Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ




Preston James, Ph.D

Ένας δείκτης των πραγμάτων που έρχονται;    



Τον τελευταίο καιρό, από τα βάθη της τουρκικής υψηλής στρατιωτικής διοίκησης, έχουν υπάρξει σημαντικές ανησυχίες πως η ηγεσία του Ερντογάν μετατρέπεται σε τυραννία, και η επιθετική συμμετοχή του στο ISIS για λογαριασμό των Σαουδαράβων, των Ισραηλινών, της CIA και (μέρους) του Πενταγώνου καταστρέφει την Τουρκία και την οικονομία της.

Ένα ισχυρό μήνυμα δόθηκε στον Ερντογάν, ότι έπρεπε να «επανορθώσει» με τους Ρώσους και να αρχίσει να  διορθώνει τα λάθη του. 

Ο Ερντογάν απέστειλε επιστολή συγγνώμης προς τον Πούτιν στις 27 του Ιουνίου 2016 εκφράζοντας τη λύπη του για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους. 

Μια καλή εικασία είναι πως ο Ερντογάν μόλις και μετά βίας απέφυγε ένα σημαντικό πραξικόπημα και την πλήρη απώλεια της εξουσίας. 

Ήταν όμως αυτή η «οπισθοχώρησή» του στην πραγματικότητα μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αλλαγών που είναι πιθανό να συμβούν στην Ευρώπη και την Αμερική επίσης;

Είναι επίσης μια πολύ καλή πιθανότητα ότι ο Ερντογάν ήταν νοητικά ελεγχόμενος από εξελιγμένα ψυχοτροπικά και άλλα μέσα για να υποφέρει από την ψευδαίσθηση πως θα γινόταν ο νέος σουλτάνος που θα ανοικοδομούσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Οι Ισραηλινοί και η CIA είχαν εξαπατήσει τον Ερντογάν στο να πιστέψει ότι θα μπορούσε να επεκτείνει την Τουρκία και να αποκτήσει μια εντελώς νέα αυτοκρατορία. Αυτή η υπόσχεση ήταν ένα ψέμα ευθύς εξ αρχής και είχε σχεδιαστεί για να χρησιμοποιήσει τον Ερντογάν, να προκαλέσει το χάος, τη διαίρεση και τον εμφύλιο πόλεμο που απαιτούνταν από τους Ισραηλινούς και την CIA στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό των τραπεζο-γκάγκστερ της χαζαρικής μαφίας για τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης της ΝΠΤ και το σχέδιό τους για το «Μεγάλο Ισραήλ» . 

Αυτή η αυταπάτη της αυτοκρατορίας είναι που οδήγησε τον Ερντογάν ως εργαλείο της Χαζαρικής Μαφίας (KM) σε ένα ματ από τη Ρωσική Ομοσπονδία, σε μια παρτίδα σκάκι που η Τουρκία είχε μηδενικές πιθανότητες να κερδίσει μακροπρόθεσμα. 

Ο στόχος της χαζαρικής μαφίας ήταν ανέκαθεν η Συρία και το Ιράν με σχέδια για ένα νέο σύστημα ισραηλινών αγωγών μεταφοράς κλεμμένου αργού πετρελαίου προς την Ευρώπη, σε αντίπραξη του Ρωσικού αγωγού που αυτήν την στιγμή χρησιμοποιείται  και αργότερα θα συμπεριλαμβάνονταν αγωγοί από την Συρία και το Ιράν. Φυσικά, όταν η Τουρκία είχε χρησιμοποιηθεί και είχε χάσει την χρησιμότητά της στην διαδικασία της δημιουργίας χάους και εμφυλίου πολέμου, τότε θα χωριζόταν σε πολλά κομμάτια –εχθρικά μεταξύ τους - και θα μετατρεπόταν σε ένα σιωνιστικό κατεχόμενο κράτος μαριονέτα των Rothschild, όπως έχει γίνει σε τόσα και τόσα κράτη που είναι θύματα της χαζαρικής μαφίας. 

Και φυσικά το ISIS θα είχε δευτερεύοντες ρόλους, όπως την οργάνωση και τελικά την εξάλειψη τυχόν ισλαμιστών οι οποίοι αφού θα προσλαμβάνονταν ως μισθοφόροι και αφού είχαν μετατραπεί με επιτυχία σε φανατικούς (σημ μτφρ: Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται φάρμακα όπως το captagon), και μετά την κυρίως  χρησιμοποίησή τους ως βορά των κανονιών για να αποσταθεροποιήσουν τη Συρία και το Ιράκ. 

Η Ρωσική αεροπορική υποστήριξη έχει δώσει στον συριακό στρατό την ικανότητα επίθεσης κατά του ISIS

Οι πρόσφατες σοβαρές απώλειες του ISIS και των τουρκικών μαχητικών που έχει καταφέρει η αεροπορία της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς την τουρκική Ανώτατη Διοίκηση, η οποία είχε πάντα μια στενή σχέση με το Πεντάγωνο των ΗΠΑ. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Τα άσκοπα ‘παιχνίδια’ με τον Πούτιν δεν μπορούν να έχουν κανένα κέρδος μακροπρόθεσμα. 

Τι άλλο έχει επιφέρει η αυταπάτη του Ερντογάν;  Μια σημαντική απώλεια στον τουρισμό, κυρίως από την Ρωσία, ο οποίος ήταν μια σημαντική βιομηχανία για την Τουρκία. Βέβαια, έβαλε την τουρκική οικονομία σε βαθιά ύφεση, και ακόμα χειρότερα, έχει κάνει ολόκληρο το έθνος του ένα υποκατάστατο πολεμιστή μιας χρήσης για λογαριασμό του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της CIA και του Πενταγώνου. 

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση της Τουρκίας έχει επιτέλους κατανοήσει ότι το να επιτραπεί στον Ερντογάν να συνεχίσει να χτίζει αυτήν την στρατηγική αυτοκρατορία με την χρήση του ISIS ήταν αυτοκτονική για την Τουρκία. 

Η τουρκική Ανώτατη Διοίκηση τελικά συνειδητοποίησε ότι η αεροπορική ισχύς της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι τόσο περίπλοκη και τόσο ανώτερη, και  ότι, αν επέμενε σε άμεσο πόλεμο, η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει όλες τις μεγάλες τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μία ή δύο ημέρες, με το ΝΑΤΟ που τώρα καταρρέει να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις εν λόγω δράσεις, και με το Πεντάγωνο απρόθυμο να εισέλθει άμεσα στην συμπλοκή. 

Πέρα από αυτά, παρά την προσεκτική κατανομή των επιχειρήσεων, η τουρκική Ανώτατη Διοίκηση, όπως και πολλοί (πατριώτες) στο Πεντάγωνο, τώρα συνειδητοποιούν ότι το ISIS είναι ένας συγκαλυμμένος μισθοφορικός στρατός που ξεκίνησε από το Ισραήλ και τη CIA και υποστηρίζεται από τους Σαουδάραβες, την Τουρκία, το ΝΑΤΟ και άλλα μικρότερα έθνη. Αυτή η γνώση τώρα εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αμερική και η αμερικανική υποστήριξη περισσότερων πολέμων στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό του Ισραήλ, της CIA, και τους ισραηλινο-αμερικανούς "το Ισραήλ-πρώτα" διπλούς πολίτες στο Πεντάγωνο και στο εσωτερικό του κοινωνικο-πολιτικού ιστού της Ουάσινγκτον DC, τώρα φθίνει ταχέως. 


Σε παρασκηνιακές επικοινωνίες που έγιναν μεταξύ των διπλωματών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και διπλωματών του Τουρκικού Στρατού, αφέθηκε να εννοηθεί από τους Ρώσους, ότι ο Πούτιν έχει χάσει την υπομονή του και ότι ήταν έτοιμος να κάνει ‘ντου’  στην Τουρκία αν αυτή συνεχίσει να διακινεί Τούρκους μισθοφόρους στη Συρία και να  υποστηρίζει το ISIS. 

Αρκετές εξελιγμένες και συγκαλυμμένες επιχειρήσεις ήταν έτοιμες να αναπτυχθούν, και οι οποίες θα είχαν εξασφαλισμένη μια μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι με μεγάλες απώλειες για την Τουρκία.

Όπως και με την Ουκρανία, ο Πούτιν έχει παίξει μια μάστερ παρτίδα σκάκι, που μοιάζει με παιχνίδι αναμονής, αλλά που εν τω μεταξύ εφαρμόζεται μια σημαντική οικονομική πίεση, μία πίεση που θα ‘ξήλωνε τις ραφές’ της Τουρκίας σε βάθος χρόνου. 

Η αντίδραση του Ερντογάν στις προειδοποιήσεις των κορυφαίων συμβούλων του για τις επικείμενες ρωσικές «διορθώσεις» ήταν, το να στείλει μια επιστολή συγγνώμης για την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 προς τον Πούτιν. Επίσης διαβεβαίωσε την Ανώτατη Διοίκηση του ότι θα αλλάξει τους τρόπους του και ότι εγκαταλείπει το "χτίσιμο αυτοκρατορίας». Είναι μια καλή εικασία πως ο Ερντογάν έχει πλέον ξυπνήσει στην πραγματικότητα από την αυταπάτη του της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και συνειδητοποίησε ότι είναι, μια απατηλή και αυτοκτονική επιχείρηση για την Τουρκία ως έθνος-κράτος. 

Αυτή η παραχώρηση από τον Ερντογάν σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για το ISIS και για το ΝΑΤΟ επίσης, την πλήρη αποκάλυψη για το τι είναι ο ISIS, ποιος τον δημιούργησε και χρηματοδότησε και γιατί αυτός είναι ένα σοβαρό έγκλημα πολέμου και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.  

Η Χοντρή Κυρία δεν έχει τραγουδήσει ακόμα 

Όταν όλα αυτά διαδραματιστούν, μην εκπλαγείτε αν υπάρξει μια Νυρεμβέργη νούμερο δύο - και αυτή τη φορά, θα είναι πραγματική, όπου πολλοί από τους εγκληματίες πολέμου που έκαναν την 9.11.01, καθώς και τις επιχειρήσεις τρόμου σε όλο τον κόσμο, θα δικαστούν, θα καταδικαστούν και θα απαγχονιστούν. Σύντομα όλος ο κόσμος θα τα απαιτήσει αυτά. Μόλις πρόσφατα, υπήρξαν νέα κατηγορητήρια εναντίον των Μπους, Τσένι και άλλων.



Κατά τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες οι συνεργάτες του Συστήματος με πολλή ανησυχία θα συνειδητοποιήσουν τελικά πως είχαν χρησιμοποιηθεί ως αναλώσιμοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα πολέμου, τις μαζικές δολοφονίες και τις οργανωμένες επιχειρήσεις τρόμου.. 

Ως γερουσιαστής ο Τζον Μακέιν ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή αυτό το φθινόπωρο και  έχει επιτέλους έναν αντίπαλο που γνωρίζει πως ο Μακέιν βοήθησε το ξεκίνημα του ISIS και ότι το ISIS υπήρξε μια συνθετικά δημιουργημένη ομάδα. 


Η Γερμανία έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από την συμφωνία της Μέρκελ για τη στήριξη του ΝΑΤΟϊκού μποϊκοτάζ εμπορίου κατά της Ρωσίας με την ψευδή κατηγορία της εισβολής της Ρωσίας στην Κριμαία, όταν ο λαός της Κριμαίας έχει ψηφίσει ελεύθερα να ενταχθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία. Σύντομα οι Γερμανοί θα απαιτήσουν να αποκατασταθεί το εμπόριο με τη Ρωσία, ώστε να μπορούν να πωλούν και πάλι τα εξαρτήματα τους και τα προϊόντα τους στη Ρωσία. 

Η επιτυχημένη ψήφος για το Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας δείκτης ότι υπάρχει ένας αυξανόμενος, και αυθόρμητα αναδυόμενος εθνισμός σε όλο τον κόσμο κατά της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης της ΝΠΤ του Rothschild - μια βαθιά κακή ατζέντα που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει κάθε έθνος και να μειώσει τον πληθυσμό της Γης κατά 90%. 

Αυτός ο παγκόσμιος αυθόρμητα αναδυόμενος εθνισμός είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα του Διαδικτύου, των ψηγμάτων αλήθειας που μεταφέρονται από τα εναλλακτικά μέσα του, και μιας γενικής παγκοσμίως αφύπνισης,  σχετικά με την ανθρώπινη δουλεία, τον πόλεμο, και την καταστροφή που επιφέρουν οι ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες του Rothschild και του Σιωνισμού του London City. 

Προφανώς, αυτός ο αναδυόμενος εθνισμός καθώς και τα ψήγματα αλήθειας που το Διαδίκτυο μεταφέρει, εξαπλώνονται στις μάζες και  - σε συνδυασμό με την οικονομική ύφεση - έχει τοποθετήσει εκείνους που ελέγχουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το Κογκρέσο, και τα έξι Ελεγχόμενα μεγάλα Μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM) σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση. 

Ο Οίκος – από τραπουλόχαρτα - της Ιεραρχίας του Συστήματος που βασίζεται στα 50 χρόνια του καρτέλ της τηλεόρασης και των ειδήσεων της, έχει αρχίσει να καταρρέει.  




Ποιες είναι οι επιλογές της Ιεραρχίας του Συστήματος για τον περιορισμό αυτής της εξάπλωσης του εθνισμού στην Αμερική (και σε όλον τον Κόσμο) που γίνεται τώρα μια άμεση απειλή γι αυτούς σε κάθε επίπεδο; 

Μπορούν να συνεχίσουν να μηχανεύονται και να δημιουργούν συνθετικές επιθέσεις τύπου Gladio, σκηνοθετημένα γεγονότα, με την χρήση πραγματικών ή και φανταστικών σκοπευτών καθώς και ηθοποιούς κρίσεων σε ελεύθερες για τα όπλα ζώνες. Θα μπορούσαν ίσως να ενεργοποιήσουν και πάλι την Μοσάντ και τον «Larry τον κατσαρίδα» τον υποτιθέμενο νέο ιδιοκτήτη, για να γκρεμίσουν τους πύργους Sears, οι οποίοι όπως λέγεται πως έχουν μολυνθεί με αμίαντο. 

Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο με την Ρωσική Ομοσπονδία, ο οποίος θα έστελνε πολλά αμερικανικά αεροπλανοφόρα στον βυθό στα πρώτα 20 λεπτά. 

Ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους νοητικά ελεγχόμενους μισθοφόρους για να οργανώσουν επιθέσεις στιλ Gladio και σκηνοθετημένα γεγονότα βομβαρδίζοντας αμερικανικούς μη στρατιωτικούς στόχους σε αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και άλλους εύκολους στόχους. Ή, μπορούν να συντρίψουν την οικονομία, να κόψουν τις κάρτες απαλλαγών φόρων και παροχής τροφίμων, και να αφήσουν τις πόλεις να καούν. 

Επίλογος: 

Η Ιεραρχία του Συστήματος (EH) κρατά όλα τα χαρτιά, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση, ακόμα και μέσα στο μυαλό των ελεγχόμενων τάξεών της, της παρανομίας τους, σε συνδυασμό με την απώλεια της πίστης σε κάθε επίπεδο. Η Ιεραρχία του Συστήματος το ξέρει αυτό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει προβεί σε ρυθμίσεις ώστε να φέρει τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ για υποστήριξη, επειδή δεν έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στον αμερικανικό στρατό, την αμερικανική εθνοφυλακή ή την αμερικανική αστυνομία για το εάν αυτοί θα παραμείνουν πιστοί, όταν η λάσπη χτυπήσει τον ανεμιστήρα. 

Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο λίγοι εκλεκτοί τραπεζο-γκάγκστερ που κάθονται στην κορυφή της Ιεραρχίας θα επιβιώσουν από αυτές τις κατακλυσμικές “αναπροσαρμογές”, καθώς θεωρούν ότι είναι απαραίτητοι για την αραίωση του ανθρώπινου κοπαδιού αλλά και για να αποκαταστήσουν τον πλήρη έλεγχο. 

Όλοι οι πιστοί  συνεργάτες τους που ζούσαν από τους φορολογούμενους,   που χρηματοδοτούνταν με την ‘σέσουλα’ για πολλά χρόνια και έχουν απολαύσει μια πλούσια πολυτελή ζωή, με πλούτη, με προνόμια, και ισχύ,  βεβαίως και θα θυσιαστούν . Θα το συνειδητοποιήσουν πριν να είναι πολύ αργά γι 'αυτούς; 

Θα ορθώσουν ανάστημα και θα να αρχίσουν να κάνουν αυτό που είναι το σωστό, πριν η Αμερική πέσει στον οικονομικό γκρεμό της παγκοσμιοποίησης της ΝΠΤ από τον οποίο ποτέ δεν θα αναδυθεί; 

Μετά την απομάκρυνση της Άνγκελας Μέρκελ, το DVD, ή το γνωστό και ως το Τέταρτο Ράιχ θα προσπαθήσει να εδραιωθεί μέσα από μια νέα μεγαλύτερη Γερμανία και έναν στρατιωτικό ΟΗΕ, μόλις οι Χαζάροι τραπεζο-γκάγκστερ του Ρότσιλντ  πέσουν;  

Μείνετε συντονισμένοι . Πρόκειται να υπάρχει πολύ ενδιαφέρον καθώς αυτά ξετυλίγονται ετούτο το καλοκαίρι. 


Μτφρ: Γ. Βουδούρης