Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στο άρθρο μου της Παρασκευής  22 Δεκεμβρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Η Τουρκία, ο Σατανάς και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κόκκινο χρώμα”, έκανα αναφορά για την τελετουργική δολοφονία του Μεχμούτ – Γιαβούζ Γιλμάζ, 38χρονου γιου του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ!

Πληροφορήθηκα λοιπόν, από την υψηλότατη και απόρρητης διαβάθμισης πηγή μου πως, υπήρξε αναταραχή στα υψηλά κλιμάκια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ)! Δηλαδή, μια ανησυχία για το τι ακριβώς γνωρίζουν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών (ΕΥΠ), για τον πνευματικό πατέρα του Χαριτζή Σουλτάνου της Τουρκίας Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν!  

Η δολοφονία του Γιλμάζ σχετίζεται με τη δολοφονία Οζάλ…

Αφού όπως εικάζεται, η ίδια αδελφότητα – σέχτα δολοφόνησε τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ! Ο οποίος πέθανε στις 17 Απριλίου 1993 και ο θάνατός του αποδόθηκε αρχικά σε καρδιακή προσβολή! Όμως, ο Μεσούτ Γιλμάζ πρωτοστάτησε στην απόδοση δολοφονίας του θανάτου του Τουργκούτ Οζάλ και η έρευνα προχώρησε τελικά το 2013, όπου τουρκικό δικαστήριο απέδωσε κατηγορίες σε δυο απόστρατους αξιωματικούς, αφού στο πτώμα του Τουργκούτ Οζάλ ανιχνεύτηκαν τέσσερα διαφορετικά ίχνη δηλητηρίου!

Να σημειωθεί ότι, ο Τουργκούτ Οζάλ, όπως και ο Μεσούτ Γιλμάζ ήταν φιλελεύθεροι και φιλοδυτικοί, και επιθυμούσαν μια Τουρκία δημοκρατική και όχι εγκληματική και καταπιεστική για το λαό της!

Και μην προστρέξουν οι εν Ελλάδι υποστηριχτές του Ερντογάν να μας πείσουν πως, επί ημερών Ερντογάν έχουμε ειρήνη με την Τουρκία, γιατί θα τους απαντήσω πως, επί της εποχής του Ερντογάν έχουμε μια κεκαλυμμένη ειρήνη! Αφού, επί των ημερών του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, έχουμε τεράστια εισροή ναρκωτικών ουσιών από την Τουρκία και βαρύτατου οπλισμού, που οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει βρεθεί μόλις ένα μικρό ποσοστό αυτού, που προορίζεται σε εγκληματικά στοιχεία της γείτονας χώρας και οι οποίοι έχουν εισέλθει στην Πατρίδα μας (σ.σ. εξάρθρωση τρομοκρατικής σπείρας Τούρκων σε Καλλιθέα και Νέο Κόσμο)! Καθώς επίσης, θα πρέπει να προσμετρήσουμε την αθρόα είσοδο στην Ελλάδα και κυρίως των νησιών μας του Αιγαίου Πελάγους, που ασφυκτιούν υπό το βάρος των πολυπληθών λαθρομεταναστών, που κάποιοι τους ονομάζουν “μετανάστες – πρόσφυγες”! Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει η αποκάλυψη του Μεσούτ Γιλμάζ (πατέρας του δολοφονηθέντος) ο οποίος είχε καταγγείλει σε ανύποπτο χρόνο πως, η Τουρκία είναι υπεύθυνη και υποκινήτρια των καταστροφικών πυρκαγιών σε δάση της Ελλάδος!

Δηλαδή, επί της ουσίας μιλάμε για έναν ακήρυχτο πόλεμο του Ερντογάν κατά της Ελλάδος!

Ανησύχησαν και τα εδώ κλιμάκια της ΜΙΤ…

Όμως, δεν ανησύχησαν από τις τελευταίες αναφορές μας, μόνο τα κλιμάκια της ΜΙΤ στην Τουρκία, αλλά ενοχλήθηκαν και τα εδώ παραρτήματά τους και ειδικότερα ο κομβικός ακτινωτός πυρήνας της ΜΙΤ στη νήσο Κω! Ο οποίος συνδέεται – όπως μας αναλύει η πηγή μας – με αντίστοιχους πυρήνες σε όλη την ελληνική Επικράτεια! Και μπορεί της Κω να είναι ο σημαντικότερος, γιατί είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια του αρχιχαριτζή Σουλτάνου Σελίμ Β, του επ΄ ονομαζόμενου και Γιαβούζ, αλλά είναι σημαντικά και τα κλιμάκια των νομών Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Ημαθίας! Όπως και του παραρτήματος των Αθηνών (Αγίας Παρασκευής)!

Σε δεύτερο δε επίπεδο, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούνται και αντίστοιχα κλιμάκια στη ΒΔ Ελλάδα (νομούς Ιωαννίνων, Πρεβέζης, Κέρκυρας και Καστοριάς)! Όπου βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων, για τις οποίες η Τουρκία θέλει να έχει λόγο, μέσω της συμπράξεως της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας και της Αλβανίας!

Ναι, της Αλβανίας, που στο Ελμπασάν δραστηριοποιείται μεγάλη σέχτα Αραβο-τουρκο-εβραίων Χαριτζήδων! Και δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που επέλεξαν να δώσουν την αλβανική υπηκοότητα στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, οι Ιλίρ Μέτα (Πρόεδρος Αλβανίας) και Έντι Ράμα (Πρωθυπουργός Αλβανίας)! Αυτή η κίνηση υποδηλώνει καλή θέληση της αλβανικής πλευράς προς την Ελλάδα, αλλά κατά βάθος υποκρύπτει τα ιδιοτελή συμφέροντα που έχουν για τα πλουσιότατα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην θαλάσσια περιοχή των Διαπόντιων Νήσων (σ.σ. σύμπλεγμα 11 μικρών νησιών ΒΔ της Κέρκυρας, με περισσότερο ονομαστά, τους Οθωνούς, την Ερεικούσσα και το Μαθράκι)!

Φοβάται δολοφονική απόπειρα ο Ερντογάν…     

Πάντως, ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν το τελευταίο διάστημα είναι πολύ θορυβημένος και φοβάται για τη ζωή του! Δεν είναι τυχαίο πως, έχει αυξήσει την προσωπική φρουρά του και τα μέτρα ασφαλείας των κινήσεών του!

Η ταραχή του όμως αυξήθηκε γιατί, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Σιρνάκ, κάποιος θαυμαστής του (;;;) έφθασε κοντά του σε απόσταση αναπνοής για να του εκφράσει την αγάπη (;;;) και τον θαυμασμό του (;;;)! Σπάζοντας τα αυστηρά (;;;) μέτρα ασφαλείας του Ερντογάν!

Ωστόσο, αυτήν την αιφνιδιαστική λατρεία την αποθανάτισε ο φακός του Russia Today και εμφανίζει τον “άτρωτο” Σουλτάνο να σαστίζει και να τρομάζει!

Λέτε να σκέφτηκε ο Ερντογάν πως, μπορεί να μην ήταν εκδήλωση λατρείας, αλλά να ήταν μια πρόβα διαπίστωσης της αντίδρασης της ασφάλειάς του;

Γιατί, αν μπορεί να συμβαίνει αυτό, τότε δικαίως θα έχει χάσει τον ύπνο του!


Το Σύστημα επαναφέρει τον Σημίτη, ολοταχώς…


Δραττόμενοι της ευκαιρίας, θα ήταν χρήσιμο να σας ενημερώσουμε για το γεγονός πως, το τελευταίο διάστημα τα Ιωάννινα δέχονται πολλές υψηλές επισκέψεις (τυχαία ;;;)!

Και δεν ομιλώ για την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!

Ομιλώ για τις τακτικές επισκέψεις του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα!

Όπως πρόσφατα (13 Δεκεμβρίου), που ήταν ομιλητής σε εκδήλωση στα Γιάννινα, που διοργάνωσε ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού, σε ξενοδοχείο της πόλεως με θέμα: “σκέψεις για την ευρωπαϊκή ενοποίηση”!

Που το μέλος του Ομίλου Ελισάφ Μωυσής (καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) μιλώντας στα ΜΜΕ της πόλεως των Ιωαννίνων, θεώρησε πολύ σημαντική την παρουσία του Κώστα Σημίτη στην εν λόγω εκδήλωση!

Βλέπετε, είναι σημεία των καιρών, ο λαός να σιχτιρίζει τον Κώστα Σημίτη ως συνυπεύθυνο της τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η Πατρίδα μας και κάποιοι να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας!

Οι οποίοι ξεχνούν πως ήταν ο Πρωθυπουργός των Ιμίων!

Να σημειωθεί πως, στο ταξίδι του Σημίτη στα Ιωάννινα, τον συνόδευε ο Χρήστος Ζαπαντιώτης, άνθρωπος της προσωπικής του ασφαλείας και μετέπειτα δολοφόνος της οικογένειάς του και αυτόχειρας!

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης στα Ιωάννινα…

Όπως, ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης, ο οποίος βρέθηκε στα Ιωάννινα στο διάστημα 30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)!

Ο οποίος ως γνωστόν γεννήθηκε στη Κω και έχει χαρακτηρισθεί ως διακεκριμένος φίλος του Ισραήλ! Ο οποίος συνέβαλε στην πτώση της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή το 2009!

Τι είπατε;; Εάν συνδέονται μεταξύ τους όλα τα παραπάνω;;

Για προσπαθήστε να σκεφτείτε! Μην περιμένετε μασημένη τροφή!

Για να σας διευκολύνω, θα σας πω επίσης τα εξής:

Σε συνάρτηση με τις τελευταίες εξελίξεις στην Παλαιστίνη, στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, ενοποιείται και συνδέεται μέσω ενός αόρατου νήματος ο χώρος από τα Ιωάννινα μέχρι τα Ιεροσόλυμα, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη νήσο Κω!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…