε "διάπλατα" τον δρόμο για τους αριστερόστροφους φασίστες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην εποχή τής παντοδυναμίας τού ΠΑΣΟΚ η κομμουνιστική ΠΣΚ ήταν "μυστηριωδώς" η απόλυτη κυρίαρχος των Πανεπιστημίων. 

Τα αποτελέσματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τα απολύτως επιθυμητά. Την επομένη τού πολέμου η Ευρώπη ήταν στην κυριολεξία υπό προτεσταντική "Κατοχή". Οι Προτεστάντες έλεγχαν όλες τις ιδιόκτητες Democracy της ηπείρου. Η χριστιανική κοινωνία ήταν απολύτως "μολυσμένη" και είχε αρχίσει πλέον να μοιάζει όλο και πιο πολύ με τη βρετανική ταξική κοινωνία των διαχωρισμών και των τίτλων. Ο κόσμος είχε χωριστεί σε δύο μπλοκ και ο βοηθητικός σοβιετικός "μπαμπούλας" πήρε πυρηνική γνώση, για να εμφανίζεται ιδιαίτερα "τρομακτικός". Η μισή Ευρώπη είχε παραδοθεί στην κομμουνιστική Μόσχα, για να στελεχώσει τα συστήματά της με σκληρούς "μολυσματικούς" κομμουνιστές και η άλλη μισή βρισκόταν υπό την αγγλοσαξονική "κηδεμονία", η οποία πριμοδοτούσε τα "μολυσματικά" σοσιαλιστικά κόμματα, τα οποία αντλούσαν στελέχη από τα κομμουνιστικά. Η ελληνική κοινωνία για άλλη μια φορά είχε πληγωθεί τόσο πολύ, που δεν είχε δυνάμεις όχι να απειλήσει, αλλά ούτε καν να σταθεί στα πόδια της. 

Οι Εβραίοι ήταν ευτυχείς. Είχαν κατακτήσει επιτέλους τον στόχο τους. Είχαν πάρει πραγματικά τον ρόλο των Ελλήνων μέσα στον χριστιανισμό. Μετά από όλη αυτήν τη συνωμοσία είχαν κατορθώσει όχι απλά να γίνουν οι "αγαπημένοι" τής Τρίτης Ρώμης, αλλά οι "ιερές αγελάδες" τού χριστιανισμού. Με ειδικούς νόμους διαχωρίζονταν από τους κοινούς πολίτες όπου κι αν κατοικούσαν ...Στην κυριολεξία πολίτες "πολυτελείας", τους οποίους δεν τους άγγιζαν οι νόμοι που ίσχυαν για τους κοινούς ανθρώπους. Με ειδικούς νόμους τιμωρούνταν σκληρά όποιος τους αμφισβητούσε. Με ειδικούς νόμους "σφραγίστηκε" άπαξ ο εβραϊκός ρόλος στη "σφαγή" του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Όλες οι ευρωπαϊκές Democracy έτρεχαν να τους αποζημιώσουν και να ζητήσουν τη "συγχώρεσή" τους, χωρίς να ξέρουν ότι αυτοί τους είχαν μπλέξει στο μακελειό τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ...Καί κερατάδες καί δαρμένοι όλοι οι Ευρωπαίοι, και όχι μόνον οι Έλληνες. 

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Το "ξεκαλούπωμα" του σχεδιασμού
και η αποκάλυψη της τελικής μορφής τού σχεδιασμού.

Ένα "έργο" ολοκληρώνεται μετά το "χτίσιμο" εκατό και πλέον χρόνων. 


Έχοντας εξοικειωθεί ο αναγνώστης με τη λογική τού σχεδιασμού τους, μπορεί πλέον να καταλάβει και μόνος του πως ήταν θέμα χρόνου να εκδηλωθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα "έργο", το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από εκατό χρόνια. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το επόμενο "βήμα", γιατί, όποιος μηχανικός "καλουπώνει" ένα οικοδόμημα, θα πρέπει να το "ξεκαλουπώσει", ώστε αυτό να πάρει την τελική του μορφή. Αυτός θα ήταν ο στόχος τού τελευταίου αυτού πολέμου ...Να οδηγήσει την κατάσταση στην τελική της μορφή ...Να αντικαταστήσει τα "πρόχειρα" στοιχεία με τα μόνιμα ...Να φύγει το "καλούπωμα" και ν' αποκαλυφθεί η Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων, όπως την είχαν φανταστεί οι σχεδιαστές της στις αρχές τού προηγούμενου αιώνα ...Να γκρεμιστούν τα ψευδοχωρίσματα των Democracy και να υψωθεί πλέον η αυτοκρατορική ενιαία Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Βασικός στόχος ήταν να αποσυρθεί ο "ψευδομπαμπούλας" τής Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος με μεγάλο κόστος τρομοκρατούσε τη μισή Ευρώπη και ν' αντικατασταθεί με τον ισλαμικό "μπαμπούλα" τής πανχριστιανικής τρομοκρατίας ...Να αποκτήσει δηλαδή ο ενιαίος χριστιανικός χώρος έναν κοινό, τεράστιο, ορατό και απολύτως διαφορετικό "μπαμπούλα", ο οποίος θα τον τρομοκρατεί στο σύνολό του. Ταυτόχρονα, τα "μολυσματικά" στοιχεία εντός του χριστιανισμού να  πάρουν τα τελικά τους χαρακτηριστικά. Να εμπλουτιστούν με τα ισλομοφασιστικά στοιχεία, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Ο χριστιανισμός θα "ενωνόταν" με το Ισλάμ με έναν δολοφονικό "δεσμό" θανάτου, ο οποίος δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να λειτουργήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον ..."Tρομοκράτες" και "τρομοκρατημένοι", παρ' όλο που θα ανήκαν σε διαφορετικές θρησκείες, θα κατοικούσαν στις ίδιες γειτονιές. 

Η κοινωνία τής Νέας Τάξης θα γινόταν ενιαία στην νέα αυτοκρατορική Πανθρησκεία, η οποία θα συγκέντρωνε πλέον το κεφάλαιο ολόκληρης της ανθρωπότητας και θα το εκμεταλλευόταν αποκλειστικά οι "γαλαζοαίματοί" της. Όμως, για να γίνουν όλα αυτά, θα έπρεπε να ξεσπάσει ξανά πόλεμος. Θα έπρεπε οι ψευδοεθνικές "κατασκευές" των Democracy να αλλοιωθούν, ώστε να εξυπηρετούν την νέα ενιαία αυτοκρατορική δομή ...Να φύγουν τα "καλουπώματα" και ν' αποκαλυφθεί ο τελικός παγκόσμιος αυτοκρατορικός "θόλος" τής Νέας Τάξης. Έπρεπε αυτά τα κράτη να περάσουν στην κυριολεξία στην ιδιοκτησία των "εκλεκτών". Δεν αρκούσε πλέον ο εξ' αποστάσεως έλεγχος. Έπρεπε ολόκληρος ο χριστιανικός κόσμος να περάσει στην ιδιοκτησία των συνωμοτών. 

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1989 ...Ξεκίνησε με την επίθεση του Σιωνιστή Γκρίνσπαν από τη FED. Με το φτηνό χρήμα απέσπασαν την προσοχή τού κόσμου, όπως αποσπάς την προσοχή των σκυλιών, πετώντας κρέατα. Τους έβαλαν όλους σε ένα κυνήγι πλούτου, το οποίο κανένας δεν γνώριζε ποιοι το προκαλούσαν. Γιατί το έκαναν αυτό; ...Για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν για να "ξεκαλουπώσουν" τον προηγούμενο σχεδιασμό, ώστε να δημιουργήσουν την υποδομή για τον επόμενο. Με το φτηνό χρήμα χτύπησαν όλες εκείνες τις εθνικές δομές, οι οποίες στηρίζονταν στην παραγωγή και τις οποίες είχαν επιτρέψει να επιβιώσουν στον προηγούμενο σχεδιασμό. Για να μπορέσουν να το επιτύχουν αυτό, απέσυραν και το "φόβητρο" εκείνο, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε για να σταθεροποιεί τον σχεδιασμό τους...

..."Ξεκαλούπωσαν" τον Δυτικό Κόσμο και αυτό σημαίνει πως άνοιξαν τις αγορές, ώστε υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού να παραδώσουν το σύνολό τους στις δικές τους πολυεθνικές. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν πως άνοιξαν την παγκόσμια τραπεζική αγορά και μπορούσαν κατά πρώτον να επανασχεδιάσουν τον παγκόσμιο βιομηχανικό "χάρτη" και κατά δεύτερον να μετατρέψουν το σύνολο του πλανήτη σε μια ελεγχόμενη "αποικία" χρέους. Θρησκείες, δηλαδή, οι οποίες δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με τη βιομηχανική ανάπτυξη, μέσα σε λίγα χρόνια —με χρήματα των Σιωνιστών και την τεχνογνωσία των Προτεσταντών— μπήκαν στην "αιχμή" τής τεχνολογίας.

Την ίδια ώρα "άνοιγαν" και το Ανατολικό Μπλοκ, ώστε να το "ευθυγραμμίσουν" με την υπόλοιπη χριστιανική Δύση. Εκεί όμως είχαν άλλα προβλήματα. Έπρεπε να "ρίξουν" οργανωμένα ένα απάνθρωπο καθεστώς, αλλά ταυτόχρονα να μην τιμωρήσουν τα στελέχη του, τα οποία ήταν οι δικοί τους άνθρωποι. Έπρεπε να "ρίξουν" ένα φασιστικό καθεστώς, αλλά να σώσουν όλους τους αριστερόστροφους φασίστες που το στελέχωναν. Για να γίνει αυτή η ομαλή "μετάβαση", έκαναν το εξής έξυπνο: Για να μην έχουν αντιδράσεις από τους λαούς τής Δύσης, οι οποίοι θα υποστήριζαν την προσπάθεια για κάποια στοιχειώδη απονομή Δικαιοσύνης στην ταλαιπωρημένη ανατολική Ευρώπη των κτηνών τύπου Τσαουσέσκου, ενθάρρυναν και χρηματοδότησαν ένα "πλιάτσικο" μοναδικό στην ανθρώπινη ιστορία. 

Κανένα κράτος δεν ζήτησε καμία απονομή δικαιοσύνης και αποκατάσταση των θυμάτων του σταλινισμού, γιατί όλα μπήκαν μέσα στις ανατολικές χώρες και —σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους αριστερόστροφους φασίστες που τα κυβερνούσαν— πλιατσικολογούσαν. Με πρωταγωνιστές τούς τοπικούς Εβραίους, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν οι γνωστοί "ολιγάρχες" τής πρώην ανατολικής Ευρώπης, έγινε ένα τεράστιο πάρτι διαφθοράς. Αυτή η διαφθορά ήταν και το ζητούμενο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ατιμωρησία των σταλινικών σκουπιδιών, τα οποία για δεκαετίες βίαζαν τους λαούς τής ανατολικής Ευρώπης. 

Με τη διαφθορά όλοι οι πρώην κομμουνιστές "πραιτοριανοί" των ανατολικοευρωπαϊκών καθεστώτων έγιναν νεόπλουτοι καπιταλιστές. Με τη διαφθορά τα σκουπίδια τής κομμουνιστικής εξουσίας έγιναν σκουπίδια τού πλούτου. Αυτοί οι άνθρωποι —ως πλούσιοι πλέον καπιταλιστές— ανέλαβαν τη διακυβέρνηση των κρατών αυτών, τα οποία κυβερνούσαν και πριν οι ίδιοι ως κομμουνιστικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, σαν πετυχημένοι "νεοφώτιστοι", ανέλαβαν να οδηγήσουν τους λαούς τους στον "παράδεισο" του καπιταλισμού. Ό,τι αρχεία υπήρχαν, όπως αυτό της ΣΤΑΖΙ, θεωρητικά μόνον "καταστράφηκαν", καθώς στην πραγματικότητα όλοι οι φάκελοι πέρασαν στις προτεσταντικές μυστικές  υπηρεσίες, για να μπορούν να τους εκβιάζουν.  

Αφού "ξεκαλούπωσαν" το δίπολο των μπλοκ, "καταστρέφοντας" μόνοι τους τη δική τους Σοβιετική Ένωση, το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να παραδώσουν τα πάντα στον απόλυτο έλεγχο των αριστερόστροφων φασιστών και να ευθυγραμμίσουν τα κράτη τής ανατολικής Ευρώπης με αυτά της δυτικής. Μόλις έγινε αυτό, πυροδότησαν —και πάλι μέσω της Γερμανίας— τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ...Έναν πόλεμο πολύ πιο περίπλοκο από τους άλλους δύο, εφόσον αυτός ήταν κυρίως οικονομικός. Το αποτέλεσμα ήταν να "ισοπεδωθεί" για άλλη μια φορά η Ευρώπη, έστω κι αν δεν έπεσε ούτε μία σφαίρα ...ούτε ένα κτίριο. 

Το 2008 επιτέθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο στην Ελλάδα. Για τους λόγους που γνωρίζει ο αναγνώστης "ξεχώρισαν" την Ελλάδα από τα υπόλοιπα κράτη, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε μια απόλυτα ελεγχόμενη αποικία χρέους. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά σε τέτοιον βαθμό, που μέχρι τώρα επιτυγχανόταν μόνον με βομβαρδισμούς και τανκ. Αφού με εκβιασμούς και απάτες την έβαλαν σε ένα πρωτοφανούς σκληρότητας Μνημόνιο, την ελέγχουν απόλυτα. Επειδή και πάλι αυτό απαιτούσε την προδοσία τής Ελλάδας, χρησιμοποίησαν τις ίδιες τεχνικές ...με τους ίδιους προδότες ...του ίδιου προδοτικού δικομματισμού. 


...Για την ασφάλεια αυτού του προδοτικού δικομματισμού επανέφεραν το απαραίτητο ναζιστικό άκρο τού σχεδιασμού τους. Το ανέσυραν από το κοινωνικό και πολιτικό "περιθώριο" με τον γνωστό τρόπο ...Με την προβοκατόρικη χρήση των ΚΚΕδων ...και, από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, μπορούσαν να σώσουν και την τρίτη γενιά των ίδιων προδοτών ...Τους απογόνους των Βενιζέλων, των Μπενάκηδων, των Λαμπράκηδων, των Παπανδρέου και των Καραμανλήδων ...Μιλάμε πλέον για "γονίδια" προδοσίας. Τώρα επαναλαμβάνουν την ίδια ακριβώς πολιτική στην τελική της κλίμακα και άρα στο σύνολο των λαών. Με τρομοκρατία και πάλι και με απειλές κι εκβιασμούς, που έχουν και πάλι σχέση με οικονομικές "βοήθειες", "αξιολογήσεις", "ρευστότητα", "CDS" κλπ., προσπαθούν να διατηρήσουν τους λαούς τής Ευρώπης υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Αφού "ρύθμισαν" τη "χωροταξία" τής "καρδάρας", θα φρόντιζαν και για τη λειτουργία της. 

Εμφύλιος της Συρίας.


Αφού μέσω της οικονομικής πίεσης επέβαλαν στην Ευρώπη τους ηγέτες που ήθελαν —όπως τη σταλινικιά Μέρκελ ή τον σταλινικό Τσίπρα— και έδιωξαν όποιους δεν ήθελαν —όπως τον Μπερλουσκόνι—, άρχισαν να "προχωράνε" το σχέδιό τους στην τελική του φάση. Μόλις διαπίστωσαν ότι οι λαοί είναι πλέον τρομοκρατημένοι από την οικονομική κρίση και πανικοβλημένοι από την εξάρτησή τους από τις "Αγορές", έκαναν το μεγάλο "βήμα" ...Το "βήμα" αυτό, το οποίο έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία ...Πυροδότησαν έναν εμφύλιο θρησκευτικών δογμάτων μέσα στο Ισλάμ, για να προκαλέσουν ένα τεράστιο "κύμα" προσφυγιάς ...Αυτό το "κύμα" θα χρησιμοποιούσαν, για να περάσουν τους ισλαμοφασίστες μέσα στον χριστιανισμό ...Με τις ίδιες βάρκες ταξιδεύουν καί τα θύματά τους στη Μέση Ανατολή καί οι πληρωμένοι φονιάδες.

Αυτοί όλοι έρχονται βάση σχεδίου στην Ευρώπη. Έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων καί για τον ρόλο τον οποίο θα παίξουν καί για τη χώρα στην οποία θα δραστηριοποιηθούν. Έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα ...από χρήματα μέχρι "συνδέσμους", οι οποίοι τους περιμένουν να τους υποδεχθούν. Ποιοι είναι αυτοί; ...Οι γνωστοί μας κομμουνιστές και λοιποί αριστερόστροφοι φασίστες, οι οποίοι έχουν "ακροβολιστεί" και σε άλλους πολιτικούς χώρους ...Στην κυριολεξία οι χειρότεροι, απεχθέστεροι και πιο αδίστακτοι των αριστερόστροφων φασιστών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι σήμερα να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με τους ξένους ...Οι πιο σκληρές και πιο φασιστικές οργανώσεις τής Αριστεράς θα ταυτιστούν με την "ευαισθησία" και τον "αντιρατσισμό".


Σε αυτήν την παγίδα, η οποία στήνεται για ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα ξανά θα βρεθεί στη χειρότερη θέση απ' όλους τους υπόλοιπους. Όπως το '45 —μετά τη λήξη τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου— με τα "παθήματά" της "δίδασκε" ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή να τρομοκρατηθεί, έτσι γίνεται και σήμερα. Όλη η Ευρώπη θα υποφέρει από έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα αλλοιώσει βίαια και μόνιμα τον χαρακτήρα της, αλλά η Ελλάδα στην κυριολεξία προβλέπεται να "παραμορφωθεί". Εκεί που οι άλλοι θα μετράνε "ουλές", η Ελλάδα θα μετρά "ακρωτηριασμούς" ...Ξανά το ίδιο κόλπο. Έστειλαν και πάλι έναν σαραντάχρονο σταλινικό —προστατευόμενο των Προτεσταντών και των Σιωνιστών— να παραστήσει τον "επαναστάτη" και να πουλήσει αριστερόστροφη φασιστική "ευαισθησία".

Στόχος τους: ...να έχουν υπό τη μόνιμη ομηρία τους τούς Έλληνες ...Να τους  έχουν πάντα υπό την απειλή τού "καψίματος". Ήταν δηλαδή εσκεμμένη η "φιλομεταναστευτική" πολιτική τού Τσίπρα και των συμμοριτών που παριστάνουν τους υπουργούς του ...Εξ αρχής είχαν σκοπό να διατηρήσουν την Ελλάδα "ανοικτή" στην πρόσβαση των μωαμεθανών μεταναστών και μόλις φτάσει τα "νούμερα" που έχουν προβλεφθεί από τα "αφεντικά", να "κλείσουν" ερμητικά τα σύνορα γύρω-γύρω. Είχε συμφωνήσει γι' αυτό με τα "αφεντικά" η κυβέρνηση του σταλινικού Τσίπρα ...Η κυβέρνηση των αριστερόστροφων φασιστών, η οποία όλους αυτούς τους μωαμεθανούς τούς βλέπει σαν μελλοντικό της πολιτικό "κεφάλαιο". 

Η μεγάλη "επιτυχία".

Όλα δείχνουν πως οι μεγάλοι συνωμότες επιτέλους τα κατάφεραν ...Κατάφεραν και "δούλεψαν" ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από εκατό χρόνια προσπάθειας κατάφεραν και έγιναν οι νέοι ζωντανοί "θεοί" του. Η πανανθρώπινη κοινωνία —και όχι μόνον η χριστιανική— έχει μπει σε συνθήκες "ισλαμοτρόμου" και αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύονται μόνοι τους οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται εκτός νομής εξουσίας και βέβαια κερδών, εφόσον οι συνωμότες μπορούν κι εκμεταλλεύονται μόνοι τους το σύνολο των ανθρωπίνων επιτευγμάτων όλων των ειδών. Το σύνολο σχεδόν τής ανθρώπινης γνώσης έχει παραδοθεί σε μια μικρή ομάδα προτεσταντικών πολυεθνικών εταιρειών τύπου Μονσάντο. Το σύνολο των τραπεζών —οι οποίες ελέγχουν τα νομίσματα, στα οποία αποτυπώνονται τα κέρδη τής αγοράς—, ελέγχονται από μία επίσης μικρή ομάδα σιωνιστικών τραπεζών. Το σύνολο σχεδόν τής παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής δουλεύει "φασόν" για τις δικές τους πολυεθνικές εταιρείες. Το σύνολο σχεδόν τού παγκόσμιου παραγωγικού κεφαλαίου βρίσκεται υποθηκευμένο στα "χαρτοφυλάκια" των δικών τους τραπεζών.   

Το φαινόμενο της "μόλυνσης" της χριστιανικής —και όχι μόνον— κοινωνίας έχει επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό, εφόσον το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών εξουσιάζονται από τα δουλικά τους ...Εξουσιάζονται από τους αριστερόστροφους φασίστες τύπου Μέρκελ, Ναπολιτάνο, Τσίπρα, Χριστόφια, Ρέντζι, Ολάντ, Σίλβα, Μπορίσοφ, Φίτσο, Σομπότκα, Γκριμπαουσκάιτε, Ράμα και Γκρουέφσκι και ταυτόχρονα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη με ισλαμοφασίστες. Όσοι ηγέτες δεν είναι "γεννήματα" των τοπικών κομμουνιστικών κομμάτων, είναι "υπότροφοι" των Κολεγίων τού Σόρος και συνεργάζονται με τους ισλαμοφασίστες τού Σόρος ...Ισλαμοφασίστες, οι οποίοι είναι απόλυτα υπάκουοι στα αφεντικά τους και μονίμως επικίνδυνοι, εφόσον δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα ενσωμάτωσής τους στις ευρωπαϊκές χώρες που τους φιλοξενούν. Η χριστιανική κοινωνία είναι απολύτως διχασμένη και "μολυσμένη" και άρα πρακτικά αδύνατον να βρεθεί σε κατάσταση να δώσει λύση στα προβλήματά της ...Να αλληλοσπαραχθεί μπορεί ...λύση να δώσει, αποκλείεται. 

Οι φονείς των αυτοκρατοριών...

...Ολική "επαναφορά" 



Την ίδια ώρα που το σύνολο του χριστιανισμού βιώνει συνθήκες διάλυσης και σήψης, η ελληνική κοινωνία φαίνεται να είναι απολύτως παγιδευμένη ...Απολύτως εξουδετερωμένη κι ελεγχόμενη. Η σταλινική ηγεσία της είναι απολύτως υποταγμένη και οι εχθροί της καθημερινά αποδεικνύονται κομπλεξικοί και εμπαθείς. Αυτοί οι τελευταίοι, διαχειριζόμενοι τεράστια ισχύ και έχοντας άγνοια κινδύνου, δεν διστάζουν να στραφούν εναντίον δυνάμεων, τις οποίες δεν κατανοούν. Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην συκοφαντήσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην φερθούν άσχημα στους Έλληνες. Όταν δεν τους προσβάλουν, τους "νουθετούν" ..."Νουθετούν" οι "τέλειοι" και "σημαντικοί" τους "ατελείς" και τους "ασήμαντους". Δεν είναι μόνον η σταλινικιά Μέρκελ ή ο ναζιστής σακάτης τού Βερολίνου που έχουν πάρει "εργολαβικά" την καθημερινή εξύβριση του ελληνισμού. Φτάσαμε στο σημείο να "μαλώνουν" τους Έλληνες κοινοί υπάλληλοι, όπως ο Τόμσεν ή η Βελκουλέσκου. 

 Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί δεν φοβούνται πλέον. Έχουν την εντύπωση πως είναι τόσο ισχυροί, που δεν έχουν λόγο να φοβούνται ακόμα κι όταν τα βάζουν με παράγοντες, οι οποίοι κάποτε τους "πλημμύριζαν" με δέος και έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν. Τα "παιδιά" τού Δαρβίνου και των γκέτο θεωρούν τον ελληνισμό ένα "ξεπερασμένο" μέγεθος και δεν διστάζουν να τον προκαλούν σε καθημερινή βάση. Όπως κάποιος "λογχίζει" ένα πτώμα, για να επιβεβαιώσει τον θάνατό του, έτσι κάνουν κι αυτοί με τις καθημερινές πλέον προσβολές απέναντι στην Ελλάδα. Κάθε φορά που "λογχίζουν" το ελληνικό "πτώμα" και αυτό δεν αντιδρά, αποθρασύνονται και το επαναλαμβάνουν ακόμα πιο προκλητικά. Καθημερινά προσβάλουν την Ελλάδα και επειδή δεν υπάρχει αντίδραση θεωρούν ότι ο ελληνισμός είναι μάλλον μια τελειωμένη υπόθεση.

Νιώθουν ασφαλείς τώρα που έχουν "αλυσοδέσει" την Ελλάδα με τα Μνημόνια. Έχοντας οι ίδιοι πλημμυρίσει την Ελλάδα με ισλαμοφασίστες —και με τον περίγυρο των γειτονικών Democracy να είναι απολύτως εχθρικός για τους Έλληνες—, θεωρούν ότι ο ελληνισμός είναι απολύτως εξουδετερωμένος και άρα είναι αδύνατον να τους απειλήσει με τη λειτουργία του. Θεωρητικά "καίγεται" και δεν υπάρχει "διέξοδος" σε έναν ευρωπαϊκό χώρο, ο οποίος είναι "ανοικτός" για όλους τους Ευρωπαίους πλην των Ελλήνων ...Το σχέδιό τους πέτυχε εκατό τοις εκατό τους στόχους του ...Η εγχείρηση πέτυχε ...Όμως, ο ασθενής τι θα απογίνει; ...Αυτός θα επιβιώσει ή μήπως μόνον η επιτυχία τής εγχείρησης θα μείνει ως "έπαθλο"-ανάμνηση στους συνωμότες; 

Αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι κινδυνεύουν ...Κινδυνεύουν, γιατί απλούστατα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι ο ελληνισμός και πώς λειτουργεί ...Δεν καταλαβαίνουν πότε ο ελληνισμός γίνεται επικίνδυνος. Ο ελληνισμός παράγει ΑΤΟΜΑ. Δεν παγιδεύεται ως λαός με τον συμβατικό συλλογικό τρόπο που παγιδεύονται τα συμβατικά έθνη. Πρέπει η παγίδευσή σου να στοχεύει τα άτομα, γιατί αυτά είναι που θα σε απειλήσουν ...Με ένα χαοτικό πυκνό "δίχτυ" πρέπει να τον περιβάλλεις και όχι με σκοινιά, όσο άθραυστα κι αν είναι αυτά. Πρέπει τα άτομα να τα βάλεις σε έναν θανατηφόρο "λαβύρινθο" που τους "τρώει" τις ζωές και όχι να "αλυσοδέσεις" με συλλογικές υποχρεώσεις τον λαό, ο οποίος για τον ελληνισμό είναι μια έννοια τόσο γενική, που δεν τους επηρεάζει σχεδόν καθόλου. Ο ελληνισμός μπορεί να λειτουργεί επί αιώνες "επιτυχώς" μόνο και μόνο για να "παράγει" ΕΝΑ άτομο, το οποίο θα ανατρέψει τα ΠΑΝΤΑ και θα παρασύρει τους ΠΑΝΤΕΣ στην άποψή του ...Ο ελληνισμός μπορεί να σε τσακίσει όταν ως λαός εμφανίζεται ρημαγμένος, παρηκμασμένος και αποψιλωμένος.

Αυτές τις γνώσεις περί ελληνισμού οι σημερινοί συνωμότες τής Νέας Τάξης δείχνουν να μην τις κατέχουν. Η Democracy της εποχής τού εθνικισμού "εξουδετέρωνε" τους Έλληνες, γιατί τους εγκλώβιζε σε ένα άθραυστο "κλουβί" και τους έστρεφε τον έναν εναντίον τού άλλου με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερώνονται. Το σύνολο της καθημερινότητάς τους ήταν ένας διαρκής αλληλοσπαραγμός. Ο εθνικός σχεδιασμός τούς εξουδετέρωνε, γιατί τους έδινε συλλογική "φόρτιση" εις βάρος τής ατομικής. Τους μετέτρεπε σε συμβατικό λαό με εθνικιστικά ένστικτα, τα οποία τον παγίδευαν εύκολα ...Τους μετέτρεπε σε έναν λαό, ο οποίος, από την αγάπη του προς την πατρίδα, αυτοπεριοριζόταν μέσα στα πλαίσια των εθνικών του συμφερόντων ...Αυτοπεριοριζόταν στα όρια του αυτοακρωτηριασμού, εφόσον μπορούσε ακόμα και να εξοντώσει ένα μέλος του, όταν αυτό, στα πλαίσια της ελληνικής του φύσης, λειτουργούσε ατομικά και όχι συλλογικά. 

Αυτό ήταν το τραγικό της υπόθεσης ...Η εθνική πορεία φόρτωνε συλλογικές ευθύνες στα  μέλη τού λαού ...Τα φόρτωνε με ενοχές, υποχρεώσεις, ευχές και κατάρες, τα οποία αποτελούσαν ένα τεράστιο βάρος για τους "ώμους" θνητών ανθρώπων ...Ένα βάρος, που, όσο μεγάλωνε η ατομική αξία τού κάθε Έλληνα, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο ήταν κι αυτό που κουβαλούσε ...με αποτέλεσμα την καθήλωση. Οι άριστοι δεν λειτουργούσαν ως άτομα, ώστε να ξεχωρίσουν σε ατομικό επίπεδο, παρά λειτουργούσαν σαν "χαμάληδες" του συνόλου, για να "σπρώξουν" τους υπόλοιπους. Ο ελληνικός κόσμος είχε βυθιστεί σε ένα "τέλμα", το οποίο δεν μπορούσε να το νικήσει με τίποτε. Όμως, ακόμα κι όταν δεν ήθελαν οι Έλληνες να αυτοπεριοριστούν, τους περιόριζε ο γενικότερος εθνικιστικός σχεδιασμός ...Τους περιόριζαν οι υπόλοιποι λαοί, γιατί εκεί όπου "τελείωνε" η πατρίδα των Ελλήνων, ξεκινούσε η πατρίδα κάποιων άλλων και εκεί —όπως συνέβαινε παντού— οι ξένοι ήταν ανεπιθύμητοι. 

Βάζοντας λοιπόν τους Έλληνες σε ένα απλό εθνικό "δωμάτιο", μέσα σε έναν τεράστιο πολυδιασπασμένο παγκόσμιο χώρο άπειρων "δωματίων", τους "παγίδευσαν" οι σχεδιαστές τής Democracy. Έστησαν ένα πλούσιο "δίχτυ" γύρω τους και περιόριζαν τις κινήσεις τους σε βαθμό ακινησίας, που τους οδηγούσε στην ατομική ασφυξία. Εξουδετέρωναν τα επικίνδυνα άτομα και με τον τρόπο αυτόν κατόρθωναν να εξουδετερώνουν τον λαό —και όχι το αντίθετο όπως επιχειρούν σήμερα να κάνουν οι άσχετοι—. Με τη δύναμή τους και τις εξωτερικές παρεμβάσεις κατέστρεφαν κάθε έννοια αξιοκρατίας μέσα στο ελληνικό κράτος και ευνοούσαν μονίμως τους αριστερόστροφους φασίστες τού σταλινισμού, οι οποίοι ήταν εκ των δεδομένων μισέλληνες. Ταυτόχρονα δεν τους επέτρεπαν να "περιφέρονται" στον κόσμο και τους εγκλώβιζαν μέσα σε μια θανατηφόρα "κονσέρβα". Έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να τους προκαλούν με εθνικά προβλήματα, μπορούσαν να τους παγιδεύουν στην υπεράσπιση του χώρου τους με χτυπήματα εξ' αποστάσεως. Μπορούσαν τους θεωρητικά έξυπνους Έλληνες να τους "δουλεύουν" επ' άπειρον ...Κάτι, το οποίο το πέτυχε το σύστημα για σχεδόν έναν αιώνα...

...Έναν αιώνα "καταστροφών" για τους Έλληνες, που όχι μόνο δεν τους απομάκρυνε από τους συνωμότες, αλλά τους "έδενε" πιο πολύ σ' αυτούς ...Τους ανάγκαζε στην κυριολεξία να "φιλάνε" τα χέρια που τους "μαχαίρωναν" ...Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Χούντα, ήταν "κρίκοι" στην ίδια "αλυσίδα" των προτεσταντικών εγκλημάτων εις βάρος τού ελληνισμού, που δυστυχώς τον έσερνε πίσω από τους Προτεστάντες δολοφόνους του.  Όλα αυτά σήμερα, με την "ανοικτή" Νέα Τάξη, απειλούνται. Γιατί; ...Γιατί μόνοι τους οι δολοφόνοι αλλάζουν τα δεδομένα που τους έδιναν τα επιτυχή αποτελέσματα εις βάρος τού ελληνισμού ...Μόνοι τους "γκρεμίζουν" τα "δωμάτια" του "Λαβύρινθου", που επιτρέπει στον "Μινώταυρο" της εξουσίας να κατασπαράζει τους Έλληνες ...Μόνοι τους καταστρέφουν το πλούσιο "δίχτυ" τού εθνικιστικού σχεδιασμού.



Όμως, αυτό είναι τραγικό γι' αυτούς, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση οι Έλληνες "απελευθερώνονται" ως άτομα στον χώρο ...Τους Έλληνες τους ευνοεί το "μοιραίο" ...Τους ευνοεί η "ανήκεστος βλάβη" ...Τους ευνοεί ο απόλυτος συναγερμός ...Τους ευνοεί να απειλείται με βύθιση η "πλατφόρμα" όπου είναι εγκλωβισμένοι και να ακολουθηθούν οι νόμοι τής θάλασσας ...Τους ευνοεί να χαθεί κάθε ελπίδα συλλογικής σωτηρίας και να σημάνει το "ο σώζων εαυτώ σωθήτω" ...Ως εκ τούτου τους ευνοεί η σημερινή ανίκητη εθνική τους "παράλυση", γιατί απελευθερώνονται ως άτομα. 

Όπως σήμερα φεύγουν από την Ελλάδα χωρίς τύψεις και χωρίς ενοχές χιλιάδες νέοι επιστήμονες, έτσι "διασπάται" ψυχικά ο ελληνισμός σε περίπτωση θανατηφόρου κρίσης. Εγκαταλείπουν οι Έλληνες το εθνικό "κορμί" και δεν κατηγορούνται ως "ριψάσπιδες" ή "δειλοί", όπως επιβάλλει η συμβατική εθνική λογική.




Αυτή η κατάσταση τους ευνοεί, γιατί είναι διαφορετικό "είδος" από τους υπόλοιπους χριστιανούς ...Είναι "καρχαρίες", οι οποίοι γίνονται επικίνδυνοι όταν αναπτύσσονται χωρίς περιορισμούς σε ανοικτές "θάλασσες" ...Είναι "καρχαρίες", που τους ευνοεί ν' αναπτυχθούν ως άτομα κάπου "χαμένοι" στους ωκεανούς, μέχρι να εμφανιστούν μπροστά σου σε πλήρη ισχύ ...Δεν είναι "σαρδέλες", που η επιβίωσή τους να είναι ταυτισμένη με το "κοπάδι" ...Δεν είναι "σαρδέλες", που συνυπάρχουν αρμονικά με τους ομοίους τους ...Δεν είναι "σαρδέλες", που η ισχύς τους να είναι ανάλογη του μεγέθους τού κοπαδιού τους και άρα συλλογική. Οι "καρχαρίες" εξουδετερώνονται στον εθνικό σχεδιασμό, γιατί, όταν τους "κοπαδοποιείς", αλληλοκατασπαράσσονται ...Αλληλοεξουδετερώνονται, όπως συμβαίνει και στη φύση. Όταν τους "απελευθερώνεις", όμως, τους ευνοείς, γιατί αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο θα κατέστρεφε τον οποιονδήποτε άλλο λαό, τους Έλληνες τους σώζει. Γιατί; ...Γιατί τους αναζωογονεί ως λαό ...Γιατί, όταν "διαλύσουν" στο όνομα της ατομικής τους σωτηρίας, θα "ενωθούν" και πάλι στο όνομα της ίδιας σωτηρίας —με άλλους όρους όμως—. Η διάλυσή τους, δηλαδή, θα είναι η αιτία για την νέα "ένωσή" τους. Όταν χάνουν τα "βαρίδια" της υποχρέωσης για την πατρίδα, είναι έτοιμοι ακόμα και να θυσιαστούν γι' αυτήν ...Οι Έλληνες αρκεί να μην υποχρεούνται να κάνουν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και μπορούν να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ. Με τον τρόπο αυτόν τα "κύτταρα" του "Φοίνικα" μέσα από την καταστροφή συνθέτουν νέο "κορμί" ακόμα πιο ισχυρό. Δεν είναι τυχαίο που το "σώζων εαυτώ..." δόθηκε στους Έλληνες ως χρησμός από το Μαντείο των Δελφών το 480 π.Χ.  ...Ένας χρησμός "καταστροφικός", που τους έσωσε μπροστά στον πιο μεγάλο κίνδυνο που δέχθηκε ο ελληνισμός τής αρχαιότητας. 

Είναι προφανές ότι αυτός, ο οποίος έδωσε αυτόν τον χρησμό, γνώριζε όλα τα μυστικά τού ελληνισμού ...Γνώριζε τα ένστικτά του και τη λειτουργία του ...Τους προκάλεσε τους Έλληνες, για να τους αφυπνίσει ...Τους υπέδειξε τον διασκορπισμό, γνωρίζοντας ότι αυτός ο τρόπος μόνο τους ενώνει. Εκείνος ήταν ένας χρησμός-πρόκληση για τους ατομιστές Έλληνες, που έπρεπε μόνοι τους να διαπιστώσουν πως η συλλογική άμυνα θα υπηρετούσε τα ατομικά τους συμφέροντα καλύτερα από την οποιαδήποτε άλλη επιλογή ...Ένας χρησμός "διασπαστικός", ο οποίος "ένωσε" τους ανάδελφους Έλληνες στην πιο κρίσιμη καμπή τής ιστορίας τους. Η "διάλυση" του ελληνικού "κορμιού" και η επανασύστασή του με νέους όρους και με βάση την αξιοκρατία —λόγω του κοινού κινδύνου— ήταν αυτά, που έδωσαν στους Έλληνες τη μεγάλη νίκη απέναντι στη μεγαλύτερη αυτοκρατορία εκείνης της εποχής.


Οι "αρχιτέκτονες" της Νέας Τάξης Πραγμάτων όλα αυτά τα αγνοούν. "Θερμαίνουν" τα "εκρηκτικά" και νομίζουν ότι τα "εξουδετερώνουν". Προκειμένου να λεηλατήσουν τα εθνικά κράτη, ενθάρρυναν την ατομικότητα των πολιτών τους, χωρίς να ξέρουν τι συνέπειες θα είχε αυτή η επιλογή σε μια ιδιόμορφη κοινωνία όπως η ελληνική. Υπέσκαψαν τις συλλογικές θρησκευτικές ή εθνικές συμπεριφορές, οι οποίες επιβάλλονταν ακόμα και με τη βία, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς "απελευθερώνουν". Δημιούργησαν μια κοινωνία ανοικτή, η οποία στο μέγεθος της παγκόσμιας κοινωνίας μοιάζει με "ωκεανό", και οι Έλληνες λατρεύουν τους "ωκεανούς". Δημιούργησαν μια κοινωνία αυτοκρατορική, έχοντας μέσα στα "σπλάχνα" της αυτούς, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν αυτοκρατορίες. 


Για να υπηρετήσουν έναν σχεδιασμό, τον οποίο ούτε οι ίδιοι κατανοούσαν, κατέστρεψαν τον "λαβύρινθο" των εθνών, όπου παγίδευαν εύκολα τους Έλληνες και "ξεγύμνωσαν" τον πάντα υπαρκτό "θόλο" τής χριστιανικής αυτοκρατορίας ...Ένα περιβάλλον γνώριμο για τους Έλληνες, εφόσον αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροι "αρχιτέκτονες" συστημάτων. Οι ίδιοι "έχτισαν" την πρώτη σύγχρονη αυτοκρατορία, αλλά και οι ίδιοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι, όταν είδαν ότι κινδυνεύει με απόλυτη και ισοπεδωτική κατάρρευση, την "αποσυναρμολόγησαν" για να τη σώσουν ...Οι ίδιοι "έχτισαν" την ελληνική αυτοκρατορία τού Αλεξάνδρου και οι ίδιοι —μόλις είδαν ότι δεν μπορεί να "σταθεί" όρθια— την "αποσυναρμολόγησαν" σε όμοια μεταξύ τους ελληνιστικά βασίλεια ...Όμοια βασίλεια, τα οποία έμοιαζαν με όμοιες "κυψέλες" που συνέθεταν μια υποκατασκευή, η οποία διατηρούσε όρθιο τον "θόλο" τής αυτοκρατορίας, βοηθώντας την να κρατά το "ύψος" της, χωρίς να καταρρέει ...Όμοια βασίλεια, που έπαιρναν "συνιστώσες" τής κεντρικής εξουσίας, προκειμένου να μην "καταρρεύσει" η κεντρική δομή από το "βάρος" της.

Από ποιους κινδύνευε εκείνη η αυτοκρατορία; ...Από τα πιο ισχυρά και απείθαρχα μέλη της ...Από τους ίδιους τους Έλληνες. Έλληνες, δηλαδή, "αποσυναρμολόγησαν" την ελληνική αυτοκρατορία, για να μην τη διαλύσουν Έλληνες. Η ίδια η Ρώμη ξεκίνησε ως ελληνιστικό "βασίλειο" και στη συνέχεια έγινε αυτοκρατορία. Όταν κι αυτή "είδε" ότι δεν αντέχει την ελληνική πίεση, μιμήθηκε την ελληνική τεχνική και "έσπασε" σε εθνικά βασίλεια ελληνιστικού τύπου. Οι Έλληνες, δηλαδή, έκαναν αυτοκρατορία τη Ρώμη και οι ίδιοι την "κατάργησαν", για να την προστατεύσουν από μια ανεξέλεγκτη κατάρρευση. Ένα τέτοιο βασίλειο με "δανεική" ελληνική γνώση ήταν και το βρετανικό ...Η βρετανική "κυψέλη", της οποίας η ηγεσία επί αιώνες "έγλειφε" τη Ρώμη, γιατί χάρη στην εύνοιά της επιβίωνε στην "ελέω Θεού" θέση που είχε αναλάβει. Όμως, όλοι αυτοί "ξέχασαν" το παρελθόν τους ..."Μπερδεύτηκαν" οι ίδιοι μέσα στον "Λαβύρινθο" αυτόν, τον οποίο υποτίθεται οι ίδιοι εκμεταλλεύονταν, άσχετα αν τον σχεδίασαν άλλοι. 

Οι άσχετοι Προτεστάντες νόμισαν ότι ξεπέρασαν τους "δασκάλους" τους, όταν σχεδίαζαν την Νέα Τάξη ...Αυτοδίδακτοι "αρχιτέκτονες", που νόμισαν ότι δεν είχαν ανάγκη πλέον τον ελληνικό "Λαβύρινθο" ...Δεν κατάλαβαν ποιος ακριβώς ήταν ο υποστηρικτικός ρόλος τής Democracy ...Δεν κατάλαβαν ότι ο αυτοκρατορικός "θόλος" δεν θα άντεχε, όταν θα απομακρύνονταν οι υποστηρικτικές κυψελοειδείς "κατασκευές" των ομοίων ελληνιστικών βασιλείων, οι οποίες γι' αυτόν τον λόγο "κατασκευάστηκαν" εξ' αρχής. Νόμιζαν ότι οι Ρωμαίοι ήταν βλάκες που κατακερμάτισαν μια ενιαία αυτοκρατορία και ήταν έξυπνοι οι ίδιοι που θα την ανασυνέθεταν στην αρχική της μορφή. Συνεταιρίστηκαν μάλιστα και με το γυφταριό τής ερήμου και "έδεσε" η κατάσταση ...Οι ειδικοί τής τέντας θα ήταν αυτοί, οι οποίοι θα σχεδίαζαν έναν παγκόσμιο "θόλο", όμοιο στο σχέδιο με αυτόν του ρωμαϊκού Πανθέου. Στην πραγματικότητα δεν καταλάβαιναν ούτε τι βρήκαν ούτε τι δημιούργησαν οι ίδιοι. 

Για παράδειγμα, δεν κατάλαβαν πως ούτε καν η Democracy δεν ήταν δικό τους δημιούργημα ...Ακόμα και η imitation Δημοκρατία ήταν ελληνική επινόηση ...Ήταν απομίμηση της ρωμαϊκής Repuplic, η οποία στα πρώτα χρόνια τής ζωής τής Ρώμης δανειζόταν απλά το "λειτουργικό" των ελληνιστικών βασιλείων. Δεν κατάλαβαν ότι στην ουσία "δανείστηκαν" εν αγνοία τους το τελειότερο ελληνικό "όπλο", για να εξουδετερωθούν οι ίδιοι οι Έλληνες από 
την εξουσία ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο εξουδετερώνει τους Έλληνες και "καπελώνει" τη Δημοκρατία ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο δίνει στον λαό ένα "κόκαλο" ψήφου, ακυρώνοντας τη δυνατότητα της πραγματικής επιλογής ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο με την "προτροπή" τού Αλεξάνδρου δημιούργησαν οι στρατηγοί του ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο μπορούσε ακόμα και τις φυγόκεντρες ελληνικές "τάσεις" να τις "εκτονώνει" στη δημιουργία νέων "κυψελοειδών" Democracy ...Να "σπάει" διαρκώς ένα κατακερματισμένο "περιβάλλον" και να μην καταρρέει με τίποτε ο αρχικός σχεδιασμός. Η μία "κυψέλη", όταν πιεζόταν πέρα από τα όρια, να "σπάει" σε δύο, οι δύο σε τέσσερις και αυτό να μην οδηγεί πουθενά, εφόσον όλες οι "κυψέλες" θα παραμένουν εντός τού ίδιου συστήματος. 

Αν το καταλάβαιναν αυτό, θα παρέμεναν σε αυτήν τους την επιλογή και δεν θα πήγαιναν τον σχεδιασμό τους ένα βήμα "παραπάνω" ...Θα παρέμεναν στον εθνικό σχεδιασμό των χρόνων τού Χίτλερ ...Στον χρόνο πριν δημιουργηθεί το "ημιαυτοκρατορικό" δίπολο των "μπλοκ" της Ανατολής και της Δύσης ...Θα παρέμεναν στη χαοτική κατάσταση των εθνικών —ελληνιστικών— κρατών, όπου κανένας δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν ...ειδικά όταν από "πίσω" τους κινούσαν τα "νήματα" της συκοφαντίας ή της προβοκάτσιας άλλες φορές οι πανίσχυροι Προτεστάντες και άλλες φορές οι τοκογλύφοι Σιωνιστές. 


Όχι μόνον δεν έπρεπε να εξασθενίσουν τα εθνικά συμφέροντα των κρατών, αλλά για λόγους άμυνας έπρεπε να τα ενισχύουν ακόμα περισσότερο και στην απόλυτη ανάγκη να πολλαπλασιάσουν ακόμα και τον αριθμό των ίδιων των κρατών ...Να γεμίσει η Ευρώπη αδύναμες χριστιανικές Τσεχίες, Σλοβακίες, Λιθουανίες, Κροατίες και Σλοβενίες, με ηγεσίες κατά προτίμηση "μολυσμένων" κομμουνιστών, οι οποίοι υποκριτικά θα "μιλούσαν" όποτε βόλευε σαν Έλληνες, σαν ανθέλληνες, σαν μισέλληνες ...Όπως τους βόλευε κάθε φορά, ώστε να "πιάνονται" μεταξύ τους και να πηγαίνει η "μπάλα" στην εξέδρα ...Κανένας να μην μπορεί να επιβιώσει μόνος του και κανένας να μην μπορεί να συμβιώσει με τον διπλανό του ...Κανένας να μην έχει συμφέρον να ανατρέψει τον χριστιανισμό και οι πάντες να ελέγχουν το εσωτερικό τους για την πάταξη καταστροφικών "τάσεων" απέναντι στην κεντρική χριστιανική εξουσία.

Υποτιμώντας την αξία του "εργαλείου" που είχαν στην κατοχή τους και το οποίο ήταν "άθραυστο", νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να το θυσιάσουν, για να δημιουργήσουν κάτι πολύ πιο μεγάλο και πολύ πιο πολύτιμο. Αναζητώντας το άμεσο και θεαματικό κέρδος, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την υπερπολύτιμη Democracy ως απλό ενδιάμεσο "εργαλείο", για να στήσουν την αυτοκρατορία τους ...Τη δική τους αυτοκρατορία, η οποία στην πραγματικότητα ήταν ίδια με την προηγούμενη και άρα ανήκε σε άλλους. Στην πραγματικότητα "συναρμολόγησαν" εκ νέου αυτό, το οποίο η Ρώμη με μεγάλη προσοχή και ευφυΐα "αποσυναρμολόγησε", για να μην την απειλεί ..."Ξαναμπήκαν" δηλαδή μόνοι τους στη "ζώνη" του κινδύνου. Από το 1990 και μετά στην κυριολεξία "τσακίζουν" ό,τι τους έδινε "άμυνες" απέναντι στον φοβερό ελληνισμό. Με ένα πάθος αυτοκτονικό "τσάκιζουν" το ένα μετά το άλλο "διαχωριστικό" τού κυψελοειδούς "Λαβύρινθου", ο οποίος παγίδευε τους Έλληνες και τους παρέδιδε "βορά" στην τερατώδη χριστιανική εξουσία. Δανειζόμενοι την ελληνική αυτοκρατορική γνώση, "έστησαν" από την αρχή τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Στην πραγματικότητα, εφόσον η χριστιανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ τον ελληνικό της σχεδιασμό, "ξεκαλούπωσαν" τον ελληνικό της "θόλο". Το γενικό "ξήλωμα" των διαμερισμάτων των ομοειδών εθνικών κρατών αφήνει τα κενά που τώρα φαίνονται ως "ίχνη" τού κυψελοειδούς "καλουπώματος"...

 

..Αυτό έκαναν με την βλακεία τους ...Αποκάλυψαν τον εκ του πονηρού κρυμμένο "θόλο" τού χριστιανισμού ...Αποκάλυψαν τον "θόλο" τού ελληνικού Πανθέου τής Ρώμης με τις 140 "κυψέλες". Οι επίδοξοι κοσμοκράτορες στην προσπάθειά τους να "χτίσουν" το δικό τους παγκόσμιο "Πάνθεον", επανέφεραν στην "επιφάνεια" την καθαρά ελληνική εκδοχή τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία επί αιώνες στηρίζει τον χριστιανισμό ...Αποκάλυψαν τον πανίσχυρο "θόλο", που στο άνοιγμα του "Παντοκράτορα" μπορεί η Ρώμη να τοποθετεί ΟΠΟΙΟΝ θέλει, χωρίς να ανατρέπεται ποτέ. Αυτός, ο οποίος κάθεται στην κορυφή τής εξουσίας τού "θόλου", είτε είναι "αντιπρόσωπος" του Αλέξανδρου είτε του Χριστού, είναι το ίδιο απρόσβλητος. Αυτή ήταν η δύναμη του συστήματος της Ρώμης. Ο αρχιερέας τής Ρώμης ήταν αρχιερέας ολόκληρης της Αυτοκρατορίας. Ο Pontifex Maximus της Ρώμης ήταν τέτοιος, ανεξαρτήτως της θρησκείας που θα επέλεγε η Ρώμη να "υιοθετήσει" ...Τα ίδια "διοσκουρικά" κόκκινα θα φορούσε και τα ίδια "αλάθητα" θα διεκδικούσε, είτε μιλούσε εξ ονόματος του Διός είτε εξ' ονόματος του Χριστού.

Αυτά όλα είναι προφανές ότι οι αυτοδίδακτοι "μηχανικοί" τα αγνοούσαν. Προσπαθώντας να κάνουν τη δική τους "ανακατασκευή", αποκάλυψαν τον επιμελώς κρυμμένο ελληνικό φέροντα οργανισμό τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας. Αγνοώντας τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των δομικών στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους, δεν κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι τι "έχτιζαν". Δεν άγγιξαν και πολύ σωστά τον ελληνικό "μπετονένιο" κορμό τής αυτοκρατορίας —γιατί δεν τους συνέφερε— και κατέστρεψαν όλα εκείνα τα δευτερογενή και φθαρτά ασιατικά στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με την ιουδαϊκή διαχείριση του χριστιανισμού. "Απογυμνώνοντας" τον χριστιανισμό από τα ειδικά του "βαβυλωνιακά" χαρακτηριστικά, "αποκάλυψαν" τον ελληνικό του "σκελετό". Πάνω σ' αυτόν τον "σκελετό" προσπάθησαν να "στήσουν" την Νέα Τάξη ...Πάνω σε ατόφιο ελληνικό "σκελετό" είναι δομημένη η σημερινή Νέα Τάξη. 

Έστησαν στην πραγματικότητα το "μοντέλο" εκείνο, το οποίο μπορούν οι Έλληνες να νικήσουν, γιατί οι ίδιοι είναι οι δημιουργοί του. Έχοντας παντελή άγνοια των συνεπειών των επεμβάσεών τους, αυτό, το οποίο τελικά "έφτιαξαν", ήταν η ελληνική εκδοχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτήν την αυτοκρατορία νομίζουν ότι μπορούν να την ελέγχουν με απλή "αντιστήριξη" ...Νομίζουν ότι μπορούν να διατηρούν τον "θόλο" αυτής της αυτοκρατορίας στις τελικές του διαστάσεις με εξωτερικό "φόβητρο". Αγνοούν ότι οι ελληνικές αυτοκρατορίες αποτελούν φόβητρα οι ίδιες και δεν φοβούνται τέτοια ...Μιλάμε για άγνοια. Αυτήν την αυτοκρατορία θέλουν να τη χειρίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο τής Βαβυλώνας ...Με τον παραδοσιακό ιουδαιοχριστιανικό τρόπο, ο οποίος στηρίζεται σε μια μανιχαϊκή λογική τής πάλης τού καλού με του κακού.

 Νομίζουν ότι μπορούν να τη διχάζουν και να την ελέγχουν με αυτόν τον απλοϊκό τρόπο τής δράσης και της αντίδρασης ...Οι καλοί απέναντι στους κακούς ...Οι αντιρατσιστές απέναντι στους ρατσιστές ...Οι προοδευτικοί απέναντι στους οπισθοδρομικούς. Νομίζουν ότι τους αρκεί να "καπαρώσουν" τη θέση τού "καλού" και να "στήσουν" απέναντι τους δικούς τους "κακούς". Νομίζουν ότι με απλούς και αυθαίρετους "ιεροεξεταστικούς" νόμους θα καταπνίγουν τις εσωτερικές αντιδράσεις. Με απλή "αριθμητική" φιλοδοξούν να "παγιδεύσουν" αυτούς, οι οποίοι εφεύραν τα ανώτερα "μαθηματικά". Με ελληνική γνώση, δηλαδή, "έχτισαν" ασιατικού τύπου αυτοκρατορία και έχουν και τη φιλοδοξία να ελέγχουν τους Έλληνες.

Όμως, ακόμα κι έτσι να ήταν, θα είχαν και πάλι προβλήματα. Ακόμα κι αν οι Έλληνες είχαν με τον καιρό "εξασθενίσει" —και δεν αντιπροσώπευαν πλέον καμία απειλή— και πάλι δεν θα τους έβγαινε ένας τέτοιος αφελής σχεδιασμός του Μεσαίωνα. Η ανθρώπινη —και ειδικά η χριστιανική— γνώση έχει αναπτυχθεί σε τέτοιον βαθμό, που τη χριστιανική αυτοκρατορία δεν μπορεί να την τρομοκρατήσει κανένας εξωτερικός εχθρός. Το Ισλάμ, δηλαδή, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί απλά να ενοχλήσει, αλλά όχι να τρομοκρατήσει. Είναι αδύναμο να "κινήσει" τη "φάμπρικα" του πανχριστιανιακού τρόμου. Κάποτε μπορεί να το κατάφερνε, αλλά σήμερα δεν μπορεί. Κάποτε μπορεί να έφτανε με απειλές και όπλα έξω από τη Βιέννη, αλλά σήμερα δεν μπορεί. Σήμερα βαριά-βαριά να φτάσει πάλι μέχρι τη Βιέννη, αλλά παρακαλώντας ...με τα πόδια τής λαθρομετανάστευσης. Το να μιμείσαι δηλαδή μια παλαιότερη πετυχημένη κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα έχεις την ίδια επιτυχία σε έναν κόσμο, στον οποίο τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 

Οι "αρχιτέκτονες" της Νέας Τάξης αναζητούν "αντιστήριξη" εκεί όπου δεν υπάρχει. Απέναντι στη δική τους κολοσσιαία "δράση" αναζητούν μια εξισορροπητική  "αντίδραση", την οποία δεν μπορεί να τους τη δώσει το διαθέσιμο "οικοδομικό" στοιχείο. Προσπαθούν να στηρίξουν τον γιγαντιαίο αυτοκρατορικό "θόλο" σε ξύλινους "πασσάλους". Δεν κατάλαβαν ότι μόνον φαινομενικά υπάρχει πλέον "πάλη" μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλάμ ...Δεν υπάρχει πλέον τέτοια "πάλη" ...Έχουν ξεφύγει τόσο πολύ σε απόλυτα μεγέθη οι αναλογίες των δυνάμεων μεταξύ των δύο θρησκειών, που μόνον γέλια φέρνει ένας τέτοιος ισχυρισμός. 


Ενώ δηλαδή οι αντιπαλότητες, τα μίση και οι ωμότητες μεταξύ των πιστών μπορούν να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, η διαφορά ισχύος των συστημάτων κάνει απαγορευτική την επανάληψη της ίδιας τακτικής τής αντιπαλότητας, ακόμα κι αν όλα φαινομενικά παραμένουν ίδια. Μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή αλλαγή κλίμακας, η οποία είναι ακίνδυνη, αλλά δεν είναι τέτοια ...Είναι επικίνδυνη, γιατί δεν θα παράγει το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούν και άρα τους αφήνει "ξεκρέμαστους" στον σχεδιασμό τους. Μπορεί στα χαρτιά των σχεδιαστών να φαίνεται όμορφο και έξυπνο ένας τεράστιος "θόλος" να στηρίζεται σε λεπτούς και κομψούς "κίονες", αλλά αυτό να μην μπορεί να έχει εφαρμογή, όταν ο "θόλος" είναι αναγκαστικά από μπετόν και οι μόνοι "κίονες" που διατίθενται στην πραγματικότητα είναι ξύλινοι. 

 Κάπως έτσι την έχουν "πατήσει" και σήμερα οι άσχετοι κλέφτες, που παριστάνουν τους "μηχανικούς". Θεωρώντας τους εαυτούς τους διάδοχους της Ρώμης και φαντασιωνόμενοι το Λονδίνο σαν μια Τρίτη Ρώμη, θεώρησαν ασφαλές να δημιουργήσουν την ανάλογη αυτοκρατορία ...Θεώρησαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους "πανθρησκευτικό" αυτοκρατορικό "Πάνθεον", που με την εξουσία του θα "σκεπάσει" τον κόσμο ...Ένα "Πάνθεον" —πολύ μεγαλύτερο και πολύ ελαφρύτερο του ελληνικού— με ένα σχέδιο ανάλογο του Millennium Dome τού Λονδίνου ...Του θόλου τής τρίτης χιλιετίας, όπως διατείνονται ...Του μεγαλύτερου θόλου παγκοσμίως. Μιλάμε για "αστροπελέκια". 



...Έκαναν αυτό, το οποίο περιγράφουμε στο κείμενο: Θέλησαν να πάρουν τη θέση τής Ρώμης, αλλά δεν σεβάστηκαν τις προδιαγραφές της. Αυτό, το οποίο αποτελούσε "όριο" και βέβαια "ταμπού" για τη Ρώμη τής γνώσης αυτοί δεν το σεβάστηκαν ...Δεν αρκέστηκαν στο να είναι οι εφήμερα "πρώτοι" εντός ενός αιώνια σφραγισμένου χριστιανικού κόσμου, ελέγχοντας εμμέσως τον Πλανήτη ...Δεν ήθελαν να είναι οι έστω και εφήμερα "καθήμενοι" στην ακλόνητη κορυφή τού "θόλου" τής επίσης ακλόνητης Χριστιανικής Αυτοκρατορίας ...Δεν ήθελαν η αυτοκρατορία τους να είναι σαν τον "καθεδρικό" τού Άγιου Παύλου, ο οποίος είναι απλά μια εκδοχή τού Πανθέου τής Ρώμης ...Ήθελαν να ξεπεράσουν αυτό το όριο και να δημιουργήσουν το Millennium Dome ...Στην πραγματικότητα ήθελαν να γίνουν οι "θεοί' ενός νέου κόσμου, τον οποίο μόνον αυτοί φαντάζονταν ότι υπήρχε ...Ήθελαν να είναι οι "θεοί" της νέας πανθρησκείας. Γι' αυτόν τον λόγο δεν τους αρκούσε πλέον ο "ελληνορωμαϊκός" Άγιος Παύλος τής προτεσταντικής πρωτοκαθεδρίας.

Ήθελαν η εξουσία τους να είναι μόνιμη και απόλυτη και να ξεφεύγει από τα όρια του χριστιανισμού ...Να ασκείται πάνω σε όλους τους λαούς ανεξαρτήτως θρησκείας. Την υπεροχή τους στον χριστιανικό κόσμο θέλησαν να την κάνουν παγκόσμια υπεροχή. Την υπεροχή τους, ως διάδοχοι της Ρώμης, θέλησαν να την κάνουν γενική υπεροχή. Προσπάθησαν να μετατρέψουν την πανχριστιανική αυτοκρατορία σε παγκόσμια. Μπορεί να μην γνώριζαν το πώς εξασφαλιζόταν ενδοχριστιανικά αυτή η υπεροχή από τη Ρώμη, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να προσπαθήσουν να την επεκτείνουν. Όμως, όλα αυτά τα φιλόδοξα τα επιχείρησαν, χωρίς να γνωρίζουν στην πραγματικότητα τα ρίσκα που παίρνουν. Με τις πονηράδες και τις "πατέντες" των τοκογλύφων τού δρόμου νόμισαν ότι θα έλυναν και τα προβλήματα της μηχανικής. 

Αγνοούσαν την πραγματικότητα που τους αφορούσε και την "πάτησαν" ...Αγνοούσαν ακόμα και τον δικό τους ρόλο ...Αγνοούσαν πως απλά ήταν οι "πρώτοι" μεταξύ "ομοίων" ...Ότι είχαν επικρατήσει σε μια "αδελφική" ενδοχριστιανική μάχη δογμάτων ...Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο ...Είχαν επικρατήσει σε μια "οικογενειακή" μάχη και απλά είχαν την εξουσία τής διαχείρισης ...Έκαναν τη "βάρδια" τού νικητή στη θέση τού "Παντοκράτορα" του χριστιανικού "θόλου". Απλά, ως αναγνωρισμένο και νόμιμο χριστιανικό δόγμα "δανείζονταν" την εξουσία τού "θόλου" τού "Πανθέου" τής Ρώμης ...Την "δανείζονταν" για όσο διάστημα ήταν οι κυρίαρχοι του χριστιανισμού. Αν έχαναν την κυριαρχία, έπρεπε να την παραδώσουν ατόφια στους ομόθρησκους διαδόχους τους, για να μην υπάρχουν προβλήματα για τη θρησκεία τους ...Όπως έκανε η Ρώμη με τη Νέα Ρώμη, όταν εναλλάσσονταν μεταξύ τους στη θέση τού κυρίαρχου του χριστιανισμού και δεν έπαιζαν ποτέ με τα δομικά του στοιχεία. Αυτοί μπερδεύτηκαν και αυτό το οποίο "δανείζονταν" πήγαν να το "οικειοποιηθούν".  Η Τρίτη Ρώμη προφανώς δεν ήθελε να μοιράζεται τίποτε και με κανέναν και "έκοβε" και τους "δεσμούς" της με τους υπόλοιπους.

Θεώρησαν πως είναι εύκολο με μερικές επεμβάσεις να επανασχεδιάσουν τον "θόλο" τής εξουσίας, προκειμένου να συμπεριλάβουν και τις υπόλοιπες θρησκείες υπό τη "σκέπη" του. Επειδή οι γύφτοι τής τοκογλυφίας "σκέπασαν" εύκολα με την "τέντα" τού διεθνούς εμπορίου και του τραπεζικού συστήματος τον υπαρκτό ελληνικό "θόλο" —πάνω απ' όλα τα χριστιανικά κράτη—, νόμισαν ότι με λίγες "προεκτάσεις" πάνω στις υπόλοιπες θρησκείες θα έφτιαχναν τον δικό τους παγκόσμιο "θόλο". Εκμεταλλεύτηκαν δηλαδή την προϋπάρχουσα πανίσχυρη δομή και νόμισαν πως την έκαναν δική τους ...Νόμισαν πως ο ελληνικός "θόλος" έγινε δικός τους "θόλος" ...Νόμισαν, πως, επειδή με τις "αλλοιώσεις" και τις "προεκτάσεις" δεν "φαίνεται" η ταυτότητά του, κανένας δεν θα καταλάβει τη διαφορά. 


Ως εκ τούτου θεώρησαν ασφαλές το να "αποσύρουν" τις εθνικές κρατικές "κυψέλες" κάτω απ' αυτόν. Αυτό ήταν το ολέθριο σφάλμα τους. Στην πραγματικότητα "ξεκαλούπωσαν" έναν "βαρύ" παγκόσμιο —ούτε καν πανχριστιανικό— αυτοκρατορικό "θόλο", χωρίς να είναι σίγουροι για τα υποστηρικτικά "μέτρα" που είχαν πάρει. Απέσυραν τις πανίσχυρες εθνικές κρατικές "κυψέλες",  αναζητώντας την "αντιστήριξη" στους "κίονες" τού Ισλάμ. Θέλησαν να ελέγξουν ένα "βαρύ" παγκόσμιο αυτοκρατορικό σύστημα με "θόλο" τσίρκου από "πανιά", που στερεώνονται σε "ξύλα" ..."Ξύλα", που, μέσω της μετανάστευσης των ισλαμιστών, τα πέρασαν "μέσα" από τον ελληνικό "θόλο". Προχώρησαν τον σχεδιασμό μιας "προεντεταμένης" κατασκευής, θεωρώντας ότι το αρνητικά "φορτισμένο" Ισλάμ θα έδινε στην κατασκευή τους την "προένταση" που αυτή είχε ανάγκη για να σταθεί όρθια. Θεώρησαν πως το φόβητρο του φονταμενταλιστικού Ισλάμ θα τους καθηλώσει όλους στον τρόμο και άρα θα τους συσπειρώσει στην "αγκαλιά" τους. 

Υπολόγισαν ότι αυτός ο "θόλος" θα παρέμενε στη θέση του με την αντοχή της νεοταξίτικης "τέντας" που τον περιέβαλε ως "κάλυμμα" και την "αντιστήριξη" των "πασσάλων", οι οποίοι θα λειτουργούσαν ως "προεντατήρες". Αγνοούν πως ο πραγματικός "σκελετός" αυτού του "θόλου" είναι από ελληνικό "μπετόν" και ότι αυτοί απλά τον κάλυψαν με το δικό τους "πανί". Αγνοούν πως αυτός ο "θόλος" είναι εξωφρενικά βαρύς και απαιτεί ειδικό σχεδιασμό ώστε να μην καταρρεύσει. Σήμερα βρίσκεται στην κυριολεξία στον "αέρα" χωρίς την υποστήριξη των πανίσχυρων δομών των χριστιανικών δογμάτων και των εθνικών κρατών. Για να συνεχίσει να στέκεται "όρθιος", απαιτεί τις γνώσεις των Ελλήνων, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αποδειχθεί ότι είναι η Millennium Bubble ...H "σαπουνόφουσκα" της χιλιετίας ...Μια "σαπουνόφουσκα" όμως επικίνδυνη για την ανθρωπότητα, εφόσον απειλεί να "πάρει" τα πάντα "μαζί" της σε ενδεχόμενο "κατάρρευσης". 

Μιλάμε για αφελείς, βλάκες και άσχετους. Προχώρησαν στην εκκενωτική "πανθρησκεία", χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες αυτής της επιλογής. Νόμισαν ότι αυτή η "εκκένωση" αφορά μόνον τους άλλους και όχι τη δική τους "θέση", η οποία με κάποιον τρόπο "μαγικό" θα στεκόταν πάντα στο "ύψος" της ..."Πριόνιζαν" το "κλαδί" όπου στέκονταν και νόμιζαν πως κάνουν κι εξυπνάδα. Με την "πανθρησκεία" που προωθούσαν νόμισαν ότι θα γκρέμιζαν όλες τις υποστηρικτικές "υποκατασκευές" των θρησκειών —και άρα και του χριστιανισμού—, αλλά αυτοί ως δια μαγείας θα συνέχιζαν να είναι επικεφαλής ενός μυστηριωδώς πανίσχυρου χριστιανισμού. Ο χριστιανισμός, δηλαδή, ακόμα και χωρίς τα "υποστηρίγματά" του, θα εξακολουθούσε να ήταν πανίσχυρος ...γιατί έτσι τους βόλευε. 

Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι στη νέα τους αυτοκρατορία "πουλούσαν" αθεΐα, πανθρησκεία, ανοχή, ατομισμό, ηδονισμό ή κομμουνισμό ήθελαν να διατηρήσουν ατόφια την ισχύ τού "ελέω Θεού" Μονάρχη ...Ήθελαν να διατηρήσουν εκείνη την ισχύ, η οποία προέρχεται από τον θρησκευτικό φανατισμό, τον εθνικισμό, τη συλλογικότητα, τη μισαλλοδοξία, την έλλειψη ανοχής, την εγκράτεια και την θρησκευτική πίστη. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι μετέτρεψαν τον Πάπα σε ένα κωμικό "ανδρείκελο", είναι οι ίδιοι που θέλουν να κυβερνούν σαν "ανώτεροι", εξαιτίας ενός "σκούφου" που κάποτε τους χάρισε ένας προκάτοχός του. Όλα αυτά τα αντιφατικά τα "αναζήτησαν", στηριζόμενοι σε πρωτοφανείς υπολογισμούς και μελέτες. Θεώρησαν ότι εύκολα ένα φανατικό σε βαθμό "σεληνιασμού" Ισλάμ θα γινόταν για τον κόσμο ολόκληρο ότι ήταν η Ρωσία για τη Γερμανία ή η Οθωμανική Αυτοκρατορία για την Ελλάδα. Θεώρησαν ότι μπορούν να "θεμελιώσουν" την αυτοκρατορία τους πάνω στο ισχυρό Ισλάμ, περνώντας —μέσω της μετανάστευσης— "φορτισμένους" ισλαμοφασίστες εντός των κοινωνιών που τους ενδιέφεραν. Αυτό, όμως, ακόμα κι αν στα "σχέδια" μπορεί θεωρητικά να "λειτουργεί", δεν μπορεί να έχει πρακτική εφαρμογή ...Δεν "βγαίνουν" οι "αριθμοί" των μεγεθών...

...Το γεγονός, δηλαδή, ότι μπορείς να δέσεις έναν ελέφαντα από τον λαιμό με μια κλωστή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να τον "τραβάς" κιόλας ...Το ότι η φρεσκοψημένη "μπαγκέτα" που κρατάς μοιάζει με ρόπαλο, δεν σημαίνει ότι μπορείς να βγεις στους δρόμους και να κάνεις φασαρία μ' αυτήν. Δεν αρκεί η απειλή τού Ισλάμ, για να "στηρίξει" αυτόν τον παγκόσμιο σχεδιασμό. Δεν μπορεί η "δράση" τού Ισλάμ να δημιουργήσει την "αντίδραση" που συντηρεί τον παγκόσμιο "θόλο" —και το αντίστροφο—. Είναι "μικρό" και "αδύναμο" το Ισλάμ γι' αυτήν την κλίμακα και άρα δεν τους είναι χρήσιμο. Αύξησαν δηλαδή τόσο πολύ τα μεγέθη, που ακόμα και ο "μπαμπούλας" τού Ισλάμ —ο οποίος είχε προδιαγραφές κάποτε να "τρομοκρατεί" μόνον τον χριστιανισμό— δεν αρκεί πλέον ...Πόσο μάλλον όταν αυτοί θέλουν με τον ίδιο "μπαμπούλα" να τρομοκρατήσουν και ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες θρησκείες μαζί. 


Ποιον να πρωτοαπειλήσει σήμερα το Ισλάμ, για να εξυπηρετήσει τους εμπνευστές τής Νέας Τάξης; ...Τον Δυτικό Κόσμο, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία και όλους τους υπόλοιπους ΜΑΖΙ; Πόσο "τρόμο" μπορεί να δώσει στα δόγματα του χριστιανισμού, τον βουδισμό, τον ινδουισμό ή τον σιντοϊσμό, όταν εξαιτίας τού νεοταξίτικου "πολυπολιτισμικού" σχεδιασμού όλοι πλέον είναι μέλη τής ίδιας νεοταξικής αυτοκρατορίας; Πόσο μπορούν οι "απεμπλουτισμένοι" κομμουνιστές και οι ναρκομανείς ισλαμοφασίστες να "μολύνουν" όλα αυτά τα συστήματα μαζί; Πού θα τους πρωτοχρησιμοποιήσουν; ...Στην Ευρώπη, για να "απειλήσουν" την καθολική Μεσόγειο; ...Στον Καύκασο, για να "απειλήσουν" την ορθόδοξη Ρωσία; ...Στο Πακιστάν, για να "απειλήσουν" την ινδουϊστική Ινδία; ...Στην Σιντζιάνκ, για να "απειλήσουν" τη βουδιστική Κίνα; 


Όσο και να επιμείνουν στην προπαγάνδα τού τρόμου, δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Οι χολιγουντιανές "υπερπαραγωγές" των φονικών τζιχαντιστών, οι οποίοι σφάζουν, πνίγουν και αποκεφαλίζουν στο όνομα του Αλλάχ δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια μόνιμη κατάσταση τρόμου. Θα προκαλέσουν μια στιγμιαία αναστάτωση, αλλά, όπως συμβαίνει πάντα με τον άνθρωπο, ο χρόνος βοηθά τη λογική εις βάρος τού ενστίκτου. Δεν μπορείς με μερικά βίντεο τρομοκρατίας να καθηλώνεις στο φόβο ολόκληρους λαούς ...Λαούς οργανωμένους, με στρατούς, όπλα και υπηρεσίες ασφαλείας. 

Αναγκαστικά λοιπόν ο "πυρετός" τού τρόμου θα πέσει επικίνδυνα ...Ένας "πυρετός", ο οποίος έχει την τάση να πέφτει πολύ γρήγορα, όταν δεν υπάρχει οικονομία να συντηρεί τους πολυδάπανους "μολυσματικούς" φασίστες ...Τον χορτάτο τον απειλείς εύκολα με τη βία ...Τον πεινασμένο και τον απελπισμένο πολύ δύσκολα. Αυτό, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει και σήμερα. Οι λαοί είναι πανικοβλημένοι και απελπισμένοι από τη φτώχεια. Αυτόν, που σκέφτεται να αυτοκτονήσει από την αδυναμία, δεν μπορείς να τον απειλείς με θάνατο, επειδή δήθεν τον σημαδεύεις με πιστόλι. Η παγκόσμια οικονομία σήμερα έχει βυθιστεί σε μια ύφεση τρομακτική και πρωτόγνωρη. Δεν θα έχει για πολύ καιρό το "καύσιμο" να συντηρεί τις δομές εκείνες, οι οποίες δημιουργούν κοινωνικές εντάσεις.

Ούτε τους βασικούς τους "συνοδοιπόρους" δεν μπορούν να διατηρήσουν στο "άρμα" τους οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές ..."Συνοδοιπόρους" λαούς, οι οποίοι συντηρούνται με μερίδια από τις λεηλασίες και τις αρπαγές και οι οποίοι σε αυτήν την περίπτωση είναι οι λαοί των μεγάλων προτεσταντικών κρατών. Η οικονομική κρίση έφτασε και στη δική τους "πόρτα" πλέον. Ο ένας μετά τον άλλο λαό βυθίστηκαν στη φτώχεια και τώρα έρχεται και η σειρά των Αμερικανών, των Βρετανών, των Γερμανών, των Σκανδιναβών και άρα και η σειρά των Προτεσταντών. Όταν ένας Γερμανός Αγγλοσάξονας, όπως ο Τραμπ, είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ και γοητεύει τους Αμερικανούς με αντινεοταξίτικες "κορώνες", υπάρχει πρόβλημα. Όταν αυτός ο υποψήφιος για το ύπατο αξίωμα της πιο ισχυρής προτεσταντικής δύναμης στρέφεται εναντίον τού βασικού στρατιωτικού "βραχίονα" του προτεσταντισμού, που είναι το ΝΑΤΟ, σημαίνει ότι η κατάσταση δεν "πάει" μακριά...

...Δεν υπάρχει αγορά ...Δεν υπάρχει ζήτηση ...Δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη των λαών των πάλαι ποτέ πλούσιων δυτικών κρατών, γιατί απλούστατα οι νεοταξίτες αποβιομηχάνισαν τη Δύση και κατέστησαν τους πληθυσμούς τους άνεργους και άρα ανίκανους να καταναλώσουν. Οι πλούσιοι διαρκώς γίνονται πλουσιότεροι και λιγότεροι και οι φτωχοί διαρκώς γίνονται φτωχότεροι και περισσότεροι. Έτσι έχουμε το παράδοξο φαινόμενο να έχουμε μέσα στην ίδια οικονομία το φαινόμενο του πληθωρισμού και του αποπληθωρισμού ταυτόχρονα, και με μεγάλη ένταση. Διαρκώς δηλαδή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, που αφορούν τη συγκεκριμένη μερίδα των πλουσίων καταναλωτών, ακριβαίνουν, δίνοντας πληθωριστική τάση στην οικονομία και την ίδια ώρα στην αγορά των απλών πολιτών υπάρχει αποπληθωρισμός, εφόσον δεν μπορούν οι παραγωγοί ή οι έμποροι να πουλήσουν προϊόντα ούτε στο κόστος παραγωγής ή αγοράς.

Τα πάντα έχουν απορυθμιστεί και είναι θέμα χρόνου η μεγάλη "έκρηξη" ...Μια "έκρηξη", η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Η "πραμάτεια" των Προτεσταντών, παρ' όλο που είναι υψίστης ποιότητας, κινδυνεύει να μείνει στα "αζήτητα", εφόσον δεν ενδιαφέρεται κανένας να την αγοράσει, ώστε να συνεχιστεί ο "κύκλος" τής παραγωγής. Αυτοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται μόνοι τους την πανανθρώπινη τεχνολογία, μπορεί να βρέθηκαν με τα άριστα προϊόντα στα χέρια τους, αλλά ξέμειναν από πελάτες. Με όσα χρήματα τους απομένουν φαίνεται ότι προστατεύουν της παραγωγή τους στα χρηματιστήρια ...Μια προστασία πολύ ακριβή και βεβαίως επικίνδυνη, εφόσον, για να την εξασφαλίσουν εξαντλούν όλους τους πόρους τους. Βάζουν "χέρι" σε όλες τις "δεξαμενές" πλούτου που υπάρχουν. 

Σταδιακά συνδέουν τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία με τα χρηματιστήρια και αυτό είναι επικίνδυνο. Σταδιακά μετατρέπουν τους καταθέτες και τους ασφαλισμένους σε "επενδυτές", ενώ αυτοί δεν είναι τέτοιοι ...Τους μετατρέπουν σε τέτοιους, για να μπορούν χωρίς νομικά "κολλήματα" να στηρίζουν με τα χρήματα αυτών τα χρηματιστήρια ...Αναγκαστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τεχνητής στήριξης, με αποτέλεσμα να "γκρεμιστεί" η παγκόσμια αγορά.

Αυτό δεν είναι μια δική μας υποκειμενική εκτίμηση. Αυτό είναι ένα αντικειμενικό δεδομένο. Δεν γίνεται χωρίς τεχνητή στήριξη να βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα που συμβαίνουν σήμερα. Δεν γίνεται να μειώνονται καθημερινά οι εισπράξεις των πολυεθνικών —και άρα τα κέρδη τους— και οι μετοχές τους να παραμένουν στα πιο υψηλά επίπεδα. Δεν γίνεται η παραπαίουσα αγορά να μην δίνει κέρδη στις εταιρείες και οι μετοχές τους να βρίσκονται στα "ύψη". Κάτι δεν είναι φυσιολογικό, και η φύση "μισεί" τα μη φυσιολογικά. Στην πραγματικότητα δύο χρηματιστήρια "ετοιμόρροπα" είναι ό,τι έχει απομείνει, που βαστάει "όρθιο" τον παγκόσμιο σχεδιασμό ...Τα χρηματιστήρια των Προτεσταντών, όπου παίζουν οι "Αγορές" των Σιωνιστών ...Τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης, όπου διαπραγματεύονται οι μετοχές ΟΛΩΝ των προτεσταντικών εταιρειών, οι οποίες διοχετεύουν την ανθρώπινη τεχνογνωσία στον κόσμο και κάνουν τις εισπράξεις τους.

Αν "καταρρεύσουν" αυτά τα δύο χρηματιστήρια, δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο. Θα διαλύσουν όλα στα εξ ον συνετέθησαν ...Αλλού η "αυτοκρατορία" και αλλού οι "στρατηγοί" της. Ο "καραγκιόζ-μπερντές", που σήμερα λέγεται δήθεν "παγκόσμια οικονομία", έχει στην ουσία καταρρεύσει. Τώρα, που αρχίζουν όλα και "υποχωρούν", εμφανίζεται ο ελληνικός κίνδυνος στο πραγματικό του μέγεθος. Τώρα, που ΟΛΟΙ οι λαοί —και άρα και οι άνθρωποι που τους συνθέτουν— βυθίζονται σε μια κοινή κρίση, θα δοθεί η ευκαιρία στον ΕΝΑΝ. 

Τώρα, που πλέον οι συλλογικές προσπάθειες δεν προσφέρουν ατομικά κέρδη και θα αρχίσει ο καθένας να προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του, θα δοθεί η ευκαιρία στον ελληνισμό να "επανέλθει". Τώρα θα καταλάβουν όλοι ότι ο ελληνισμός "δούλευε" πιο πολύ από ποτέ όταν ακριβώς φαινόταν "πεθαμένος". Τότε είχε μπει σε πολεμική "λειτουργία" και δεν αντιδρούσε, γιατί απλούστατα δεν αντιδράς όταν έχεις στήσει "ενέδρα". 

Τώρα θα καταλάβουν οι αφελείς σχεδιαστές ότι δεν ήταν τα πράγματα όπως τα καταλάβαιναν οι ίδιοι ...Αυτοί, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν "ελίτ" στη θέση τής "ελίτ". Οι Έλληνες ήταν η "ελίτ" τής αυτοκρατορίας, επειδή το κέρδισαν αυτό το δικαίωμα με το δικό τους σπαθί και όχι επειδή τους "σταύρωσε" με το δικό της "σπαθί" κάποια τρελή γριά, που παριστάνει τη βασίλισσα ...Όλα λάθος τα αντιλήφθηκαν οι συνωμότες, γιατί απλούστατα έβλεπαν τον κόσμο "ανάποδα" και όχι όπως πραγματικά ήταν. Οι Έλληνες δεν ήταν οι "αγαπημένοι" τής Ρώμης, ώστε αυτή να είναι η αιτία που αυτοί επιβιώνουν στους αιώνες ...Το αντίθετο συνέβαινε ...Η Ρώμη ήταν η "αγαπημένη" των Ελλήνων και αυτή επιβιώνει εξαιτίας τους μέχρι τις ημέρες μας ...Οι Έλληνες την αγαπούσαν και της έδωσαν ρόλο στον σχεδιασμό τους ...Οι Έλληνες ήταν οι Ρωμαίοι ή Ρωμιοί που τη στήριζαν για όσο διάστημα υπηρετούσε τον σχεδιασμό τους.



Το αίμα, που έχυσαν σήμερα στον κόσμο οι Νεοταξίτες,

θα γίνει η αιτία τού τέλους τους.

Θέμα χρόνου είναι να γεμίσει η "θάλασσα" της Νέας Τάξης

ελληνικούς "καρχαρίες".

Εμείς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί με τα κείμενά μας ανοίγουμε "τρύπες" στα ναζιστοσταλινικά "δίχτυα" που περιβάλλουν τον ελληνισμό ...και καθημερινά "απελευθερώνουμε" νέους πανίσχυρους "καρχαρίες", οι οποίοι δεν παγιδεύονται στα στημένα "άκρα" τής Democracy και επιβαρύνουν την κατάσταση για το σύστημα ..."Καρχαρίες", οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται πολλοί, αναγνωρίσιμοι και μισητοί από τα αριστερόστροφα φασιστικά δηλητηριώδη "σκυλόψαρα" ..."Καρχαρίες", οι οποίοι ήδη οσφρίζονται το "αίμα" σε μια κατάσταση που άρχισε να μυρίζει "μακελειό" ...Ο ελληνισμός θα "επιστρέψει" και θα ξαναπάρει τη θέση που δικαιούται σε αυτόν τον κόσμο ...Αναγκαστικά. Ακόμα και να θέλει κάποιος να αδικήσει τους Έλληνες, είναι αδύνατον. Δεν μπορείς να τους αδικήσεις, γιατί δεν μπορείς να τους παρακάμψεις. Ό,τι και να κάνεις, θα "πέσεις" πάνω τους, εφόσον τους έχεις ανάγκη. Ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο τέλος μιας "διαδρομής", η οποία εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη ...Πιο επικίνδυνη 
από ποτέ, αν συνυπολογιστούν και οι καταστροφικές δυνατότητες που έχει πλέον ο άνθρωπος. Φτάνοντας λοιπόν στο αδιέξοδο, θα πρέπει ν' αποφασίσει αν θα "σωθεί" ή θα "καταστραφεί". 

Οι Έλληνες σε αυτό το σημείο είναι αναντικατάστατοι ...Είναι οι "μηχανικοί" αυτού του κόσμου ...Αυτοί έχουν το "κλειδί" τής εξέλιξης. Αυτοί θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας των εξελίξεων ...Αυτοί θα αποφασίσουν αν το "τσαντίρι" των γύφτων θα αφεθεί να καταρρεύσει ή αν θα το "σώσουν", μεταλλάσσοντάς το σε μια στιβαρή και αιώνια "κατασκευή" ...Αυτοί θα πάνε πρώτοι στο "ραντεβού" με τον Μέγα Αρχιτέκτονα ...Αυτοί θα συγκρίνουν τα σχέδια των "Διαθηκών" με τα ανθρώπινα σχέδια ...Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να "κατασκευάσουν" το απρόσβλητο "Μέγαρο" της ανθρώπινης θέωσης ...Αυτοί μόνον μπορούν να "κατασκευάσουν" παγκόσμιο Πάνθεον, το οποίο θα περιβάλει με απόλυτη ασφάλεια το σύνολο του Πλανήτη και άρα το σύνολο της ανθρωπότητας ...Ο "καρπός" τής δικής τους δουλειάς θα είναι αυτός ο οποίος θα "αξιολογηθεί", πριν παραδοθεί στους ανθρώπους για να τον απολαύσουν.

Τραϊανού Παναγιώτης

ΠΗΓΗ