Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ "ΛΟΓΑΣ", ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ "ΑΓΙΟΣ" ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.



Άντε να παίξεις με το κινητό και το τάμπλετ σου Αμβρόσιε, και βγάλε και καμιά σέλφι να μας τη στείλεις να γελάμε.

Ψεύτες, κλέφτες, άθεοι και Κίναιδοι μπήκαν και πάλι στο στόχαστρο του «χωροφύλακα» της πουλημένης Ιεραρχίας. Μάλιστα δε μιλάει καν για θεομπαίκτες αλλά για άθεους! Άραγε ποιους καταγγέλλει αυτήν τη φορά;

Ντρέπομαι, που ζώ σ' αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των αθέων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τά χειρότερα έρχονται!

Αίγιον, 4 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ    


Υποκινούμενος πάντοτε από συμφέροντα, κάνει ό,τι του λένε, και προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες αλλού. Εξάλλου οι δεσποτάδες πάσχουν όλοι – λίγο ως πολύ – από τις ίδιες ανίατες ασθένειες: Παθολογική ψευτιά, επιδημική συκοφαντία, Κιναιδισμό, κλεπτομανία, εσχάτη θεομπαιξία αλλά πολλές – πολλές άλλες αναλόγως την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Απευθύνεται στους Έλληνες οι οποίοι κανονικά βλέποντάς τον στο δρόμο ( όταν δεν κυκλοφορεί με τη λιμουζίνα του ) θα πρέπει να τον φτύνουν διπλά και τριπλά… για να μην τον ματιάσουν.

Ο «κόρακας» Αμβρόσιος δεν πρόκειται να βγάλει κανενός άλλου «κόρακος» το μάτι. Γνήσιος Φαρισαίος, δήθεν επαναστάτης, θεομπαίκτης δεσπότης που κοροϊδεύει εδώ και χρόνια με τα παχιά του λόγια τον Λαό. 

- Αμβρόσιε, αν δεν είσαι «κότα», όπως οι περισσότεροι δεσποτάδες, μπορείς την επόμενη εβδομάδα που θα συγκληθεί η πουλημένη σας Ιεραρχία να καταγγείλεις του κλεφταράδες, τους ψευταράδες, τους πουστ@ράδες και τους άθεους που έχετε στο σινάφι σας. Είναι πολλοί, και συ τους γνωρίζεις καλά, αλλά και άλλοι «αδερφοί» σου και συνάδερφοι σου. Είναι όλοι αυτοί που γυρνούν από «λέσχη» σε «λέσχη» και τσεπώνουν χορηγίες, στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, είναι μέλη Εβραϊκών παρασυναγωγών και Σιωνιστικών Οργανώσεων όπως το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, είναι Κίναιδοι όχι μόνο στο σώμα αλλά και τη ψυχή, συκοφάντες, ψεύτες, αληταράδες και υποκριτές, και συ Αμβρόσιε αναφέρεσαι στους προδότες πολιτικούς, στους οποίους έχετε στήσει κώλο εδώ και μια οκταετία, από τότε που «ανέλαβε» ο διεφθαρμένος Ιερώνυμος και η συμμορία του, φοβούμενοι μη σας κόψουν τα προνόμια και σας βγάλουν στον «τάκο» για τα συνεχή σκάνδαλα που δημιουργείτε. 

Άντε να κλάψεις κι εσύ και να διαμαρτυρηθείς στον ανθέλληνα και προδότη Τσίπρα, για τη δήθεν απαγόρευση εισόδου σας στα σχολεία και πρόσεχε μη σου φύγει κανένας πόντος, από το καλσόν που φοράς κάτω από τα ράσα που ατιμάζεις με τη συμπεριφορά σου...

Κανένας Έλληνας μην περιμένει τίποτα απ΄ όλα αυτά. Οι «καλοπροαίρετοι» ας συνεχίσουν να τρώνε το κουτόχορτο που τους ρίχνουν οι «άγιοι» σαν τον Αμβρόσιο και ας αφήσουν τους αγώνες γι΄ άλλους._