Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ.ΟΤΑΝ Ο ΑΒRAHAM LINCOLN ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1861, ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 

Ο LINCOLN ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Ο LINCOLN ΑΠΛΩΣ ΤΥΠΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ GREENBACKS ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ Ο LINCOLN ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1865.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο JOHN WILKES BOOTH, MAΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ YOUNG AMERICA ΤΟΥ MAZZINI (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ). TON EIXAN EΠΙΛΕΞΕΙ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ EDWIN STANTON, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ WASHINGTON DC, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΒΟΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΠΑΝΩ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΟΣ ΜΕ ΟΨΗ ΚΑΙ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΒΟΟΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΧΥΡΩΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΤΩΜΑ; Ο EDWIN STANTON, ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΤΟΝ ΒΟΟΤΗ.

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ LINCOLN, H OΠOIA EΓINE TON IOYNIO TOY 1865 ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ: Ο ΛΟΡΔΟΣ PALMESTON, O BΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ O OΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, O JOHN WILKES BOOTH, MAΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ, Ο JUDAH P. BENJAMIN, Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΚΑΙ Ο JACOB THOMPSON, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΣΥΡΕ 180.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ALBERT PIKE (ΜΕΓΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ.

ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο LINCOLN, ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 1863, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ GREENBACKS ΤΟΥ LINCOLN, ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ LINCOLN, SALMON P. CHASE ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ CHASE ΒΑΝΚ, ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΣΕ CHASE MANHATTAN ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ DAVID ROCKEFELLER.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.