Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Σας έλειψε; Θαυμάστε τον! O Sir Paul όλος δικός σας!

Η γριά τσατσά της Ιεραρχίας έκανε προκλητική εμφάνιση στη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καρπενησίου. Την είχαμε χάσει τόσον καιρό και απορήσαμε αλλά και ανησυχήσαμε. Βλέπετε, η τρελόγρια έχει εσχάτως μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και οι εμφανίσεις της δεν είναι και τόσο συχνές. Σ΄ επόμενη ανάρτηση μου θα βγάλω στη φόρα τα σχετικά με τη Δικογραφία που αφορά τον Παυλάκη και την υπόλοιπη συμμορία. 

Η φωτό είναι από την χειροτονία του νέου "αγίου" Καρπενησίου.


Η Δικογραφία της Εισαγγελίας Εφετών περιλαμβάνει και ηχητικό CD όπου ο μικρός Παύλος ακούγεται να δίνει στεγνά Ιερώνυμο & σία για τις στημένες και καλοπληρωμένες εκλογές Μητροπολιτών της Κρατικής Εκκλησίας. Ο μικρός Παύλος μιλά και για τους Κίναιδους της ευρύτερης παρέας, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, όμως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως ακούγεται να λέει πως συγκεκριμένος Μητροπολίτης της Αττικής τον «έβαλε» να καταφερθεί εναντίον του Ιστολογίου της ΙΕΡΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ και εναντίον ποίου άλλου, του Τρις Χειρότερου! Μάλιστα αποκαλεί τον εντολοδόχο Μητροπολίτη «εγγονάκι» του, και αναφέρει πως το "εγγονάκι" του έχει ιδιαίτερες σχέσεις με παραδικαστικά κυκλώματα, τα οποία διευθύνουν Εισαγγελείς και Δικαστές με εντολές πολιτικών προσώπων, ενώ παρεμβαίνει με άνεση στις Αστυνομικές και διωκτικές Αρχές.

Δυστυχώς για τον κατάπτυστο Μητροπολίτη και τις κούκλες του αλλά και την υπόλοιπη συμμορία, μαθαίνω πως τις επόμενες ημέρες – μετά τις ταραμοσαλάτες και τα μαλάκια - θα «πέσουν» κι άλλα «άγια» CD στα χέρια των Εισαγγελικών Αρχών. Ωστόσο αυτό που καίει ως ερώτημα είναι το πώς οι διωκτικές και μυστικές Υπηρεσίες της χώρας δεν έχουν στα χέρια τους υλικό από τις λαμογιές που κάνουν οι δεσποτάδες καθημερινά… ή μήπως έχουν και μας το κρύβουν; Ας θυμηθούμε την περίπτωση του πρώην Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας Κωνσταντίνου, όπου η τότε Ε.Υ.Π. είχε εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιόν του «αγίου» και γι΄ αυτό υπήρξε αρχική εμπλοκή στην εκλογή του Κίναιδου Μητροπολίτη, ο οποίος ταλαιπώρησε τελικώς την Εκκλησία της Ελλάδος για πάνω από είκοσι έτη. Επίσης και η περίπτωση του πρώην Αττικής Παντελεήμονος Μπεζενίτη ήταν γνωστή στις Υπηρεσίες, αφού αρκετά πνευματικά «τεκνία» του ήσαν πολιτικά πρόσωπα. Οι πληροφορίες μου λένε πως οι Αρχές έχουν αρκετά στοιχεία για αρκετούς, όμως κάποιοι φοβούνται πολύ, και κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύονται τον φοβιτσιάρη.

Θα επανέλθω τις επόμενες ημέρες με περισσότερο «ιερό» υλικό. Όσοι βιάζονται ιδιαίτερα μπορούν ν΄ ανατρέξουν σε παλαιότερη μου ανάρτηση μου http://www.ierakatixisis.com όπου ο μικρός Παύλος στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να λέει πως: «…ε καλά έκανε και πήρε τις 100.000, και άλλες 200.000 πήρε ο άλλος, ο βουβός…», αναφερόμενος σε εκλογή Μητροπολίτη της Θεσσαλίας. Ο «βουβός» του αποσπάσματος βέβαια δεν είναι άλλος από τον διεφθαρμένο Ιερώνυμο, ενώ ο μάγκας που τσέπωσε τα εκατό χιλιαρικάκια προκύπτει πως είναι ο ίδιος Μητροπολίτης που έβαλε τον Παυλάκη να στραφεί εναντίον της ΙΕΡΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ αλλά και όποιου άλλου τον ενοχλούσε. Από την ίδια Δικογραφία φαίνεται πως η ταρίφα ήταν η ίδια και για έτερο Μητροπολίτη κοντινής περιοχής.

Θαυμαστά τα έργα των «αγίων» ημών δεσποτάδων!

 Ποιος Μητροπολίτης είναι το εγγονάκι σου γραία τσατσά;