Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΕΙΜΕΘΑ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ", ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ;



ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ 
ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!


«Επανάσταση» χωρίς μετρητό δε γίνεται, και οι «άγιοι» της Κρατικής Εκκλησίας του διεφθαρμένου Ιερωνύμου και της συμμορίας του το γνωρίζουν καλά!

Αναρωτιέμαι, αφού τα τσεπώνουν από τους μεγαλοευεργέτες τους μεγαλοκαρχαρίες γιατί ξεζουμίζουν τον Λαουτζίκο δεκάδες χρόνια τώρα;


Γιατί Λαέ τους ταΐζεις και τους χρηματοδοτείς; Αυτούς που έκλεψαν την περηφάνια σου, που σ΄ έχουν υπόδουλο να ζεις στον φόβο και την ανέχεια, ενώ οι ίδιοι διάγουν αυτοκρατορικό βίο πολυτελείας και ευμάρειας;


Γιατί τους πιστεύεις κάθε φορά που σε κοροϊδεύουν, με μόνο σκοπό να σου αρπάξουν τα λιγοστά αποθέματα αξιοπρέπειας που σου απέμειναν;

Γιατί εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σ΄ αυτούς;

Γιατί έμαθες να φοβάσαι τον τιμωρό Θεό που σου πασάρουν τα λαμόγια της Κρατικής Εκκλησίας; O Ιησούς Χριστός ουδέποτε υπήρξε τιμωρός εκδικητής. Σταυρώθηκε για σένα από αυτούς που σήμερα προσκυνάς, φιλάς τα χέρια τους και τους χρηματοδοτείς. Αυτοί οι σκιτζήδες είναι απατεώνες ολκής, γιατί πρόδωσαν την Πατρίδα σου, την Εκκλησία, την Ιστορία των Ελλήνων και κακοποίησαν τον ίδιο τον Θεό.

Αυτοί οι απατεώνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον άθλιο Φραγκίσκο και να τον ξεναγήσουν στην Ιερή Γη των Ελλήνων, του Αλκαίου, του Αρίωνα, του Τέρπανδρου, του Θεόφραστου και της μεγάλης Σαπφούς, πουλώντας «φιλανθρωπία» και ανθρωπισμό σε επικίνδυνους λαθραίους που εισέβαλαν στην Πατρίδα των προγόνων σου.

Θ΄ αναγνωρίσουν όλους τους Αιρετικούς ως δήθεν "Εκκλησίες" ενώ για σένα έχουν ήδη έτοιμη την Κάρτα του Πολίτη και θα σου αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα λόγου ή πράξης.

Σε παραμυθιάζουν καθημερινά, και τα πληρωμένα εγκάθετα παπαγαλάκια τους σου σερβίρουν όλα όσα θέλουν για να σ΄ έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους.

Σταμάτα να τους χρηματοδοτείς τώρα!!! Μην τους δίνεις ούτε ένα λεπτό, από τον χρόνο και το χρήμα που βγάζεις με κόπο και ιδρώτα.

Σταμάτα να είσαι το θύμα, που κλέβουν, ληστεύουν, συκοφαντούν, υβρίζουν, λοιδορούν και κοροϊδεύουν οι λεχρίτες του συστήματος. Το Σιωνιστικό λόμπι έχει εισχωρήσει βαθιά μέσα στους «παπατζήδες» δεσποτάδες και προωθεί την Πανθρησκεία μέσω του Οικουμενισμού που θα σε ισοπεδώσει για πάντα.

Ξύπνα Έλληνα, ξύπνα Έλληνα και αντιστάσου τώρα! Είσαι Έλληνας μην το ξεχνάς. Οι Σουλιώτες έπνιξαν στο αίμα τους βρωμερούς Τουρκαλβανούς Λιάπηδες και σήμερα οι απόγονοί τους ξανάλεηλατούν την Πατρίδα. Καμία ανοχή, μόνο αντίσταση και αντίδραση με κάθε τρόπο!_