Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ



Aνδρείκελα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Καταργούν τον οποιοδήποτε θεσμό όποτε και όταν το επιθυμούν, δίχως να λογοδοτούν πουθενά!



Γνωρίζοντας πολύ καλά και την εν λόγω υπόθεση της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου απαντώ στα ερωτήματα σας κ. Σουφλή.

Η Κρατική Εκκλησία του διεφθαρμένου οικουμενιστή Ιερωνύμου και της συμμορίας του, ανδρείκελα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, καταργεί τον οποιοδήποτε θεσμό όποτε και όταν το επιθυμεί, δίχως να λογοδοτεί πουθενά. Τα παραδείγματα είναι εκατοντάδες.

Στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος ο οποίος ώθησε τα πράγματα στα άκρα. Ο εμπαθής και εκδικητικός "άγιος" Ναυπάκτου Ιερόθεος, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της άθλιας Συνόδου της συμμορίας του Ιερωνύμου απολαμβάνει την πλήρη κάλυψη σε οτιδήποτε κάνει.

 Όσον αφορά τις παραστάσεις των δικηγόρων των νομικών και φυσικών εκκλησιαστικών προσώπων πρέπει να γνωρίζετε πως πληρώνονται από χρήματα σαφώς των Ελλήνων. Προέρχονται από εκποιήσεις περιουσιακών στοιχείων των Μητροπόλεων και διακίνηση - ξέπλυμα μαύρου χρήματος που οι "άγιοι" βαφτίζουν ως δωρεές. Το κόστος των παραστάσεων αυτών σε δικαστήρια ( και όχι μόνο ) ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τα θρησκευτικά δικαιώματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι σαφέστατα πολύ περισσότερα αυτήν την στιγμή. Μη ξεχνάτε το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" πριν λίγο καιρό όπου ως επίσημα θρησκεύματα αναφέρονταν οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και οι Μωαμεθανοί. Γνώριζαν από τότε το τι ακριβώς θα συμβεί. Ο αντιρατσιστικός επίσης Νόμος ήταν επιβεβλημένη συνθήκη για να συμβούν όλα αυτά, θέτοντας εκτός Νόμου όποιον Έλληνα αντιδράσει σχετικά με τις Θρησκευτικές ελευθερίες.

Το παραμύθι επίσης με την είσοδο Κληρικών στα σχολεία υποκινείται από συγκεκριμένη ομάδα "αγίων" οι οποίοι είναι του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών και προωθούνται από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Το πρόβλημα τους είναι ν' ανοίξουν τα σχολεία για όλα τα θρησκεύματα και όχι να γίνει Ορθόδοξη κατήχηση βεβαίως.

Η τραγωδία με την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως θα συνεχιστεί αφού ο "άγιος" Ναυπάκτου αλλά και η συμμορία Ιερωνύμου έχουν πολύ δυσαρεστηθεί από την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, η οποία ορθώς δικαίωσε το Μοναστήρι.

Οι μηνύσεις και οι αγωγές θα συνεχιστούν και αυτές, διότι οι "άγιοι" μόνον αυτόν τον τρόπο γνωρίζουν._

ΙΕΡΑ ΚΑΤΗΧΗΣΙΣ