Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!



Παγκόσμια διακυβέρνηση σημαίνει ομογενοποίηση των πληθυσμών σε βαθμό "πολτοποίησης". 

Οτιδήποτε λοιπόν πηγαίνει προς τα "πίσω" την κατάσταση και "θυμίζει" στους ανθρώπους το παρελθόν τους, την απειλεί. Οτιδήποτε τους "θωρακίζει" πίσω από παλιές "γραμμές" άμυνας, την απειλεί. 

Είτε βρεθεί ο Τάφος του Χριστού είτε ο Τάφος του Αλεξάνδρου, η απειλή είναι ίδια για ένα διεθνιστικό και άθεο σύστημα, όπως αυτό της Νέας Τάξης. 

Όταν ένα σύστημα προσπαθεί να προχωρήσει ένα "βήμα" μπροστά στον σχεδιασμό του, οτιδήποτε τον απειλεί με ένα "βήμα" ή ακόμα και με δύο "βήματα" πίσω, είναι εξίσου απειλητικό. Όταν δηλαδή επιθυμείς τέτοιου είδους και μεγέθους μεταβολή, είναι το ίδιο απειλητικός είτε ένας Τάφος του Χριστού του προηγούμενου "βήματος" είτε ένας Τάφος του Αλεξάνδρου του προπροηγούμενου "βήματος".

Αυτήν τη "μνήμη" προσπαθούν να διαγράψουν από τα μυαλά των ανθρώπων, προκειμένου να τους έχουν μπροστά τους "εύπλαστους", για να τους διαμορφώσουν όπως θέλουν. Πρώτος και κυριότερος εχθρός τους είναι ο Δυτικός Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός ...

Ο πιο πλούσιος και ισχυρός πολιτισμός που γνώρισε ποτέ ο κόσμος ...Αυτός, που κατάντησε σήμερα να λέγεται η πιο πλούσια αγορά του κόσμου. 

Αυτόν επιθυμούν να αλώσουν και για να έχει μονιμότητα η επιτυχία τους, θα πρέπει να τον "ισοπεδώσουν" πλήρως. 

Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να χτυπήσουν όλα τα "θεμέλιά" του ...Ό,τι "θεμέλια" μπορεί να έχει αυτός ο πολιτισμός ..."Θεμέλια" θρησκευτικά και εθνικά.

Εξαιτίας αυτής της επιδίωξης άλλωστε έχουν εφεύρει και έχουν επιβάλει μέσα στον Δυτικό Κόσμο όλους τους δήθεν κανόνες του politically correct. 

Με αυτούς τους τεχνητούς όρους προσπαθούν να εξαφανίσουν όλες τις μέχρι τώρα συμβατικές ανθρώπινες συμπεριφορές ...Συμπεριφορές, οι οποίες, άσχετα αν ήταν σωστές ή λάθος, δεν έπαυαν να μεταφέρουν "φορτία" μέσα στον χρόνο ...

Οτιδήποτε είδους φορτία ...

Θρησκευτικά, εθνικά, ιστορικά, γεωγραφικά ή παραδοσιακά ...

Οτιδήποτε διαφοροποιεί τους ανθρώπους μεταξύ τους και τους "υπενθυμίζει" από πού "έρχονται" και πού "πηγαίνουν".

Υποτίθεται πως αυτό το κάνουν από "ευαισθησία" και με στόχο να "αμβλύνουν" συμπεριφορές, οι οποίες προκαλούν εχθρότητες μεταξύ των ανθρώπων, ενώ στην πραγματικότητα το κάνουν, για να μπορούν να "κρύβονται" οι ίδιοι πίσω από μεγάλες ανθρώπινες μάζες. 

Η ανάμιξη των πληθυσμών γι' αυτούς είναι υποχρεωτική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν. Όταν μετακινούνται, είτε οι ίδιοι είτε τα συμφέροντά τους, από χώρα σε χώρα, χωρίς να "καλύπτονται" από μιλιούνια πεινασμένων λαθροπληθυσμών, κινδυνεύουν. 

Έχοντας λοιπόν αυτήν την κυριαρχία ως στόχο και προκειμένου να μην φαίνονται ως οι "διαφορετικοί" που κυριαρχούν "παντού", κάνουν αυτό που τους συμφέρει. 

Διασκορπίζουν "παντού" τους "πάντες", ώστε ανάμεσα στους άπειρους "διαφορετικούς" να περνούν και οι ίδιοι απαρατήρητοι.

Εξαιτίας του στόχου της απροβλημάτιστης συμβίωσης μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων προσπαθούν να "ομογενοποιήσουν" και τις συμπεριφορές τους. Μόνοι τους —και για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους— αποφάσισαν ν' "ανακατέψουν" τους λαούς και μόνοι τους —και πάλι για τα ίδια συμφέροντα— αποφάσισαν να διευκολύνουν τη συνύπαρξή τους. Γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούν να αλλάξουν συνήθειες και συμπεριφορές αιώνων ...

Συμπεριφορές, οι οποίες πράγματι σε άλλες εποχές προκαλούσαν προβλήματα και τριβές μεταξύ των ανθρώπων ...Προβλήματα όμως μικρής κλίμακας, γιατί τότε δεν παρατηρούνταν οι σημερινές μετακινήσεις των πληθυσμών, που προκαλούνται από τη σημερινή οικονομία της Νέας Τάξης. 

Λανθασμένα και προκλητικά στερεότυπα μεταξύ των ανθρώπων και των λαών υπήρχαν πάντα, αλλά αυτά δεν επηρέαζαν τις καθημερινές συμπεριφορές, γιατί οι λαοί δεν ήταν ο ένας "πάνω" στον άλλο. 

Δεν έμεναν στην ίδια πολυκατοικία όλες οι φυλές, οι θρησκείες και τα δόγματα αυτού του κόσμου. Τους χώριζαν σύνορα, βουνά και ποτάμια. Δεν υπήρχαν οι σημερινές ανάγκες συνύπαρξης, ώστε να υπάρξει μια οργανωμένη προβολή νέων κοινά αποδεκτών προτύπων συμπεριφοράς.

Λίγες δεκαετίες πριν και υπήρχαν Έλληνες, οι οποίοι δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους έναν μαύρο άνθρωπο ή έναν Κινέζο ...Ανθρώπους, που οι σημερινοί Έλληνες σήμερα συναντάνε καθημερινά στις γειτονιές τους ...

Ανθρώπους, με τους οποίους πρέπει να συνυπάρξουν και άρα πρέπει να "κωδικοποιήσουν" τη συμπεριφορά τους πάνω σε νέα δεδομένα. Κάποτε οι μαύροι ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και δεν ήταν στο διπλανό το διαμέρισμα, ώστε να τους θίγει η απειλή του κακού "μαύρου", ο οποίος θα αρπάξει το "παιδάκι". 

Ο δυστυχής "Οθέλος" είναι πλέον πολύ "κοντά" μας και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τη ζωή του, χρησιμοποιώντας ως δήθεν αποδεικτικό της "ποιότητάς" του το χρώμα του δέρματός του. 

Τώρα αυτό το "παραμύθι", που εδώ και αιώνες περιγράφει ο Σαίξπηρ, είναι προφανώς όχι μόνον ρατσιστικό, αλλά και επικίνδυνο. Πρέπει να αλλάξει, γιατί το άλλοτε μακρινό "φόβητρο" για το παιδί δεν είναι πλέον τόσο μακρινό ...

Είναι ο γείτονας και ένα παιδί δεν πρέπει να φοβάται τον γείτονα. Είναι πλέον τόσο μεγάλη η ανάγκη της απροβλημάτιστης συνύπαρξης, που δικαιολογεί συμβιβασμούς, οι οποίοι λίγες δεκαετίες πριν θα ξεσήκωναν θύελλα αντιδράσεων και θρησκευτική βία.

Φτάσαμε, εξαιτίας της Νέας Τάξης, να συζητάμε για πράγματα, τα οποία μέχρι τώρα ήταν ταμπού. Διαπραγματευόμαστε για πράγματα, για τα οποία κάποτε σηκώναμε σπαθιά στο αέρα. 

Ποιος θα φανταζόταν ότι κάποιοι θα ζητούσαν να μην χτυπάνε οι καμπάνες των Εκκλησιών μέσα στον χριστιανικό κόσμο, για να μην "ενοχλούνται" οι αλλόθρησκοι; 

Ποιος θα φανταζόταν ότι κάποιοι θα ζητούσαν να μην γιορτάζονται τα Χριστούγεννα μέσα στα σχολεία των χριστιανικών χωρών, για να μην "ενοχλούνται" τα παιδιά των άλλων θρησκειών; Αυτό ζητάνε κάποιοι εντός του χριστιανισμού και υπέρ του Ισλάμ ή των Εβραίων, για παράδειγμα ...

Υπέρ του Ισλάμ, που, αν απαιτήσει κάποιος από αυτό να μην γιορτάζει το Ραμαζάνι στην επικράτειά του, θα βρεθεί με θανατηφόρο "φετφά" να τον κυνηγάει ...

Υπέρ των Εβραίων, που, αν μέσα στο Ισραήλ ζητήσεις να εργάζονται το Σάββατο, θα μπεις σε "λίστα" ναζιστών και αντισιωνιστών.

Όμως, όλα αυτά τολμάνε και τα ζητάνε κάποιοι εντός του χριστιανισμού. 

Τολμάνε, γιατί είναι οι σημερινοί ισχυροί του. 

Γιατί τα ζητάνε; 

Γιατί αυτός ο ελληνοχριστιανικός κόσμος είναι ο βασικός τους στόχος. Γιατί θέλουν να διαγράψουν τις "μνήμες" των λαών του. Γιατί δεν θέλουν να θυμούνται οι χριστιανοί ότι είναι τέτοιοι. 

Δεν θέλουν οι καθολικοί να θυμούνται ότι είναι τέτοιοι. 

Δεν θέλουν να θυμούνται οι ορθόδοξοι ότι είναι τέτοιοι. 

Δεν θέλουν να θυμούνται τίποτε. 

Θέλουν να θυμούνται μόνον ότι δήθεν είναι "άνθρωποι". Άνθρωποι στο ζωϊκό επίπεδο και όχι όπως τους έχουν μάθει οι θρησκείες τους ν' αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους και άρα με τον τρόπο που και πάλι τους διαφοροποιεί μεταξύ τους ...

Απλά άνθρωποι. Ένα απλό ζωικό είδος ανάμεσα σε πολλά άλλα ...Άνθρωποι, που δήθεν εξελίχθηκαν ως "είδος" μέσα στον χρόνο. 

...Άνθρωποι, οι οποίοι αργά αλλά σταθερά εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να εξελίσσονται ...Από τους μονοκύτταρους οργανισμούς, που "βαρέθηκαν" μέσα στο νερό και μετά βγήκαν στη στεριά ...Τους οργανισμούς, οι οποίοι σύρθηκαν στη γη, αλλά μετά, επειδή πείνασαν, άρχισαν να βγάζουν και φτερά για να επιβιώσουν ...Τους οργανισμούς, που, με βάση τη δαρβινική λογική, αν στο μέλλον ξαναβρούν πρόβλημα επιβίωσης στην ξηρά, θα βγάλουν και προπέλες και θα επιστρέψουν στη θάλασσα.

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι η "υιοθεσία" της θεωρίας της εξέλιξης είναι συμφέρουσα για τους πονηρούς. Έχοντας η Παγκόσμια Διακυβέρνηση την ανάγκη να επεκταθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη, έχει συμφέρον να παρουσιάζει τον άνθρωπο όπως την βολεύει. 

Έχει συμφέρον να εντάξει τον άνθρωπο σε ένα κοινό "είδος" ...Ένα "είδος", που, για να είναι ήσυχο και πειθήνιο στις εντολές τους, θα πρέπει να υιοθετήσει την politically correct συμπεριφορά που θα του επιβάλουν οι ίδιοι. 

Εχθρός αυτού του στόχου της Νέας Τάξης είναι ό,τι διαφοροποιεί τους ανθρώπους μεταξύ τους ...Ό,τι τους "εξειδικεύει" και τους δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές ...

Οι θρησκείες, οι εθνικές ταυτότητες, οι ιδεολογικές διαφορές κλπ.. ...Όποιοι έχουν τη δική τους "εκδοχή" για το τι "είδους" άνθρωποι είναι.

Σε αυτά επιτίθεται η Νέα Τάξη με όλα της τα όπλα. 

Δεν θέλει η Νέα Τάξη να πιστεύουν οι άνθρωποι πως έχουν σχέση με τον Θεό, γιατί αυτό ισχυροποιεί τις θρησκείες. 

Δεν θέλει η Νέα Τάξη να έχουν οι άνθρωποι πατρίδες, γιατί αυτό ισχυροποιεί τα έθνη. 

Δεν θέλει η Νέα Τάξη να έχουν οι άνθρωποι ιδανικά ή ιδεολογίες, γιατί αυτό ισχυροποιεί τις κοινωνίες. 

Γιατί δεν τα θέλει όλα αυτά; Γιατί οι άνθρωποι θυσιάζονται για την πίστη τους ή τις πατρίδες τους και τα ιδανικά τους. 

Πολεμάνε με πάθος όποιους απειλούν, είτε τον Θεό τους είτε τις πατρίδες τους είτε τα κοινωνικά τους κεκτημένα. 

Αυτά όμως είναι οι "λείες" και οι στόχοι των τοκογλύφων. 

Οι περιουσίες των Εκκλησιών είναι στο στόχαστρό τους, όπως και τα "ποίμνιά" τους. Η φιλοπατρία και το κοινωνικό κράτος ενοχλεί τους τοκογλύφους —και άρα τους "εκλεκτούς" της Νέας Τάξης—, εφόσον θέλουν να λεηλατήσουν τα κράτη εις βάρος των λαών τους. 

Γι' αυτόν τον λόγο μισούν τα έθνη και κυρίως τα έθνη με τις πιο ισχυρές "μνήμες". Ένα από τα έθνη, που έχουν βαθιές "ρίζες" και μεγάλη "μνήμη" —και άρα ενοχλεί την Νέα Τάξη— είναι και το ελληνικό ...

Πολύ επικίνδυνο έθνος, γιατί ακόμα και σήμερα δεν εννοεί να "ξεχάσει" την καταγωγή του ...

Πολύ ενοχλητικό, γιατί, όπως δήλωσε και η Μέρκελ, είναι πολύ "προσκολλημένο" στην πατρίδα του.

Σε αυτή την απάνθρωπη και αντεθνική πολιτική επικεφαλής έχουν τεθεί άνθρωποι σαν τη Μέρκελ και όλο το "σινάφι" της που ελέγχει σήμερα την Ευρώπη — και όχι μόνον ...

Μια "συμμορία" από άθεους προτεστάντες και πρώην σταλινικούς χαφιέδες, οι οποίοι παριστάνουν τους δαρβινιστές ...

Ανθρώπους με ζωώδη συμπεριφορά, που η σημερινή τους "επιτυχία" αποδεικνύει ότι μάλλον είναι το πιο εξελιγμένο ανθρώπινο είδος και άρα οι "ανώτεροι" ...

Πολύ "ανώτεροι", αν συγκρίνει κανείς τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Ρέσλερ ή τον Ρεν με τους "κατώτερους" Ιρλανδούς, Έλληνες ή Ιταλούς. Τόσο "ανώτεροι" όσο ο Τόμσεν, που θεωρεί ότι ο ίδιος ανήκει σε ένα "είδος", που, για να ζήσει όπως "δικαιούται", θα πρέπει η εργασία του να πληρωθεί με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, ενώ ο ίδιος κρίνει πως ένας "κατώτερος" Έλληνας εργαζόμενος μπορεί άνετα να ζει με 550 ευρώ τον μήνα.

...Χρηματοδότες του όλου εγχειρήματος —και αφεντικά των παραπάνω δούλων— είναι οι Εβραίοι ...Οι Εβραίοι τραπεζίτες και τοκογλύφοι, που, αναζητώντας τα παγκόσμια κέρδη, χρηματοδοτούν παγκόσμιες "καμπάνιες" προπαγάνδας ...

Οι "πιστοί" του ιουδαϊσμού Εβραίοι, οι οποίοι βλέπουν σαν αναχρονιστικούς incorrect παράγοντες μόνον τις θρησκείες των άλλων ...

Οι υπερεθνικιστές Εβραίοι, οι οποίοι βλέπουν σαν "επικίνδυνο" μόνον τον εθνικισμό των άλλων και κυρίως των Ελλήνων...

Η πιο οργανωμένη "συμμορία" που γνώρισε ποτέ ο κόσμος ...

Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες και διαχειριστές των παγκόσμιων ΜΜΕ ...

Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες και διαχειριστές της παγκόσμιας "βιομηχανίας" προτύπων του Χόλυγουντ ...

Οι Εβραίοι χρηματοδότες όλων των "ανθρωπιστικών" οργανώσεων, που στόχο τους έχουν τις μετακινήσεις και την ανάμιξη των πληθυσμών ...

Οι Εβραίοι χρηματοδότες όλων των "ελεγκτικών" μηχανισμών της πανανθρώπινης "ηθικής" ...Της δικής τους correct "ηθικής".

...Οι Εβραίοι, που, εκτός από τους χριστιανούς, μισούν και τους Έλληνες. Τους μισούν ιδιαιτέρως, γιατί έχουν προηγούμενα μεταξύ τους από την εποχή των Μακκαβαίων, αλλά πρωτίστως τους μισούν για ό,τι αντιπροσωπεύουν. 

Τους μισούν τόσο, που θέλουν να τους "θάψουν" ζωντανούς. Τους μισούν τόσο, που θέλουν να τους "ακρωτηριάσουν", ξεκινώντας από τον ίδιο τον Αλέξανδρο. 

Δεν είναι τυχαίο που όλοι, όσοι δημιούργησαν και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το λεγόμενο μακεδονικό "ζήτημα" εις βάρος του ελληνισμού και της αλήθειας, είναι Εβραίοι. 

Από τον Τίτο και τον Χόλμπρουκ μέχρι την Ολμπράιτ, την Μιλοβάνοβιτς ...και τον Νίμιτς, οι πάντες είναι Εβραίοι. 

Πληρώνουν όσο-όσο, για να "θάψουν" τον ελληνισμό με πρώτο και καλύτερο τον διασημότερο των Ελλήνων. Οτιδήποτε είναι ελληνικό θεωρούν ότι τους απειλεί και αγωνίζονται μέρα-νύχτα για να το αφανίσουν.

Αυτή είναι η Νέα Τάξη ...

Η Νέα Τάξη των άθεων Προτεσταντών, των σταλινικών χαφιέδων και των θεομπαιχτών Εβραίων ...

Η Τάξη των "ανώτερων" δουλικών και των εθνικιστών "αφεντικών". Μιλάμε για μια τεράστια "φάμπρικα", η οποία παράγει τεράστια κέρδη στους ιδιοκτήτες της. 
Ο Τάφος του Αλεξάνδρου, αν αποκαλυφθεί, όλους αυτούς τους "θίγει" θανάσιμα. 

Γιατί; 

Γιατί αλλάζει την "ατζέντα" του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Γιατί τραβάει πάνω του την "προσοχή" του κόσμου και του "θυμίζει" αυτά, τα οποία θέλουν οι νεοταξίτες να "ξεχάσει". 

Θυμίζει στους χριστιανούς ποιοι είναι και από πού προέρχονται. Θυμίζει ποια ήταν η βάση του Πολιτισμού τους και ποιοι ήταν οι "Πατέρες" αυτού του Πολιτισμού. 

Άρα θυμίζει τις "εντολές" εκείνων των Πατέρων και μαζί με αυτές και τους εχθρούς τους.

Οι ιδρυτές του χριστιανισμού ή των δογμάτων του είχαν φίλους και εχθρούς και η υπενθύμισή τους είναι προφανές ότι δεν συμφέρει αυτούς, οι οποίοι σήμερα πλουτίζουν εις βάρος των πάντων, ποντάροντας στην "αμνησία" τους. 

Δεν ήταν μόνον ο Ιησούς, που είχε για τις "κλωτσιές" τους τοκογλύφους και τα παράσιτα ...

Και ο Αλέξανδρος ήταν της ίδιας άποψης. Είχε την ίδια κακή άποψη για τους σημερινούς πολυδιαφημισμένους "εκλεκτούς" της Νέας Τάξης.