Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΙΧΝΕΥΜΩΝ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ "ΙΧΝΕΥΜΩΝ":

«...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΙΝΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ [ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ] ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ!

ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ, ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, [ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ], ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ "ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ" ΠΙΑ, ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ [ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΤΟΜΟ, ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ] ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ, ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

ΠΑΝΟΜΟΙΩΤΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΧΝΕΥΜΟΝΟΣ" [ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ], Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ - ΕΘΝΩΝ - ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ "ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ" ΤΣΙΜΠΗΜΑ Ή ΔΑΓΚΩΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ "ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ "ΑΝΕΝΕΡΓΑ" ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΧΝΕΥΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΑΠ΄ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟ-ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ!» 

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ - "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ", Εκδ. ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σελ. 5-6.