Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο ΕΓΚΟΝ ΜΠΑΑΡ, (δεξί χέρι του Μπράντ), στα απομνημονεύματά του «Mein Deutschland» αποκάλυψε ότι μόλις ορκίστηκε, το φθινόπωρο του 1969 εμφανίστηκαν οι πρέσβεις Γαλλίας, Μ. Βρεταννίας και Αμερικής του προσκόμισαν να υπογράψει «μία ομολογία Πίστεως» που είχανε υπογράψει και οι προηγούμενοι καγκελάριοι Κόνραντ ¨Αντεναουερ, Λούντβιχ Ερχαρτ καί Κουρτ Γκέορκ Κίσινγκερ. Όπως του είπαν , ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη «Κάντσλερακτε», ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας .

Το έγγραφο αυτό προβλέπεται από την «άκρως απόρρητη» Συνθήκη που υπέγραψε η Γερμανία με τους νικητές στις 21 Μαΐου 1949 με την οποία καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099. Η Ομοσπονδιακής Δημοκρατία της Γερμανίας και μετά η Γερμανία έως το 2099 είναι «περιορισμένης κυριαρχίας. 

Η « Μυστική Συνθήκη» της 21ης Μαΐου 1949 προέβλεπε ότι: 

1- Η Γερμανία ΔΕΝ έχει σύνταγμα αλλά ένα λεγόμενο Grundgesetz, δηλαδή συλλογή Βασικών Νόμων. 

-2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099! 

-3. Όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED! 

-4.Το German Marshall Fund είναι ένα αμερικανικό λόμπι που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ τους πιο «κατάλληλους» πολιτικούς που θα αναλάμβαναν ηγετικές θέσεις στην Γερμανία και για να τους εποπτεύει. 

«ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΩ»

Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, διατύπωσε λακωνικά το βασικό δόγμα του ΝΑΤΟ ως εξης: «το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να κρατά τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω». 

Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», έγραψε στις 18 Ιουλίου 1990 για το ΝΑΤΟ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι το ΛΟΥΡΙ και το κολάρο του ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας». 

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 

Τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Γερμανίας,(που όλοι ξέρουν ότι είναι σε εβραϊκά χέρια), ξέρασαν χιλιάδες τόνους κακίας και ανθελληνισμού στην Γερμανία. Το ίδιο συνέβη στην Αγγλία, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Τουρκία. Τον ελληνικό λαό, διεφθαρμένο τον ανεβάζουν και διεφθαρμένο τον κατεβάζουν. Τα διεθνή ιουδαϊκά ΜΜΕ δημιούργησαν ένα ιδιότυπο ανθελληνικό ρατσισμό σε όλο τον κόσμο, κατασκευάζοντας το ρατσιστικό πρότυπο ενός έλληνα πονηρού, ανίκανου και τεμπέλη, που αξίζει τον χλευασμό και την αιώνια τιμωρία. 

ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ 

Μια δεξαμενή σκέψης στη Γερμανία είναι η Atlantik-Brücke (Atlantic Bridge – Ατλαντική Γέφυρα). Βασικά μέλη της είναι: ο πρώην υπουργός Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Christian Wulff και ο αντίπαλός υποψήφιος του για την προεδρεία Gauk. Ταμίας της Ατλαντικής Γέφυρας είναι ο σιωνιστής τραπεζίτης Max M. Warburg. Άλλη σημαντική οργάνωση είναι η Deutsche Gesellschaft für auswärtige Politik (DGAP) η Γερμανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής. Εκεί θα βρείτε ονόματα όπως η Angela Merkel, ο Wolfgang Schäuble, ο Eckart von Klaeden, ο Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Peter Ramsauer, Η DGAP ενισχύεται οικονομικά από την σιωνιστική τράπεζα Oppenheim, από το σιωνιστικό Ίδρυμα Oppenheim-Stiftung, από την Deutsche Bank (επικεφαλής της οποίας ήταν μέχρι τώρα ο σιωνιστής Josef Ackermann). 

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ 

Από τους 8 μεταπολεμικούς Γερμανούς καγκελάριους (Αντενάουερ, Έρχαρντ, Κίζινγκερ, Μπραντ, Σμιτ, Σρέντερ, Κολ, Μέρκελ),που διόρισαν οι κατακτητές εβραιοαμερικανοί στην Γερμανία, τουλάχιστον οι τρεις ήταν εβραίοι. Εβραίος ήταν ο καγκελάριος Βίλλυ Μπραντ. (Πραγματικό όνομα Ελίας Φαραάμ). μπήκε το 1945 στην Γερμανία,(στην δήθεν πατρίδα του), με την στολή του αμερικανού αξιωματικού του στρατού κατοχής, των αμερικανών κατακτητών της Γερμανίας, Μετά 20 περίπου χρόνια οι Αμερικανοί τον διόρισαν καγκελάριο (Γκαουλάιτερ) της Γερμανίας. -Αφού είδαν το γενεαλογικό δένδρο του Σμιτ οι εβραιοαμερικανοί κατακτητές, τον επέβαλαν σαν καγκελάριο της δυτικής Γερμανίας. -Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ, Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της», στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak. Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, είναι μάλλον προφανείς. Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας. Εδώ και πολλά χρόνια οι πράκτορες και "ευφυείς" έλληνες δημοσιογράφοι, ξεσήκωσαν μία (ψεύτικη και χαζή) αντιγερμανική καμπάνια, για την πολιτική της Εβραιοπολωνέζας Μέρκελ, εναντίον της χώρας μας. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο Γερμανικός λαός, μετά την ήττα του το 1945, δεν είναι ελεύθερος, δεν ορίζει ο ίδιος την μοίρα του και η διορισμένη Εβραιοπολωνέζα Μέρκελ, είναι στην θέση της Καγκελαρίου από τους εβραιοαμερικανούς για δύο λόγους: 

α. για να υπερασπίζεται την σταθερότητα του χρηματιστηριακού και οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου. (Τσώρτσιλ: Θα κάνουμε την Γερμανία μία παχιά χήνα, αλλά ανίκανη χήνα). 

β. για να συνεχίσει και να επιταχύνει την καταστροφή της γενετικής κληρονομιάς του γερμανικού λαού μέσω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ