Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΑΚΟΜΑ.





Πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται ένας - ένας οι δήθεν «άγιοι». Ο Λαός πληρώνει Ορθόδοξους δεσποτάδες που μόνο Ορθόδοξοι δεν είναι!

Νικόλαε, είσαι χειρότερος απ΄ ότι ξέραμε, τελικά. Αναρωτιέσαι αν ο διαθρησκειακός Οικουμενισμός είναι ή όχι αίρεση;

Με μια βελούδινη ( για τ΄ αυτιά των κολίγων της Μητροπόλεώς του ) εγκύκλιο περί της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, επέστρεψε στο προσκήνιο ο «άγιος» Μεσογείων και NASA Νικόλαος. Ο δεσπότης της Κρατικής Εκκλησίας του διεφθαρμένου Ιερωνύμου εξυπηρετώντας στο έπακρο τα συμφέροντα και τα θέλω των  Οικουμενιστών, θέτει μια σειρά από ερωτήματα διλήμματα, τα οποία όχι μόνο έχουν απαντηθεί αλλά πολλά από αυτά αποτελούν δογματική διδασκαλία για τους Ορθοδόξους. 

Ο Νικόλαος ( αμερικανοτραφής γαρ ) φαίνεται πως έχει ιδιαιτέρως ευγενή αισθήματα για τις Χριστιανικές σέχτες της Δύσης και αναρωτιέται, αν η Ορθοδοξία είναι ορθώς απόλυτη σε όσα διδάσκει και πρεσβεύει ή μήπως θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση σε όλους όσους «ανυποψίαστοι» έλαβαν τις αιρετικές διδασκαλίες. Του διαφεύγει βεβαίως το γεγονός πως όλοι αυτοί ή οι περισσότεροι εξ αυτών λαμβάνουν αιρετικές διδασκαλίες εδώ και χίλια περίπου χρόνια!

Ο «άγιος» μιλά για εκκοσμίκευση, συγκρητισμό,  ασάφεια, διγλωσσία, δημοσιοσχεσίτικη θεολογία και τον εκφυλισμὸ της Εκκλησίας, λες και για όλα αυτά ευθύνονται τα πιστά του πρόβατα, και όχι ο ίδιος και οι συνάδερφοί του δεσποτάδες της διεφθαρμένης Ιεραρχίας. Καταλήγει στο συμπέρασμα πως δε μπορεί να γίνει τίποτα προς όφελος της Εκκλησίας ( όπως αυτός την κατανοεί και την ονειρεύεται ) δίχως μετάνοια από τους Ορθοδόξους, ενώ ταυτίζει τη φωνή των συναδέρφων του Επισκόπων με τη φωνή του Θεού!!!

Αναμένω και νεότερες πνευματικές διατριβές αυτού του είδους από τους «αγίους» της κατ΄ ευφημισμόν πλέον Εκκλησίας που ουσιαστικά διοικεί αυτόν τον τόπο. Η Θεοκρατία που επιβάλλουν στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με Χριστό και Ευαγγέλιο. Είναι προφανές πως δίνουν καθημερινά τεράστιο αγώνα να περάσουν το μήνυμα στις συνειδήσεις όλων, πως η Εκκλησία όπως τη ξέρατε τελείωσε, φτάσαμε στο τέλος. Πλέον θα μιλάμε για μια Εκκλησία όχι Χριστιανική αλλά απόλυτης κοσμικής εξουσίας, η οποία πρεσβεύει την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπου στους εξουσιαστές του, αφαιρώντας του δικαιώματα και ελευθερίες που είχε έως σήμερα. Το παραμύθι των «αγίων» δεσποτάδων καλά κρατεί._

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την εγκύκλιο ΕΔΩ