Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤOY ROTHSCΗILD



..... ήταν να αναστρέψει τα αποτελέσματα του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου.  

Σημ ΓΒ: Φίλες – φίλοι!  Διαβάστε τα πάρα κάτω με σύνεση, έχοντας πάντοτε υπ’ όψιν πως ο κάθε αρθρογράφος εκφράζει τις δικές του απόψεις και παραθέτει τις δικές του πληροφορίες , μπορεί δε να έχει και κάποιες σκοπιμότητες. Αν είστε κυνηγοί της αλήθειας κάνετε τις δικές σας έρευνες. Όσοι δεν ψάχνουν είναι καταδικασμένοι να είναι θύματα. Παραθέτω λοιπόν την μετάφραση του άρθρου του B. Fulford ως έχει, διευκρινίζοντας πως το άρθρο αυτό δεν εκφράζει απαραίτητα το τι εγώ αποδέχομαι ή όχι. Καλή ανάγνωση.    
   
Benjamin Fulford Δευτέρα 25 Ιουλίου, 2016 

Το σχέδιο του παιχνιδιού του Rothschild ήταν να αναστρέψει τα αποτελέσματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό με την αποκατάσταση των μοναρχιών της Γερμανίας,  της Αυστρο-Ουγγαρίας και της Ρωσίας, όπως συμφωνούν πηγές από την Γερμανία και τις ΗΠΑ.  Το σχέδιο που τώρα εκτυλίσσεται στην Ευρώπη απαιτεί έναν εμφύλιο (?) πόλεμο εναντίον ενός "μουσουλμανικού" εχθρού.  Οι λεγόμενοι "Μουσουλμάνοι" τρομοκράτες χρηματοδοτούνται με τα χρήματα που υποτίθεται πως έπρεπε να δαπανηθούν για την καταπολέμηση της λεγόμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από την καύση του άνθρακα, προσθέτουν οι πηγές.  Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε καθημερινά "Μουσουλμανικές" τρομοκρατικές επιθέσεις στις οποίες πάντα φαίνεται να εμπλέκεται ένας "μοναχικός λύκος" που πεθαίνει στην επίθεση.  Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ανάγκη για μελλοντικές  ‘λασπώδεις’ δίκες, όπου τα (πραγματικά) γεγονότα θα είχαν την ευκαιρία να παρεισφρήσουν στην κοινή γνώμη.


 Σε κάθε περίπτωση, οι πηγές λένε ότι μετά από ένα καλοκαίρι με όλο και περισσότερες σοβαρές ‘τρομοκρατικές’ επιθέσεις, τα Ευρωπαϊκά τραπεζικά ΑΤΜ θα κλείσουν, ενδεχομένως, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Είναι σε αυτό το σημείο, όπου οι βασιλικές οικογένειες θα παρουσιαστούν ως "σωτήρες" και θα δώσουν στους λαούς τεράστια χρηματικά ποσά fiat (χαρτί χωρίς αντίκρυσμα) καθώς και "ασφάλεια", σε αντάλλαγμα για την αποκατάσταση των μοναρχιών τους.

 Τα επανεγκατεστημμένα Ευρωπαϊκά βασίλεια θα διευθύνονται από έναν Γερμανό  "Kaiser" (Caesar - Καίσαρα), ο οποίος θα έχει τέσσερις βασιλείς που θα αναφέρουν σ’ αυτόν, λένε. Ο υποψήφιος για Kaiser μάλλον θα προέλθει είτε από τις βασιλικές οικογένειες  των Αψβούργων ή των Hohenzollern, σημειώνουν. Αυτό υποδεικνύει τον Κάρολο του Αψβούργου ή τον Hohenzollern Georg Friedrich πρίγκιπα της Πρωσίας. Ένας άλλος υποψήφιος που αναφέρουν είναι ο Ferdinand Zvonimir –Lothringen των Αψβούργων.  


Τσάρος της Ρωσίας θα είναι πιθανότατα ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ,
γιατί έχει το περισσότερο αίμα Romanov απ΄ όλους τους Ευρωπαίους βασιλείς. Αυτό ταιριάζει με ό, τι οι ρωσικές πηγές μας έχουν πει από καιρό και επίσης ότι δόθηκε ισχύς στον Βλαντιμίρ Πούτιν από την φατρία της KGB, που ήταν πιστή στη Ρωσική βασιλική οικογένεια.


Η κίνηση αυτή συνδυάζεται με τις προσπάθειες του Ρετζέπ Ερντογάν της Τουρκίας να αποκαταστήσει την Οθωμανική Τουρκική αυτοκρατορία - εάν επιτύχει - οπότε η αποκατάσταση της Γερμανικής,   της Αυστρο-Ουγγρικής και της Τουρκικής αυτοκρατορίας, κατ 'ουσίαν, θα φέρει την Ευρώπη και την Εγγύς Ανατολή πίσω στην κατάσταση που υπήρχε πριν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  



Έτσι, ένα εκατόχρονο σχέδιο για να αντιστραφεί η αγγλο-αμερικανική νίκη στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει τώρα αποκαλυφτεί.

Η ψηφοφορία Brexit στο πλαίσιο αυτό, σημαίνει πως η Βρετανική βασιλική οικογένεια δεν θα είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία των αποκατεστημένων μοναρχιών της Ευρώπης.

Το ερώτημα βέβαια είναι, αν οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα συμφωνήσουν παθητικά στο να τρομοκρατούνται και να δέχονται οικονομικό εκβιασμό για να γίνει δυνατή η μετατροπή αυτών των γραμμών αίματος σε επίσημη εξουσία.  Ίσως να το διαπιστώσουμε αυτό το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο.  Εν τω μεταξύ, αναμένουμε μια φρενίτιδα Gladio (σκηνοθετημένων γεγονότων)  ολοένα και πιο μακάβριων,  καλά χρηματοδοτούμενων και βίαιων. Είναι επίσης ένα καλό στοίχημα, το εάν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα χάσουν την εξουσία τους αργότερα αυτό το έτος.

 Επίσης, μια σοβαρή πάλη για την εξουσία, έρχεται σε αποκορύφωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Πηγές της CIA λένε ότι η Κίνα έχει δώσει τους μυστικούς κωδικούς για ένα μεγάλο ποσό χρυσού (χιλιάδες μετρικούς τόνους) ... που θα δοθεί ως δάνειο προς το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, έτσι ώστε το δολάριο να μην καταρρεύσει . " Το αντάλλαγμα όμως θα είναι ότι οι λεβέντες του DC πρέπει να απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον της Χίλαρι. 


Δεδομένου ότι το προεδρικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα με μια μεγάλη Ρωσική διαρροή e-mail  για το πώς οι υψηλόβαθμοι του Δημοκρατικού Κόμματος έστησαν τα πράγματα προς όφελος της Χίλαρι Κλίντον, δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία πως μια σοβαρή πάλη για την εξουσία είναι σε εξέλιξη στην Ουάσιγκτον. Η επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος Debbie Wasserman Schultz, η οποία ‘φωτογραφιζόταν’ στην διαρροή e-mail, έχει πει ότι θα παραιτηθεί μετά από το συνέδριο. Πηγές της CIA λένε ότι είναι πολύ πιθανό να δολοφονηθεί σύντομα ώστε να μην μαρτυρήσει το πώς έκλεψε τις εκλογές για να ωφεληθεί η Κλίντον. 


 Το Πεντάγωνο και οι οργανισμοί έχουν ήδη αναγκάσει τόσο το Δημοκρατικό όσο και το Ρεπουμπλικανικό μέρος να υποσχεθούν, ότι θα αποκαταστήσουν την πράξη Glass-Steagall. Αυτό σημαίνει ένα υποχρεωτικό τέλος στο στρεβλό καζίνο που η φατρία  Μπους / Κλίντον της Χαζαρικής μαφίας είχαν μετατρέψει το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ. 

Η Τεκτονική Στοά P2 ανάγκασε επίσης την Χίλαρι να δεχτεί τον Tim Kaine, που είναι Ιησουίτης, ως υποψήφιο της για αντιπρόεδρο, λένε πηγές της CIA. Εφόσον και ο Trump υποστηρίζεται επίσης από τους Ιησουίτες και την Ρ2, αυτό σημαίνει ότι οι Ιησουίτες έχουν τώρα και τις δύο πλευρές καλυμμένες στις ΗΠΑ. Οι Σοβιετικοί συνήθιζαν να λένε κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, πως οι Αμερικανοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της Pepsi Cola ή της Coca Cola, αλλά σίγουρα το κρασί, το τσάι, ο καφές κλπ, ποτέ δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο.

Μια σαφής ένδειξη του πόσο διεφθαρμένο και παρηκμασμένο έχει γίνει το σύστημα των ΗΠΑ ,  είναι το πως ο Υφυπουργός John "Skull and Bones" Kerry ενεργεί ως δόλωμα για τις σατανικές χημικές εταιρείες όπως η Dupont.  Ο Kerry ήταν στη Βιέννη την περασμένη Παρασκευή λέγοντας "τα κλιματιστικά είναι τόσο μεγάλη απειλή για τη ζωή, όσο και η τρομοκρατία. " Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Dupont Corporation και οι εγκληματικοί συνεργάτες της κατάφεραν το αέριο φθόριο να απαγορευθεί ακριβώς όταν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους επρόκειτο λήξει. Οι μπούρδες περί φθορίου ότι τάχα αυτό προκάλεσε την τρύπα του όζοντος μας ξεγέλασαν σχεδόν όλους εκείνη την εποχή. Τώρα, η ευρεσιτεχνία τους για την αντικατάστασή του φθορίου, hydroflourocarbons (CFC) λήγει επίσης, έτσι λοιπόν ο βλακώδης σκλάβος τους ο Kerry παρελαύνει μπροστά από τον κόσμο των αξιωματούχων, υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση των CFC θα "σώσει κυριολεκτικά τη ζωή στον πλανήτη."



 Αυτό που πραγματικά εννοεί είναι ότι θα σώσει για τους χημικούς φίλους του, ένα  ετήσιο κέρδος $ 20 δισεκατομμυρίων περίπου από την πώληση πατενταρισμένων ψυκτικών, κλιματιστικών, ψυγείων κλπ Τι είδους εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα είναι αυτό που παίρνει τον υπουργό Εξωτερικών μιας χώρας που κάποτε ήταν σπουδαία, και τον χρησιμοποιεί για να λέει ψέματα για λογαριασμό κάποιων εταιρειών, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν αισχροκέρδεια με χρήματα από ανθρώπους φτωχών  χωρών που χρειάζονται απεγνωσμένα τον κλιματισμό;  Πρόκειται για ένα σύστημα τόσο διεφθαρμένο πρέπει να ανατραπεί.

Και συνεχίζοντας, υπήρξε ανταπόκριση για το έπαθλο του ενός τόνου χρυσού με το οποίον έχουν επικηρυχθεί  πολλά από τα κορυφαία αφεντικά της Χαζαρικής μαφίας από την White Dragon Society.  Η διοίκηση των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ ήρθε σε επαφή με την WDS για να ζητήσει γραπτές εντολές για το έπαθλο και οι οποίες μπορούν να παρουσιαστούν στα άτομα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο. Το θέλουν αυτό, επειδή δεν επιθυμούν να ξεκινήσουν μια κατάσταση αντιπαλότητας, όπου οι ειδικές δυνάμεις θα πολεμούν μεταξύ τους, καθώς κάποιοι θα προσπαθούν να προστατεύσουν τους ανθρώπους στη λίστα και άλλοι θα προσπαθούν να τους συλλάβουν. Τα έγγραφα αυτά προετοιμάζονται και οι ειδικές δυνάμεις θα λειτουργήσουν σε αρμονία για να πραγματοποιήσουν την αποστολή εναντίον της Χαζαρικής μαφίας. Τα έπαθλα θα εκδίδονται από τη γενική διοίκηση του Πλανητικού Απελευθερωτικού Στρατού σε συνδυασμό με την WDS. 

Η WDS γνωρίζει επίσης ότι θα έχανε την υπόληψή της, αν δεν αναλάβουν κάποια δράση  μετά την προθεσμία που δόθηκε στους Rothschilds και η οποία έληξε τα μεσάνυχτα ώρα Χαβάης της 25ης Ιουλίου. Το γεγονός ότι τώρα οι Rothschild κρύβονται στην Ελβετία, μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στην ανάληψη δράσης, αλλά δράση θα υπάρξει. 


 Ο Nathan Rothschild, ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει να συναντηθεί με την WDS, ανακοίνωσε δημοσίως ότι δεν έχει καλέσει τον πατέρα του στο γάμο του, για να καταστήσει σαφές πως το εμπόδιο για μιαν συμφωνία είναι ευθύνη του πατέρα και των θείων του, και όχι δική του.


Για το λόγο αυτό, το έπαθλο του ενός τόνου χρυσού για το κεφάλι του Nathan έχει ανασταλεί. Επίσης, οι μυστικές κοινωνίες της Ασίας, παρόλο που υπέστησαν την καταστροφή αναντικατάστατων πολιτιστικών θησαυρών, όπως αυτήν του Θερινού Παλατιού, δεν θέλουν να καταστρέψουν ανεκτίμητα έργα τέχνης που είναι κληρονομιά όλης της ανθρωπότητας, για να συλλάβουν μερικούς γέρους. Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα στο Zug, στην Ελβετία δεν θα χτυπηθεί με πυραύλους. Αντ 'αυτού, αναμένουμε επεμβάσεις με  "χειρουργική ακρίβεια’’,  λένε.


Οι Rothschild μπορεί να σκέφτονται πως η πρόσφατη απόφαση κατά της Κίνας σχετικά με την Θάλασσα της Νότιας Κίνας μπορεί να φανεί χρήσιμη  στο να χρησιμοποιήσουν τον στρατό των ΗΠΑ και τους συμμάχους του σε έναν πόλεμο κατά της Κίνας. Σίγουρα πηγές του Πενταγώνου νιώθουν ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους τώρα που έχει βγει μια δικαστική απόφαση. Έτσι σίγουρα πρόκειται να υπάρξουν έντονες διαβουλεύσεις, καθώς οι ΗΠΑ απειλούν να στείλουν μια πολυεθνική ναυτική δύναμη στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας για να επιβάλουν την απόφαση, λένε πηγές του Πενταγώνου.

 Οι Κινέζοι εν τω μεταξύ υποστηρίζουν πως το δικαστήριο ήταν μια «πολιτική φάρσα», και σημειώνουν πως κανένα από τα 5 μέλη του δεν ήταν από την Ασία ή γνώριζαν πολλά για την Ασιατική Ιστορία και τον Ασιατικό πολιτισμό.


Παρ 'όλα αυτά, οι Κινέζοι έχουν συμφωνήσει να αφήσουν την Σιγκαπούρη να διαιτητεύσει στο ζήτημα της Νότιας Θάλασσας της Κίνας με την ASEAN. Δεδομένου ότι η Σιγκαπούρη είναι η περιφερειακή έδρα της CIA και της MI6, είναι σαφές πως οι Κινέζοι αναζητούν μια συμβιβαστική λύση.

Φυσικά όλο αυτό το θέμα με την Θάλασσα της Νότιας Κίνας είναι μόνο ένα πρόσχημα για τον Rothschild  για να παίξει το χαρτί με τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις πτώχευσης των εταιρειών ‘’ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ’’ και ‘’ΟΗΕ’’ του Ροκφέλερ και του Ρότσιλντ. Η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι σε πτώχευση και δεν πρέπει να επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες μιας εταιρείας με έδρα την Ουάσιγκτον. 


Εν τω μεταξύ, στη Μέση Ανατολή, οι επιπτώσεις από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία συνεχίζουν να γίνονται αισθητές με πολλούς τρόπους. Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν ίσως να έχει υπογράψει το δικό του ένταλμα θανάτου λόγω του ότι 90 πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ και 1500 Αμερικανοί αεροπόροι είναι εν δυνάμει όμηροι στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ. Οι πηγές του Πενταγώνου λένε, επίσης, πως η Τουρκία μπορεί να κοιτάζει προς την Ανατολή, αλλά βρίσκεται ακόμη κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Ρωσίας, του Ιράν, του Ιράκ και της Συρίας, διότι κανείς δεν εμπιστεύεται τον Ερντογάν. 


Ωστόσο, οι πηγές του Πενταγώνου λένε επίσης πως η κλίκα των Μπους παραπαίει λόγω της απώλειας των ναρκωτικών που μεταφέρονταν με πτήσεις της CIA από και προς το Ιντσιρλίκ."

Κάτι άλλο σημαντικό που έχει συμβεί στη Μέση Ανατολή είναι, ότι η Ρωσία έστειλε ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος πάνω από το Ισραήλ για να συγκεντρώσει πληροφορίες για την Ισραηλινή στρατιωτική ανάπτυξη. Το τηλεκατευθυνόμενο αυτό ήταν σε θέση να εξουδετερώσει 3 ισραηλινούς πυραύλους, καθιστώντας σαφές το ότι οι Ρώσοι έχουν συνολική αεροπορική υπεροχή και ότι οι Ισραηλινές Δυνάμεις  είναι σαν ανήμπορες πάπιες στο έδαφος. Το Ισραήλ αναμένεται  τώρα να γίνει μια εβραϊκή αυτόνομη ζώνη, μέσα στο ανασυγκροτημένο χαλιφάτο. Η προσπάθειά τους να διασύρουν το μετριοπαθές Ισλάμ, δημιουργώντας έναν ψεύτικο ριζοσπαστικό ισλαμικό μπαμπούλα τον ISIS, έχει αποτύχει. 


Μτφρ: Γ. Βουδούρης